شرکت هواپیمایی جمهوری آذربایجان برای پرواز به نخجوان حدود 32 هزار یورو به ارمنستان پرداخت کرده است.
شرکت هواپیمایی جمهوری آذربایجان " آذال"برای پرواز به نخجوان از مسیر ارمنستان حدود 32 هزار یورو به ایروان پرداخت کرده است
سرویس مطبوعاتی کمیته هوانوردی غیرنظامی ارمنستان به اسپوتنیک ارمنستان گفت که این مبلغ شامل هزینه خدمات ارائه شده برای دوره اکتبر تا دسامبر 2021 است.
یادآور می شود، شرکت هواپیمایی ملی آذربایجان از 15 مهرماه سال گذشته استفاده از حریم هوایی ارمنستان را آغاز کرد.
پیش تر مقامات باکو مدعی شده بودند که از ارمنستان صدها میلیارد دلار غرامت بابت سالها زیان زدن به جمهوری آذربایجان دریافت خواهند کرد.
نمایندگان مجلس جمهوری آذربایجان برای یادبود قربانیان فاجعه خوجالی به فلسطین اشغالی می روند!!
خبرگزاری رسمی آذرتاج جمهوری آذربایجان خبر داد دو تن از نمایندگان مجلس این کشور برای یادبود قربانیان فاجعه خوجالی به فلسطین اشغالی می روند تا در مراسمی که انجمن صهیونیستی " آذ-ایز" برگزار می کند، شرکت کنند.
به گزارش آذرتاج، سویل میکائیلوا در روز 19 فوریه به اسراییل سفر می کند تا در مراسم آذ-ایز برای خوجالی شرکت کند.
روابط عمومی مجلس جمهوری آذربایجان اعلام کرد سویل میکائیلوا با اعضای گروه دوستی کنست با مجلس جمهوری آذربایجان نیز دیدار خواهد کرد. سفر سویل میکائیلوف به اسراییل تا 23 فوریه طول خواهد کشید.
همچنین نماینده یهودی مجلس جمهوری آذربایجان، آناتولی رافائیلوف در روز 20 فوریه به اسراییل سفر خواهد کرد تا در مراسمی که نمایندگی "مرکز بین المللی چندفرهنگ گرایی باکو" و "خانه آذربایجان" سازمان "آذ-ایز" ( انجمن بین المللی دوستی آذربایجان – اسراییل) به یاد قرباینان فاجعه خوجالی برگزار می کنند، شرکت کند.
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۶۶)
🌀خبر: امام خامنهای در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی فرمودند: امروز نوبت سپاه است که دشمنان تهمت بزنند و لجن پراکنی کنند آنها اگر از عکسالعمل مردم و خشم مردم نمیترسیدند به امام(ره) هم توهین میکردند جوانان و ملت ما باید حرکت رسانهای و لجن پراکنی دشمن را خنثی کنند.
🍃🌹🍃
🔻 تحلیل: دشمنان با رصد دقیق شرایط به درستی دریافتهاند که مستحکم ترین بازوی ولایت که در برابر هجمهها و انحرافات ایستاده و مانع تحقق رویای دشمنان شده است #سپاه میباشد، از این رو سعی دارند در مقاطع مختلف به بهانههای گوناگون سمت پیکان تجاوز و ترور شخصیت خود را بر سپاه پاسداران متمرکز کنند که با ارزیابی از کارنامه درخشان سپاه در عرصههای گوناگون علت آشفتگی دشمنان را در مییابیم.
❌ در پشت صحنه تخريبها و هجمهها عليه سپاه سه گروه قرار دارند: الف) دشمنان بيروني و جبهه استکبار با محوريت آمريکا؛ ب) برخي گروهها و چهرههاي داخلي فاصله گرفته از مسير انقلاب؛ ج) جريان ضدانقلاب با محوريت منافقين. هر يک از اين سه گروه در سالهاي گذشته، سپاه را اصليترين مانع برای رسيدن به اهداف خود ارزيابي کردهاند.
🔺 نکته نهایی: اين مظلوميت سپاه است كه هميشه سنگ زيرين انقلاب اسلامي بوده كه بايد در قبال دفاع از انقلاب و عمران كشور از سوي دشمنان داخلي و دوستان نادان و دشمنان خارجي مورد هجمه قرار گيرد و به همين دليل است كه امام راحل فرمودند: «شما (پاسداران) آينه مجسم مظلوميتها و رشادتهاي اين ملت بزرگ در صحنه نبرد و تاريخ مصور انقلابيد.» تاريخ مصور انقلاب را پاس بداريم.
✍️ سیدجعفرموسوی همپا
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
🔰 دیپلماسی اقتصادی راهی برای خنثی سازی تحریم
📝 یعقوب ربیعی
🔰 جمهوری اسلامی ایران با داشتن ۱۵ کشور همسایه، دومین کشور جهان از نظر تعداد همسایهها محسوب میشود و این به معنای وجود موقعیت و ظرفیتی کم نظیر برای دست یابی به بازارهای خارجی در راستای رشد و توسعه اقتصادی است. اما با وجود این پتانسیل، دیپلماسی اقتصادی یکی از ظرفیت های مغفول مانده کشور ماست. چنانچه ما از واردات 60 میلیارد دلاری کشور پاکستان فقط حدود 700 میلیون دلار سهم داریم. البته این نکته درباره بقیه همسایگان هم صادق است؛ مثلا صادرات ما به قطر 350 میلیون دلار، به ارمنستان 400 میلیون دلار، به قزاقستان 80 میلیون دلار و قس علی هذاست.
✅ لذا اولین وظیفه دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم، رهایی از غربگراییِ محضِ دولت قبل و متوازن کردن روابط دیپلماتیک است. در این مسیر ما نیازمند یک کنشگری فعال هستیم. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند خنثی سازی تحریم ها، مقدم بر رفع تحریم است و یکی از الزامات کار، افزایش دیپلماسی اقتصادی است. سفر آیت الله رئیسی به تاجیکستان، ترکمنستان، روسیه و قطر و دیگر سفرهای دیپلماتیک پیش رو می تواند نوید دهنده عمقبخشی به روابط تجاری با شرکای فعلی و تلاش برای به دست آوردن شرکای جدید باشد.
#ثامن
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰جنگ ترکیبی (1)
[سوره الأحزاب (33): آيات 10 تا 11]
إِذْ جاؤُكُمْ مِنْ فَوْقِكُمْ وَ مِنْ أَسْفَلَ مِنْكُمْ وَ إِذْ زاغَتِ الْأَبْصارُ وَ بَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَناجِرَ وَ تَظُنُّونَ بِاللَّهِ الظُّنُونَا (10) هُنالِكَ ابْتُلِيَ الْمُؤْمِنُونَ وَ زُلْزِلُوا زِلْزالاً شَدِيداً (11)
آن گاه كه دشمنان از بالا و پايين (شهر) شما به سراغتان آمدند (و مدينه را محاصره كردند)، و آن گاه كه چشمها (از ترس) خيره شده بود و جانها به حنجرهها رسيده بود، و به خداوند گمانهاى (بدى) مىبرديد.
آن جا بود كه مؤمنان آزمايش شدند و به لرزهى سختى دچار شدند.
پيامها:
1️⃣ زمانى مزهى الطاف الهى را مىچشيد كه صحنههاى تلخ را نزد خود مجسّم كنيد. «إِذْ جاؤُكُمْ ... إِذْ زاغَتِ»
2️⃣مسلمين بايد تمام مرزهاى كشور خود را مراقبت نمايند. «فَوْقِكُمْ ... أَسْفَلَ مِنْكُمْ»
3️⃣حالتهاى روحى در جسم اثر مىگذارد. (ترسيدن سبب مىشود كه چشم و دل كار عادّى خود را از دست بدهند، خيره شدن چشم و تند شدن ضربان قلب نمونه آن است.) «زاغَتِ الْأَبْصارُ وَ بَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَناجِرَ»
4️⃣بعضى مؤمنان، به هنگام بروز پيش آمدهاى سخت به قدرت خداوند سوء ظن مىبرند. «تَظُنُّونَ بِاللَّهِ»
5️⃣مؤمن در معرض ابتلا و آزمايش است. «ابْتُلِيَ الْمُؤْمِنُونَ»
6️⃣ جنگ، ترس، وحشت و شرايط سخت، وسيله آزمايشاند. «هُنالِكَ ابْتُلِيَ»
7️⃣ در سختىها، انسانها شناخته و صفها جدا مىشوند. «هُنالِكَ ابْتُلِيَ» (در ميدانهاى جنگ، از حضور روشنفكرنماها و منافقان خبرى نبود.)
8️⃣ استوارى انسان، در گرو استوارى روحيّهى اوست. (اگر روح ضربه ديد انسان متزلزل مىشود.) «زُلْزِلُوا»
https://eitaa.com/samenbr
500.pdf
388.4K
🇮🇷
📝 #یادداشت/ مؤلفههای سیاسی گام دوم انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
❌ قسمت اول/ رهبری الهی (ولایتفقیه)
✍دکتر قاسم حبیبزاده
#روشنگری | #ثامن
🆔 splus.ir/andishe_az
📝#یادداشت_کوتاه | فرصتهای سفر رئیسی به قطر
🍃🌹🍃
🔻 فردا رئیسجمهور به دعوت امیر قطر برای شرکت در اجلاس کشورهای صادرکننده گاز به دوحه سفر خواهد کرد که این سفر از چند نظر حائز اهمیت است:
1️⃣ مجمع کشورهای صادرکننده گاز شامل ۱۱ کشور عضو و ۷ کشور ناظر است که مجموعاً ۴۴ درصد از تولید گاز، ۶۷ درصد از ذخایر گازی، ۶۴ درصد از انتقال گاز با خط لوله و ۶۶ درصد از تجارت گاز مایع (الانجی) جهان را در اختیار دارند.
2️⃣ حل مشکلات داخلی به همراه حضور در این مجمع میتواند زمینه و بستر مناسبی برای جذب سرمایهگذاری بیشتر در زمینههای مختلف استخراج، تولید، انتقال و فروش گاز طبیعی، احداث خطوط لوله بینمرزی و تبدیلشدن ایران به هاب گازی منطقه باشد.
3️⃣ از سویی سفر رئیسجمهور کشورمان بعد از گذشت ۱۰ سال به قطر، در راستای فعالسازی ظرفیتهای منطقهای است که درگذشته مغفول مانده بود.
4️⃣ ارزش مبادلات تجاری ایران با قطر بسیار پایین و در رتبه چهاردهم است سفر آیتالله رئیسی به قطر شاید بتواند همکاریهای اقتصادی میان دو کشور را تسهیل کند.
5️⃣ از میان اعضای سازمان همکاریهای خلیجفارس، سه کشور قطر، کویت و عمان نسبت به سایر اعضا سیاستهایی نزدیک به ایران دارند. از این منظر، یارگیری تهران از سازمان همکاریهای خلیجفارس که دنبالهرو سیاستهای واشنگتن است، می تواند در ایجاد امنیت و آرامش در منطقه تاثیرگذار باشد.
✍️علی محمدی
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
🌐 ایران مهمترین چالش صهیونیست ها در 2022
🔰 موسسه صهیونیستی «مطالعات امنیت ملی» بهتازگی ارزیابی راهبردی سالانه خود برای رژیم صهیونیستی (۲۰۲۲) را با عنوان «زمان تصمیم» در ۸۰ صفحه منتشر کرده که در آن مهمترین چالشهای رژیم صهیونیستی برای سال جاری میلادی مورد بررسی قرار گرفته است.
🔰 طبق این سند اسرائیل با سه چالش اساسی روبروست: اول ایران که بیامان به دنبال قابلیتهای هستهای است و همزمان بهطور پیوسته توانایی خود را برای تهدید اسرائیل از طریق شلیک گسترده و دقیق از چندین جبهه در آنِ واحد تقویت میکند. دوم، خطرات مهم تشدید تنش در جبهه فلسطین؛ ازجمله تجزیه تشکیلات خودگردان، فقدان حاکمیت در سرزمینهای {اشغالی} و لغزش خطرناک به سمت یک کشور دوملیتی که هویت اسرائیل بهعنوان یک کشور یهودی را تضعیف میکند. سوم در داخل اسرائیل، جایی که شکافهای بین بخشی، قطبیشدن سیاسی و از دست رفتن اعتماد به نهادهای دولتی تهدیدی جدی برای انعطافپذیری اجتماعی و امنیت بلندمدت اسرائیل ایجاد کرده است.
#ثامن