eitaa logo
کارگروه ثامن خواهران
445 دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.5هزار ویدیو
1.1هزار فایل
کارگروه فرهنگی سیاسی ثامن خواهران _ آذربایجان غربی #روشنگری #ایران_قوی #مشارکت_حداکثری #آذربایجان_غربی تولیدات بومی وتحلیل های خود را با ما به اشتراک بگذارید. @samenbr1 🆔eitaa.com/samenbr 🆔https://rubika.ir/samenbr
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️آزادی جاسوس‌ها؛ پیش‌شرط جدید آمریکا برای بازگشت به برجام! 🔹رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شد ایران باید چهار شهروند آمریکایی را آزاد کند؛ در غیر این صورت واشنگتن نمی‌تواند هیچ اقدامی برای نجات توافقنامه هسته‌ای انجام دهد. 🔹رابرت مالی گفته: درست است که این دو موضوع جدا از یکدیگر هستند ولی تصور رسیدن به توافق هسته‌ای در حالی که چهار شهروند آمریکایی در ایران زندانی هستند برای مقامات ما کمی دور از ذهن است.
روایت وزیر صمت از خودسهامداریِ ایران‌خودرو و سایپا 🔹فاطمی‌امین: حدود ۴۰ درصد سهام سایپا متعلق به زیرمجموعه‌هایش است. یعنی خودروساز به‌جای اینکه منابعش را وارد تولیدکند، رفته سهام خودش را خریده و چون نقدینگی برایش نمانده، مجبورشده وام بگیرد و همین باعثِ گرانی خودرو شده است. 🔹تقریبا ۹ میلیون تومان از قیمت هر خودروی سایپا مربوط به این موضوع است. ما برای این صنعت برنامه دوساله داریم و یکی از پروژه‌های ما اصلاح این سهامداری است. من قول می‌دهم که خودروسازی ظرف ۲ سال متحول شود.
🔰کوشکی: ایران و روسیه به هم نیاز دارند «دکتر کوشکی» تحلیلگر مسائل سیاسی در خصوص روابط آینده ایران با روسیه، به تحلیل واقع‌بینانه از وضعیت نظام بین‌الملل پرداخته و می‌گوید: «قدرت‌های بزرگ طبیعتاً از تبدیل‌شدن کشورهای منطقه‌ای به قدرت‌های بین‌المللی استقبال نمی‌کنند؛ ایران هم در حال حاضر می‌خواهد به قدرتی در عرصه جهانی تبدیل شود، اما این موضوع به مذاق قدرت‌های بزرگ خوش نمی‌آید و در این موضوع تفاوتی هم بین روسیه و آمریکا نیست. حالا اما شرایط میان ایران و روسیه قدری فرق کرده است. اکنون روسیه با برخوردهای سنگین غرب مواجه شده است و با مسائلی مانند اوکراین و تحریم‌های آمریکا و حتی اروپا مواجه است. در این شرایط میان ایران و روسیه اشتراکاتی پدید آمده است و به‌نوعی دشمن مشترک دارند. همین موضوع دو کشور را به هم نزدیک کرده است. ایران و روسیه به‌نوعی به هم نیاز دارند و می‌توانند مکمل هم عمل کنند. همه این‌ها به معنای اعتماد به روسیه نیست. اصلاً در عرصه بین‌المللی اعتماد معنی ندارد و هر کشوری باید به دنبال منافع ملی خود باشد». این استاد دانشگاه درباره مناسبات ایران و چین نیز اضافه می‌کند: «چین تمایل به برقراری گسترده ارتباط تجاری با همه کشورها دارد و تاکنون به‌صورت گسترده این ارتباط را با ایران پوشش نداده است. چینی‌ها نیاز به خلیج‌فارس دارند و ایران بیشترین ساحل را در خلیج‌فارس دارد. چینی‌ها به نفت و گاز هم نیاز دارند و ارتباط با ایران از این‌ جهت هم برای آن‌ها مناسب است».
🔰تمسخر امارات و عربستان توسط شبکه انگلیسی/ «صالح الازرق» مجری شبکه لندنی الحوار در واکنش به حمله یمنی‌ها به امارات گفت: «پیمان امارات و اسرائیل سودی برای امارات نداشت؛ آن‌ها با اولین حمله، امارات را تنها گذاشتند. امارات و عربستان میلیاردها دلار اسلحه از جهان خریده‌اند اما از تشخیص پهپادهای انصارالله یمن عاجز مانده‌اند. پهپادها کل سرزمین عربستان را پرواز کرده و به امارات رسیدند اما عربستان قادر به تشخیص آن‌ها نبودند».
🔰ماجرای پیشنهاد سرمایه‌گذاری 50 میلیارد دلاری چین!/ «علاءالدین بروجردی» سفیر اسبق ایران در چین گفت: «شش ماه قبل از انتخاب ترامپ، چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری به ایران آمدند ولی دولت روحانی آن‌ها را دست‌خالی بازگرداند. چینی‌ها به خاطر ما ۱۵ درصد پیش‌پرداخت را هم حذف کردند؛ اما آخوندی اجازه عقد قرارداد فاینانس را نداد. آخوندی ۲۰ روز هیئت عالی‌رتبه چینی را معطل کرد تا اینکه آن‌ها در آخر خسته شدند و به چین برگشتند»
🔰وزیر صمت: قول می‌دهم دوساله خودروسازی را متحول کنم/ «فاطمی‌امین» گفت: «حدود ۴۰ درصد سهام سایپا متعلق به زیرمجموعه‌هایش است؛ یعنی خودروساز به‌جای اینکه منابعش را وارد تولید کند، رفته سهام خودش را خریده و چون نقدینگی برایش نمانده، مجبور شده وام بگیرد و همین باعثِ گرانی خودرو شده است. تقریباً ۹ میلیون تومان از قیمت هر خودروی سایپا مربوط به این موضوع است. ما برای این صنعت برنامه دوساله داریم و یکی از پروژه‌های ما اصلاح این سهامداری است. من قول می‌دهم که خودروسازی ظرف ۲ سال متحول شود».
🔰اصرار مجلس بر طرح واردات خودرو/ نمایندگان در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به ماده ۴ طرح ساماندهی صنعت خودرو که درباره واردات خودرو در قبال صادرات قطعات بود با ۱۶۶ رأی موافق، بر مصوبه قبلی خود اصرار کرده و طرح مذکور برای تعیین تکلیف نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد.
🌴مردم اوکراین قربانیان زیاده خواهی های ناتو 🔹قدرت گرفتن روسیه و چین، آمریکا را به اتخاذ تصمیماتی واداشته است. نگاه داشتن روسیه و چین در نزدیکی مرزهای خود، تحریم ها، حمایت های نظامی و حقوقی و گاهی انقلاب های رنگی و حتی نظامی در همسایگان این دو کشور از اقدامات آمریکا است. 🔺تمرکز و سرمایه گذاری آمریکا در تایوان برای مهار چین و اوکراین برای مهار روسیه از اقدامات آمریکا است. 🔹 رویکرد غرب استفاده از همه ظرفیت ها برای دست یابی به منافع می باشد. غرب در این مسیر همه چیز را قربانی می کند. ناتو با پیشوازی آمریکا در صدد جذب اوکراین به ناتو است. ده سال است که تبعات این تصمیم دامن مردم اوکراین را گرفته است. احساس ناامنی، ترس از جنگ روسیه و غرب، مشکلات اقتصادی، عدم ثبات دولت ها از پیامدهای این تصمیم می باشد. شعله ور کردن نزاع و ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین و توصیه به مسافرت نکردن اتباع به اوکراین در روزهای اخیر به خاطر توهم ترس از حمله روسیه جدیدترین سناریوهای ناتو است.قربانی این تصمیمات بیش از همه مردم اوکراین خواهند بود.
📣 آمریکایی‌ها مکررا برای مذاکره درخواست دارند 🔺 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص احتمال برگزاری نشستی با حضور وزرای خارجه ایران و ۱+۴ گفت: فعلا مذاکرات را در سطح کارشناسان ارشد و مدیران کل سیاسی و معاونان وزرا تنظیم کردیم و امیدواریم در همین سطح وارد پروسه اجرا شویم و نیاز به دیدارهای سطح بالاتری وجود نداشته باشد، اما متناسب با پیشرفت مذاکرات راجع‌به هرگونه اقدام دیگری تصمیم‌گیری خواهد شد. 🔺 اگر دقت کرده باشید، سعی می‌کنیم موضوع مذاکرات وین را در صدر اخبار قرار ندهیم، زیرا آن چیزی که برای ما مهم است، این است که، زمانی مردم عزیز در جریان دقیق‌تر مسائل قرار گیرند که در میز مذاکرات اتفاق خوبی رخ داده باشد و امیدوارم به آن نقطه نزدیک بشویم. 🔺 آمریکایی‌ها مکررا برای مذاکره درخواست دارند، اما ما هنوز در این نقطه به جمع‌بندی‌های خود نرسیدیم.
گزارش روز ✅«انصارالله» و تغییر در معادلات منطقه 🔰بعد از حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به امارات، جنگنده‌های ائتلاف سعودی- اماراتی با حمله شبانه به صنعا علیه غیرنظامیان کشتار به راه انداختند. این حملات نشان داد که ائتلاف سعودی از روی استیصال دست به این اقدامات زده است. گزاره‌های خبری: 1️⃣دیلی میل در گزارشی پیرامون این‌ حمله نوشت: «حملات نیروهای یمنی به امارات، چهره این کشور به‌عنوان "دهکده امن" را در هم شکسته و مرحله جدید خطرناکی را در ارتباط با جنگ یمن رقم زده است». 2️⃣شبکه عبری زبان "کان" نیز در گزارشی با اشاره به حمله اخیر جنبش انصارالله یمن به قلب امارات نوشت؛ «یکی از سناریوهایی که اسرائیلی‌ها نگران آن هستند، حملات پهپادی و موشکی یمن است». گزاره‌های نهایی: 1️⃣- این‌ حمله را می‌توان آغاز تغییر راهبردی جنگ در یمن بر اساس وسعت جغرافیایی و اهداف ژئوپلیتیک دانست. تاکنون امارات خود را به‌عنوان دهکده امن منطقه معرفی می‌کرد و خود را از تبعات و هزینه‌های میدانی جنگ یمن دور نگه می‌داشت؛ اما اکنون کشورهای ائتلاف عربی همگی در معرض حملات آینده یمنی‌ها هستند. 2️⃣ در سطح منطقه‌ای، امروزه نیروهای یمنی به یک قدرت برتر آفندی تبدیل شده‌اند. بسیاری از منافع و منابع بازیگران منطقه‌ای می‌تواند در تیررس اهداف آتی آنان باشد. این از یک منظر منجر به افزایش قدرت بازدارندگی انصارالله در معادلات آتی منطقه‌ای می‌شود؛ یعنی هر بازیگری اجازه مشارکت و حمله به یمن را به خود نخواهد داد و از سویی دیگر منجر به کاهش نقش کشورهای ائتلاف در جنگ یمن و خالی شدن بیش‌ازپیش دست سعودی در ائتلاف‌سازی علیه ملت مقاوم یمن خواهد شد. 3️⃣- انصارالله در ابعاد مختلفی از توان نظامی، نقش تغییردهنده مناسبات منطقه‌ای و حتی بین‌المللی را دارد. امروزه انصارالله در سه عرصه مهم از حیث توان‌ نظامی دارای قدرت برتر است؛ قدرت پهپادی؛ قدرت موشکی؛ قدرت دریایی که نمود آن در آینده بیشتر مشاهده خواهد شد. بر اساس این‌ مؤلفه‌ها و گزاره‌ها، معادلات جدیدی در منطقه در حال رخ دادن است و در آینده این مؤلفه‌ها تعیین‌کننده جنگ یمن و نظم نوین منطقه‌ای خواهد بود. ✍️
📌 | مهمترین محورهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان - ۳ بهمن 1️⃣ ترسیم دوراهی یا توافق موقت یا مذاکره مستقیم با آمریکا برای دستیابی به توافقی فراگیر و القاء حتمی بودن توافق موقت از سوی جمهوری اسلامی و طرح و تئوریزه شدن آن از سوی مسئولان و رسانه های ایران ولو با اسمی متفاوت بدلیل تأثیرپذیری موضع تهران از موضع مسکو 2️⃣ بازتاب تغییر در تیم مذاکره کننده آمریکا (رفتن ریچارد نفیو) و تعبیر آن به عنوان چراغ سبز دولت بایدن به ایران 3️⃣ القاء بی توجهی نظام به سلامت و جان مردم به واسطه مشکلات اخیر صنعت خودرو با تاکید بر وجود مافیا در این حوزه،‌ زیر سئول بردن سیاست های دولت در ممنوعیت واردات خودروهای خارجی و ادعای عدم نظارت نهادهای امنیتی بر خودروسازان | |
باکو روادید را برای قطری ها لغو کرد. الهام علی اف، رییس جمهوری آذربایجان قانون "توافق نامه جمهوری آذربایجان با قطر برای لغو روادید" را امضاء کرد. گفتنی است باکو تاکنون به تمامی پیشنهادهای ایران برای لغو روادید میان جمهوری آذربایجان و ایران را رد کرده است. سال هاست ایران روادید سفر دو هفته ای را برای شهروندان جمهوری آذربایجان بطور یکجنبه لغو کرده است.