🔺 محوریابی رسانههای انگلیسی و عربی پیرامون ابعاد مختلف عملیات طوفان الاقصی
📌 رسانههای انگلیسی زبان:
بلومبرگ:
1) تمرکز بر موضوعِ کنترل غزه توسط گروه حماس از سال 2007 و تاکید بر این مهم که از آن زمان، این منطقه به نقطه کانونی درگیری نظامی اسرائیل با فلسطین تبدیل شده است.
2) ارائه تحلیل در این مورد که «حمله حماس در زمانی رخ میدهد که اسرائیل در موضع ضعف قرار دارد و توصیه به رفع اختلافات و ضعفها تا دشمن برای بهره برداری از آنها مجال نیابد.»
هاآرتص اسرائیل:
1) ابراز نگرانی شدید از اینکه در صورت پیروزی حماس، هزیمت بزرگ در انتظار اسرائیل است.
2) انتشار تصاویر و اخبار در خصوص گسیل نیروهای بیشتر از سوی حماس به داخل مرزهای اسرائیل
جروزالم پست:
تهیه گزارش از میزان تلفات دو طرف درگیری؛ اسرائیل: 600 زخمی (حال 150 تن وخیم گزارش شده است)، بیش از 165 اسیر، دست کم 100 کشته. فلسطین: 198 شهید و حدود 1700 تن زخمی.
نیویورک پست:
تمرکز بر حملهی رزمندگان به شهرکهای یهودینشین و نقل قول از شهروندان اسرائیلی که «حماس در حال سلاخی ماست. به کمک ما بشتابید».
گاردین:
انتشار واکنش جوزپ بورل، مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا به بحران پیش آمده و تمرکز بر این گفتهی وی که «با وزرای خارجه منطقه در مورد لزوم شروع مذاکرات و آزادسازی شهروندان اسرائیلی به گروگان گرفته شده توسط رزمندگان مقاومت گفتگو کرده است».
سیانان:
انتشار اطلاعیه نیروهای دفاعی اسرائیل مبنی بر اینکه نیروهای آن در دست کم در 12 نقطه در حال نبرد با نیروهای حماس هستند.
سیبیاس نیوز:
تمرکز بر این گزاره که «گروه حماس حمله بیسابقهای را به اسرائیل انجام داده و ضمن شلیک هزاران راکت، از طریق هوا، زمین و دریا به مرزهای شدیداً مستحکمشده اسرائیل در چندین نقطه نفوذ کردند و بسیاری را به اسارت بردند.»
انبیسی نیوز:
تمرکز بر جنگ فعلی به عنوان سختترین تنش بین حماس و اسرائیل در سالهای اخیر و نقل قول از مقامات حماس که «این حمله، انتقامِ هتک حرمت مسجد الاقصی در اورشلیم و پاسخی به کشتار و زخمی شدن صدها فلسطینی در سال جاری توسط اسرائیل است».
وال استریت ژورنال:
غافلگیرانه خواندن عملیان حماس و تاکید بر جدیت اسرائیل برای انتقام گرفتن و انجام حملات سهمگین علیه گروههای مقاومت
الجزیره انگلیسی:
1) برجستهسازی موشک بارانِ اسرائیل در پی آغاز عملیات طوفان الاقصی
2) برجسته ساختنِ آژیرهای هشدار در مرکز و جنوب اسرائیل و تل آویو
ایندیپندنت انگلیسی:
1) تلاش برای برای برجسته ساختن تبریک ایران به رزمندگان مقاومت و اعلام آمادگی کشورمان برای ایستادن در کنار ملت مظلوم فلسطین
2) ابراز شگفتی فراوان از حمله غافلگیرانهی نیروهای مقاومت از طریق زمین، دریا و هوا (تهاجم ترکیبی) و عبور رزمندگان حماس از مرز
3) تهیه گزارش از میزان تلفات با تمرکز بر به اسارت در آمدن سربازان اسرائیلی توسط نیروهای حماس.
4) ابراز نگرانی شدید از به اسارت رفتنِ صهیونیستها در منطقه بئری کیبوتز (Beeri Kibbutz) نزدیک مرز غزه
📌 رسانههای عربی زبان:
المنار:
تبدیل شدن خیابان های تل آویو به شهر ارواح، از ترس عملیات «طوفان الاقصى»
المیادین:
تاخیر یا لغو پروازهای ورودی یا خروجی سرزمین های اشغالی، به سبب وضع امنیتی فوق العاده در این مناطق
الجزیره:
1) ابراز شادمانی دهها نفر از کاربران عربِ فعال در شبکه های اجتماعی، در پی انجام عملیات طوفان الأقصى
2) بازنشر گسترده و کمسابقۀ صحنه های واضح اسارت سربازان اشغالگر در عملیات اخیر
العربیه:
1) بازتاب درخواست فوری اتحادیه عرب برای توقف عملیات نظامی در غزه
2) دعوت وزارت خارجه عربستان از هر دو طرف (طرف های فلسطینی و اسرائیلی) برای توقف تنش های فیمابین
🔺تکنوکراسی
🔸یک مفهوم سیاسی و اجتماعی است که به نوعی حکومت یا مدیریت جامعه اشاره دارد که بر اساس تخصص فنی و دانش تکنولوژیک انجام میشود. در این سیستم، قدرت و تصمیمگیری به دست افرادی میآید که دارای دانش تخصصی در زمینههای فنی و علمی هستند.
🔹تکنوکراسی معمولاً در زمینههایی مانند علوم، فناوری، بهداشت، و آموزش و پرورش به کار میرود. در این سیستم، تصمیمگیریها بر اساس اطلاعات علمی و دانش تخصصی انجام میشوند و از اعتبار تخصصی و تجربه فنی افراد تکنوکرات استفاده میشود.
🔸یکی از نمونههای معروف تکنوکراسی میتواند سازمانها و وزارتخانههای مرتبط با صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد، که در آنها تصمیمگیریها توسط افراد با تجربه و تخصص در این حوزه انجام میشود.
🔹تکنوکراسی یک سیستم حکومت یا مدیریت است که بر اساس تخصص فنی و علمی افراد تصمیمگیری میشود. در این سیستم، اهمیت بسیاری به دانش تخصصی و تجربه فنی افراد داده میشود و قدرت تصمیمگیری به عنوان نتیجه این دانش به دست آنها میآید. تکنوکراتها عمدتاً افرادی با پیشینه در زمینههای علمی، فنی، و تکنولوژیک هستند.
🔸این سیستم در مواردی که نیاز به تصمیمگیریهای پیچیده و دانش تخصصی داریم مفید است. به عنوان مثال، در زمینه بهداشت و درمان، تکنوکراتها میتوانند تصمیمگیریهای مرتبط با سیاستهای بهداشتی و توسعه داروها را بر اساس تجربه و دانش پزشکی بگیرند.
🔹هرچند تکنوکراسی میتواند بهبود کیفیت تصمیمگیریها را تضمین کند، اما انتقاداتی نیز دارد. برخی معتقدند که این سیستم ممکن است به بیتوجهی به نیازها و نظرات عمومی منجر شود و مسائل اخلاقی و اجتماعی را نادیده بگیرد. به همین دلیل، تعادل مناسب بین تخصص تکنوکراتها و شفافیت و مشارکت عمومی میتواند چالشهای اساسی این سیستم را حل کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔پارسال صهیونیزم بین الملل جنگ جهانی رسانه ای ایجاد کرد علیه ما ، به اسم زن زندگی آزادی‼️
اما امسال در غزه می بینیم
نه زن 😔
نه زندگی 😢
و نه آزادی😤
گویا هیچ اهمیتی ندارد...
#طوفان_الاقصی
#غزه
#فلسطین
بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_دستاندرکاران_کنگره_شهدای_استان_لرستان.pdf
1.88M
🔹🍃🌹🍃🔹
«متن سخنرانی رهبری»
دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره ملی شهدای استان لرستان
🌎 آمریکا عامل اصلی جنگ اخیر اسرائیل با فلسطین است:
چگونه ۳۰ سال سیاستِ آمریکا با فاجعه پایان یافت؟
✍️ استیون والت، استاد دانشگاه هاروارد
🔹 فارن پالیسی
🌿 در حالی که اسرائیلیها و فلسطینیان عزادار کشته شدگان خود هستند و با ترس منتظر شنیدن اخبار درباره ناپدیدشدگان میباشند میل به جستجوی مقصر برای بسیاری غیرممکن است. اسرائیلیها و حامیان آنان میخواهند همه تقصیر را به گردن حماس بیاندازند که مسئولیت مستقیم در حمله به اسرائیل داشته است. کسانی که بیشتر با آرمان فلسطین همدردی میکنند این تراژدی را نتیجه اجتناب ناپذیر دههها اشغالگری و رفتار خشن طولانی مدت اسرائیل با اتباع فلسطینی خود میدانند. سایرین مصرانه تاکید میکنند که هر فردی که یک طرف را کاملا بیگناه قلمداد کرده و تنها طرف دیگر را مسئول بداند قدرت هرگونه قضاوت را از دست داده است. ناگزیر بحث بر سر این که کدام یک از مقصر هستند علل مهم دیگری را که به درگیری طولانی بین اسرائیلیهای صهیونیست و اعراب فلسطینی مرتبط هستند از دیده پنهان نگه میدارد. ما نباید عوامل دیگر را حتی در طول بحران فعلی نادیده انگاریم، زیرا تاثیر آن عوامل ممکن است مدتها پس از پایان جنگ فعلی میان اسرائیل و حماس نیز ادامه یابند. من از سال ۱۹۹۱ شروع میکنم زمانی که ایالات متحده به عنوان قدرت خارجی بدون وجود رقیب جدی در امور خاورمیانه ظاهر شد و شروع به تلاش برای ایجاد نظم منطقهای کرد به گونه که در خدمت منافع آن کشور باشد. در چنین بستر گسترده تری دست کم پنج اپیزود یا رخداد کلیدی وجود دارند که به ما کمک میکنند تا به رویدادهای غم انگیز دو هفته گذشته برسیم.
🌿 *اولین اپیزود لحظه جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و پیامدهای آن بود: کنفرانس صلح مادرید. جنگ خلیج فارس نمایش خیره کنندهای از قدرت نظامی و هنر دیپلماتیک ایالات متحده بود که تهدیدی را که صدام حسین برای موازنه قدرت منطقهای ایجاد کرده بود از بین برد. با نزدیک شدن به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده در آن زمان محکم بر روی صندلی راننده نشسته بود. جورج اچ دابلیو بوش رئیس جمهور وقت امریکا، جیمز بیکر وزیر امور خارجه آن کشور و یک تیم باتجربه امریکایی در حوزه خاورمیانه از فرصت استفاده کرده و کنفرانس صلحی را در اکتبر ۱۹۹۱ میلادی برگزار کردند که شامل نمایندگانی از اسرائیل، سوریه، لبنان، مصر، جامعه اقتصادی اروپا و هیئت مشترک اردن و فلسطین میشد. اگرچه این کنفرانس نتایج ملموسی به همراه نداشت چه رسد به دستیابی به توافق نامه صلح نهایی، اما زمینه را برای تلاش جدی به منظور ایجاد یک نظم منطقهای صلح آمیز فراهم ساخت. اگر بوش پدر در سال ۱۹۹۲ میلادی بار دیگر در انتخابات انتخاب میشد و به تیم اش فرصت ادامه کارشان داده شده بود آن چه میتوانست بدان دست یابد وسوسه انگیز به نظر میرسید. با این وجود، کنفرانس مادرید یک نقص سرنوشت ساز درون خود داشت نقصی که بذر مشکلات آینده را کاشت. نقص کنفرانس آن بود که از ایران برای شرکت در کنفرانس دعوتی به عمل نیامد و گروههایی مانند حماس و جهاد اسلامی نیز نادیده گرفته شدند. همان طور که تریتا پارسی در کتاب خود "اتحاد خیانتکارانه" اشاره میکند: «ایران خود را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقهای میدید و انتظار داشت صاحب یک کرسی بر سر میز مذاکره باشد، زیرا کنفرانس مادرید صرفا نشستی در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین قلمداد نمیشد بلکه لحظهای تعیین کننده در شکل گیری نظم جدید خاورمیانه بود.» پاسخ تهران به عدم دعوت در وهله نخست استراتژیک بود نه ایدئولوژیک. ایران به دنبال آن بود که به امریکا و سایر بازیگران نشان دهد که اگر منافع آن کشور در نظر گرفته نشود میتواند تلاشهای آنان برای ایجاد یک نظم نوین منطقهای را از مسیر خارج سازد.
🌿 *دومین اپیزود مهم ترکیب سرنوشت ساز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و متعاقب آن حمله ایالات متحده به عراق در سال ۲۰۰۳ بود. دولت بوش پسر باور داشت که سرنگونی صدام تهدید فرضی ناشی از تسلیحات کشتار جمعی عراق را از بین میبرد، قدرت ایالات متحده را به دشمنان یادآوری میکند و به طور گستردهتر به تروریسم ضربه میزند و راه را برای دگرگونی ریشهای در کل خاورمیانه در امتداد خطوط دموکراتیک هموار میکند. با این وجود، متاسفانه آن چه حاصل شد یک باتلاق پرهزینه در عراق و بهبود چشمگیر موقعیت استراتژیک ایران بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹🍃🌹🍃🔹
وقتی مولا بپسندد😍
به محمد جنامی گفتم ملودیِ نوای
« حسین » اربعین امسال رو با مشورت کدوم آهنگساز ساختی ؟ خندید و گفت « آهنگساز؟! »
اون شب شدیدا سرماخورده بودم ، یهو چشمم سرخط شعر رو گم کرد ، برای اینکه نظم مجلس بهم نخوره بصورت بداهه یک نوای « حسین » رو شروع کردم و تا دقایقی ادامه دادم ، مولا پسندید و بالا برد.
✍️اسماعیل معنوی
🍃🌹🔸ــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹🍃🌹🍃🔹
#حرف_حق
√ من « مرگ بر اسرائیل» نمیگم!
این دور از انسانیته که برای کسی مرگ آرزو کنید!
#طوفان_الاقصی #غزه #فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرح نیل تا فرات صهیونیستها چطور آب رفت
🔹در سالهای نهچندان دور صهیونیستها هر روز به سرزمینی یورش میبردند و آنجا را اشغال میکردند؛ اما حالا و به لطف مقاومت سرزمینهای اشغالی به یکچهارم روزهای اوج قدرت صهیونیست رسیده است.
فلسطین کلید رمزآلود فرج.pdf
6.45M
#مهم_برای_شما 🌹
📣آنچه لازم است راجع #فلسطین بدانید!
✅ مطالعه این فایل برای اساتید دانشگاه، معلمین، هادیان سیاسی، فرماندهان پایگاه بسیج و تمام کسانی که در مورد #طوفان_الاقصی مورد سوال قرار می گیرند، واقعا لازم است.
لطفا برای همه دوستان بصیرتی خود بفرستید.
#جهاد_تبیین
#طوفان_الاقصی
💢 انصار الله یمن کدام منطقه مهم و راهبردی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است ؟
💠 جنبش انصار الله بندر مهم و راهبردی «ایلات» را در جنوبی ترین نقطه سرزمین های اشغالی مورد حمله موشکها و پهپادهای ویرانگر خود قرار داده است.
🛳 این بندر مهم و راهبردی در منتهی الیه خلیج عقبه و در مجاورت بندر «عقبه» اردن قرار دارد و قلب گردشگری رژیم صهیونیستی و مهم ترین مرکز واردات نفت رژیم اشغالگر قدس است .
⚓️ در واقع بندر «ایلات» بزرگترین مرکز گردشگری رژیم صهیونیستی و یکی از مهم ترین شاهرگ های اقتصای و تجاری این رژیم نحس نجس کودک کش می باشد که با فلج شدن آن ضربات مهلکی بر پیکره در حال متلاشی شدن این رژیم منحوس وارد می شود.
✍️ غلامعلی کریمی
🗓 ۶ آبان ۱۴۰۲
پوستر معنادار حزب الله همزمان با انتشار ویدیویی از سید حسن نصرالله 👇
🔹﴿وَإِذْ فَرَقْنَا بِكُمُ الْبَحْرَ فَأَنْجَيْنَاكُمْ وَأَغْرَقْنَا آلَ فِرْعَوْنَ وَأَنْتُمْ تَنْظُرُونَ﴾
و هنگامی را که دریا را برای شما شکافتیم؛ و شما را نجات دادیم؛ و فرعونیان را غرق ساختیم؛ در حالی که شما تماشا میکردید.
#محور_مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 لب کلام رو بگیر.
▫️سه ضلع مثلت ظهور در ایران
1_خودکفایی نظامی
۲_خودکفایی امنیتی
۳_خود کفایی اقتصادی
آیا در حال وقوع است ؟
#استاد_طائب
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️انگلیس چطوری فلسطین رو تقدیم صهیونیستها کرد؟
🔹پای سلطان بی عرضه عثمانی درمیان است.
✊امروز تولد سرداری است که عمر رژیم صهیونیستی را کوتاه کرد/
مردی که آتش موشک هایش بلای جان صهیونیست ها شد
✨تولدت مبارک سردار دلها ✨
#سردار_حسن_تهرانی_مقدم
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
فلسطین
قسمت اول
جغرافیا
کشور فلسطین در حاشیه شرقی دریای مدیترانه قرار دارد. این کشور از شرق با سوریه و اردن، از شمال با لبنان و بخشی از سوریه و از جنوب با مصر همسایه است.[۱] تا قبل از اشغال فلسطین توسط بریتانیا در سال ۱۹۱۷م، به منطقه جنوب غرب شام، فلسطین میگفتند.[۲] همچنین در گذشته سرزمین فلسطین جزئی از سوریه به حساب میآمد، از اینرو در بین عربها از آن به «سوریه جنوبی» یاد میکردند.[۳] مساحت فلسطین بیش از ۲۷ هزار کیلومتر مربع است.[۴]
جایگاه فلسطین در جهان اسلام
سرزمین فلسطین به دلایل مختلفی از جمله وجود مسجد الاقصی (نخستین قبله مسلمانان) در این کشور، موقعیت ویژهای نزد مسلمانان دارد.[۵] از سرزمین فلسطین در قرآن به عناوینی چون «ارض مقدسة» و «ارض مبارکة» یاد شده است.
فلسطین محل دفن بسیاری از انبیاء است. به عنوان نمونه حضرت مریم در شهر ناصره،[۶] یحیی در شهر سامریه[۷] و ابراهیم در شهر الخلیل[۸] دفن هستند. بیتالمقدس پایتخت فلسطین نیز محل ظهور ادیان یهودیت و مسیحیت بوده است.[۹] مقبره داوود نبی، مقام حضرت موسی، مسجدالاقصی، مسجد صخره در این شهر قرار دارند.[۱۰]
اریحا و غزه، از قدیمیترین شهرهای جهان محسوب میشوند.[۱۱]
ادامه دارد...
پایان قسمت اول
التماس دعا
__________________
🔹پی نوشت:
1. سهلی، فلسطین، ۲۰۰۴م، ص۴.
2. صالح، فلسطین، ۲۰۰۲م، ص۱۱.
3. صالح، فلسطین، ۲۰۰۲م، ص۲۷.
4. سهلی، فلسطین، ۲۰۰۴م، ص۴.
5. صالح، فلسطین، ۲۰۰۲م، ص۳۰.
6. فوزبورغ، وصف الأراضی المقدسة، ۱۹۹۷م، ص۲۹.
7. فوزبورغ، وصف الأراضی المقدسة، ۱۹۹۷م، ص۲۹.
8. الآغا، مدائن فلسطین، ۱۹۹۳م، ص۸۱.
9. الآغا، مدائن فلسطین، ۱۹۹۳م، ص۴۸ و ۴۹.
10. الآغا، مدائن فلسطین، ۱۹۹۳م، ص۴۸ و ۴۹.
11. روحانی، آشنایی با کشورهای اسلامی، ۱۳۸۷ش، ص۱۱۴.
🔹🔹🔹🔹🔹
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🌼شش کلمه، عصاره ۶۰۰ هزار کلمه
💠 قالَ النّبيُّ صلى الله عليهِ و آلِه : يا عليُّ ، تُريدُ سِتَّمِائةِ ألفِ شاةٍ ، أو سِتَّمِائةِ ألفِ دينارٍ ، أو ستَّمِائةِ ألفِ كَلِمةٍ ؟ قالَ : يا رسولَ اللّه ِ ، سِتَّمِائةِ ألفِ كَلِمَةٍ . فقالَ صَلّى اللهُ عليهِ و آلِه : أَجمَعُ سِتَّمِائةِ ألفِ كَلِمَةٍ في سِتِّ كَلِماتٍ ؛ يا عليُّ إذا رَأيتَ الناسَ يَشتَغِلُونَ بالفَضائلِ فاشتَغِلْ أنتَ بِإتمامِ الفَرائضِ ، و إذا رَأيتَ الناسَ يَشتَغِلُونَ بِعَمَلِ الدنيا فاشتَغِلْ أنتَ بعَمَلِ الآخِرَةِ ، و إذا رأيتَ الناسَ يَشتَغِلونَ بِعُيوبِ الناسِ فاشتَغِلْ أنتَ بِعُيوبِ نفسِكَ ، و إذا رَأيتَ الناسَ يَشتَغِلونَ بتَزيينِ الدنيا فاشتَغِلْ أنتَ بتَزيينِ الآخِرَةِ ، و إذا رَأيتَ الناسَ يَشتغِلونَ بكَثرَةِ العَمَلِ فاشتَغِلْ أنتَ بصَفوَةِ العَمَلِ ، و إذا رَأيتَ الناسَ يَتوسَّلُونَ بالخَلقِ فَتَوَسَّلْ أنتَ بالخالِقِ؛[1]
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود: اى على! ششصد هزار گوسفند مى خواهى يا ششصد هزار دينار يا ششصد هزارکلمه؟
حضرت علی(ع) عرض كرد: اى رسول خدا(ص)، ششصد هزار کلمه.
پيامبر(ص) فرمود: ششصد هزارکلمه را در شش کلمه،جمع مي كنم:
1.اى على! هرگاه ديدى مردم به مستحبات مى پردازند، تو به كامل كردن واجبات بپرداز.
2. هرگاه ديدى مردم سرگرم كار دنيايند، تو سرگرم كار آخرت شو.
3. هرگاه ديدى مردم به عيبهاى مردم مى پردازند، تو به عيبهاى خودت بپرداز.
4. هرگاه ديدى مردم به تزیین دنيا مى پردازند، تو به تزیین آخرت بپرداز.
5. هرگاه ديدى مردم به زيادى عمل مى پردازند، تو به خالص كردن عمل بپرداز.
6.و هرگاه ديدى مردم به خلق متوسّل مى شوند، تو به خالق متوسّل شو.
🌎مجتمع اهل البیت علیهم السلام
___________
📚1.المواعظ العدديه، ص۲۹۳.
المواعظ العددیه اثر محمد بن محمد بن حسن حسینى مشهور به ابن قاسم عاملى نواده شهيد ثانى متعلق به قرن يازدهم هجرى است. اين كتاب، جمعآورى رواياتى اخلاقى در باب مواعظ است.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🔰 امروز دانشآموزان باید با «زمانشناسی» و «امامشناسی» فضای مجازی را تسخیر کنند
🔻سردار «معروفی» معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین در آیین افتتاحیه اردوهای راهیان نور دانشآموزی و بزرگداشت روز بسیج دانشآموزی:
🔹۳۶ هزار شهید دانشآموز دادیم، اما اجازه ندادیم پای نحس بیگانه به کشورمان وارد شود
🔹دشمن میخواهد عزت و زیبایی را از شما بگیرند تا الگوی جهان اسلام نشوید
متن کامل↙
basijnews.ir/00e4P0
#بسیج_دانشآموزی
#راهیان_نور
🖇کانال خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان 🗨
@basijnews_falavarjan
با سلام و احترام پست فوق در تمام کانال های شهرستانی فوروارد گردد.
سوالات.pdf
3.26M
🇮🇷
📝 سوالات مسابقه کتبی "جشنواره هنر"
🍃🌹🍃
✅ شرایط شرکت در مسابقه و چگونگي ارسال جوابها در لينک زیر👇👇
❌ eitaa.com/meyarpb/25001
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🇸🇩
نشانههای آغاز جنگ بزرگ و شکست بزرگ!
🔸به نظر میآید عملیات طوفان الاقصی برای رژیم صهیونیستی آنقدر سنگین بوده که هنوز رفتارهای دیوانهوار آنها به پایان نرسیده است. کشتن زنان و کودکان و به طور کلی حمله به غيرنظاميان در هیچ کجای دنیا دستاورد نظامی محسوب نمیشود، اما رژیم جعلی از یکسو چون خطر موجودیتی را در نزدیکی خود میبیند و از دیگر سو راهی برای تغییر معادلات نظامی جنگ در اختیار ندارد، لذا به اقدامات وحشیانه روی آورده است. اما این یک واقعیت یقینی است که نتیجه قطعی حرکات وحشیانه و خارج از چارچوب عقلانیت و محاسبه، شکست قطعی است.
🔸بر این اساس چه اهمیتی دارد که آمریکای جنایتکار فرماندهان سنتکام و نیروهای ویژه خود را در سرزمینهای اشغالی مستقر کند و خود فرماندهی عملیات علیه مردم غزه را به دست گیرد. آمریکاییها به دنبال آنند تا نقش خود در حوادث غزه را در حد ارسال تجهیزات و حمایت سیاسی نشان دهند. اما واقعیت را نمیتوان تغییر داد که از اساس این آمریکاست که فرماندهی صحنه جنگ را در اختیار گرفته است.
🔸در ساعات پایانی روز گذشته رسانهها به نقل از منابع رسمی و مقامات صهیونیستی حمله زمینی رژیم جعلی را به غزه منتشر کردند. اینجا اما همان جایی است که بعد از گذشت حدود ۲۰ روز از آغاز جنگ، سرنوشت این مصاف،حقیقت درونی خود را نشان خواهد داد. در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی دیشب عملیات گسترده زمینی،دریایی و هوایی را علیه باریکه غزه آغاز کرد، اما دانیل هگاری سخنگوی ارتش این رژیم به آی بی سی نیوز ( ABC News )گفت عملیاتی که در غزه در حال انجام است یک تهاجم زمینی رسمی نیست و یک گسترش زمینی در منطقه غزه است!
🔸این یعنی اینکه صهیونیستها درباره نبرد زمینی کاملا با نگرانی و احتیاط عمل می کنند تا در صورت شکست عملیات_که نشانههای قطعی آن آشکار شده_امکان توجیه ناکامی را داشته باشد. درست در ساعاتی که اخبار تجاوز زمینی رژیم صهیونیستی به غزه مخابره شد، رسانهها خبر دادند که انفجارهای شدیدی در بندر ایلات به وقوع پیوسته است و مبدأ آن را یمن دانستند. از منظر راهبردی اهمیت این رخداد فراتر از جنگ فعلی و تأثیرگذار در معادلات و تحولات آینده خواهد بود.
🔸گروههای مقاومت پیشتر اعلام کرده بودند در صورت آغاز حمله زمینی به غزه همه ظرفیتها و جبههها را فعال خواهند کرد. به جامع تحولات جاری منطقه میتوان از زاویه دیگری نیز نگریست و آن را تحلیل و حتی پیشبینی کرد؛جبهه مقاومت در طی چند سال اخیر در هر جنگی با هر مختصاتی جز با موفقیت از آن خارج نشده است. جنگ کنونی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
#عزیز_غضنفری
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
💢بت شکن کمانه کرد
🔹جسم سخت وقتی به جسم سفت تر از خود برخورد کند، کمانه می کند. بمب های بتن شکن آمریکایی ساختمان ها را بر سر مردم بی گناه در غزه خراب کرد، اما نتوانست اراده آنها را در هم بشکند و بنابران، نیروی رها شده در این ضربات، به سمت اسرائیل کمانه کرد.
🔹آمریکا و اسرائیل نمی دانستند که مقاومت غزه، تا بدین حد سفت و سخت و نفوذ ناپذیر است. یا می دانستند و جنون بر عقل آنها غلبه کرد و اکنون باید پیامدهای بی شماری را به جان بخرند.
🔹همین حالا می توان آثار کمانه کردن بمباران ها و شکست سه هفته جنگ را در رژیم صهیونیستی مشاهده کرد:
🔻روابط رژیم صهیونیستی با کشورهایی که در حال عادی سازی بوده اند، به هم ریخته است.
🔻غیر از کشورهای اسلامی، شهرهای اروپا و آمریکا شاهد اعتراضات کم سابقه و صد ها هزار نفری است.
🔻نتانیاهو و مخالفان دو هفته قبل نمایش ائتلاف ترتیب دادند اما با شکست در میدان، دوباره منازعات سر باز کرده است.
🔻کانال ١٢ رژیم صهیونیستی: نتانیاهو، تو شکست خوردی!
🔻معاریو به نقل از مقامات ارشد اسرائیل: نتانیاهو به کسی اعتماد ندارد. او خود را در میدان جنگ، تنها می بیند.
🔻نیویورک تایمز: نتانیاهو از شکست در عملیات غزه میترسد و از سرانجام آن مطمئن نیست.
🔻رسانههای اسرائیل از خشم نهادهای امنیتی و نظامی نسبت به اظهارات نتانیاهو و مسئول دانستن شان در حمله ۷ اکتبر خبر دادند.
🔻توییت نتانیاهو: برخلاف ادعاهای نادرست، تحت هیچ شرایطی و در هیچ مرحلهای به من درباره نیت جنگی حماس هشدار داده نشد. بر عکس، همه مقامات امنیتی، از جمله رئیس شورای امنیت و رئیس شین بث برآورد کردند که حماس منصرف شده است.
🔻بنی گانتز وزیر جنگ پیشین: نتانیاهو باید از سخنانش علیه رؤسای سرویس امنیتی «شاباک» و «امان» عقب نشینی، و مسئولانه رفتار کند.
🔻یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون دولت: نتانیاهو با فرار از مسئولیت شکست در 7 اکتبر از خطوط قرمز عبور کرد و با تلاش برای فرار از مسئولیت و مقصر دانستن نهادهای امنیتی، ارتش را تضعیف می کند. او باید عذرخواهی کند.
🔻نتانیاهو در اثر شدت اعتراض ها، توییتش را حذف کرد و نوشت: من اشتباه میکردم. چیزهایی که گفتم، نباید گفته می شد.
🔻ایهود باراک نخست وزیر اسبق : همه اسرائیلیها، اعتماد خود را به نتانیاهو از دست داده اند.
🔻ایهود اولمرت، نخستوزیر اسبق: نتانیاهو قادر به مدیریت اوضاع نیست و باید کنار برود
🔻با وجود مخالفت و سخت گیری پلیس، هر روز در تل آویو تظاهرات اعتراضی برای توقف جنگ و بازگرداندن صدها اسیر اسرائیل برگزار می شود. معترضان خواستار استعفای فوری و برکناری نتانیاهو شده اند.
🔹این، تازه شروع ماجراست و ضربه ای که در اثر مقاومت غزه کمانه کرده، ویرانی های عمیق تری در عمق رژیم صهیونیستی به بار خواهد آورد. این غیر از تداوم ضربات نظامی مقاومت است.
🔹اگر هم همین روزها، خبر تازه ای از غافلگیری ارتش اسرائیل با تلفات ده ها نفری شنیدید، تعجب نکنید. این، مصاف روحیه های پولادین با روحیه های از هم پاشیده است.
✍محمد ایمانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
💢حقوق بشر ، داستان کمدی کشورهای غربی
🔺️ در شرایطی که بسیاری از کشورهای غربی دربرابر جنایات وحشتناک رژیم صهیونیستی در قبال زنان و کودکان فلسطینی یا سکوت کرده اند یا از آن حمایت میکنند و انواع سلاح و تجهیزات را روانه رژیم صهیونیستی کردند، دربرابر اتفاقات کوچک و درونی جامعه ایرانی ژست حقوق بشری گرفته و حاکمیت ایران را به نقض گسترده حقوق زنان محکوم میکنند.
🔺️ این حد از تناقض بیش از آنکه وجهی از سیاست کثیف انان دربرابر دولت ما باشد روایت یک داستان کمدی برای ملت ماست چرا که دربرابر سابقه طولانی استعمار و کشتار مردم بومی کشورهای مستعمره خود و همچنین تجهیز تروریست های متخاصم با ایران از قدیم تاکنون و همراهی در انواع تحریم های بیرحمانه امریکا برعلیه ملت ایران و حمایت بی شرمانه از جنایات رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن دانشمندان ایرانی و صدها مورد جاسوسی و خرابکاری بر علیه مردم ایران، حالا حامی حقوق زنان و حقوق بشر در ایران شده اند و در شرایطی که در کشورهای خود در سایه سکوت خبری و بایکوت شدید رسانه ای نقض حقوق بانوان مسلمان و اقلیت ها باشدت انجام میشود خودرا به دروغ دلسوز زنان ایران نشان میدهند.
🔺️ اتخاذ این مواضع و بیان سخنان مضحک این چنینی توسط سران کشورهای غربی ناشی از عدم شناخت صحیح از ملت ایران و محاسبات غلط آنان در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران است که موجب شده در میدان متحمل شکست های پی در پی درقبال جمهوری اسلامی ایران شوند .
✍#نسرین_مقیمی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄