باسلام واحترام وادب ؛
✍ صحنه انتخابات ریاست جمهوری ، صحنه ادعا نیست ، صحنه کارنامه است. لذا ملت بزرگ و شریف کشورمان باید از « ادعا » ها عبور کرده و بر « کار نامه » ها تمرکز کند.
✍ فلسفه انتخابات قوه مجریه در کشورها و ازجمله کشور عزیزمان ایران فقط ادامه روند اجرایی نیست بلکه جبران کاستیها ،رخنه ها و پرکردن حفره های اقتصادی و فرهنگی ( و هرآنچه در مسؤلیت قوه مجریه می باشد ) نیز هست.
انتخابات باید با پرکردن این خلأ ها ، مسیر حرکت به سمت جلو را هموار نماید .
برادر کوچک تان ؛ عموزاد
✍ حذف ولایت فقیه وجه مشترک روسای جمهور سابق
درزمان ریاست جمهوری اقای هاشمی رفسنجانی ، او طرحی را ارائه داد که بر اساس آن رهبری ایران شورائی اداره شود...
یعنی حذف ولی فقیه...
در زمان اقای خاتمی، او لایحه ای را به مجلس داد که به لوایح دوقلو معروف شد که مهمترین بند این لوایح محدود کردن اختیارات ولی فقیه بود...
در سال هفتم ریاست اقای احمدی نژاد خبرنگار از او درباره اختیارات رهبری سوال می کند و او جواب می دهد مگر می شود یک نفر تصمیم گیرنده نهائی باشد...
یعنی حذف ولی فقیه...
در زمان اقای حسن روحانی او با تمام توانش در صدد به چالش کشیدن ولی فقیه بود و هر کجا که رهبر معظم انقلاب در یک موضوع راهبردی نظری دادند، آنرا رد کرد و حتی استهزا کرد که سه نمونه آنرا ذکر می کنیم:
۱_ زمانی که ترامپ گفت من برجام را پاره می کنم رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر تو برجام را پاره کنی ما آن را آتش می زنیم...
و حسن روحانی با کمال بی شرمی و وقاحت گفت بعضی ها فکر می کنند که برجام یک کاغذ است که آن را در آتش منقل کنار دستشان بیندازند و بسوزانند...
۲_ زمانی که در مذاکرات برجام مقام معظم رهبری فرمودند: مواظب باشید کلاه سرتان نگذارند جناب روحانی با کمال پر روئی گفت: بعضی ها می گویند مواظب باشید آمریکائی ها کلاه سرتان نگذارند، با حالت تمسخر و پوزخند گفت: خیر آقا ما عمامه داریم کلاه سرمان نمی رود...
۳_زمانی که مذاکره با آمریکا را می خواستند شروع کنند حضرت آقا فرمودند: من به این مذاکرات خوشبین نیستم...
و روحانی باکمال بی ادبی گفت: در مسائل سیاسی خوشبینی و بدبینی معنائی ندارد، آمریکا کدخداست و باید با کدخدا مذاکره کنیم...
آری ۴ رئیس جمهوری که ۳۲ سال بر این کشور حکومت کردند در کل این ۳۲ سال، همه همّ و غمشان حذف کردن ولی فقیه بود، چون به خوبی می دانستند که تا ولی فقیه هست آنان نمی توانند زیر یوغ آمریکا بروند و نقشه های شوم خودشان را اجرا کنند به همین جهت تمام تلاششان را برای حذف ولی فقیه کرده اند و می کنند !!!
امام خمینی قدس سره فرمودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.
🌼 به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم ....
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 | کاندیداهای ریاستجمهوری را بیشتر بشناسیم
▪️◾️▪️
👈 علیرضا زاکانی
▫️شهردار تهران
▫️دستیار رئیس جمهور
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
▫️رئیس سازمان بسیج دانشجویی ۷۹ تا ۸۲
👈 امیرحسین قاضی زاده هاشمی
▫️معاون رئیس جمهور
▫️رئیس بنیاد شهید دولت سیزدهم
▫️نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
👈 مصطفی پور محمدی
▫️دبیر کل جامعه روحانیت مبارز
▫️رئیس سازمان بازرسی کل کشور
▫️وزیر کشور دولت نهم ۸۴ تا ۸۷
▫️رئیس هیئت امنای مرکز اسناد انقلاب اسلامی
▫️وزیر دادگستری دولت یازدهم
#انتخابات_۱۴۰۳ | #شهید_جمهور
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 میگیم مردمسالاری، پس شورای نگهبان چرا؟
▪️◾️▪️
#شهید_جمهور | #انتخابات
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔻تا سرتون به انتخابات گرم هست، خواستم بگم:
دیروز دادگاه کانادا شرکت هوایی بینالمللی اوکراین رو عامل سقوط پرواز 752 در ایران معرفی کرد و خطوط هوایی اوکراین ملزم به پرداخت غرامت بازماندگان سانحه پرواز «پی اس ۷۵۲ » در ایران شدن
«پرونده هواپیمای اوکراینی بسته شد.»
همون هواپیمایی که همه میگفتند کار سپاه بوده سپاه اشتباهی زده . 😔
سردار حاجی زاده آبروش رو وسط گذاشت و گفت گردن ما از مو باریک تر 😔.
و حالا مشخص شد که عامل سقوط، سهلانگاری شرکت هوایی اوکراین بوده .😐
🇮🇷برادران شهید روح الله و سلمان امیراحمدی🇮🇷
https://eitaa.com/shahidan_amir_ahmady
﷽ | #اطلاع_رسانی
🌿در راستای دومین کنگره ملی ۱۴۵۰۰ شهید استان مازندران برگزار می گردد:
📣رزمایش عضویت فعالین مجازی استان مازندران؛ در رسانه های #کنگره_شهدا
۱_کانال استانی در #ایتا
«کنگره شهدای مازندران»:👇
https://eitaa.com/jangoderang_ir
۲_کانال کشوری در #روبیکا
«گنج بی پایان»:👇
https://rubika.ir/ganjebipayan
🔴برابر با ابلاغیه صادره در خصوص زمانبندی رزمایش عضوگیری کانال های ایتا و روبیکا در سطح کشور؛
از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۴ خرداد
مختص استان مازندران می باشد.
📊#همراه_با_نظرسنجی_شهرستانی
👈لازم به ذکر است پس از عضویت در کانال ها،
در نظرسنجی کانال روبیکا شرکت نموده
و شهرستان خود را انتخاب نمائید.
#مازندران_دیارِ_علویانِ_خطشکن
📌پایگاه اطلاع رسانی دومین
کنگره ملی شهدای مازندران👇
🌐 https://zil.ink/jangoderang.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی🇮🇷 سردار شریف:
سپاه پاسداران فقط بهدنبال مشارکت انبوه مردم است و به نفع یا علیه هیچیک از کاندیداهای ریاستجمهوری کاری انجام نخواهد داد.
🔴انتخابات؛اهمیت و بایسته ها
موضوع:معیارها و ملاک های انتخاب اصلح از منظر مقام معظم رهبری
«به چه کسی رای بدهیم و بر چه اساس انتخاب کنیم»
🔶اهمیت
شرکت مردم در انتخابات در نظام اسلامی علاوه بر اینکه حق مردم از جهت مشارکت در تعیین سرنوشت خویش است، تکلیفی الهی نیز محسوب میشود؛ از این رو همان طور که برگزاری انتخابات برای گزینش مسئولان برای احقاق حق مردم امری ضروری است تکلیف شرکت در انتخابات نیز موضوعی قابل توجه برای آحاد افراد جامعه محسوب میشود. از سوی دیگر ادای تکلیف الهی به هر نحو ممکن و با هر کیفیت، مقبولیت لازم را در پیشگاه الهی ندارد بلکه انسان موظف است در راستای عمل به تکالیف الهی خویش، به بهترین نحو ممکن عمل نماید تا در پیشگاه الهی سربلند و مأجور باشد بر این اساس، علاوه بر لزوم حضور مردم در انتخابات مبادرت به بهترین انتخاب و گزینش کاندیداهای اصلح نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. با توجه به این موضوع و لزوم انتخاب کاندیدای اصلح در انتخابات، معیارهای برگزیدن کاندیداهای اصلح نیز اهمیت پیدا میکند این معیارها نیز در فواصل مختلف در بیانات مقام معظم رهبری مورد اشاره قرارگرفته است که مرور آنها میتواند راهگشای مردم در هر انتخاباتی باشد
🔶مولفه های اساسی جهت تحلیل موضوع
✅وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای صحیح در انتخابات
✔️دخالت ندادن روابط دوستی فامیلی و طایفه ای و حزبی در انتخاب انتخاب بر اساس ملاک های دینی و شرعی و انقلابی باشد و نه بر اساس منافع شخصی و گروهی.
✔️ دخالت ندادن هر گونه ملاحظه ناصحیح و رودربایستی؛ ملاحظات و رودربایستی ها کنار گذاشته شود و به قصد قربت رأی را در برگه نوشتن ملاک باشد.
✔️مردم همواره این نکته را در نظر بگیرند که شرکت در انتخابات همان گونه که یک وظیفه و تکلیف دینی و ملی است گزینش خوب و آگاهانه هم یک وظیفه است.
✅معیارهای انتخاب کاندیداهای اصلح
✔️تدین و اعتقاد نظری و عملی به اسلام، انقلاب، قانون اساسی و خط امام ؛باید کسی انتخاب شود که اعتقاد به اسلام و به اصول و پایه های دینی و عامل بودن به اینها و به عبارتی تدین داشته باشد.
✔️ مصالح انقلاب و کشور را بر مسائل شخصی یا گروهی ،مقدم بدارد. فرد منتخب باید انقلابی، مؤمن، و شجاع باشد و بتوانند قدرت این ملت را که در سایه ارزشهای انقلابی است، حفظ کنند.
✔️ منتخب مردم نباید کسی باشد که به خاطر ترس از دیگران، به جای این که به ملت گرایش نشان دهد، به دشمن گرایش نشان می دهد.
✔️ منتخب مردم باید کسی باشد که روحیه نشاط، امید، قوت و روحیه انقلابی در او وجود داشته باشد تا بتواند راه هایی را که به نظر بن بست میرسد، بشکافد و پیش برود.
✔️کارآمدی تنها هم کافی نیست؛ باید متدین هم باشد. آدم متدین احتمال خیانتش کم است. آن متدین هایی که یک وقت دچار لغزش میشوند اول تقوای خودشان را از دست می دهند؛ بعد این لغزش به سراغ آنها می آید. پس باید متدین و با تقوا هم باشند تا بتوانید برای کارهای این کشور به آنها اعتماد کنید.
✔️منتخب مردم باید دارای صداقت و صمیمیت با مردم و دلسوزی برای مردم باشد؛ کسی باید انتخاب شود.که دلسوز مردم صادق و صمیمی با مردم باشد و اراده کار برای مردم را داشته باشد.
✔️طرفدار مستضعفین و ضعفا و قشر ضعیف بودن یکی از مهم ترین ملاکها در انتخاب فرد اصلح است. منتخب مردم باید دارای روحیه و گرایش درونی به حل مسائل و مشکلات قشر محرومین جامعه را داشته باشد. بداند که در کشور محرومیت هست و سعی و همت او باشد که رفع محرومیت کند. مقام معظم رهبری در این رابطه فرمودند: «کسی که در نظام جمهوری اسلامی مسئولیتی به دست می آورد. باید همه هم و غمش برای مردم باشد؛ هم برای دنیای مردم هم برای مادیت مردم هم برای معنویت مردم هم برای ایجاد عدالت در میان مردم هم برای احیای شأن انسانی مردم هم برای آزادی مردم این ها جزو وظایف اصلی حکومت است.»
✔️بهره مندی از فهم و درک سیاسی؛ منتخب مردم باید دارای درک و فهم سیاسی باشد. مسائل داخلی و مسائل خارجی و توطئه های دشمن را بشناسد و با شناخت اولویتهای کشور و نیازهای مردم اقدام نماید. دادن شعار بدون پشتوانه اجرایی و بدون رعایت اولویتهای اساسی منجر به ایجاد مشکل برای ملت و دولت خواهد بود.
✔️بهره مندی از تخصص، تجربه و کارآمدی؛ انتخاب بدون در نظر گرفتن تجربه و کارآمدی یک انتخاب ضعیفی خواهد بود. بنابراین بایستی در کنار سایر ملاکها و معیارها تجربه و کارآمدی فرد منتخب منظور نظر مردم قرار گیرد.
✔️ پیگیر مبارزه عملی با فساد باشد؛ منتخب مردم بهتر است کسی باشد که برای ریشه کنی فقر و فساد عزم جدی داشته و برای قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند. مقام معظم رهبری می فرمایند: «اصلح کسی است که هم به ترقی و پیشرفت کشور و توسعه اقتصادی و غیر اقتصادی بیندیشد؛ هم زیر توهمات مربوط به توسعه آن چنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند.
مسئلهی اول، شرکت در انتخابات
انتخاب رئیس جمهور یعنی انتخاب رئیس قوهی مجریه و کسی که اغلب امکانات کشور در اختیار اوست. و میبینید اگر چنانچه رئیس جمهوری شور و نشاط و شوق و اراده داشته باشد، چه خدمات بزرگی را برای این کشور انجام میدهد؛ میخواهند این نباشد. من عرض میکنم: همه باید اصرار داشته باشید که در انتخابات شرکت کنید. به نظر من مسئلهی اول در انتخابات، مسئلهی انتخاب این شخص یا آن شخص نیست؛ مسئلهی اول، مسئلهی حضور شماست. حضور شماست که نظام را تحکیم میکند، پایههای نظام را مستحکم میکند، آبروی ملت ایران را زیاد میکند، استقامت کشور را در مقابل دشمنیها زیاد میکند و دشمن را از طمع ورزیدن به کشور و از فکر ضربه زدن و توسعه و فساد و فتنه منصرف میکند. این یک مسئلهی بسیار مهم است؛ پس مسئلهی اول، شرکت در انتخابات است.
بیانات در جمع مردم استان کردستان در میدان آزادی سنندج 22/2/1388
مسئلهی اول، شرکت در انتخابات
انتخاب رئیس جمهور یعنی انتخاب رئیس قوهی مجریه و کسی که اغلب امکانات کشور در اختیار اوست. و میبینید اگر چنانچه رئیس جمهوری شور و نشاط و شوق و اراده داشته باشد، چه خدمات بزرگی را برای این کشور انجام میدهد؛ میخواهند این نباشد. من عرض میکنم: همه باید اصرار داشته باشید که در انتخابات شرکت کنید. به نظر من مسئلهی اول در انتخابات، مسئلهی انتخاب این شخص یا آن شخص نیست؛ مسئلهی اول، مسئلهی حضور شماست. حضور شماست که نظام را تحکیم میکند، پایههای نظام را مستحکم میکند، آبروی ملت ایران را زیاد میکند، استقامت کشور را در مقابل دشمنیها زیاد میکند و دشمن را از طمع ورزیدن به کشور و از فکر ضربه زدن و توسعه و فساد و فتنه منصرف میکند. این یک مسئلهی بسیار مهم است؛ پس مسئلهی اول، شرکت در انتخابات است.
بیانات در جمع مردم استان کردستان در میدان آزادی سنندج 22/2/1388
. برای حضور حداکثری تلاش کنید
مسألهی اول، مشارکت است. در زمینهی مشارکت مردم، هر طور که میتوانید، روی خانوادهها و دوستانتان کار کنید. مشارکت، یکی از اساسیترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه اینکه اگر عدهی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفتهاند؛ بههیچوجه اینطوری نیست. آنهایی که بهخاطر «نه» گفتنِ به نظام نمیآیند، درصد خیلی کمیاند. یکعده بهخاطر بیحالی نمیآیند؛ یکعده بهخاطر بیحوصلگی نمیآیند؛ یکعده روز جمعه کار دیگری دارند و نمیآیند؛ اینها را شما راه بیندازید. والّا کسانیکه معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر میزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمیاند.
بیانات در دیدار دانشجویان بسیجی
۸۴/۳/۵
⭕️ محمد رحمانی فر پانترک فراری و کارمند میت #ترکیه که تا دیروز به کل نظام فحاشی میکرد، حالا از آنکارا نگران مشارکت مردم ایران در انتخابات شده و برای پزشکیان تبلیغات می کند! آیا همه چیز روشن نیست؟ علت علاقه گوناز تی وی و رسانه های تجزیه طلب ضدایرانی به #پزشکیان چیست؟
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
💎 سه توصیه قابل تأمل از أمیرالمؤمنین علی علیه السلام؛
🔻امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
مَنْ أَصْلَحَ سَرِيرَتَهُ، أَصْلَحَ اللَّهُ عَلَانِيَتَهُ؛ وَ مَنْ عَمِلَ لِدِينِهِ، كَفَاهُ اللَّهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ؛ وَ مَنْ أَحْسَنَ فِيَما بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ، أَحْسَنَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ
🔅 ١_ آن كس كه درون و باطن خويش را اصلاح كند، خداوند ظاهرش را اصلاح مینمايد.
🔅 ٢_ هركس براى دين خود كار كند، خداوند كار دنيايش را سامان میبخشد.
🔅 ٣_ آن كس كه رابطه ميان خود و خدايش را اصلاح كند، خداوند رابطه ميان او و مردم را اصلاح خواهد كرد.
📚 نهجالبلاغه، حکمت۴۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه میشود سرنوشت یک کشور و یک ملت و داد دست همچین آدمای متناقض 😡
#صالح_شریفی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان را بهتر بشناسید...
یک پانترک که وقتی صحبت از ملت ایران و گفتن حقایقی علیه ترکیه میشود، اینچنین به هم میریزد و...
#انتخابات
💥@enghelab_sniper