📝#یادداشت_کوتاه | مکتب #شهیدسلیمانی، نیاز امروز ما
🍃🌹🍃
❌قسمت ششم
6⃣ نفی بروکراسی: جدای از آنکه شهید سلیمانی مجاهد فیسبیلالله در میدانهای رزم بود، در حوزه مدیریتی خود قائل به بروکراسیهای دستوپاگیر و کاغذبازیهای مرسوم نبود. او درعین بهرهگیری از گزارشهای کارشناسی، مرد میدان بود و اغلب تصمیمات خود را در میدان و با توجه به واقعیتهای میدانی اتخاذ میکرد و خود در اجرای آنها پیشقدم بود.
🔹 در نگاه او ظرفیتها و امکانات داخلی آنقدر بود که پاسخگوی حل مشکلات باشد و اگر قرار بود از ظرفیتهای پیرامونی استفاده کند، راه مذاکره و تعامل عزتمندانه آن را بلد بود و از موضع اقتدار کشورش وارد گفتگو با بازیگران منطقهای میشد، البته در این مسیر چون از مبانی معرفتی اسلامی سیرابشده بود و با اخلاص کامل در میدانها قدم میگذاشت.
🔸 از سنیهای فلسطین، لبنان و سوریه و افغانستان گرفته تا شیعه شیعیان عراق، لبنان و افغانستان و علویهای سوریه و زیدیهای یمن شیفته او شده و به وی اعتماد میکردند و وی را مرد عمل در میدان میدانستند نه مدیری که وعده بیمبنا میدهد.
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/samenbr
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۹ دی
1⃣ تاکید بر موضع اروپا و آمریکا و مهلت چند هفتهای آنها برای دستیابی به توافق ... ضرب الاجل- اولتیماتوم! و تکرار ادعای بازی روسیه با کارت ایران برای امتیازگیری از آمریکا
2⃣ توجیه اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به انبارهای دارویی در بندر لاذقیه سوریه و تلاش برای تاثیرگذاری بر موضع ایران در مذاکرات برجام، القاء همسویی روسیه با رژیم صهیونیستی در تقابل با جمهوری اسلامی در سوریه
3⃣ التهاب آفرینی و دامن زدن به نگرانی ها درباره کمبود و افزایش هزینه های دارو و زیر سئوال بردن عملکرد دولت در واردات داروی بیماران خاص
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/samenbr
#نشست
#ثامن۱۷
#مکتب سلیمانی
سخنران:
حجه الاسلام محمد مهدی عمرانی
زمان: یکشنبه ۴۰۰/۱۰/۱۲
ساعت:۲۰
تالار فرهنگی حوزه علمیه خواهران نجمه خاتون سلام الله علیها شهرستان تکاب
https://ac.whc.ir/rgw3lsxlo3mc
امام جمعه اهل تسنن شهرستان شاهین دژ:
سردار سلیمانی شیفته خدمت به مردم بود
امامجمعه اهل سنت شهرستان شاهین دژ شهیدقاسم سلیمانی را بهترین الگوی خدمت به مردم دانست.
به گزارش کانال خبری شاهین دژ پیام ، ماموستا سید خالد رسولزاده در جلسه گرامیداشت دهه بصیرت ضمن سخنانی گفت: شهید سلیمانی برای خدمت به خلق خدا و دفاع از کرامت همه انسانها با خلوص نیت وارد عرصه شد و منافع ملت و کشور و را بر منافع حزبی و جناحی خودشان اولویت داد.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی عاشق شهادت بود افزود: او به آرزوی دیرینهاش رسید و بدون تردید، شکوه و اقتدار ایران اسلامی، مرهون مجاهدت چنین دلیرمردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس ایثار آموختند و با دل بریدن از تمامی تعلقات دنیوی، به دعوتگاه یار شتافتند.
امام جمعه اهل سنت شاهین دژ با اشاره به مجاهدت های سردار سلیمانی در هشت سال دفاع مقدس، افزود: حاج قاسم مسیر انقلاب را طی کرد و به واسطه اخلاص، شجاعت، تدبیر، مجاهدت و نبوغی که از خودش نشان داد، در بسیاری از عملیات های دوران دفاع مقدس در کنار همرزمانش نقش آفرین بود.
ماموستا رسولزاده تاکید کرد: راه حاج قاسم در خدمت خالصانه و دلسوزی برای حل مشکلات مردم است.
وی اظهار داشت: تمام وجود شهید سلیمانی شبانه روز وقف دفاع از مردم مظلوم و تحت ستم دنیا و مورد احترام مظلومان عالم بود.
#Hero
#kahraman
🔰نحوه مذاکره با غرب از زبان آیتالله جوادی آملی
مرجع تقلید شیعیان در دیدار با رئیسجمهور گفت: «ما هرگز در را به روی خود نمیبندیم، ما با کسی قهر نیستیم و با همه کشورها تعامل میکنیم. آنها نیز باید مؤدب باشند و ادب را در مقابل ما رعایت کنند، اما ما پس از دست دادن با آنها، باید انگشتان خود را بشماریم، این معنای استقلال است».
✅وقتی ادبیات دنیا با ایران تغییر کرد!
«محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص فعالیتهای فضایی کشورمان و نگاه کشورهای دیگر به ایران در حوزه گفت: «وقتی کار را شروع کردیم و برنامه را پیش بردیم، طبیعی بود که هیچ کشوری با ما همکاری نکند و همکاری نمیکردند. زمانی که ما در سال ۱۳۸۸ موفق شدیم ماهواره امید را در فضا قرار دهیم، به صورتی باورنکردنی ادبیات دنیا با ما تغییر کرد. برای ورود به باشگاه فضایی به ما خوشآمد گفتند و حیرتزده بودند. زمانی که این اتفاق افتاد، من معاون وزیر دفاع بودم و در سفری که به یکی از کشورهای شرق آسیا داشتم، یکی از مقامات عالیرتبه این کشور گفت: "ما واقعاً متحیریم. شما در تحریم و اینهمه مزاحمتی که برایتان وجود دارد، الآن در فضا هستید و ماهوارهتان را به فضا فرستادید؛ اما ما با چند صد میلیون دلار و پشتوانه آمریکا هنوز نتوانستیم به این مرحله برسیم". https://eitaa.com/Samenbr
▼حرف روز
در این شرایط اقتصادی چه نیازی به فضا داریم؟!
ایران با سرعت ۷ کیلومتر بر ثانیه یک دستاورد موفق دیگر را در حرکت به سمت فضا به ثبت رساند. روز پنجشنبه (۹ دیماه) ماهوارهبر سیمرغ برای نخستین بار ۳ محموله تحقیقاتی را بهصورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کرد.
نکات تحلیلی: در این روزها که مشکلات اقتصادی در کشور بسیار برجسته میشود، بسیاری از پیشرفتهای علمی کشور نادیده گرفته میشود و یا در مورد آن به جوسازی رسانهای پرداخته میشود، برای همین لازم است که نسبت پیشرفت در عرصه فضا با پیشرفت اقتصادی و حتی علمی کشورمان تبیین گردد: 1- امریکا در سال 1961 و در بدترین شرایط اقتصادی، هیجده و نیم میلیارد دلار در صنعت فضایی سرمایهگذاری کرد و اکنون هم اولین کشور در عرصه سرمایهگذاری در فضا است. آمریکا در حال حاضر سالانه حدود هشت میلیارد دلار صرف مأموریتهای فضایی میکند که این رقم در طول ۵۰ سال گذشته به بیش از ۴۸۰ میلیارد دلار رسیده است. 2- در سالهای گذشته بهواسطه تحریم، ماهوارهها از مناطق ممنوعه فعالیت ایران بودند و حتی در دولت سابق بودجه این بخش به شکل محسوسی کاهش یافت، این در حالی است که ارزش تصاویر ماهوارهای 30 برابر هزینه اولیه آن است؛ البته این رقم در شرایط غیرتحریم برآورد میشود؛ در شرایط تحریم رقمها چند برابر محاسبه میشود. 3- ماهواره یکی از صنعتهای برتر است و موفقیتهای بزرگ در حوزههای نظامی، مخابراتی، ارتباطی حتی کشاورزی و صنعتی وابسته به آن است. اهمیت حضور در این فضا بهگونهای است که اگر در آینده کشوری در فضا حضور نداشته باشد، نمیتواند در زمینههای حملونقل، اکتشافات معدنی، کشاورزی، آب و حتی امنیت ملی حرفی برای گفتن داشته باشد. 4- ایران در ۱۰ سال گذشته توانسته است به چرخه کامل فناوری فضایی دست پیدا کند که شامل ساخت ماهواره، پایگاه پرتاب و پرتابگر، ایستگاه دریافت، کنترل و داده میشود.
نکته راهبردی: متخصصان کشورمان در تلاش برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری و ارسال اولین کپسول حامل انسان تا سال ۱۴۰۴ به فضا هستند و تا پایان سال جاری سند جامع توسعه هوافضای کشور هم به تصویب خواهد رسید و دیگر مانند گذشته شاهد تحت تأثیر فشارهای غرب قرار گرفتن برای متوقف کردن پیشرفتهای فضایی را نخواهیم بود. این نکته را باید توجه داشته باشیم که واقعاً کشور با سختیها و مرارتها و در شرایط تحریمی به این نقطه رسیده که در ردیف ۹ کشور فضایی جهان، رتبه نخست منطقه، ساخت بیش از ۹۰ درصد قطعات ماهواره در داخل و پایگاه فضایی کاملاً بومی است. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈فتنه در #قرآن(۸)
🌹آدمهای بیروحیه، مردّد، ترسو، فرصتطلب، خودکمبین، نمی توانند #«یاران انقلاب» باشند
[سوره التوبة (9): آيه 47]
لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ ما زادُوكُمْ إِلاَّ خَبالاً وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ (47)
اگر (منافقان) همراه شما به جنگ بيرون آمده بودند، جز فساد، (ترديد و اضطراب، چيزى) بر شما نمىافزودند و به سرعت در ميان شما رخنه مىكردند تا فتنه پديد آورند و در ميان شما كسانى (تأثيرپذيرند كه) به سخنان آنان گوش و دل مىسپارند و خداوند به حال ستمگران آگاه است.
🌳🌹امام خامنه ای در همایش دهها هزار نفری «خدمت بسیجیان» در ورزشگاه آزادی ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
آدمهای بیروحیه، مردّد، ترسو، فرصتطلب، خودکمبین، در این میدان هیچ هنری نمیتوانند نشان بدهند، اگر مانع برای دیگران درست نکنند. خودشان که هیچ کاری نمیتوانند بکنند، گاهی مانع هم در مقابل دیگران به وجود میآورند؛ مأیوسند، دیگران را هم مأیوس میکنند؛ تنبلند، دیگران را هم وادار به تنبلی میکنند. قرآن کریم دربارهی گروهی از افرادی که در آنوقت بودند، اینجور میفرماید: لَو خَرَجوا فیکـُم ما زادوکُم اِلّاخَبالًا وَ لَاَوضَعوا خِلالَکُم؛(۵) یعنی اینها اگر به میدان جهاد هم با شما بیایند، شما را به فساد میکشانند؛ حتّی اگر با شما به میدان جهاد هم بیایند، در میان شما اختلال ایجاد میکنند؛ کمک که نمیکنند، مانع راه هم میشوند. البتّه جوانهای ما در همهی آن جهادهایی که قبلاً اسم آوردم و گفتم، به این بلیّه مبتلا نبودند؛ اعتماد به نفْس داشتند، شجاعت داشتند، تردید نداشتند، بزدل و ترسو نبودند؛ که اگر بودند، کارها پیش نمیرفت.
https://eitaa.com/samenbr
📝 #یادداشت_کوتاه | سرلشکر حاج قاسم سلیمانی یا سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی؟!
🍃🌹🍃
🌺 در آستانهی دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، خانوادهی ایشان صبح امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند. در این ديدار امام خامنهای فرمودند: «شهید» سلیمانی برای دشمنانش خطرناکتر از «سردار» سلیمانی است.
🔻 آری؛ سرلشکر حاج قاسم سلیمانی محدودیت در بعد زمان و مکان داشت، اگر غروب دوازدهم دی ماه ۹۸ در سوریه بود همان ساعت در عراق نبود، در ایران نبود. ولی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از بعد زمان و مکان خارج شده و هر لحظه و در هر جا حضور دارد، حتی در قلب اروپا و امریکا که نمونه آن هشتگ hero (قهرمان) است که ترند نخست جهان شد.
🔸سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اگر به واسطه اغواگری جریانهای تحریف مورد انتقاد برخی ها بود، ولی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در قلب و روح همه انسانهای آزادیخواه جای گرفت و شد سردار دلها.
🔹سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اگر نمود فرماندهی او در بعد میدان نظامی بود ولی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شد فرمانده در همه میدانها، فرمانده میدان سلامت (طرح واکسیناسیون شهید سلیمانی)، فرمانده میدان جهاد در امر محرومیت زدایی، فرمانده میدان علم و دانش، فرمانده میدان فرهنگ و فرمانده میدان جهاد تبیینی...
🔺 در یک کلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شد مکتب شهید سلیمانی، مکتبی که بعد از عمری مجاهدت خالصانه در راه حق با نثار خون مطهرش شکل گرفت و فنای فی الله گشت و شد مصداق و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام.
🖌حمید جعفری
🆔 rubika.ir/samenbr
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۳۸)
🌀 خبر: «علی باقری» مذاکرهکننده ارشد کشورمان در وین روز پنجشنبه عنوان کرد که مذاکرات چند روز اخیر (دور هشتم) مثبت بوده است.
🍃🌹🍃
❌ گزارههای تحلیلی: در کنار داشتن دست برتر و همزمان ابتکار عمل ایران در دور هفتم و هشتم مذاکرات هستهای با ۱+۴، ازجمله عامل مؤثری که بهعنوان پیشبرنده گفتگوها محسوب میشود، حمایت دو بازیگر فعال حاضر در وین از مواضع اصولی تیم مذاکرهکننده کشورمان، قبل و حین مذاکره است؛ روسیه و چین علیرغم ادوار گذشته مذاکرات که همواره نگاه محتاطانهای به مسئله و مناقشه هستهای ایران با غرب داشتند، در این دور با رویکردی همسو و نقشی حمایتی و همزمان فعال نسبت به مواضع اصولی جمهوری اسلامی وارد مذاکرات شدهاند. این تغییر محسوس قطعاً اتفاقی نیست و محصول یک برآورد، محاسبه ذهنی و ادراک جدید نسبت به ایران است.
مقامات روسیه و چین اکنون به این جمعبندی رسیدهاند که میتوانند روی ایران بهعنوان یک شریک راهبردی و البته قابلاتکا حساب باز کنند. نحوه مواجهه مقامات کنونی جمهوری اسلامی نسبت به برجام، قرائتی از چسبندگی و گرهزدگی سیاست داخلی و خارجی خود به آن را ندارد؛ سیاست ورزی دولت گذشته که متمرکز بر برجام بود و در این خصوص مذبذبانه با شرق برخورد میشد، اکنون دچار دگرگونی شده و دیگر پیام متعارضی از ناحیه ایران در مواجهه با شرق و بازیگران مهم آن داده نمیشود.
🔺 جمعبندی: شراکت راهبردی در عرصه نظام بینالملل امری رایج و از عوامل پیشبرنده و از الزامات تأمین منافع ملی بازیگران فعال در این حوزه است. جمهوری اسلامی در گذشته بهخوبی از این ظرفیت برای تأمین منافع خود در نظام بینالملل و حلوفصل چالشهایی نظیر موضوع هستهای استفاده نکرده است. اکنون فرصت خوبی بدست آمده تا در کنار حضور فعال، مقتدرانه و منطقی در نظام بینالملل، از طریق ظرفیت تعامل و شراکت راهبردی بلندمدت با چین و روسیه و از طریق جایگاه بینالمللی آنها، به پرونده چالشبرانگیز هستهای فیصله دهد.
✍ احمد بنافی
🆔 eitaa.com/samenbr
sedayeenghelab_ir-01.mp3
10.26M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 289
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت اول
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
sedayeenghelab_ir-07.mp3
7.95M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 295
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت هفتم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 samenbr
sedayeenghelab_ir-04.mp3
6.02M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 292
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت چهارم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
sedayeenghelab_ir-02.mp3
6.25M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 290
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت دوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
sedayeenghelab_ir-05.mp3
8.9M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 293
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت پنجم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
sedayeenghelab_ir-09.mp3
4.83M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 297
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت نهم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
sedayeenghelab_ir-03.mp3
6.42M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 291
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت سوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
sedayeenghelab_ir-06.mp3
9.61M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 294
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت ششم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
sedayeenghelab_ir-08.mp3
5.62M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 296
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت هشتم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
📝#یادداشت | مکتب #شهیدسلیمانی، نیاز امروز ما
🍃🌹🍃
❌ قسمت هفتم
7⃣ خدمترسانی: همگان حضور حاجقاسم را در کمکرسانی به سیل چند سال پیش خوزستان به خاطر داریم، و فرمانش را به موکب داران ایرانی و عراقی که بیایید برای سیلزدگان خوزستان وارد عمل شوید و چه گروههایی که از عراق و ایران به این فرمان او لبیک گفتند و برای کمک حاضر شدند. این نگاه شهید سلیمانی در زمانیکه فرمانده سپاه کرمان بود نیز حاکم بود و بسیار از ناامنیهای شرق کشور را با ایجاد سرپناه و شغل و حل مشکلات کشاورزی آنها برقرار کرد. درواقع هرچند او یکی از سرداران بزرگ سپاه اسلام بود، اما نگاه صِرف امنیتی نداشت و در هر زمان و موقعیتی که فراهم میشد، از خدمترسانی به مردمی که دستشان بهجایی نمیرسید، ابایی نداشت. وی همین نگاه را به نیروی زیردست خود داشت و برای حل مشکلات آنها دریغ نمیکرد. آخرین سخنرانی وی در جمع همایش بزرگ فرماندهان سپاه که نگارنده در آن حضور داشت، مؤید نگاه وی در حل مشکلات نیروهای خودی بود.
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/samenbr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی اشک رهبر امان نمیده بقیه روایت رو بگن
🔴 🍃🌷روایت بغضآلود رهبر انقلاب از انتظار حاجقاسم پشت درب اتاق عمل جراحی و همراهی با خانواده دوست شهیدش🍃🌷
تلنگر: راستی ماها چقد هوای بچه های شهدا رو داریم؟؟؟!!!
🆔 | eitaa.com/samenbr
🆔 | @samenbr
#ایتا #سروش #روبیکا
👈 توصیف اندیشکده آمریکایی از توان نظامی ایران برای مقابله با متخاصم
اندیشکده آمریکایی «رند» در گزارشی به توان جمهوری اسلامی بر بستن تنگه هرمز پرداخت و نوشت: «ایران میتواند در «حملات نامتقارن» و شلیک موشکهای بالستیک به برخی اهداف منطقهای، با هدف تهدید متحدان آمریکا در خلیجفارس اقدام کند. موشکهای بالستیک و کروز ایران ازلحاظ کمیت و دقت تا سال ۲۰۲۵ و همچنین در زمینه «پدافندهای هوایی یکپارچه» پیشرفت خواهد داشت. بزرگترین چالش پیش روی نیروهای آمریکایی، عملیات هوایی علیه اهداف متحرک ایران نظیر موشکهای بالستیک با قابلیت پرتاب از سکوهای متحرک، موشکهای کروز ضدکشتی، شناورهای تندرو، کشتیهای مینگذار و البته پیش از همه اینها، پدافند هوایی ایران است».
📝 #یادداشت_کوتاه | محبوبیت #حاجقاسم بر اساس گزارههای دینی
🍃🌹🍃
🔻 از نگاه اسلام، انسانهای بزرگ(متخصص و متعهد) که مخلصانه خدمات ارزشمندی به جامعه ارائه میکنند، همیشه در دلها جای دارند. شهیدسپهبد قاسم سلیمانی یکی از این بزرگمردان تاریخ است. در گزارههای اسلامی چنین افراد ویژگیهایی دارند که چند مورد را میشماریم:
1️⃣ ایمان و عمل صالح (مریم/۹۶): از نگاه قرآن خداوند متعال، محبتِ انسانهای پارسا را در دلهای مردم میافکند.
امام علی(ع) در خطبه ۱۹۳ نهجالبلاغه، بیش از ۱۱۰ ویژگی برای انسان متقی فهرست نمودهاند.
2️⃣ تخصص (بقره/۲۴۶): خداوند متعال، علم (تخصص) و قدرت جسمانی را از ویژگی بارز طالوت (فرمانده سپاه بنیاسرائیل) معرفی نموده است.
3️⃣ اطاعت از ولی امر (نساء/۵۹): این مقوله بهاندازهای مهم است که در قرآن حدود ۱۹ بار مؤمنین را به اطاعت از خدا و پیامبر (ص) و ولی امر فرا میخواند.
4️⃣ ایثار و فداکاری(حشر/۹): زندهیاد سردار سلیمانی، بیخوابی و رنج ۳۰ سالهاش را برای تأمین امنیت مردم به دخترش گزارش میکند.
5️⃣ صبر و استقامت در سختیهای نبرد و... (بقره/۱۷۷): مولای متقیان، مالک اشترش را در بردباری و استواری مقاومتر از کوهها و سنگها توصیف میکند. (نهجالبلاغه، حکمت ۴۴۳)
6️⃣ بصیرت: قرآن کریم، بصیرت را از ویژگیهای مهمِ پیامبر اسلام و پیروانِ آن حضرت میشمارد (یوسف/۱۰۸).از ویژگی شاخص علمدار کربلا، حضرت عباس(ع) نیز بصیرت است.
7️⃣ اخلاص(نساء/۱۴۶): در منطق ِقرآن کریم، راه رستگاری فقط اخلاص است.
✅ #شهیدسلیمانی، جامع همه صفات جمال و جلال انسانی بود که او را امتیترین و ملتی ترین چهره ساخت و در تاریخ بشریت جاودانه کرد.
✍️علیاکبر صیدی
🆔 eitaa.com/Samenbr
حرف روز
👈 الگوی تبیین در مکتب سلیمانی
رهبر معظم انقلاب صبح دیروز در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، «صدق» و «اخلاص» را خلاصه و نماد و نمایه مکتب سلیمانی خواندند و با اشاره به الگو شدن حاج قاسم در میان جوانان منطقه افزودند: «سلیمانی عزیز، ملیترین و امتیترین شخصیت ایران و دنیای اسلام بوده و هست». خاصیت مکتب و الگو این است که راه را به انسانها نشان دهد و این قابلیت بهطور کامل در الگوی مکتب شهید سلیمانی عزیز وجود دارد و زنده است و ملتها برای رسیدن به اهداف عزتمندانه و استقلالخواهانه خود امروز در پرتو آن به مبارزه برخواستهاند و بارقههای نور پیروزی و ظفر را میبینند؛ اما در داخل نیز ما به سیره و سلوک شهید سلیمانی بهمثابه الگوی موفق زیست مسلمانی، اسوه ولایتمداری، مدل زندگی هدفمند و مؤمنانه اسلامی و شیوهای بیادعا اما مؤثر در جهاد تبیین واقعیات مربوط به انقلاب و نظام اسلامی نیاز مبرم داریم. شیوهای که بتواند در مصافی نابرابر با رسانههای دروغباف غربی و صهیونیسم بینالملل، واقعیت و حقیقت انقلاب و اسلام را در منظر و مرآی مردم و افکار عمومی داخلی و بیرونی قرار دهد.
در جهاد تبیین نیاز به الگو و راهنما داریم تا بر اساس آن ضمن خنثیسازی سمپاشیهای روانی – رسانهای جریان تحریف، با اقدامات آفندی، به مرحلهی بازدارندگی در برابر تحریف واقعیتهای مرتبط با ایران برسیم. در این میان، مکتب شهید سلیمانی حاوی الگوها و شیوههایی برای جهاد تبیین است که توجه به آنها در شرایط امروز میتواند راهگشا باشد. در شرایط جنگ شناختی و جنگ روایتها که دشمن غدار بر تحریف واقعیتهای مرتبط با ایران تمرکز کرده است، بازگویی ضعفهای دشمن و توانمندیهای جبهه خودی برای جلوگیری از خطاهای تحلیلی، امیدآفرینی و امیدبخشی در فضای عمومی کشور و شکست تحریمها مهمترین دلایل ضرورت جهاد تبیین در برهه کنونی است. همانطور که شهید سلیمانی بر سر آمریکاییها فریاد میکرد که بیش از 20 سال در منطقه حضور نامشروع دارید اما چه غلطی کردید؟!
عملیات پدافندی جهت پاسخ به جنگ نرم دشمن، علمیات آفندی جهت تأثیر بر روحیه دشمن، روایتگری صحیح و بهموقع جهت گرفتن فرصت تحریف از دشمن و واقعهسازی افتخارآمیز برای افزایش امید به آینده ازجمله ابعاد روایتگری و روشنگری در مکتب شهید سلیمانی است. در حوزههای عملی نیز جهاد تبیین در مکتب شهید سلیمانی دارای این ابعاد مهم است: اقدام و عمل بهجای گفتاردرمانی، پیوستگی با مردم، ارائه تصویر کارآمد از خود، دقت در حفظ مصلحتها و آرمانگرایی واقعبینانه بخشی از این ابعاد است که امروز بایستی به الگوی فعالیت رسانهای در داخل و منطقه تبدیل شود.
✍️ فتحالله_پریشان
آمريكا مرده است!
«دوال رودی» نماینده مجمع جهانی حمایت از مقاومت از آمریکا روز گذشته (11/10/1400) اظهار داشت: «من به دو دلیل هست که او (حاج قاسم) ایمان دارم؛ یکی اینکه کشور من مسئول این هست که شما حاج قاسم را از دست دادید و دیگر اینکه آینده از آن کشور شما است و آمریکا مرده است و من در آینده به شما میپیوندم». مرگ نظام استكباري آمريكا از جنس تعابيري است كه بعد از مرحله احتضار و افول ایالاتمتحده به كار میرود. برای پاسخ به چرايي شکلگیری این کلیدواژه و درک اهمیت آن، ضروري است از تريبون انديشمندان و انديشكدههاي خود آمريكا اين مسئله را جستجو و تبيين كرد.
گزارههای خبری: 1- «کریستوفرلین» استاد دانشگاه تگزاس آمريكا میگوید: «افول موریانهای آمريكا به این معنی است که یک وقتی یک شیء ظاهر خوبی دارد، یعنی به ظاهرش که نگاه میکنید، خیلی مشکلدار نیست؛ ولی موریانه، از درون دارد این میزی که مجلل است را میخورد و پوک میشود و در یک بازهی زمانی کوتاهی از بین میرود. زمانی که میگویند «افول موریانهای» است یعنی از داخل، آمریکا دارد پوک میشود». 2- «شیرین هانتر» از كارشناسان و تحليل گران سياسي كنگره آمريكا مطرح كرده است كه: «قبلاً ناو آمریکا روشن میشد، چند کشور سقوط میکردند؛ الآن ناو آمریکا و افسران زبده آن از ناوهای ایران، حتی از قایقهای موتوری ایران فرار میکنند». 3- «ریچارد هاس» از برجستگان و كارشناسان اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا اظهار داشته است: «ما در عصر بیقطبی و چندقطبی به سر میبریم. آمریکا دیگر ابرقدرت نیست. آمریکا یک قدرت است و ما شاهد قدرتهای نوظهوری خواهیم بود که ایران یکی از آنهاست. ایران یک قدرت جهانی خواهد شد». 4- «استفان والت» استاد روابط بینالملل دانشگاه هاروارد آمريكا در مجله خبری سیاسی «فارین پالیسی» نوشت: «آمریکا در تاریخ معاصر یکی از خوششانسترین کشورها بود و توانست به قدرت برتر جهان دست یابد، اما روندها نشان از پایان این برتری میدهد». 5- پروفسور ساشادینا از اساتید دانشگاه ویرجینیای آمریکا نیز گفته است: «در بیست سال گذشته اسلامشناسی در آمریکا فقط در بعضی از دانشگاههای بزرگ تدریس میشد ولی در حال حاضر تمام دانشگاههای کوچک و بزرگ درس اسلامشناسی دارند و این نشاندهنده تأثیر انقلاب اسلامی ایران است».
نكته پاياني: آمریکاییها دیگر نباید تصور کنند که موفقیت و برتری، حق ذاتی آنهاست. واقعیتهای نزديك شدن به مرگ آمریکا بويژه بعد از شهادت حاج قاسم سليماني یادآور این بيان ناب امام راحل (ره) است که فرمودند: «خداوند وعده نصرت به شما داده است، [اِن تَنصِرُوا اللهَ یَنصُرکُم] مادامیکه شما هم نصرت خدا را بکنید. نصرت خدا و نصرت دین خدا، نصرت بندگان مؤمن خداست. شما به این عهد باقی باشید و خدای تبارکوتعالی عهد خود را عمل خواهد کرد». (نويسنده: حسين عباسيان)
پیام ماهوارهبر سیمرغ برای مذاکرات وین
پنجشنبه هفته گذشته ماهوارهبر سیمرغ برای اولینبار سه محموله تحقیقاتی را بهصورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری از سطح زمین و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه پرتاب کرد. این خبر واکنشهایی از سوی برخی مقامات غربی و آمریکایی به همراه داشت و آنها این اقدام ایران را مغایر با قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل توصیف کردند. فؤاد ایزدی، کارشناس مسائل بینالملل در این زمینه میگوید: «منظور آنها قطعنامه 2231 است. منتها اینکه ادعا کردند که برنامههای بالستیک ایران نقض قطعنامه است، حرف صحیحی نیست. اولاً اینکه در قطعنامه درخواست شده و گفته درخواستی داریم. نکته دوم اینکه در آن بند، آمده موشکهای بالستیکی که برای حمل سلاح هستهای طراحی شده، اما ایران سلاح هستهای ندارد و هیچ جایی هم در دنیا نیست که ادعا کند در ایران، سلاح هستهای وجود دارد. حتی رژیم صهیونیستی همچنین ادعایی نسبت به ایران ندارد. نکته سوم هم اینکه اصولاً ما هیچ معاهده بینالمللی نداریم که موشک بالستیک را محدود کرده باشد و موشک بالستیک جزء سلاحهای کشتارجمعی محسوب نمیشود. خیلی از کشورها از موشک بالستیک برای اهداف دفاعی خودشان استفاده میکنند و تنها محدودیتی که در حوزه سلاح وجود دارد، در حوزه سلاحهای کشتارجمعی مانند سلاح شیمیایی است. ازاینجهت صحبت طرف مقابل بیشتر جوسازی در فضای مذاکرات است تا ایران را متهم کنند؛ بنابراین نباید به آن اعتنایی کرد. پیامی که تست این موشکها به طرف مقابل میدهد این است که فراموش نکنند ایران در حوزه سیاست دفاعی خودش از کسی دستور نمیگیرد و اگر توافقی هم در وین داشته باشیم، هیچ ربطی به سیاستهای دفاعی ایران نخواهد داشت».
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅فتنه در قرآن(۹)
✅🔰عقربهى روح منافقان به سوى كفر است و با مساعد ديدن زمينه، دو باره فتنه گری می کنند
كُلَّما رُدُّوا إِلَى الْفِتْنَةِ أُرْكِسُوا فيها فَإِنْ لَمْ يَعْتَزِلُوكُمْ وَ يُلْقُوا إِلَيْكُمُ السَّلَمَ وَ يَكُفُّوا أَيْدِيَهُمْ فَخُذُوهُمْ وَ اقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَ أُولئِكُمْ جَعَلْنا لَكُمْ عَلَيْهِمْ سُلْطاناً مُبيناً (91/ نساء)
منافقان هر بار كه به فتنه بازگردانده شوند، سر در آن فرو مىبرند. پس اگر از شما كنارهگيرى نكردند و به شما پيشنهاد صلح نكردند و از شما دست برنداشتند، هر كجا آنان را يافتيد به اسارت بگيريد و بكشيدشان. آنانند كه ما براى شما عليه ايشان تسلّطى آشكار قرار دادهايم. (91)
✳️🔰پیامها
1- محيطها و زمينههاى مناسب، خصلتهاى درونى افراد را بروز مىدهد. «كُلَّما رُدُّوا إِلَى الْفِتْنَةِ أُرْكِسُوا فِيها»
2- عقربهى روح منافقان به سوى كفر است و با مساعد ديدن زمينه، در آن فرو مىروند. «كُلَّما رُدُّوا إِلَى الْفِتْنَةِ أُرْكِسُوا فِيها»
3- برخورد شديد و سركوبگرانه، با منافقانى است كه حركتهاى براندازى عليه نظام اسلامى دارند. «لَمْ يَعْتَزِلُوكُمْ»، «يَكُفُّوا أَيْدِيَهُمْ»
4- شناخت منافقان نياز به آگاهى و تحقيق و اطلاعات دقيق دارد. «ثَقِفْتُمُوهُمْ»
5- مسلمانان بايد از هر جهت بر كفّار سلطه يابند. «سُلْطاناً مُبِيناً»
6- حكومت اسلامى در سركوب منافقان توطئهگر و تصفيهى جامعه، دستش باز است و ولايت دارد. «جَعَلْنا لَكُمْ عَلَيْهِمْ سُلْطاناً مُبِيناً»