آیتالله میرباقری در جهانآرا _1.mp3
51.54M
🎧 آیتالله میرباقری
تحلیل ابعاد مختلف اغتشاشات اخیر
💥 برخی اصحاب علوم انسانی در تحلیل اغتشاشات اخیر دچار شتابزدگی شدند و بر اساس مطالعات عینی، قضاوت نکردند؛ ایدئولوژیک قضاوت کردند.
💥 آنهایی که اسلامِ حداقلی را پیاده کردهاند عامل مشکلات امروزی هستند. بسیاری از افرادی که در سه دهه اخیر جزو تصمیمسازان بودهاند، حالا نشستهاند و ایراد میگیرند و حاضر نیستند مسئولیت تصمیمسازیهایشان را بر عهده بگیرند!
💥 فقری که در نظام سرمایهداری رخ داده، ضلع فرهنگیاش همین نوع پوشش غربی است.
آنها نیروی انسانی اکثریت را مصرف میکنند تا به سود اقلیت برسند؛ جاذبههای زنانه را هم مثل توان فکری و فیزیکی افراد، به نفع سرمایهداری مصرف میکنند.
💥 حجاب، اصل در ایمان و کفر و انقلابی و غیرانقلابی بودن نیست ولی جزو واجبات و فروعات زندگی ایمانی و اسلامی است و به عبارتی از لبههای درگیری تمدنی است، البته غرب آن را به لبه درگیری آورده است.
اصلاح بیحجابی باید اصلاح ریشههای آن باشد؛ یعنی مقابله با شبکه سکولاریسم جهانی و ساختارهای ترویج بیحجابی.
💥 طواغیت، شعارهای خوب را از انبیا میگیرند و بد معنا میکنند! پیامبر اکرم(ص) و سایر انبیای الهی آمدند تا غل و زنجیر را از دست و پای زنان و مردان باز کنند. آزادی و زندگی زنان، در اسلام وعده داده شده است چه اینکه شعار پیامبران، حیات زن و مرد و آزادی آنها بوده است؛ ولی مستکبرین، آزادی را به گونهای معنا میکنند که به توسعه غربی منجر شود!
🔴حجت الاسلام والمسلمین پناهیان در جمع مدیرعامل و مدیران صندوق بازنشستگی فولاد: عملکرد مثبت صندوق بازنشستگی فولاد بیانگر کمک آسمانی شهداست / فسادستیزان باید آماده انواع توطئهها از سوی مفسدان باشند
🔹حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در سخنانی در جمع مدیرعامل و مدیران ارشد صندوق بازنشستگی فولاد بر لزوم تبیین دستاوردهای مدیران انقلابی تاکید کرد. وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران انقلابی و با اشاره به اینکه اکثریت حاضران از فرزندان شهدای گرانقدر هستند گفت: به شما خداقوت میگویم.
🔹حجت الاسلام پناهیان ضمن اشاره به شباهت کار در فضای اقتصادی با نبرد در میدان جنگ یادآور شد: در این میدان نباید در مقابل سختیها کوتاه بیایید و با توکل به خدا و با علم به اینکه دشمن ممکن است هر دسیسهای بچیند با مقاومت و شجاعت مانع از پیروزی دشمن شوید و فراموش نکنید که چشم افراد فسادستیز و مردمی که از فساد به ستوه آمدهاند به شماست و منتظرند تا پیروزی شما را ببینند.
🔸منابع امریکایی:
روسها از ایران درخواست خرید موشک میانبرد کردند اما ایران نپذیرف و به آنها موشک های تاکتیکی فاتح ۱۱۰ و ذوالفقار را پیشنهاد کرد.(خرید این دو مدل قطعی شده است)
یعنی روسها درخواست خرید موشکهای ایرانی بابرد ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کیلومتر کرده اند(معمولا برد موشکهای میانبرد ایران کمتر از عدد واقعی اعلام میشود)
پن:روسها در دوران جنگ سرد با انعقاد پیمان سالت با امریکا تمام موشکهای میانبرد خود از ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کیلومتر را نابود کردند(طرف امریکایی هم همینطور), اما مشخص نیست روسها دقیقا چه نیازی به موشکهایی با این برد در جنگ اوکراین دارند؟!
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مقام پیشین ناتو:
📍ایرانی ها میگویند وقتی ترکیه به اوکراین پهپاد و آمریکایی ها به عربستان جنگنده میفروشند چرا ما این بازار را از دست بدهیم/من فکر میکنم ایرانی ها میخواهند با اعصاب ما بازی کنند و درست از همان استدلالی استفاده میکنند که پیش از این از دیگر کشورها شنیده اند...
🔰 رهبر انقلاب در دیدار نخبگان: اکثریت نخبگان از ظرفیتهای عظیم کشور مطلع نیستند / روگردانی دنیا از صنعت هستهای یک دروغ بزرگ است
✍نخبههای کشور از ظرفیتهای عظیم و وسیع کشور مطلع هستند؟! من فکر نمیکنم یعنی میدانم که اکثر مطّلع نیستند. یک روزی یک آقایی گفته بود که ما از لحاظ سلاح در مقابل آمریکا صفریم، میتواند مثلاً با یک ساعت فلان کند؛ من اینجا گفتم که این آقایان را یک تور گردشگری بگذارید بروند صنایع تسلیحاتی ما را ببینند تا از این اشتباه بیرون بیایند. حالا این تور را برای همهی شماها باید گذاشت. یکی از کارهای مهم این است. من میدانم که خیلیها مطّلع نیستند. بعضی از این ظرفیتها را حتّی انکار میکنند، مثل آن شاه نادان که به او گفتند یک مادهی بدبوی سیاهرنگ منحوسی به نام نفت از یک جاهایی جوشیده، این خارجیها بیچارهها حاضرند بیایند این را بردارند ببرند، اجازه بدهید ببرند. آن هم گفت خیلی خب ببرند راحت بشویم. حالا هم به ما میگویند که یک چیز زحمتدار مشکلی به نام صنعت هستهای وجود دارد در کشور، بگذارید جمعش کنند ببرند، نماند! میگویند این حرف را. به دروغ ادعا میشود که دنیا از صنعت هستهای و از انرژی هستهی روگردان شده؛ دروغ محض. روز به روز دارند پایگاههای هستهایشان را، نه پایگاههای نظامی؛ پایگاههای صنعتی دارند اضافه میکنند. ما هم احتیاج داریم. ما امروز اگر شروع نمیکردیم؛ یعنی آن روزی که شروع کردیم اگر شروع نمیکردیم بایستی ده سال دیگر شروع میکردیم و سی سال دیگر نتیجه میگرفتیم. یعنی این چیزی نیست که یک کشور بتواند از آن صرفنظر کند.
🔴نخبه یکی از مهمترین ثروتهای انسانی کشور است/ جوانان نخبه، هر کجا که باشند، امید خلق میکنند
✍ رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی: خدای متعال را جدّاً سپاسگزارم که بعد از سبک شدن این مشکل کرونا بار دیگر این جلسهی شاداب و زنده و امیدبخش تشکیل شد. حقیقتاً حضور شما جوانها به خصوص شما جوانان نخبه، خلّاق امید است؛ یعنی حضور شما در هر جا که باشید امید را به وجود میآورد و خلق میکند. برای همین هم هست که کسانی که با پیشرفت کشور موافق نیستند، با حضور شماها در آن جایی که باید حاضر باشید موافق نیستند.
نخبه یکی از مهمترین ثروتهای انسانی کشور است. منابع طبیعی مهم است، جایگاههای جغرافیایی مهم است، شکل اقلیمی مهم است، همهی اینها مهم است، اما یکی از مهمترین ثروتهای انسانی کشور وجود نخبه است. نخبه را ثروت عظیمی باید دانست. وقتی آن را ثروت عظیمی دانستیم، در تولیدش تلاش میکنیم.
۱۴۰۱/۷/۲۷
ما کجائیم در این بحر تفکر تو کجایی!
مجله فارین افیرز شماره جولای/آگوست سال جاری خود را به پاسخ به این پرسش اختصاص داده بود که «قدرت چیست؟». یکی از مقالات خوب این پرونده را مایکل مازار (Michael Mazarr) از متخصصان علوم سیاسی موسسه رند (RAND) نوشته بود. مازار در مقاله خود به درستی استدلال کرده بود که «در تقلا برای کسب برتری در میان قدرتهای جهانی، آنچه موجب تمایز اساسی میشود، نه قدرت نظامی و اقتصادی، که ویژگیهای اساسی یک جامعه است: مجموعهای از خصوصیات ملی که منجر به تولید اقتصادی، ابداع فناوری، انسجام اجتماعی و عزم ملی میشود». درباره این مجموعه خصال ملی که زیربنای قدرت یک کشور را تشکیل میدهند و موجبات پیشرفت اقتصادیاش را فراهم میآورند، بحث بسیار است. اما در این یک نکته تردیدی نیست که فردگرایی (Individualism) و سودگرایی (Utilitarianism) به عنوان دو ستون اصلی ایدئولوژی لیبرالیسم در جهان ترویج شدند تا جوامع را از هم گسیخته و اتمیزه سازند و تصرف آنها توسط سرمایهداری را تسهیل کنند. جامعهای که در آن مردمش بر حقوق فردی متمرکز و از وظایف اجتماعی غافل باشند، افراد دغدغهای جز منافع شخصی و اینجا و اکنون خود نداشته باشند، بر استقلال فرد از جامعه تاکید شود و هویت افراد نه بر اساس دستاوردهای ملی که برپایه موفقیتهای شخصی تعریف شود، آن جامعه از روحیه جمعی نیرومندی که شرط لازم پیش رفتن و قدرتمندتر و مرفهتر شدن است، محروم گشته و مهیای سلطه بیگانه خواهد شد.
شاید صاحبنظران پرشماری، مهمترین و اصلیترین جبههای که غرب علیه ایران گشوده را اقتصاد ببینند و تحریمهایی که در طول یکی دو دهه اخیر، به اوج خود رسید. اما واقعیت این است که اصلیترین هدف دشمن در همه این سالها، زدودن خصال ملی-مذهبی ایرانیان و از هم گسیختن جامعه ما و زدودن پیوندهای اجتماعی ما بوده است و تحریم و ترور و غیر آن، به عنوان ابزاری در این جهت به خدمت گرفته شدند. تحریممان کردند تا امیدی که در قاموس یک ملت برای رسیدن به قله داشتیم، مبدل به ناامیدی شود و این جمع به هم پیوسته که دست در دست هم در حال حرکت به سمت موفقیتهای ملی است، متفرق و مهیای هزیمت شود. اگر قهرمانهای ملی ما، از شهدای هستهای تا حاج قاسم عزیز ترور شدند، به این نیت بود که این ملت، احساس کند کشورش از قهرمان خالی شده و احساس حقارت کند و وا بدهد.
🖋ادامه این یادداشت را در روزنامه کیهان بخوانید
https://kayhan.ir/fa/news/251369/