eitaa logo
کارگروه ثامن خواهران
440 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.5هزار ویدیو
1.1هزار فایل
کارگروه فرهنگی سیاسی ثامن خواهران _ آذربایجان غربی #روشنگری #ایران_قوی #مشارکت_حداکثری #آذربایجان_غربی تولیدات بومی وتحلیل های خود را با ما به اشتراک بگذارید. @samenbr1 🆔eitaa.com/samenbr 🆔https://rubika.ir/samenbr
مشاهده در ایتا
دانلود
روزمان را با آغاز کنیم 🌹👇اکنون که قدرت و ثروت در اختیارجریان انقلابی قرار گرفته وقت امتحان بزرگ است المائده يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَيَبْلُوَنَّكُمُ اللَّهُ بِشَيْءٍ مِّنَ الصَّيْدِ تَنَالُهُ أَيْدِيكُمْ وَرِمَاحُكُمْ لِيَعْلَمَ اللَّهُ مَن يَخَافُهُ بِالْغَيْبِ ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺧﺪﺍ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺍﺯ ﺷﻜﺎﺭ [ ﺣﻴﻮﺍﻧﺎﺕ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻣُﺤﺮم ﻫﺴﺘﻴﺪ ] ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ، ﭼﻪ ﺷﻜﺎﺭﻱ ﻛﻪ [ ﺑﻪ ﺁﺳﺎﻧﻲ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﻠﺤﻪ ] ﺩﺳﺖ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﺮﺳﺪ ، ﻭ [ ﭼﻪ ﺷﻜﺎﺭﻱ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﻭﺣﺸﻲ ﺑﻮﺩﻧﺶ ]ﻧﻴﺰﻩ ﻫﺎﻱ ﺷﻤﺎ [ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﻴﺪ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ; ] ﺗﺎ ﺧﺪﺍ ﻛﺴﻲ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﻰ ﺗﺮﺳﺪ ، ﻣﻌﻠﻮم ﻭ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﻤﺎﻳﺪ .(٩٤) پیامها پیام ها 1- آزمايش مؤمنان، يك سنّت قطعى پروردگار است. «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَيَبْلُوَنَّكُمُ» 2- خداترسى آنجا آشكار مى‌شود كه زمينه‌ى گناه فراهم باشد و انسان خطا نكند. «تَنالُهُ أَيْدِيكُمْ» 3- نعمت‌هاى در دسترس، وسيله‌ى آزمايشند. لَيَبْلُوَنَّكُمُ اللَّهُ بِشَيْ‌ءٍ ... تَنالُهُ أَيْدِيكُمْ‌ 4- هر چيزى كه دست ما به آن مى‌رسد، رزق و حلال نيست. «تَنالُهُ أَيْدِيكُمْ»
دست برتر ایران در مذاکرات احیای برجام در سه دهه اخیر هیچ موضوع بین‌المللی به‌اندازه برجام، توسط مردم ایران دنبال نشده است؛ به‌گونه‌ای که امروز نیز جزئی‌ترین تحولات این موضوع توسط آحاد مردم پیگیری می‌شود. مذاکراتی که تحت عنوان احیای برجام در جریان است، با فرازوفرودهایی همراه بوده به‌گونه‌ای که بسیاری از مردم نسبت به آینده این مذاکرات و تأثیری که بر معیشت آن‌ها دارد، دچار تردید و ابهام هستند. برای تحلیل بهتر باید به چند نکته توجه کرد: 1- با توجه به خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام، از نظر همه مراجع حقوقی، ایران حق دارد تضمینی را مطالبه کند که این اتفاق تکرار نشود. پیش‌شرطی که مقام معظم رهبری برای احیای برجام مطرح فرمودند، یعنی راستی آزمایی تعهدات گذشته، حداقل کاری است که طرف غربی باید انجام دهد؛ یعنی ایران نگفته که غرب نسبت به رفتار آینده خود به ما اطمینان بدهد، بلکه بخشی از رفتار سوء گذشته خود را جبران کند. اتقان و استحکام خواسته ایران در این موضوع به حدی قوی است که هیچ مرجع معتبری در دنیا این خواسته را غیرمنطقی ندانسته است. 2- هر کنش سیاسی توسط بازیگران در عرصه بین‌المللی بر اساس منافع آن‌ها صورت می‌گیرد. این منافع ممکن است دسترسی به یک سود آشکار باشد یا جلوگیری از یک ضرر بزرگ‌تر. به نظر می‌رسد منافع ایران در مذاکرات، دستیابی به یک سود آشکار یعنی منافع تصریح‌شده در برجام و ازجمله منابع ارزی بلوکه‌شده‌اش در خارج از کشور بوده و منافع آمریکایی‌ها در این حوزه، جلوگیری از گسترش توان هسته‌ای ایران و همچنین جلوگیری از نزدیکی بیشتر ایران به چین و روسیه باشد. 3- آمریکایی‌ها بیش از ایران به برجام نیاز دارند، زیرا اگر احیای برجام به نتیجه نرسد جمهوری اسلامی ایران، ذخایر غنی‌سازی 20 درصدی خود را افزایش می‌دهد، غنی‌سازی 60 درصد را باقدرت ادامه می‌دهد، سایت هسته‌ای فردو را گسترش داده و اجازه ازسرگیری بازرسی‌های فراتر از NPT را نمی‌دهد و از طرف دیگر با به بن‌بست رسیدن تحریم‌ها، ایران مسیرهای جایگزین را به‌درستی پیدا کرده است و همکاری راهبردی با چین می‌تواند تیر خلاصی باشد بر ساختار تحریم‌ها. این تصویر از آینده که بسیار محتمل هم هست، آمریکایی‌ها را در موقعیت امتیازدهی به ایران برای حفظ وضع موجود قرار داده است. نکته راهبردی: ایران در این دوره از مذاکرات دست برتر را دارد چراکه تا حد زیادی تحریم‌ها را خنثی کرده است و در صورت ایستادگی بر مواضع حق خود، می‌تواند به اهداف خود دست یابد. (نویسنده: علی کارگر)
سه نکته مهم بیانات رهبر معظم انقلاب انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم یکی از برگ‌های زرین انقلاب اسلامی است که هرچه از آن فاصله می‌گیریم عظمت آن بیشتر در چشم‌ها متجلی می‌شود. مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان قضایی کشور به برخی از نقاط برجسته این انتخابات اشاره کردند. گزاره‌های خبری: 1- شکست پروژه دشمن: مقام معظم رهبری در مورد دشمنان این انتخابات می‌فرمایند: «تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آن‌ها می‌فهمند چه اتّفاقی افتاد. در کجای دنیا معمول است و دیده می‌شود که همه دستگاه‌های تبلیغاتی مخالف، فعّال و مؤثر به کار بیفتند برای اینکه به مردم نهیب بزنند که در انتخابات شرکت نکنید؟». 2- بن‌بست نداریم: دشمنان فضا را به‌گونه‌ای جلوه می‌دادند که گویا جمهوری اسلامی با بن‌بست مواجهه است و بر همین اساس تبلیغ می‌کردند که مردم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکنند. تنوع سلیقه‌های نامزدها نشان داد که بن‌بست وجود ندارد. آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در این زمینه می‌فرمایند: «تنوع سلیقه‌ها در مناظرات مشاهده شد و پیدا بود؛ امّا همه این نامزدهای محترم بر این معنا متّفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راه‌حل دارد؛ درست نقطه مقابل آن چیزی که دشمن می‌خواهد اعلام کند که راه‌حلی وجود ندارد. همه متّفق بودند راه‌حل دارد، منتها این [یکی] می‌گفت راه‌حل من درست است، آن [دیگری] می‌گفت راه‌حل من درست است؛ امّا همه وجود بن‌بست را انکار کردند. 3- اعتماد به‌نظام: در هنگام شمارش آرا در این دوره، تعداد آرای باطله نسبت به گذشته دارای برجستگی رسانه‌ای بیشتری شد. مقام معظم رهبری این آرای باطله را دلیل جدایی آن‌ها از نظام ندانست و فرمودند: «بعضی‌ها روی آراء باطله تکیه می‌کنند که آقا آراء باطله [زیاد است]. خب حالا چه؟ آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً! عکسِ قضیّه است. آن‌کسی که می‌آید در شعبه‌ی رأی‌گیری و می‌خواهد رأی بدهد -با صندوق قهر نکرده، می‌خواهد رأی بدهد- نگاه می‌کند می‌بیند آن شخصی که قبول دارد، در این مجموعه نامزدها نیست؛ خب این چه‌کار کند؟ می‌تواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در این فهرست نامزدها نیست، من رأی نمی‌دهم و برود؛ اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت -که این می‌شود آراء باطل- یا رأی سفید انداخت، پس پیدا است که این [شخص] به صندوق رأی علاقه‌مند است، پیدا است که با صندوق رأی قهر نکرده، پیدا است که به‌نظام علاقه‌مند است». نکته پایانی: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم با توجه به مجموعه تحرکات داخلی، خارجی و حتی وضعیت کرونایی، در دنیا بی‌نظیر بود. باید جنبه‌های روانشناسی سیاسی، رسانه‌ای و جامعه‌شناسی این انتخابات مورد تحلیل قرار بگیرد، اما باید مراقب بود که در دام دشمنان برای تخریب آن قرار نگرفت. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
◄ رئیسی: به دنبال تثبیت فوری بازار هستیم/ دولت با هدایت، حمایت و نظارت بر چرخه تولید تا توزیع و مصرف کالا، تلاش خواهد کرد آرامش نسبی بر بازار حاکم شود و مردم به‌راحتی بتوانند کالا‌های اساسی موردنیازشان را تأمین کنند. دولت مردمی به دنبال آن است که با اقدامات فوری به بازار ثبات بخشد تا وضعیت بازار برای همه مردم قابل پیش‌بینی باشد. ◄ عدم شفافیت بانک‌ها در ارائه لیست بدهکاران بانکی/ سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد: «بانک‌ها هر از چند گاهی لیستی برای ما می‌فرستند که ما نمی‌دانیم لیست همه بدهکاران است یا بخشی از آن‌ها. اقداماتی انجام دادیم و بخش زیادی از معوقات بانکی وصول شد. اینکه صرفاً به ما یک لیست بدهند کافی نیست، باید بدهکاران با ارقام بیشتر و میزان وثایق آن‌ها را به ما اعلام کنند. مواردی داشتیم که شبکه بانکی با اکراه به میدان آمده است و در بسیاری از موارد با گزارش ضابط پرونده را آغاز کردیم». ◄ عراق هم یکپارچه شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر داد!/ هزاران نفر از مردم بغداد در مراسم تشییع پیکر شهدای الحشدالشعبی حضور یافتند. در این مراسم شخصیت‌ها و فرماندهان مقاومت عراق نیز حضور یافتند. حاضران با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، جنایت اشغالگران آمریکایی در حمله بامداد دوشنبه به مواضع الحشدالشعبی را محکوم کردند. آن‌ها از گروه‌های مقاومت عراق خواستند «پاسخی ویرانگر» به این اقدام آمریکا بدهند. ◄ هزاران تن کالای اساسی در آستانه فاسدشدن!/ معاون فنی گمرک خبر داد: «۸ هزار تن کالای اساسی در استان گیلان مشمول ارز ترجیحی متعلق به ۲۲ صاحب کالا بیش از ۸ ماه رسوب کرده است. همچنین در انبارهای مازندران نیز ۹۰ هزار تن کالای اساسی در محدوده زمانی ۸ ماه تا ۱۳ ماه رسوب کرده است. با توجه به گرمای شدید هوا این اقلام در آستانه فساد قرار گرفته‌اند». دلیل اصلی رسوب این کالاها، عدم ارائه کد رهگیری بانک مرکزی و... عنوان شده است. ◄ سهم ۹۰ درصدی ایران از کشفیات تریاک جهان/ دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعلام خبر کشفیات 90 درصدی تریاک جهان توسط کشورمان، گفت: «علی‌رغم همه تحریم‌ها و شرایط کرونایی، ایران تنها کشوری است که در ارتقای مقابله با مواد مخدر در همه بخش‌ها موفق عمل کرده است». ◄ کار درستی انجام می‌دهید!/ یک مجری انگلیسی در واکنش به توقیف سایت‌های خبری جبهه مقاومت، ازجمله سایت خبری پرس‌تی‌وی ایران، گفت: «آمریکایی‌ها مثل دزد دریایی، سایت‌های ایرانی را دزدیدند همان‌طور که طلای ونزوئلا و نفت سوریه را سرقت می‌کنند! مجری شبکه راشاتودی در واکنش به انسداد ده‌ها سایت خبری جبهه مقاومت از سوی آمریکا افزود: «اگر دولت آمریکا تلاش می‌کند شما را ساکت کند، مطمئن باشید که کار درستی انجام می‌دهید».
روزمان را با آغاز کنیم 🌹👇درفراز و نشيبهای انقلاب ، مومنان واقعی از غیر واقعی شناخته می شوند سوره 47. محمد آيه 31 وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتىَ نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنكمُ وَ الصَّابرِينَ وَ نَبْلُوَاْ أَخْبَارَكمْ(31/محمد) ترجمه ما قطعاً شما را مى آزماییم تا از میان شما مجاهدان و صابران را نشان دهیم و اخبار (و اعمالتان) را آزمایش خواهیم كرد. 🌹پیامها: 1- آزمایش مومنین امرى حتمى و یكى از سنّتهاى الهى است. «و لنبلونّكم» 2- یكى از بسترهاى آزمایش و شناسایى مومنین ؛میدان مبارزه است. منافقان در مبارزه با طاغوتها و ستمگران رسوا مى شوند. «حتّى نعلم المجاهدین منكم» 3- در مبارزه و مجاهدت، صبر واستقامت نقش بسیار مهمى دارد. «المجاهدین منكم والصابرین» 4- ادّعای مومنین؛در صحنه عمل مورد آزمون الهى قرار مى گیرند. «نبلوا اخباركم» 5 - معیار ارزیابى خداوند، موفقیّت در آزمونهاى عملى است. «نبلوا اخباركم»
امروز روزی نیست که دنیای اسلام طاقت تأخیر در بیان مسائل اصلی از جمله توحید را داشته باشد. امروز باید هرچه که لازم‌تر است جلو بیاندازیم.
🇮🇷🌸 🍀 💢 🌀موضوع: حماسه انتخابات 🍃🌻🍃 🌺 : حماسه انتخابات؛ مشتی محکم بر سینه تحریم کنندگان و مخالفین و معارضین انتخابات بود ... .
28.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 📢 💠 موضوع: زمینه‌ها و اهداف پیشروی طالبان در 🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی 🍃🌻🍃
🔰 اطلاع‌نگاشت | قوه‌قضائیه؛ مظهر حق و عدالت 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدارهای سالیانه با قوه قضائیه، توصیه‌ها و مطالباتی خطاب به مسئولان این قوه داشته‌اند. پایگاه‌اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در ادامه برخی از مهم‌ترین مطالبات رهبر انقلاب از قوه‌ی قضائیه در سالهای ۹۷، ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ را بازخوانی کرده است: