🔺ترکیب سخنرانان مراسم تشییع شهدای شاهچراغ بسیار پر معنی است. ژنرالها روی سن هستند و سیاستمداران پایین گوش میکنند. این ترکیب بسیار مهم است و پیامی قابل توجه دارد. ایران دیگر دنبال گفتوگو و مذاکره نیست، دوره دیپلماسی گذشته و قرار است ژنرالها در میدان و به سبک خود گفتوگو کنند.... بله، قرار است مذاکره به شکل دیگری ادامه پیدا کند و این خبر بسیار بدی برای آمریکاییها است که فکرهای باطل بسیاری میکردند.
🔹سه امیر ارتش و سه سردار سپاه. سخنران هم سرلشکر سلامی بود و وزرایی که برای مراسم آمده بودند همه پایین گوش میدادند...
🇮🇷
📜 پوستر
📌 شریکِ خون
#برای_ایران
https://eitaa.com/joinchat/2481520700C37e0ccc129
🔺حساب نزدیک به داعش در تلگرام موسوم به «ناشر نیوز» دقایقی پیش تصویر عامل عملیات تروریستی حرم شاهچراغ موسوم به أبو عائشة العُمري را منتشر کرد.
ـــــــــــــــــــــــ
https://eitaa.com/joinchat/2481520700C37e0ccc129
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاله! تیر زدن تو سر مامان، خاله مامان مرده، اما کی میاد پیش من!؟
⭕️ قصه پر غصه مجروحیت آرتین و شهادت پدر و مادرش از زبان خالهاش...
😭خدایا .... چقدر دیگه صبر ...😭😭
🔹کجایند آن سلبریتی ها و شبکه های مختلف مدعی حقوق بشر 😭
#برای_آرتین
#یاصاحب_الزمان_عج
🏴🏴🏴
▪️این تصویر،کل جمعیتی است که به عنوان چهلم بر سر قبر نیکا شاکرمی حضور داشتند.
اما یک جوری اغتشاششون رو نشون دادن که انگار چند هزار نفر اونجا اومده.
#هیچی_نیستید
18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ضلع سوم
سخنرانی استاد مهدی طائب در خصوص اغتشاشات اخیر
⭕️ بر هم زدن معادله قدرت در جهان چرا و چگونه؟
https://eitaa.com/joinchat/2481520700C37e0ccc129
🍃🔹 هشتم آبان سالروز ورود رهبر معظم انقلاب اسلامی به اصفهان در سال ۱۳۸۰
🔹آیت الله العظمی خامنه ای در تاریخ ۸ آبان ماه سال ۸۰ وارد شهر اصفهان شدند و در بیاناتی در میدان امام این شهر خطاب به خیل انبوه مستقبلین فرمودند:
👈 «جنگ هشت ساله و دوره دفاع مقدّس، نام #اصفهان را در سرلوحه افتخارات انساني خود دارد.
🔹فقط هم دوره دفاع مقدّس نيست؛ شهداي اصفهاني و نام آوران جان باخته از اين مردم، در ميدانهاي مختلف اين فداکاريها را کرده اند؛ شهيد آيةالله مدرّس در يک ميدان، شهيد آيةالله بهشتي در يک ميدان و شهيد خرّازي و شهيد همّت و امثال اين عزيزان در ميدان ديگر.
♦️اين شهداي نامدار - که فهرست طولاني ستارگان شهيد اين شهر و اين استان را نميشود به اين آساني فراهم کرد - آنچنان نام اصفهان را ابدي ساختند و در شمار برجسته ترين مناطق کشورمان از لحاظ جهاد شجاعانه ثبت کردند که هيچ نقطه ديگري در اين جهت، با اين شهر و اين استان رقابت نميکند.
🔹هنر و صنعت اين شهر هم زبانزد همه و در برخي از بخشها، در دنيا يگانه و نمونه است.
🔹امروز اصفهان بحمدالله مرکز عمده اي از مراکز صنايع کشور است؛ ديروز هم اينطور بود، آينده هم اينطور خواهد بود».
متن کامل بیانات در دیدار مردم اصفهان
👇👇👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3091
🍃🌸