✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: مدیریت تنوع ذائقه فرهنگی در رسانه ملی؟
🍃🌻🍃
1️⃣ عشق به امام حسین علیه السلام در دل و جان اکثریت مردم ایران متبلور است و طبیعی است که نمود آن در رسانه ملی عیان باشد.
2️⃣ تبلیغات و برنامهسازی تلویزیونی کار آسانی نیست و جذب آحاد مردم نسبت به موضوع مهم و ممزوج با هویت ایرانیان، یعنی محرم و عاشورا، علاوه بر هوشمندی، نیازمند هنرمندی وافر است، در حالیکه حجم زیاد برنامه های سخنرانی و مداحی در این ایام، بعید است در اثربخشی در مخاطب و نگهداشت آنها، رسانه ملی موفق بوده باشند.
3️⃣ پاسداشت محرم در شبکه های تلویزیونی منافاتی با تامین سایر ذائقه ها اعم از ورزشی، مستند، فیلم و سریال و...، ندارد در حالی که به عنوان مثال قطع سریال #گاندو در شبهای تاسوعا و عاشورا نشان از عدم توجه مدیران رسانه ملی در حفظ و نگهداشت مخاطب دارد.
4️⃣ رسانه ملی میزان سنجش و ارزیابی مدیران شبکه های خود را باید بر اساس میزان جذب مخاطب قرار دهد و لازمه این امر توجه به ذائقه همه مخاطبان است نه رقابت بین شبکهها در حجم و میزان پخش برنامه های مناسبتی و سخنرانی و مداحی، که پخش به اندازه آنها لازم، ولی هوشمندانه عمل کردن در این امر واجب است.
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#محرم
سخنگوی مجلس: سفیر روسیه عذرخواهی کرد
یک خبر دیگر اینکه، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس با اشاره به ماجرای عکس جنجالی سفرای روسیه و انگلیس در روزهای اخیر از عذرخواهی سفیر مسکو در تهران خبر داده است. به گزارش جماران، سید نظامالدین موسوی افزود: تا جایی که اطلاع دارم در سال ۹۶ نیز چنین حرکت و عکسی صورت گرفته و منتشر کرده بودند، امسال نیز چنین اقدامی را انجام دادند. بهانه سفرا این بود که این حرکت نمادین را برای پیروزی متفقین بر آلمانها و کنفرانسی که در تهران برگزار شد، انجام دادهاند. نماینده تهران با بیان اینکه سفیر روسیه رسماً عذرخواهی کرد، گفت: هر کسی که بخواهد نگاه استعماری و تحقیرآمیز داشته باشد، مردم ایران مواجههای به سبک خودشان خواهند داشت. اما اینکه روسیه عذرخواهی کرده در عرف دیپلماتیک این عذرخواهی پذیرفته خواهد شد و دولت انگلیس نیز باید پیگیری جدی داشته باشد که دیگر ما شاهد این دست از مسائل که موجب آزرده شدن مردم ایران است، نشویم
«تغییر استراتژیک» که از دید رژیم صهیونیستی پنهان نیست!
کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی ساعاتی پس از سخنرانی دبیر کل حزبالله لبنان به مناسبت روز عاشورای حسینی، نسبت به تهدیدات وی در رابطه با کشتی حامل سوخت ایران واکنش نشان داد. این شبکه تلویزیونی در گزارش خود اذعان کرد که تهدیدات «سید حسن نصرالله» درباره کشتی ایرانی که بهسوی لبنان در حرکت است بهشدت برای سران رژیم صهیونیستی نگرانکننده است. دیگر رسانههای صهیونیستی هم روانه شدن کشتی حامل سوخت ایران بهسوی لبنان را یک تغییر استراتژیک مهم از سوی حزبالله در مواجهه با رژیم اشغالگر به شمار آوردند
👇🌲چرا ایران به مردم افغانستان کمک نمیکند؟
برخی کاربران فضای مجازی میگویند، چرا ایران مثل قائله سوریه به کمک مردم افغانستان نمیرود؟! توجه به چند نکته در فهم سیاست جمهوری اسلامی ایران در خصوص افغانستان و تفاوت آن با سوریه و عراق، قابلتوجه است: 1- داعش با مدیریت آمریکا از تروریستهای کشورهای گوناگون به هدف کشورگشایی تشکیل شد، اما طالبان بخشی از مردم افغانستان هستند که ادعای کشورگشایی ندارند و مدعی حکومت هستند؛ هرچند که استفاده از رفتارهای خشن را در سابقه خود دارند. 2- ماجرای طالبان با هر کیفیت، یک اختلاف درونی کشور افغانستان است که از زمین تا آسمان با اهداف و اعمال گروهک تروریستی داعش فرق دارد. این گروه در مبانی فکری نیز با داعش متفاوت بوده و مغایر با آن است. 3- در مسئله سوریه و عراق، سران دو کشور رسماً از ایران کمک خواستند؛ اما در ماجرای افغانستان، اشرف غنی، رئیسجمهور این کشور یک چهره کاملاً آمریکایی بود که تمام امید او هم به کمک آمریکاییها بود و با مشاهده خطر سریعاً فرار را بر قرار ترجیح داد. 4- بررسی رفتار چند روز گذشته شبکههای ضدانقلاب در کنار برخی سلبریتیها و گروهی از فعالان رسانهای نشان میدهد که این طیف مایل هستند ایران را وارد مسئله داخلی افغانستان و تقابل شیعه - سنی با خبرسازی یا تلاش وافر برای برجستهسازی اعمال خشن طالبان در گذشته کنند. حالآنکه این افراد و رسانهها در زمان کمک به مظلومان تحت جنایات داعش یا ساکت بودند و یا اینکه ایران را از کمک به این اسیران تحت ظلم گروهک دستپرورده آمریکا منع میکردند!
◄ سید حسن نصرالله: سرباز ولیفقیه هستیم!/ سیدحسننصرالله در سخنرانی روز عاشورای خود با تعریض به کسانی که حزبالله را دستپرورده ایران معرفی میکنند، گفت: «بله، ما سرباز ولیفقیه هستیم اما برده کاخ سفید نیستیم. ایران هیچوقت از دوستانش دست برنداشته و دوستان خود را ذلیل نکرده، دست بریده حاج قاسم سلیمانی شاهد قوی ادعای من است. برخلاف آمریکا، ایران کوهی استوار است که میتوانیم به او تکیه کنیم
▼گزارش روز
بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی
«سید حسن نصرالله» در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خبر حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، نسبت به هرگونه تعرض و تهدید این کشتیها، شدیداً هشدار داد. در این خصوص توجه به نکات زیر حائز اهمیت است:
گزارههای تحلیلی: ۱- بعد از اعلام این خبر برخی از رسانهها و شبکههای معاند داخلی و خارجی با ایجاد شبهه نسبت به هزینههای این محمولههای سوخت، ایجاد تشکیک کردند؛ این در حالی است که هزینههای این محمولههای سوخت توسط تجار شیعه لبنانی پرداخت گردیده و از لحظه بارگیری و حرکت کشتیها، کشتیهای سوخت مایملک تجار لبنانی محسوب میشود. ۲- اعلام سید مقاومت مبنی بر اینکه کشتیهای سوخت بخشی از خاک لبنان محسوب میشود، بهمنزله این است که تعرض به آن، تعرض به خاک لبنان بوده و درواقع با این کار در مقابل تهدید احتمالی از ناحیه صهیونیستها حق پاسخگویی را مشروع و عملاً آن را ابزار بازدارندگی نموده است. ۳- بازیگران معاند داخلی و خارجی لبنان با سیاسی نمودن چالشهای اقتصادی لبنان، سناریوی بیثباتسازی داخلی در این کشور را دنبال کنند و در این سناریو میخواهند عامل بیثباتی را متوجه مقاومت و حزبالله نمایند. هدف از این طراحی، ایجاد فشار داخلی علیه حزبالله برای خلع سلاح و نهایتاً تعدیل آن به یک حزب سیاسی است.۴- ایجاد چالش تأمین سوخت برای مصارف داخلی دقیقاً بخشی از این طراحی است که اکنون این اقدام سیدحسننصرالله برهم زننده آن طراحی است. اظهارات واهی سعدالحریری رئیس جریان المستقبل که ادعا کرده: «حزبالله میداند که بحران سوخت لبنان ناشی از قاچاق عامدانه برای خدمت به سوریه است و مؤثرترین حالت آن است که بهجای منت گذاشتن بر سر لبنانیها، با دریافت مازوت ایران، قاچاق متوقف شود»، ناخواسته پرده از این طراحی برمیدارد. حال آنکه با واکنش مثبت افکار عمومی لبنان به سخنان عاشورایی سید مقاومت، هشتگهای #شكرا_ايران و #سفينه_الوعد_الصادق در این کشور ترند شده است.
جمعبندی: تجربه سالیان اخیر نشان میدهد که رژیم صهیونیستی عامل تهدید و برهم زننده امنیت کشتیرانی در دریای سرخ و مدیترانه است. صهیونیستها باید تهدید سید مقاومت را جدی بگیرند. اکنون سید حسن نصرالله یک معادله را اینگونه تعریف کرده است: «کشتیهای حامل سوخت، خاک لبنان محسوب میشوند؛ حمله به آن، حمله به خاک لبنان است و در صورت حمله به آن، پاسخ قطعی و در سطحی متوازن و حتی بالاتر در سرزمینهای اشغالی داده خواهد کرد». اکنون این معادله ضمن اینکه جایگاه حزبالله را در لبنان ارتقا داده، یک تغییر استراتژیک محسوب شده و بازدارندگی تهاجمی حزبالله در برابر رژیم صهیونیستی را نشان میدهد. (نویسنده: احمد بنافی
▼حرف روز
الزامات جلسات بررسی کابینه
از امروز مجلس شورای اسلامی کار بررسی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی را آغاز میکند. طبیعتاً فضای سیاسی کشور در روزهای آتی تحت تأثیر این موضوع و مجموعه وقایع و رخدادهایی که در مجلس رخ میدهد، قرار خواهد گرفت. دراینباره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
نکات تحلیلی: 1- مجموعه مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در مجلس و بهطورکلی موضوع بررسی کابینه پیشنهادی بهعنوان یک بخش از تاریخ سیاسی کشور ثبت و ماندگار خواهد شد و این مقطع میتواند تصویری از عقلانیت، اشرافیت و رویکرد کارشناسانه را در ذهن ناظران و تحلیلگران سیاسی ایجاد نماید و درنهایت قضاوتی از رفتارهای جبهه انقلابی را در فضای سیاسی و اجتماعی ترسیم خواهد کرد. خوب یا بد این موضوع به رفتار مجلس و دولت بستگی دارد. 2- طبیعتاً فضای درون مجلس در موافقت و مخالفت با وزرای پیشنهادی خواهد گذشت و این طبیعت جلسات بررسی کابینه است؛ اما نکته مهم در این زمینه آن است که موافقتها و مخالفتها بایستی با ملاحظات کارشناسی باشد و نه رفتارهای هیجانی که گاهی اوقات ابعاد مغایر با اخلاق را نیز در برمیگیرد. در این خصوص نکته اساسی آن است که وقایع صورت گرفته در مجلس نباید التهاب و ناامیدی به جامعه وارد سازد. 3-یکی از ضعفهای نظام پارلمانی کشور غلبه نگاهها و ملاحظات منطقهای بر منافع کلان و ملی است؛ آنچه میتواند آسیب جلسات روزهای بررسی کابینه باشد آن است که برخی نمایندگان با برخی وعدههای منطقهای و ناظر بر حوزههای انتخابیه که از سوی وزرا و یا همراهان آنها مطرح گردد، چشمان خود را بر روی شاخصها و معیارهای مهم و تعیینکننده دیگر ببندند. 4- برای اینکه فضای حاکم بر جلسات مجلس، آرام و متین بهپیش برود، نقش وزرای پیشنهادی در ارائه برنامههای کارشناسی و معطوف به حل مسائل کشور، تعیینکننده است.
نکته پایانی: بهطورکلی رویکرد حاکم بر مجلس شورای اسلامی و نیز رئیسجمهور محترم ضرورتاً بایستی بر تشکیل کابینهای قوی، کارآمد و منسجم تمرکز یابد. در این زمینه لازم است رئیسجمهور نقطه نظرات نمایندگان را با سعهصدر و با نگاه کمک به دولت درک کند و بدون تعصب، نقدها و دیدگاههای نمایندگان را به شکل مناسب و عملی موردتوجه قرار دهد. البته توجه به این موضوع نیز بسیار اهمیت دارد که اهالی بهارستان نیز محدودیتها و اقتضائات رئیسجمهور را درک کنند و در نظر داشته باشند که درنهایت تیمی میبایست در دولت باشد و امور کشور را بهپیش ببرد که بیشترین انسجام و هماهنگی را با رئیسجمهور داشته باشد. (نویسنده: عزیز غضنفری)
🇮🇷💐
💐
✅ #بسته_خبری
1️⃣ جلسه رای اعتماد به کابینه دولت سیزدهم دقایقی پیش با حضور رئیس جمهور در صحن علنی مجلس آغاز شد.
2️⃣ دکتر رئیسی: رابطه سببی، نسبی و خانوادگی و یا فشار از ناحیه فرد، حزب و جناحی در انتخاب وزرا نقش نداشته است.
3️⃣ قالیباف: حواشی کمترین تاثیر را بر نظر نمایندگان داشت، بیش از ۲۷۰ جلسه در کمیسیون های مختلف مجلس برای شنیدن برنامههای وزرای پیشنهادی برگزار شد.
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
انهدام ۲۲ موشک اسرائیلی توسط پدافند ارتش سوریه
ارتش روسیه روز جمعه اعلام کرد در جریان نقض حریم هوایی سوریه توسط جنگندههای رژیم صهیونیستی، پدافند سوریه ۲۲ موشک شلیک شده از این جنگندهها را هدف قرار داده است.
به گزارش آسوشیتدپرس، وادیم کولیت فرمانده مرکز آشتی ملی ارتش روسیه در سوریه گفت: در ساعات پایانی روز پنجشنبه، شش فروند جنگنده رژیم صهیونیستی از طریق حریم هوایی لبنان به چند هدف در استانهای دمشق و حمص حمله کردند.
وی افزود: پدافند هوایی سوریه با استفاده از سیستمهای دفاعی روسیه مانند پانتسیر-اس و بوک-ام ۲، ۲۲ موشک از ۲۴ موشک شلیک شده از جنگندههای رژیم صهیونیستی را منهدم کردند.
خبرگزاری "سانا" سوریه نیز در گزارشی اعلام کرد پدافند هوایی این کشور به حملات هوایی رژیم صهیونیستی در حومه دمشق و استان مرکزی حمص پاسخ دادهاند.
این در حالی است که لبنان به دنبال استفاده رژیم صهیونیستی از حریم هوایی این کشور برای حمله هوایی به سوریه، از تل آویو در سازمان ملل شکایت کرده است.
انهدام 22 موشک اسرائیلی توسط پدافند ارتش سوریه/ ابراز نگرانی پنتاگون از ضربوشتم آمریکاییها در کابل توسط طالبان/ تصرف سه شهرستان بغلان بدست نیروهای مردمی افغانستان/ ورود ملا عبدالغنی برادر به افغانستان
رژیم صهیونیستی از ابتدای بحران سوریه تاکنون با هدف حمایت از تروریستهای مزدور خود و جلوگیری از پیشرویهای ارتش سوریه، مناطق مختلف این کشور را هدف حملات هوایی قرار داده و پدافند هوایی ارتش سوریه نیز با این حملات مقابله کرده است.
سوریه بارها در نامههای جداگانه به دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت اعلام کرده که حملات مکرر رژیم صهیونیستی علیه خاک، حاکمیت و استقلال این کشور، تهدیدی برای ثبات منطقه و صلح و امنیت بین المللی است.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅با حسین بن علی در کربلا (۸)
🌹ناترسی و شجاعت حسین بن علی علیه السلام در روز عاشورا
[سوره يونس (10): آيه 71]
وَ اتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ نُوحٍ إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ يا قَوْمِ إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي وَ تَذْكِيرِي بِآياتِ اللَّهِ فَعَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْتُ فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ (71)
سرگذشت نوح را بر آنان تلاوت کن، هنگامی که به قومش گفت:ای قوم اگر توقفم در بین شما و یادآوری آیات الهی برای شما سخت است [و غیرقابل تحمل، هرکاری از دستتان ساخته است انجام دهید و کوتاهی نکنید؛ چرا که] من بر خدا تکیه نموده و توکل کردهام [ و از غیراو هراسی ندارم]. سپس مىگوید: اگر مىتوانید برخیزید، و به زندگى من پایان دهید و لحظهاى مرا مهلت ندهید.»(یونس/ 71)
🌳پيام ها:
1- ايمان به هدف، بزرگترين اهرم مقاومت انبيا و مبارزه طلبى آنان است. «إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي» ... «فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ»
2- انبيا مخالفان خود را به مبارزه مىطلبيدند. «فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ»
3- انبيا با توكّل به خدا، قدرتهاى مخالف را تحقير مىكردند و به مؤمنان شجاعت مى دادند و همه ى قدرتها را پوچ مى دانستند«فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ» ... «ثُمَّ اقْضُوا»
4- ارزيابى درست، جمع آورى قوا و تصميم قاطع، از اصول مبارزه است. «أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً»
5- مومنان حقیقی از از کشته شدن در را حق نمى ترسند. «ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ»
❎❎درسها:
قرآن مىخواهد به مومنان و رهبر الهی این دستور را بدهد که نباید به قدرت دشمن اهمیت دهد، بلکه با قاطعیت و شهامت بیشتر حرکت خود را ادامه داده، پیش برود؛ چرا که تکیه گاهشان خدا است و هیچ نیرویى تاب مقاومت در برابر قدرت او را ندارد.
باید مومنین شجاعت ایستادگی در مسیر حق را داشته باشند
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۱)
💢 موضوع: بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی
🍃🌻🍃
🔊 خبر: «سید حسن نصرالله» در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خبر حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، نسبت به هرگونه تعرض و تهدید این کشتیها، شدیداً هشدار داد.
🔸 گزارههای تحلیلی:
1️⃣ بعد از اعلام این خبر برخی از رسانهها و شبکههای معاند داخلی و خارجی با ایجاد شبهه نسبت به هزینههای این محمولههای سوخت، ایجاد تشکیک کردند؛ این در حالی است که هزینههای این محمولههای سوخت توسط تجار شیعه لبنانی پرداخت گردیده و از لحظه بارگیری و حرکت کشتیها، کشتیهای سوخت مایملک تجار لبنانی محسوب میشود.
2️⃣ اعلام سید مقاومت مبنی بر اینکه کشتیهای سوخت بخشی از خاک لبنان محسوب میشود، بهمنزله این است که تعرض به آن، تعرض به خاک لبنان بوده و درواقع با این کار در مقابل تهدید احتمالی از ناحیه صهیونیستها حق پاسخگویی را مشروع و عملاً آن را ابزار بازدارندگی نموده است.
3️⃣ بازیگران معاند داخلی و خارجی لبنان با سیاسی نمودن چالشهای اقتصادی لبنان، سناریوی بیثباتسازی داخلی در این کشور را دنبال کنند و در این سناریو میخواهند عامل بیثباتی را متوجه مقاومت و حزبالله نمایند.
4️⃣ ایجاد چالش تأمین سوخت برای مصارف داخلی دقیقاً بخشی از این طراحی است که اکنون این اقدام سید حسن نصرالله بر هم زننده آن طراحی است. اظهارات واهی سعد الحریری رئیس جریان المستقبل که ادعا کرده: «حزبالله میداند که بحران سوخت لبنان ناشی از قاچاق عامدانه برای خدمت به سوریه است و مؤثرترین حالت آن است که بهجای منت گذاشتن بر سر لبنانیها، با دریافت مازوت ایران، قاچاق متوقف شود»، ناخواسته پرده از این طراحی برمیدارد.
🔺 جمعبندی: تجربه سالیان اخیر نشان میدهد که رژیم صهیونیستی عامل تهدید و برهم زننده امنیت کشتیرانی در دریای سرخ و مدیترانه است. صهیونیستها باید تهدید سید مقاومت را جدی بگیرند. اکنون سید حسن نصرالله یک معادله را اینگونه تعریف کرده است: «کشتیهای حامل سوخت، خاک لبنان محسوب میشوند؛ حمله به آن، حمله به خاک لبنان است و در صورت حمله به آن، پاسخ قطعی و در سطحی متوازن و حتی بالاتر در سرزمینهای اشغالی داده خواهد کرد».
✍️ احمد بنافی
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
✅ ویژگی های برجام جدید آمریکا چیست؟!
🔹پس از گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه روز پنجشنبه ۲۸ مردادماه با انتشار بیانیه مشترکی ضمن ابراز نگرانی از پیشرفتهای حاصله در برنامه هستهای ایران، بدون اشاره به کارشکنی و نقضعهدهای مکرر خود از تهران خواستند هرچه سریعتر به میز مذاکرات بازگردد!
🔹از سویی؛ «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت ایالات متحده در امور ایران که کشورش بیش از سه سال پیش به صورت یکجانبه و بدون هیچ دلیلی از برجام خارج شد در گفتگو با پولیتیکو در مورد نتیجه گفتوگوهای وین و سرنوشت برجام ابراز تردید کرده و برای ایران خط و نشان کشیده است.
🔹این مواضع آمریکا و اروپا در حالی است که شش دور از مرحله جدید مذاکرات در وین، اساسا با هدف احیای برجام و اطمینان از اینکه آیا نقض کننده آن یعنی آمریکا، حاضر به لغو تحریمها هست و پس از ورود به توافق، مجددا و به صورت یکجانبه از توافق خارج نمیشود، دنبال شد.
🔹ایران برای پیشبرد این مذاکرات حتی استیفای حق طبیعی خود یعنی ضرورت پرداخت خسارت از طرف خاطی را به عنوان پیش شرط مطرح نکرد و به آینده موکول نمود اما آمریکا در عمل نشان داد که هدفش از هیاهوی احیاء برجام، دریافت امتیازات فرابرجامی در کنار حفظ ساختار تحریمهاست.
🔹شش دور مذاکره در وین نشان داد که ماهیت برجامی که آمریکا و اروپا به دنبال آن هستند، شیر بییال و دم و اشکمی است که تنها نام برجام را یدک میکشد و پذیرش آن عملا نه تنها به لغو تحریمهای اقتصادی با قابلیت راستیآزمایی ختم نخواهد شد بلکه شرایط سختتر و پیچیدهتری را به ایران تحمیل میکند.
🔹به بیان دقیقتر؛ ماهیت برجامی که غرب در شش دور مذاکره اخیر در وین روی میز گذاشته و اصرار به امضاء آن در قالب توافق جدید دارد چیزی به جز خالی کردن دست ایران از ابزارهای مقابله با فشار آمریکا و غرب و پذیرش محدودیتهای جدید با رنگ و لعاب احیاء برجام نیست.
🔹این در حالی است که ایران نه تنها هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرد بلکه در عین عمل به تعهدات خویش با تحمل سختترین تحریمهای اقتصادی غیرقانونی که ترامپ با خروج از برجام و پیگیری سیاست فشار حداکثری به کشورمان تحمیل کرد، نشان داد که قادر به مقاومت در برابر فشارهای تحریمی است و میتواند اراده خود را در تداوم اجرای برنامه صلحآمیز هستهای نیزبه مورد اجرا گذارد.
🔹بر این اساس آنچه مشخص است اینکه؛ طرف خاطی و بر هم زننده میز مذاکره یعنی آمریکا، اکنون نیز به جای جبران مافات، همچنان به دنبال استفاده از به اصطلاح دستاوردهای سیاست فشار حداکثری ترامپ پشت میز مذاکره است و هم زمان در رسانهها جار میزند که ایران باید به مذاکرات برگردد!
🔹سیاست جمهوری اسلامی ایران چون گذشته، بهرهگیری از سازوکارهای دیپلماتیک و مذاکره برای دستیابی به توافقی است که تامین کننده منافع پایدار ملت ایران باشد.
🔹میز مذاکره در صورتی می تواند مسیری برای عبور از بن بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپاییاش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواستههای سیاسی خود نمایند.
🔻یک زن اهل سنت موصل در شبکه های
اجتماعی عراق نوشت:
📍وقتی می دیدم شیعیان در مراسم
هروله ظهر عاشورا لبیک یاحسین
میگفتند با تمسخر به شوهرم میگفتم
وقتی حسین کشته شد اینها کجا بودند ؟
اما وقتی داعش موصل را اشغال کرد
و حشدالشعبی ها، هروله کنان از
بخش الایسر موصل به الایمن و از
کوچه پس کوچه ها می دویدند و
مناطق را یکی پس از دیگری آزاد
میکردند و شعارشان فقط:
«لبیک یاحسین» بود، تازه فهمیدم
که این شعار یک حقیقت است و من
تا ابد مدیون عذرخواهی از حسین(ع)
و یاران باوفایش در هر عصر و
زمانی هستم.
#لبیک_یا_حسین
#حب_الحسین_یجمعنا