eitaa logo
محتوای ثامن خواهران کاشان
212 دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
6.6هزار ویدیو
310 فایل
گفتمان‌سازی:شما مطلبی را میگویید مجموعه‌ی جوانی و غیر جوانی آن را می‌شنوند به‌ تدریج ذهنیّت درست میکند جهت‌گیری فکری مشخّصی در جامعه بوجود می آورد که این چیز باارزشی است لینک کانال: https://eitaa.com/samen_kh_kashan پل ارتباطی: https://eitaa.com/Bhamroz
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم 🍃 صفحه دویست و پنجاه ونه قرآن کریم سوره مبارکه ابراهیم 🔰 یک آیه ، یک پیام 💢 رابطه با خدا و کمک به محرومین، در کنار هم و شرط قبولی یکدیگرند. پیام: ✨ اسلام ابعاد مختلفی دارد که می توان آنها را در سه بخش خالصه کرد: رابطه انسان با خدا، رابطه انسان با خلق خدا و رابطه انسان با خودش که بخش سوم در حقیقت نتیجه ای برای بخش های اول و دوم است. برنامه نماز و انفاق هر کدام رمزی است که به دو بُعد اول و دوم مربوط می شود. نماز مظهر رابطه با خداست و انفاق از آنچه خدا روزی کرده با توجه به مفهوم وسیع آن که هر نعمت مادی و معنوی را شامل می شود، مظهر رابطه و پیوند با خلق خداست. ╰❀🌹❀╯
🔰آژیر خطر در سرزمین های اشغالی 🍃🌹🍃 منابع عبری: 🔸شش پهپاد یمنی از سمت غرب وارد آسمان اسرائیل شدند.
🔰از گذشته درس نمی‌گیرید؟ 🍃🌹🍃 🔹عضو شورای عالی سیاسی یمن ضمن طرح تهدیدهای شدیداللحن علیه آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان، تأکید کرد، اگر جنگی علیه یمن آغاز شود، صنعا هیچ خط قرمزی نخواهد داشت. 🔸«محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن شامگاه سه‌شنبه به آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی هشدار داد، به هیچ عنوان به فکر حمله به یمن نباشند. 🔹وی خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‎وزیر رژیم صهیونیستی گفت، مردم یمن هیچ ترسی از صهیونیست‎ها ندارند؛ بلکه بر این باورند که تهدیدهای آنان توخالی است. 🔸این مقام یمنی خطاب به آمریکایی‌ها نیز تأکید کرد: «آمریکایی‌هایی که چهارمین ناو هواپیمابر خود را وارد آب‌های یمن کرده‌اند، باید از سه ناو گذشته خود که آب‎های یمن را ترک کرد، درس گرفته باشند.» 🔹وی هشدار داد: «چنانچه ناوهای آمریکایی از آب‌های منطقه یمن خارج نشود، شکار آسانی برای نیروهای مسلح این کشور خواهد بود.»
در صورت ادامه تجاوزات آمریکا 🔰 یمن: منافع آمریکا را در خاورمیانه بدون رعایت خط قرمز هدف قرار می‌دهیم. 🍃🌹🍃 🔸عضو شورای عالی سیاسی یمن ضمن طرح تهدیدهای شدیداللحن و بی‌سابقه علیه آمریکا، اسرائیل و سعودی، تأکید کرد: «اگر آمریکا به تجاوزات خود ادامه دهد، صنعا هیچ خط قرمزی نخواهد داشت و منافع آمریکا در خاورمیانه را هدف قرار خواهد داد.» 🔸مقامات انصارالله با اعتماد به نفس عجیبی اهداف آمریکا و رژیم آپارتاید اسرائیل را مورد حمله قرار می‌دهند و بی‌اعتنا به تهدیدات آنها به صورت پی‌در‌پی و پشت‌سر هم، هم تهدید می‌کنند و هم به تهدیدات خود عمل می‌نمایند! 🔸یمن، به عنوان کشوری که چندین ناو آمریکایی را طی سال جاری هدف قرار داده و موجب سرنگونی جنگنده اف-18 آمریکایی‌ها در دریای سرخ نیز شده است، و بارها و بارها تل‌آویو را با دقت مثال‌زدنی موشکباران کرده است، حالا اعلام کرده است، اگر آمریکا دست از پا خطا کند، پایگاه‌های نظامی‌اش در کل منطقه را زیر آتش می‌گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در صورت ادامه تجاوزات آمریکا 🔰 یمن: منافع آمریکا را در خاورمیانه بدون رعایت خط قرمز هدف قرار می‌دهیم. 🍃🌹🍃 🔸عضو شورای عالی سیاسی یمن ضمن طرح تهدیدهای شدیداللحن و بی‌سابقه علیه آمریکا، اسرائیل و سعودی، تأکید کرد: «اگر آمریکا به تجاوزات خود ادامه دهد، صنعا هیچ خط قرمزی نخواهد داشت و منافع آمریکا در خاورمیانه را هدف قرار خواهد داد.» 🔸مقامات انصارالله با اعتماد به نفس عجیبی اهداف آمریکا و رژیم آپارتاید اسرائیل را مورد حمله قرار می‌دهند و بی‌اعتنا به تهدیدات آنها به صورت پی‌در‌پی و پشت‌سر هم، هم تهدید می‌کنند و هم به تهدیدات خود عمل می‌نمایند! 🔸یمن، به عنوان کشوری که چندین ناو آمریکایی را طی سال جاری هدف قرار داده و موجب سرنگونی جنگنده اف-18 آمریکایی‌ها در دریای سرخ نیز شده است، و بارها و بارها تل‌آویو را با دقت مثال‌زدنی موشکباران کرده است، حالا اعلام کرده است، اگر آمریکا دست از پا خطا کند، پایگاه‌های نظامی‌اش در کل منطقه را زیر آتش می‌گیرد.
🔰احتمال امضای توافق راهبردی ایران-روسیه قبل از تحلیف ترامپ 🍃🌹🍃 🔹طبق گزارش هفته‌نامه آمریکایی نیوزویک؛ توافق همکاری راهبردی جدید ایران و روسیه احتمالاً قبل از تحلیف ترامپ امضا خواهد شد. 🔹نیوزویک گزارش کرد که توافق جدید بین تهران و مسکو، نمایانگر تلاش دو کشور برای متحد کردن نیروها در بحبوحه اقدامات غرب برای منزوی کردن جمهوری‌ اسلامی و روسیه در عرصه جهانی است.
💢مدرسه، شبیه زندان! 🔹روزنامه «واشنگتن‎پست» نوشت: «طبق داده‌های منتشر شده، تا دسامبر ۲۰۲۴، ۳۲۳ تیراندازی در مدارس آمریکا رخ داده است. از زمان تیراندازی در دبیرستان کلمباین در سال ۱۹۹۹، بیش از ۳۹۰ هزار دانش‌آموز خشونت با اسلحه را در مدرسه تجربه کرده‌اند. این تیراندازی‎ها هم در مدارس دولتی بزرگ رخ می‌دهد، هم در مدارس خصوصی کوچک، هم مدارس محله‌های اعیانی و هم مدارس طبقه کارگر؛ چه کلاس درس سکولار باشد، چه کلاس مذهبی.» 🔸واشنگتن‎پست با بیان اینکه دانش‌آموزان آمریکایی برای زنده ماندن به کمک نیاز دارند، تصریح کرد: «مدارس مانور‌های قرنطینه دارند به فلزیاب‌های پیشرفته و افسران پلیس تجهیز می‌شوند، کوله پشتی را ممنوع کرده‌اند و دانش‌آموزان را ملزم می‌کنند نوشت‌افزار‌ها را درون کیسه‌های پلاستیکی شفاف بگذارند. ورود به یک مدرسه آمریکایی، در بهترین حالت شبیه گذر از گیت فرودگاه و در بدترین حالت سفری یک روزه به زندان است.»
sedaye enghelab-naghde اصلاحی.mp3
11.01M
📢 شماره۱۵۴۲ 💠نقد روز 💠تأملی در تحولات سوریه و عبرت‌آموزی آن برای مردم منطقه غرب‌آسیا و ایران هراس ابرقدرت‌ها از قدرت‌ ملت‌ها ✍مصطفی قربانی 🎙تحولات کنونی سوریه از ابعاد و زوایای گوناگون تحلیل شده است. با این حال، در نوشتار حاضر تلاش می‌شود یک عبرت مهم این تحولات و شاید مهم‌ترین عبرت آن برای جامعه ایران و نیروهای سیاسی و اجتماعی در این جامعه، به‌ویژه برای کسانی که تصور می‌کنند وقوع تحولاتی در ایران با هماهنگی و دخالت قدرت‌های خارجی، اوضاع ایران را رو به بهبودی می‌برد و آنچه آنها تصور می‌کنند، در ایران محقق می‌شود، بازگویی و واکاوی شود... ➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖
💢ایران، عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد 🔹سند مربوط به عضویت ناظر جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا عصر پنجشنبه ششم دی به امضای سران پنج کشور عضو این اتحادیه رسید. 🔸وزیر صمت ایران در سخنانی در جمع سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا، رویکرد ایران را توسعه مبادلات تجاری با همسایگان و دیگر کشورها و همچنین در چارچوب همکاری با اتحادیه اقتصادی اوراسیا عنوان کرد.
🔰 | دلایل ماندگاری ۹ دی 🔸ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است. نمونه بی‌بدیل آن یوم‌الله ۹ دی است که راز ماندگاری آن در کلام امام خامنه‌ای این گونه بیان شده است: 🔹حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود. 🔹نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود. 🔹رد پای عاشورای ۵۷ در نهم دی ۸۸ مشهود بود. 🔹این روز حضوری بی‌سابقه برای خنثی‌سازی چالش‌های فتنه‌انگیز دشمنان بود. 🔹نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام اسلامی است. 🔹حضور در نهم دی هنر مردم بود. 🔹نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود. 🔹۹ دی تجلی احساس مسئولیت مردم است. 🔹نهم دی اعلام حضور در صحنه بود. 🔹حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن بود. 🔹حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم بود. 🔹حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار 🔸حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (ع) را می‌‌‌بیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده‌‌‌‌ امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.