eitaa logo
محتوای ثامن برادران کاشان
213 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
5.5هزار ویدیو
856 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ♻ سلام.با ما در: ثامن کاشان(برادران )|گلچین محتوای روشنگری_تبیینی_بصیرتی_ جهاد تبیین و تواصی به حق محتوای تبیینی ویژه جهادگران .. لینک کانال: https://eitaa.com/samen_kash پل ارتباطی: https://eitaa.com/Babaie_omid
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 ادامه انتقادات از نتانیاهو/ توافق کنونی همان ماه می قابل دستیابی بود 🔹شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد "زویکا فوگل" رئیس کمیته امنیت داخلی این رژیم درباره توافق احتمالی در غزه گفته است: این یک توافق خطرناک است و باعث پشیمانی نسل‌های آینده خواهد شد. 🔹شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم از زبان مادر یک اسیر اسرائیلی در غزه بیان کرد: نتانیاهو همیشه دروغ می‌گفت. چرا نظامیان را از دست دادیم؟ تا به توافق ماه می بازگردیم؟ 🔹شبکه ۱۲ نیز تاکید کرد ژنرال گیورا آیلند اذعان کرده که جنگ غزه یک شکست بزرگ است زیرا به اهداف خود نرسید و می‌شد به همین توافق در ماه می رسید. از آن زمان تاکنون ۱۲۰ نظامی اسرائیلی کشته شده‌اند. 🔹"جیلا جملیئل" وزیر اسرائیلی: حتی اگر بن گویر علیه این توافق رأی دهد، توافق پیش خواهد رفت. 🔹شبکه 14 نیز بیان کرد توافق غزه با توافق لبنان متفاوت است، زیرا به ارتش اجازه آزادی حرکت در غزه را نمی‌دهد و بر توقف عملیات نظامی بین دو طرف بلافاصله پس از آتش‌بس تأکید دارد.
4_5920435482063277991.mp3
6.55M
🎧 کلیپ صوتی | طلیعه پیروزی 🍃🌹🍃 🔹️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این کلیپ صوتی با نگاهی گذرا به دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی، مقاطعی ذلت‌بار از حکومت را برمی‌شمارند. 🗓 سالگرد فرار شاه از ایران در ۲۶ دی‌ماه سال ۱۳۵۷
25.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚پویش ملی کتابخوانی خـــ⁠ـ෴ـــط امین📚 با محوریت کتاب های: ⊙⁠«هواتو دارم» ☜نسخه pdf ⊙⁠«پاییز آمد» ☜نسخه pdf ⊙⁠«آخرین فرصت» ☜نسخه pdf ⊙⁠«مجید بربری» ☜نسخه pdf ⊙⁠«معبد زیرزمینی» ☜نسخه pdf ⊙⁠«بیست سال و سه روز» ☜نسخهpdf ⏳زمان⁦ ☜⁠⁩ تا دهه فجر انقلاب اسلامی. 📲برای شرکت در مسابقه به سایت ravibook.ir مراجعه بفرمایید.
🔰چرا آتش بس در غزه پیروزی حماس است؟ وحید یامین پور فعال رسانه ای در کانال شخصی خود نوشت: مهمترین خبر این روزها، "توافق و آتش‌بس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از اینکه بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید: توافق رژیم صهیونیستی با حماس! حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی می‌گفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا میکردند: "حماس تمام شد". اما حالا دست‌وپا می‌زنند که حماس شروط را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار می‌کند. دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود: "حماس را نمی‌توان تنها با راه‌حل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب می‌زند. غزه اسرائیل را در عرصه بین‌المللی منزوی کرده و باعث بی‌ثباتی شده است." 🚩نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی(نسرا) تهران بزرگ 🔅🔅🔅 🆔 @nasratehran
🔰چرا آتش بس در غزه پیروزی حماس است؟ وحید یامین پور فعال رسانه ای در کانال شخصی خود نوشت: مهمترین خبر این روزها، "توافق و آتش‌بس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از اینکه بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید: توافق رژیم صهیونیستی با حماس! حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی می‌گفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا میکردند: "حماس تمام شد". اما حالا دست‌وپا می‌زنند که حماس شروط را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار می‌کند. دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود: "حماس را نمی‌توان تنها با راه‌حل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب می‌زند. غزه اسرائیل را در عرصه بین‌المللی منزوی کرده و باعث بی‌ثباتی شده است."
🔻"۱۰ دلیل برای شکست اسرائیل غاصب در برابر حماس": ۱. ناکامی در دستیابی به اهداف نظامی علیرغم حملات گسترده و بی‌سابقه، اسرائیل نتوانست به هدف خود در نابودی حماس و زیرساخت‌های آن دست یابد. ۲. مقاومت مردمی در غزه مردم غزه در برابر محاصره، بمباران‌ها و کمبودها تسلیم نشدند و همچنان از مقاومت حمایت کردند. ۳. جنگ روانی حماس حماس با عملیات روانی و استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، اسرائیل را در عرصه بین‌المللی تحت فشار قرار داد. ۴. افزایش حمایت جهانی از فلسطین افکار عمومی جهان، به ویژه در کشورهای غربی، علیه اقدامات اسرائیل و در حمایت از حقوق مردم فلسطین متحد شدند. ۵. اختلال در زندگی داخلی اسرائیل حملات موشکی گسترده حماس و فشار بر شهروندان اسرائیلی موجب بروز بحران داخلی و نارضایتی عمومی شد. ۶. گسترش جبهه‌های درگیری هم‌زمان با جنگ غزه، تنش‌ها در کرانه باختری، قدس و حتی مناطق داخلی اسرائیل گسترش یافت. ۷. ناکارآمدی سامانه‌های دفاعی اسرائیل عملکرد ضعیف سامانه‌های دفاعی مانند گنبد آهنین در رهگیری موشک‌های حماس موجب کاهش اعتماد به توان دفاعی اسرائیل شد. ۸. بحران در ارتش اسرائیل عملیات طولانی‌مدت و ناکامی در تحقق اهداف نظامی باعث تضعیف روحیه نیروهای نظامی اسرائیل شد. ۹. اجبار به پذیرش آتش‌بس با وجود اصرار اولیه اسرائیل برای نابودی حماس، این کشور مجبور شد به دلیل فشارهای داخلی و خارجی به آتش‌بس تن دهد. ۱۰. هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی سنگین جنگ طولانی‌مدت فشار سنگینی بر اقتصاد اسرائیل وارد کرد و هزینه‌های سیاسی و اجتماعی آن غیرقابل چشم‌پوشی بود.
🔴اهدافی که رژیم صهیونیستی حدود ۱ سال و نیم پیش تعیین کرده بود و با مجاهدت های فراوان خنثی شد: ▪نقشه کوچاندن مردم غزه به صحرای سینا ▪اشغال دائمی محور نتزاریم ▪اشغال دائمی محور فیلادلفیا ▪نابودی کامل حماس ▪آزادی اسرای صهیونیست با فشار نظامی ▪ اشغال نوار غزه و شهرک سازی در شمال ---- تقریبا تک‌تک بندهای آتش بس، همان چیزهایی است که بایدن ۸ ماه پیش مطرح کرده و حماس هم همان وقت پذیرفته بود. ولی تیم نتانیاهو میگفت پذیرش آن، پذیرش شکست در برابر حماس است. لذا نپذیرفت. حالا همان عملی شده این یعنی پیروزی مطلق حماس و مقاومت
✅ چرایی پذیرش آتش بس غزه 🔸باریکه غزه چیزی برای از دست دادن نداشت بیش از ۷۰ درصد ساختمان های مسکونی آن تخریب و نابود شده بود. بسیاری از مردم شمال غزه و جبالیا آواره و کوچانده شده بودند. زمین و فضای مسطح و تسطیح شده باریکه غزه و نابودی کامل زیر ساختهای آن تازه باتلاق واقعی دشمن صهیونیستی شده بود و محل جولان رزمندگان قسام و حماس و جهاد اسلامی جهت نابودی نفرات و تجهیزات صهیونیستی و این شرایط به وجود آمده دست مقاومت فلسطین را بیشتر باز کرده بود. 🔸 تغییر در تاکتیک جنگ مانند استفاده بهینه و حد اکثری حتی از بمبهای عمل نکرده دشمن جهت تله های انفجاری و گرفتن تلفات چند برابری در این سه ماه اخیر، فرسایشی شدن مضاعف این جنگ را برای رژیم صهیونیستی بیش از پیش ملموس کرد و بحث هزینه و فایده تداوم جنگ را برای صهیونیست ها بیشتر مطرح کرد. 🔸تلفات سنگین و پر شمار صهیونیست ها در زمین سوخته و بدون جان پناهی که خود به وجود آورده بودند. مشابه شرایط جنگ با حزب الله بود یعنی آن زمان که حزب الله مرحله به مرحله قدرت موشکی خود را ارتقا داد و موزانه قدرت ایجاد کرد در آن مقطع اسراییل را مجبور به پذیرش آتش بس کرد. 🔸نکته دیگری که در پذیرش آتش بس ذلیلانه توسط اسراییل حائز اهمیت است. بازیابی جبهه مقاومت فلسطین هم در راه اندازی مجدد کارگاههای تولید موشک و راکت و تجهیزات بود و هم جذب چهار هزار نفر جدید در بدنه حماس بود و با وجود بیست و سه هزار رزمنده فعال در حال جنگ چریکی و نامنظم در غزه رژیم صهیونی به خوبی فهمید که این جنگ فرسایشی الی الابد برای او ادامه دارد و او را مجبور به پذیرش آتش بس دائم کرد. ✍روح الله عموچی فروشانی
🟢 نقش محور مقاومت در آتش بس غزه 🟢 🔺حقیقتا یکی از دلایل تحمیل جنگ فرسایشی به رژیم صهیونیستی در جنگ غزه همین وحدت الساحات و ائتلاف چندین میدان مقاومت بود 🔻حزب الله لبنان فردای عملیات طوفان الاقصی هوشمندانه وارد معرکه درگیری محدود با اسراییل شد و بخشی از توان صهیونیست ها را به خود و جبهه شمال مشغول کرد. در جنگ مستقیم دو ماهه اسراییل و حزب الله هم که با شکست رژیم صهیونی و تحمیل آتش بس به آنها پایان یافت ولو اینکه حزب الله را از هدف اعلامی خود یعنی توقف حملات به اسراییل به شرط پایان جنگ با غزه به دلیل ملاحظات ساختاری و اجتماعی و سیاسی، مجبور به عقب نشینی تاکتیکی کرد ولی مسئله آتش بس و شکست قبح آن برای رژیم صهیونیستی و باز کردن یخ نتانیاهو جهت پذیرش آتش بس آتی با حماس و سایر گروههای فلسطینی را کاملا آب کرد و آن را محتمل تر نمود 🔸مقاومت عراق که در این اتحاد میدانی نقش خود را در طول نقش حزب الله لبنان تعریف کرده بود با وجود اینکه عملیات های محدودی تری داشت ولی در تحقق مسئله وحدت الساحات جبهه مقاومت که اولین بار اتفاق می افتاد نقشی بی بدیل اجرا کرد و جنگ روانی سنگینی علیه اسراییل به حساب می آمد 🩸مقاومت یمن به دلیل وفاداری و به تبع وحدت و درهم تنیدگی کامل سیاسی و اجتماعی مردم این کشور با ساختار سیاسی و حکومتی و جریان انصارالله و سابقه و تجربه درخشان مقاومت جانانه در جنگ ۸ ساله خود با ائتلاف صعودی و در واقع استکبار جهانی این مزیت را نسبت به کل محور مقاومت داشت که با حریت و تاب آوری بیشتر و معذورات کمتر در حمایت از مردم فلسطین و آرمان مردم فلسطین بیشترین مایه را از خود بگذارد و آخرین و تنهاترین مرد میدان حمایت از فلسطین باقی بماند و اگر بگوییم نقش یمن در تحمیل این آتش بس به رژیم صهیونی بیشترین و پر رنگ ترین نقش بوده است حرف گزافی نگفته ایم.
🟢 اَلموُمنُ یَنظُرُ بِنُورِالله تعالی 🟢 ✅ باز هم بشارت های رهبر انقلاب و پیش بینی های الهی ایشان تحقق پیدا کرد. امامی که دلش با نور ایمان روشن شده و تبدیل به آیینه ای گشته صاف و ذلال که حقایق هستی و حکمتهای ناب در آن تجلی پیدا کرده است 🔺ایشان در سخنان اخیرشان بارها تاکید کردند که مقاومت لبنان و فلسطین قطعا" پیروز اند بِاِذن الله تعالی و این سنت قطعی الهی به شرط پایداری و مقاومت است 👌نکته دیگر که بازهم فرمایش صحیح ایشان را یاد آور میشود بحث انتخاب دو گانه سازش یا چالش ( مقاومت ) در مقابل دشمن است. همگی به وضوح شاهد این موضوع بودند که حزب الله با مقاومت جانانه خود دشمن را وادار به شکست و پذیرش آتش بس کرد و حماس و جهاد اسلامی قهرمان هم طی ۱۵ ماه مقاومت افسانه ای و تحمل آن شرایط سخت و طاقت فرسا توانستند با اقتدار رژیم صهیونی را وادار به پذیرش شرایط دیکته شده خود کنند. ❌ از طرفی دیگر مسئله عجیب سوریه هم در مقابل چشم همگان برای همه مسجل کرد که تسلیم و سازش شکست قطعی در پی دارد. سوریه ای که با وجود ارتش و تجهیزات پیشرفته تر از حزب الله و حماس اراده خود را در ناتوانی و تسلیم دید با این خفت شکست را تحمل کرد و حتی با یک جنگنده از دهها جنگنده ای که رژیم صهیونیستی همه آنها را در آشیانه نابود کرد حاضر به حمله به اسراییل نشد و شد آنچه نباید میشد!
🔰رژیم صهیونیستی، بازنده‌ی جنگ با حماس در غزه 🔸جنایتکاران رژیم صهیونیستی مهم‌ترین اهداف خود در جنگ با حماس را موارد زیر اعلام کرده بودند: - آزادی اسرای صهیونیست؛ - نابودی و حذف حماس؛ - و اشغال غزه و رفع خطر از سرزمین‌های اشغالی. اکنون در حالی نه‌تنها به هیچ‌یک از این اهداف شوم‌شان دست نیافته‌اند، بلکه بسیاری از صهیونیست‌ها و کارشناسان، امضای توافق آتش‌بس با حماس را شکست بزرگ اطلاعاتی و نظامی برای این رژیم خوانده‌اند و وزیر امنیت رژیم صهیونیستی امضای این توافق را نشانه تسلیم شدن اسرائیل در مقابل مقاومت دانسته‌اند. و بر این اساس می‌توان گفت: رژیم صهیونیستی نه تنها دستاوردی در این جنگ (جز کشتار، نسل‌کشی در فلسطین، تخریب منازل، بمباران بیمارستان‌ها، مدارس، چادر آوارگان از جنگ در بعد جهانی و تحمل هزينه‌های سنگین اقتصادی، رکود اقتصادی و کاهش شدید تولید ناخالص ملی در بعد داخلی) نداشته، بلکه نفرت‌افکنی مردم دنیا خصوصا دانشگاهیان علیه این رژیم منحوس صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و حماس را به دنبال داشته است. و در پایان باید گفت: به فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی "مقاومت هزینه دارد، اما هزینه‌‌ی سازش و تسلیم، از هزینه‌ مقاومت به مراتب بیشتر است"؛ ‌همچنان‌که این ایده، پیروز میدان در لبنان بوده است. ✍ محمدعلی برزگر