هندسه انقلاب اسلامی.pdf
9.49M
🔰جزوه هندسه انقلاب اسلامی
🔹 جهاد تبیین در تحلیل کلان انقلاب اسلامی
👤 مطلبیپور
کتاب این گوی و این میدان.pdf
25.1M
🔰 جزوه این گوی و این میدان
🔹 گفتاری در باب قدرشناسی، موقعیتشناسی و وظیفهشناسی نسبت به یک امانت و حرکت تاریخساز
👤 حسن رحیمپور ازغدی
استراتژی مهار حاج اقا طائب.pdf
21.03M
🔰جزوه استراتژی مهار
🔹 تحلیلی جامع از وضعیت کنونی انقلاب اسلامی در مقیاس جهانی
👤 حجتالاسلام حسین طائب
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری_موشن
🍃🌹🍃
🔰 تلویزیون رنگی زمان شاه
#فجر_مقاومت
امام سجاد ع قهرمان جهاد تبیین.pdf
437.5K
محتوای تبلیغی
«امام سجادع قهرمان جهاد تبیین»
فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی
بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی
پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی
فقط درصد پایینی از مردمت آب و برق داشته باشن
کشاورزی و صنعتت ول باشه نصف مردمت بیسواد باشن
نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن
کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن
بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦♂
#پهلوی
#فجر_مقاومت
#دهه_فجر
🍃🌹🔹ـــــ
♨️یکصد و نود و یکمین جلسه گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع :
دستاوردهای انقلاب اسلامی
🌏سخنران این جلسه : استاد گرامی
جناب آقای دکتر قربانعلی محبوبی
دکتری مطالعات بین الملل
دکترای علوم سیاسی
هادی سیاسی کشوری
زمان: سه شنبه ۱۶ بهمن ماه ساعت ۲۰:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
#فجر_مقاومت
خبرگزاری فارس برگزار میکند:
✨ مسابقه بزرگ
«حقیقت روشن میشود»
با موضوع: روشنگری نسبت به دوران پهلوی
در دو محور:
🔸یک: ساخت کلیپ
🔹دو: ایده پردازی (مختص افرادی که ذهن خلاقی دارند اما مهارت ساخت کلیپ را ندارند)
✅با جوایز ویژه نقدی و غیرنقدی:
نفر اول ۳٠ میلیون تومان
نفر دوم ۲۰ میلیون تومان
نفر سوم ۱۰ میلیون تومان
و ۲۳ نفر بعدی، هر کدام بین یک تا پنج میلیون تومان
👈اما بریم سراغ قسمت جذاب و هیجان انگیز مسابقه، یعنی جوایز غیر نقدی:
✴️پخش تولیدات برگزیده در خبرگزاری فارس و برنامه پاورقی شبکه ۲ سیما
✴️تولید محتوای رسانه ای بر اساس ایده های جذاب نفرات برتر
📌برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با قوانین، عضو کانال
@fars_pahlavi
در پیامرسانهای ایتا و تلگرام شوید.
🔺ضمنا نگران نباشید، برای ساخت کلیپ و ایده پردازی در کنارتون هستیم و در کانال آموزش هم خواهیم داشت!
👈پیشنهاد ویژه: حتی اگر قصد شرکت در این مسابقه بزرگ رو هم ندارید، پیشنهاد میکنیم حتما عضو این کانالها بشوید، چون سوژه ها، اسناد و محتواهای خاص و کمتر دیده شدهای راجع به پهلوی ها در این کانالها قرار خواهد گرفت.
📨 ایدهها و آثار خود را به شناسه کاربری @farspahlavi در پیامرسان های ایتا و تلگرام ارسال فرمایید.
⏳آخرین مهلت ارسال : ۱۰ اسفند ماه
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت
🔰 چند روایت از اقتصاد پهلوی (۱)
1⃣ بخش اول
🍃🌹🍃
🔹 بیش از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد؛ انقلابی که با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و با حمایت میلیونها ایرانی به پیروزی رسید. از همان ماههای ابتدایی پیروزی انقلاب، کشور ایران در بسیاری از حوزهها و مسائل با تحولی عظیم مواجه شد؛ کشوری که در دوران طاغوت به جرئت یکی از مستعمرهها و کشورهای تحت فرمان غرب، به ویژه آمریکا بود، به کشوری مستقل و امید همه آزادیخواهان جهان تبدیل شد. این تغییر در بسیاری از حوزههای فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی و... نیز ملموس بود. با این حال، به واسطه وابستگی اقتصادی رژیم پهلوی به غرب و #آمریکا و اتکای #اقتصاد ایران به درآمدهای نفتی عملاً ایجاد استقلال اقتصادی در کوتاهمدت ممکن نبود. پس از پیروزی انقلاب و آغاز ایجاد تغییرات اقتصادی در سال ۱۳۵۹ و با آغاز جنگ تحمیلی هشت ساله عملاً بسیاری از اصلاحات و اقدامات اقتصادی در شرف آغاز نیمهکاره ماند. با این حال، شاید برخی از روایتهای ناصحیح و دروغین از وضعیت اقتصادی ایران در سالهای پیش از پیروزی انقلاب سبب شده است برای نسلی که آن روزها را درک نکردهاند، شائبههایی ایجاد شود. شاید بهترین روایت از وضعیت اقتصادی ایران در آن سالها را باید میان نوشتهها، روایتها، اسناد و اصطلاحاً واقعیتهای میدانی آن روزها جستوجو کرد. کسانی که آن دوران را به یاد دارند، زاغهنشینی و کپرنشینی، بیکاری، وضعیت بهداشتی و زندگی جاری شهروندان، اختلاف شدید طبقاتی و... را به یاد دارند؛ اما شاید غلبه روایتهای اشتباه و دروغین سبب شده برخی از نسل جوان یا کسانی که آن ایام را درک نکردهاند، شناختی از شرایط سخت و سیاه آن سالها نداشته باشند. در این نوشته سعی کردهام به چند روایت از گفتهها و نوشتههای سردمداران و مسئولان حکومت پهلوی و رسانهها که تصویر دقیقتری از شرایط آن روزها ارائه دادهاند، اشاره کنم.
۱. تبدیل کشاورز به دستفروش
«ابوالحسن بهنیا» که در دوران رژیم پهلوی سمتهایی، چون وزیر راه و مدیرعامل بانک رهنی ایران و البته مدیران سازمان برنامه را برعهده داشته است، درباره کاهش تولیدات کشاورزی میگوید: «میتوان ریشههای کاهش سطح تولید کشاورزی در ایران را در علاقه به صنعتی شدن کشور جستوجو کرد. نتیجه این علاقه این شد که کارگرها توانستند به شهرها بیایند و دستمزدهای بیشتری نسبت به روستا بگیرند و البته به تدریج دهها و روستاها خالی شدند. ما یک زمانی در محصولاتی، مانند گندم خودکفا بودیم؛ اما از آنجا که روستاها خالی شده و دولت بیتوجه قیمتی را برای خرید گندم تعیین میکند که هیچ تناسبی با قیمتهای جهانی ندارد وضعیت اینگونه شده است. خود ما روستایی در آذربایجان داشتیم که جوانانی که آنجا کار میکردند به تهران آمدند و دست فروش و دلال شدند.»
#پهلوی_بدون_روتوش
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت
🔰 چند روایت از اقتصاد پهلوی (۲)
2⃣ بخش دوم
🍃🌹🍃
۲. هیچ کنترلی بر اقتصاد کشور وجود نداشت
«بهمن آبادیان» که در رژیم پهلوی چند سالی را معاون رئیس سازمان برنامه بوده است، در خاطراتی از وضعیت نابسامان اقتصاد ایران در دهه ۵۰ میگوید: «حوالی سال ۱۳۵۶ بود که کاملاً مشهود بود که هیچ کنترلی بر امورات کشور وجود ندارد و اصطلاحاً کنترل در دست هیچکس نیست؛ یعنی حقیقتاً کنترل مالی، کنترل پولی و... تماماً از دست مقامات ایرانی خارج شده بود. غیر قابل تصور بود ایران با یک سرعتی مثلاً صد مایل در ساعت داشت به سمت ویرانی جلو میرفت و هیچ کسی در آنجا نبود که پایش رو روی ترمز بگذارد و کشور را به سمتی سوق دهد. ایران یک درآمد ۲۰ میلیارد دلاری در سال داشت، اما هند که بیست برابر ایران جمعیت داشت از چنین امکانی برخوردار نبود. حقیقتاً شرایط وحشتناک بود، با تمام منابعی که کشور در دسترس داشت، میتوانست آنها را به صورت صحیح مدیریت کند و کشور را به جایی رسانده بود که بخش خصوصی هم کاملاً کنترل از دستش در رفته بود. با توجه به اینکه بانکها به طور غیر معقولی به هرکسی که میخواستند وام میدادند، هر کاری که میخواستند میکردند، حتی بخش دولتی و در سازمان برنامه هم مسئولیتی وجود نداشت.»
۳. حتی ظرفی برای خوردن آب نبود!
«نصرتالله امینی» که در دهه ۳۰ برای مدتی شهردار تهران بود، روایت جالبی از نبود حتی آب آشامیدنی در تهران دارد. امینی میگوید: «یک روز به همراه مدیرکل امور شهر برای بررسی شرایط به سطح شهر رفتم. وقتی به جنوب شهر رفتم، خیلی متأثر شدم. آن موقع تهران آب لولهکشی نداشت و یک منجلابی به جنوب شهر میرفت و آب جنوب تهران توسط این بشکهدارها میآمد و به آب شاه معروف بود. در واقع آب را سطلی میفروختند. روزی که برای سرکشی رفتم، دیدم یکی از بشکهدارها با یک تفرعنی ایستاده و مردم فقیر حتی کوزه نداشتند تا از او آب بخرند و به ناچار در همان کوزههای شکسته اجازه میخواستند که آب بریزند. البته آنجا خیابانهای درستی هم نداشت؛ یعنی از میدان شوش به طرف دروازه غار خیابانی نبود و از دروازه غار هم به طرف خیام امروز امتداد نداشت.»
#پهلوی_بدون_روتوش