هدایت شده از ثامن آغربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ثامن آغربی
ردپای اسرائیل و ترکیه در مناقشه قره باغ؟
شعیب بهمن در بخشی از یادداشت خود درباره مناقشه قره باغ در شماره امروز اعتماد نوشت: دولتهای مستقر همیشه در تاریخ ۳ دههای این دو جمهوری از مناقشه قرهباغ به نفع تحکیم و تثبیت جایگاه سیاسی خودشان درون کشور و جلب کردن اعتماد افکار عمومی به قاطعیت و اقتدار دولتشان استفاده کردهاند. در بسیاری از موارد، شعلهور شدن درگیریها در قرهباغ، دولتهای باکو و ایروان، از این درگیریها برای منحرف کردن اذهان و افکار عمومی از مشکلات داخلی استفاده کردهاند. همین درگیری فعلی به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از همهگیری ویروس کرونا قابل پیشبینی بود. گزارشهای آماری و تحلیلهای اقتصادی که از دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان منتشر میشد در میان محافل پژوهشی و آشنا با مسائل قفقاز از چند هفته پیش، این انتظار و گمانه را ایجاد کرده بود که دو طرف به هر بهانهای برای پرت کردن ذهن شهروندانشان از مسائل اقتصادی ناشی از شیوع جهانی ویروس کرونا، درگیریها در قرهباغ را از سر میگیرند. در عرصه منطقهای و بینالمللی هم همه بازیگران بینالمللی و منطقهای از وجود این مناقشه نفع میبرند. بازیگران خارجی تصور میکنند که این مناقشه میتواند، بهانه و دلیل مناسبی برای گسترش حضور این قدرتهای خارجی در منطقه قفقاز باشد. به همین دلیل هیچ یک از بازیگران خواهان حل و فصل این مناقشه نیستند. در جنگ اخیر به صورت مشخص نقش ترکیه برجسته است. دولت ترکیه در چند ماه گذشته نیروهای زیادی را به جمهوری آذربایجان اعزام کرد. در این مدت یک رزمایش مشترک نظامی میان ترکیه و جمهوری آذربایجان برگزار شد، اما بعد از پایان رزمایش، ترکیه باز هم نیروهای خود را از خاک آذربایجان به خانه بازنگرداند. همین حضور نیروهای ترکیه در خاک جمهوری آذربایجان به یک مناقشه سیاسی میان باکو و ایروان بدل شد.
آنکارا با توجه به شرایطی که در حوزه سیاست خارجی خودش با آن مواجه است، تمایل زیادی به منحرف کردن افکار عمومی داخلی به یک درگیری جدید دارد. تحولاتی که در لیبی اتفاق افتاده و استعفای فائز سراج، رییس حکومت وفاق ملی لیبی این نگرانی را در میان مقامهای آنکارا ایجاد کرده که با پیشرفت مذاکرات در لیبی، قدرت به رسمیت شناخته شده بینالمللی از اختیار هواداران اخوانالمسلمین خارج شود و تمام سرمایهگذاریهای ترکیه در لیبی و شرق و جنوب مدیترانه از بین برود. ترکیه ترجیح میدهد برای پنهان کردن احتمال شکست در لیبی، افکار عمومی کشور را به درگیری در قفقاز منحرف کند که تا حد زیادی هم میتواند با اتکا به حساسیتهای قومی و زبانی، شهروندان ترکیه را تحت تاثیر قرار دهد.
در کنار ترکیه یک بازیگر دیگر هم در لایههای زیرین درگیریهای اخیر حضور دارد. به نظر میرسد که دولت اسراییل اخیرا تلاشها برای نفوذ گستردهتر در قفقاز را آغاز کرده است. همانطور که اسراییلیها در مناقشه ۳ ماه پیش نقش بسیار برجستهای داشتند و درگیری به دلیل ارایه اطلاعات نظامی جمهوری آذربایجان به جمهوری ارمنستان آغاز شد. به نظر میرسد که ۳ ماه بعد از فروکش کردن درگیریهای ابتدای تابستان امسال، بار دیگر اسراییلیها در این درگیریها هم نقشی بازی کنند. در ماههای گذشته گشایش سفارت جمهوری ارمنستان در سرزمینهای اشغالی فلسطین، امتیازی بود که ارمنستان به ازای خدمات رژیم اسراییل در اطلاعرسانی در مورد ارتش آذربایجان در تیر ماه داده بود. گزارشها حاکی از این است که تلآویو بسیاری از کدها، اطلاعات تماس و رمزگذاری تجهیزاتی را که در طول سالهای گذشته به جمهوری آذربایجان فروخته بودند در اختیار ارمنستان قرار دادند.
همانگونه که در کوتاهمدت و میانمدت چشماندازی برای حل و فصل مناقشه از طریق صلح برای دو طرف وجود ندارد، پیشبینی یک پیروزی قاطع برای یکی از دو طرف و پایان دادن مناقشه به صورت نظامی در کوتاهمدت و میانمدت وجود ندارد. به نظر میرسد که درگیری اخیر میان دو کشور هم مانند درگیریهای گذشته چند روزی بیشتر طول نکشد. بازیگران قدرتمندی مانند روسیه به سرعت مداخله و شعله درگیری را خاموش میکنند و اجازه نمیدهند که منطقه قفقاز دچار بیثباتی و آشوب بلندمدت شود. هر یک از دو طرف مانند همه دورههای شعلهور شدن درگیری، آسیبهایی به طرف مقابل میزنند و تلفات و خساراتی میبینند، اما انتظار یک رویداد استراتژیک که بتواند صحنه مناقشه را تغییر بدهد، نمیرود.
هدایت شده از ثامن آغربی
⭕️سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از طریق این لینک امکان بررسی اصالت اسناد مالکیت را برای همگان فراهم کرد
http://estate.ssaa.ir/
✅اطلاعاتی که بصورت رایگان از این طریق میتوانید راجع به اسناد مالکیت ارائه شده به شما، کسب کنید عبارت است از:
*🔸مساحت ملک*
*🔸نوع ملک* (خانه یا مغازه یا...)
*🔸وضعیت خاص* (طلق بودن یا نبودن)
*🔸نوع کاربری ملک*
*🔸بازداشت دارد یا ندارد*
*🔸رهن دارد یا ندارد*
*🔸نام مالک*
*🔸نام خانوادگی مالک*
*🔸شناسه / شماره ملی مالک*
*🔸شماره چاپی سند*
این اقدام سازمان ثبت اسناد مانع کلاهبرداری های احتمالی در خرید و فروش ها شده و به خریداران کمک خواهد کرد تا از جزییات ملک و بازداشتی بودن یا نبودن آن مطلع شوند.
@andishe_az
@SAMENBR
⭕️بدانید علت آزاد نشدن قره باغ تا الان نفوذ اسراییل در آذربایجان و ارمنستان و حاکمان فاسد آنهاست است.
در ماههای گذشته گشایش سفارت جمهوری ارمنستان در سرزمینهای اشغالی فلسطین، امتیازی بود که ارمنستان به ازای خدمات رژیم اسراییل در اطلاعرسانی در مورد ارتش آذربایجان در تیر ماه داده بود. گزارشها حاکی از این است که تلآویو بسیاری از کدها، اطلاعات تماس و رمزگذاری تجهیزاتی را که در طول سالهای گذشته به جمهوری آذربایجان فروخته بودد در اختیار ارمنستان قرار داد.
@samenbr
✅یک پیشنهاد برای قوی شدن در دفاع از انقلاب
برای دفاع از انقلاب سه ویژگی نیاز داریم
اول داشتن یک نظام اندیشه. نظام اندیشه کمک می کند مسائل را بصورت کلان و منسجم و دارای امتداد عملی ببینیم. نظام اندیشه کمک می کند مبانی انقلاب را از نظر تا عمل تحقق ببخشیم.
طبیعی است که نظام اندیشه انقلاب را باید از موسس انقلاب گرفت. دست مان باید دست امامین انقلاب باشد و تمام.
دوم رابطه سلوک و اخلاق فردی با اقدام سیاسی و انقلابی است. جوان انقلابی باید بتواند خودسازی و انقلابی گری را با هم جمع کند تا در عمل موثر باشد و گرفتار انحرافات اخلاقی نشود. سوال اینست که رابطه سلوک فردی و اجتماعی چگونه است که نه به رخوت و بی عملی کشیده شویم و نه ولنگاری اخلاقی در اقدام.
سوم نگاه امیدوارانه به آینده انقلاب است. امید ناشی از دیدن دارایی های واقعی انقلاب و توجه به نصرت حق در عمل به سنت های الهی.
امید واقعی حرکت ساز است و سازنده.
برای تقویت این سه ویژگی پیشنهاد می کنم کتاب «طرح کلی اندیشه مقاومت» را بخوانید و دست به دست کنید.
با مطالعه این کتاب حتما تصویری جدید از مبانی انقلاب و ناگفته های اندیشه امام خواهید دید. تصویری عرفانی و فقهی از تاسیس انقلاب با تاکید برجایگاه ولایت الهیه و معصوم در نظام هستی و امتدادش تا ولایت فقیه و همچنین تاکید عمیق بر جایگاه مردم.
پیشنهاد می کنم علاقه مندان به مردم سالاری مباحث این کتاب در این حوزه را مرور کنند. متاسفانه بسیاری از این حرف ها در اندیشه عرفانی-سیاسی امام، به هر دلیل دست مردم نرسیده است.
ناشر کتاب خانه طلاب جوان است که دو وظیفه راهبردی برای خودش دیده است و سالهاست در این حوزه فعالیت می کند. یکم. پژوهش و تبیین و تدریس مکتب امام و دوم فعالیت جهادی در مناطق محروم و خدمت رسانی و گفتمان سازی جهادی
نویسنده کتاب حجت الاسلام علی مهدیان استاد حوزه و پژوهشگر و مدرس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی است.
برای تهیه کتاب به سایت خانه طلاب جواب به آدرس khanetolab.ir
مراجعه کنید یا با شماره ۰۲۵۳۲۶۰۳۶۷۷ تماس حاصل فرمایید
@salehinrasad
هدایت شده از ثامن آغربی
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کلیپ/
💯موضوع: ماجرای انتقال تجهیزات نظامی به ارمنستان، از شایعه تا واقعیت
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔eitaa.com/samenbr
هدایت شده از ثامن آغربی
در گیر و دار جنگ ارمنستان و آذربایجان یه پهپاد که بعدا معلوم خواهد شد اسرائیلی بوده، اومده بالای مرکز تحقیقات اتمی بناب یه سرو گوشی آب بده برگرده که دیگه برنگشته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مسئولین شصت و هفتاد ساله ما باید حرفهای این عرفای کوچک جبهه ها و این سربازان امام خمینی را روزی چندبار ببینند
@salehinrasad
هدایت شده از ثامن آغربی
«بسم الله الرحمن الرحیم
هیچ تردیدی در تعلق قرهباغ به آذربایجان و اشغال آن و لزوم بازگشت این اراضی به آذربایجان، کشور اهلبیت نیست و دولت آذربایجان در بازپسگیری این اراضی کاملاً قانونی و شرعی عمل کرده و با این اقدام در صدد اجرای 4 قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برآمده است.
ما به اقتضاء آیات قرآن و سیره معصومین و به اقتضاء فلسفه انقلاب اسلامی خود را ملزم به حمایت و دفاع از مظلوم میدانیم. ملت آذربایجان بهتر از همه میدانند که جمهوری اسلامی بالاترین کمک و حمایت را در طول اشغال قرهباغ به آذربایجان داشته و در تمام محافل بینالمللی از تمامیت ارضی آذربایجان دفاع کرده و وزارت امور خارجه نیز اخیراً دوباره بر تمامیت ارضی آذربایجان در غائله اخیر تأکید کرده است. اگر عنایات جمهوری اسلامی در بدو اشغال قرهباغ نبود قطعاً اشغال تا باکو امتداد مییافت.
در حال حاضر نیز تنها راه زمینی آذربایجان برای نخجوان، خاک جمهوری اسلامی است که ایران سخاوتمندانه آن را در اختیار دولت آذربایجان قرار داده است.
جای تأسف است که اخیراً دشمنان رابطه دو کشور دوست، به بهانههای واهی هیاهو و غوغا راه انداخته و جمهوری اسلامی را متهم به خیانت کردهاند. این نکته اقتضاء میکند که ما نسبت به حجم جنگ روانی دشمن حساس بوده و ابزار برآورده شدن منویات شوم آنها نگردیم.
با تجلیل از پیروزیهای اخیر، از خداوند متعال برای شهداء ملت بزرگ آذربایجان علو درجات مسألت داریم و امیدواریم این غائله هر چه سریعتر با احقاق حق به ذیحق به پایان برسد و از خونریزیهای بیشتر جلوگیری گردد.