.
.
🔺👆🔝🔷اطلاعیه شروع ثامن(22)🔷🔝👆🔺
انشاالله پس از بارگذاری محتواهای فوق☝️
و اجرای نشست توسط شما
(باموضوع: «مکتب امام خمینی (ره)،
ولایت فقیه و امامین انقلاب و روایت
صحیح خدمت»)،
#مرحله_ابتدایی ثامن(22) خاتمه می یابد.
✳️ صرفا در کانالهای #سرشبکهها:
تمام محتواهای فوق(چکیده1)
#بارگذاری_گردند
✳️ در کانالهای #سرشبکهها
و #حوزهها و #پایگاهها:
تمام محتواهای فوق(چکیده2)
#بارگذاری_گردند
⭕️ تذکر بسیار مهم:
🛑 انشاالله در این مرحله از ثامن هم
شاهد تولیدات کیفی و مطلوب #نواحی
و پایگاههای تابعه باشیم.
🛑جدای از اهمیت نشر محتواهای رزمایش،
اجرای نشست و پرسشوپاسخ بصیرتی در
هر کانال بشدت مهم بوده و بیش از ۵۰٪ ملاک
امتیازدهی هر رده خواهد بود.
🔰 توجه:
کانال #ثامن_رضوی، را همه روزه دنبال کنید.
باتوجه به اهمیت این مرحله از ثامن، #امروز
بارگذاری محتوای #روزانه را در ثامن
#نخواهیم_داشت
➕
🍃🌺
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #فتوکلیپ | امام امت در گذر زمان
▪️◾️▪️
🏴 سالروز عروج ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) تسلیت باد.
#همه_خادم_الرضاییم | #امام_خمینی | #ثامن
🆔 eitaa.com/samenbr
-56156414_-1702741786.pdf
5.38M
🇮🇷
📝#اینفوگرافیک |
🍃🌹🍃
🌺 محور فرمایشات مقام معظم رهبری درباره شخصیت حضرت امام خمینی(ره) از ۱۳۶۹ تا ۱۴۰۰
#همه_خادم_الرضاییم | #امام_خمینی | #ثامن
🆔 eitaa.com/samenbr
اختلال در سامانه شهرداری تهران
♦️توضیح سازمان فاوا شهرداری درباره اختلال در سامانه شهرداری/ انتشار تصویری موهن سامانه داخلی را برای دقایقی از دسترس همکاران خارج کرد
روابط عمومی سازمان فاوای شهرداری:
🔹اختلال عمدی در صفحه داخلی سامانه داخلی شهرداری تهران برای دقایقی این سامانه را با انتشار تصویری موهن از دسترس همکاران خارج کرد.
🔹فرآیند این رفع اختلال محدود به سرعت اتفاق افتاد. البته سامانههای خدمترسانی شهرداری تهران برای بررسیهای بیشتر فنی توسط سازمان فاوا فعلا محدود شده است.
🔹سازمان فاوای شهرداری تهران با همکاری نهادهای مسئول در حال بررسی ابعاد موضوع و اقدامات پیشگیرانه برای حفظ کیفیت خدماترسانی مطلوب به شهروندان است.
🔹ماهیت اختلالگران و شیوه فعالیت آنها پس از بررسی نهایی توسط نهادهای مسئول اطلاعرسانی خواهد شد.
http://Eitaa.com/samenbr
عباس:
✅نمونه ای از بصیرت امام خمینی ره در سی سالگی
یکی از شاخصه های حضرت امام ره بصیرت ایشان بود. بصیرت امام در طول زندگی و مبارزه برای همگان مشهود بود. به دو نمونه از بصیرت ایشان طبق نقل حجت الاسلام سید حمید روحانی اشاره می شود:
1⃣.وقتی رضاخان برای حوزه علمیه امتحان گذاشت، قرار شد که طلاب علوم اسلامی با اجبار و اکراه و با هر قیمتی که هست به وزارت معارف و فرهنگ آن روز امتحان بدهند. البته حوزه نگران و اندیشناک بود، احساس میکرد که دشمن میخواهد از این طریق استقلال حوزه را از میان ببرد، بر حوزه چنگ بیاندازد. بعد امام میفرمایند که: یک روزی در مدرسه فیضیه یکی از اساتید ما به من فرمود که: حالا این که عیبی ندارد این امتحان دروغ است میخواهند با این امتحان افراد بی سواد را بشناسند و از حوزه دور کنند میفرمایند من جواب دادم: نخیر نمیخواهند با این امتحان عناصر بی سواد را از حوزه دور کنند میخواهند اساتید و فضلا و دانشمندان حوزه را بشناسند و سرکوب کنند. هدف این است که با این امتحان عالمان برجسته و با فضیلت شناخته و سرکوب بشوند. ببینید تفاوت فکری از کجا تا کجا. بصیرت یعنی این. امام یک طلبه بوده است. قائدتا اگر دقیق باشد که در سال 1314 برنامه امتحانات را گذاشتند و فشار آوردند به حوزه برای امتحانات. امام یک جوان در حدود سی سال بوده. خوب میبینیم که در عین حال این آقایان بصیرت را داشتند که دیگران نداشتند.
2⃣. در جای جای برنامههایی که اینها(رژیم شاه) داشتند، سعی کردند که امام را فریب بدهند. و از مسیر منحرف سازند. در یک مرحله، وقتی نهضت امام آغاز شد وقتی که رژیم شاه با زور ، فشار و تهدید نتوانست امام را به عقب نشینی وادار کند. در گام نخست اینها تلاش کردند که با جوسازی و تهدید امام را مرعوب سازند. شایعه کردند که میخواهد احضاریه به در خانه ایشان برود. ایشان احضار بشود به دادگاه ومحاکمه گردد. حتی احضاریه فرستادند. پاسبان آمد دم در خانه امام، احضاریه داد. دیدند نه، تاثیر در امام نکرد. از راه اهانت وارد شدند. علیه امام شبنامه پخش کردند، اهانت کردند، جسارت کردند، فحاشی کردند، امام نه تنها پروا نکردند، بلکه آمدند در مسجد اعظم سخنرانی کردند. اگر شما مراجعه کنید به صحیفه امام، این سخنرانی امام موجود است میفرمایند: اگر به من اهانت میکنند اگر ورق پارههایی علیه من پخش میکنند چرا شما ناراحت میشوید مگر من از حضرت علی علیه السلام بالاتر هستم؟ مگر حضرت علی علیهالسلام را سالیان درازی در بالای منابر مورد اهانت قرار ندادند؟ به ایشان جسارت نکردند؟ ما در راه اسلام باید خودمان را آماده کنیم، برای پذیرفتن بسیاری از جسارتها و اهانتها و بعد دستشان را این طوری کردند که: این دست من باید در راه اسلام دستنبد بخورد. مگر من از حضرت امام موسیبن جعفر(علیه السلام) بالاتر هستم ، ما باید خودمان را برای زندان و تبعید آماده کنیم. البته این جریان نتوانست امام را وادار به عقبنشینی کند. مرحله بعدی سرکوب بود. به مدرسه فیضیه حمله کردند، مدرسه فیضیه را به آتش و خون کشیدند، شاید امام مرعوب شود که امام مرعوب نشد. بعد به خط موازی روی آوردند. خط موازی در جریان سیاسی این است که طرف می آید با یک تاکتیکی، همان شعارها، همان برنامههای رهبر مبارز را، رهبران مبارزه را، مردم مبارز را به ظاهر تایید میکند مطرح میکند اما در لابه لای آن سعی میکند که مسیر را منحرف کند و به انحراف بکشاند. ساواک خطبا و و عاظ را به دادگاه فرا خواند، گفت: حالا که میخواهید شما به اصطلاح خودتان مبارزه کنید، عیبی ندارد ما با شما همراهی میکنیم، اما به یک شرط که شما یک حد و حدودی قائل شوید. بیایید از سه موضوع حرف نزنید، ما دیگر به شما کاری نداریم. هر چه بگویید ما طرف شما نمی شویم. علیه شاه سخنی نگویید، علیه اسرائیل هم حرف نزنید، دائما به گوش مردم نخوانید اسلام در خطر است، اسلام در خطر است. اگر امام با آن بصیرت والایی که داشتند در آن مقطع مقابله نمیکردند و این جریان را افشا نمیکردند و خنثی نمیساختند، به ظاهر در منابر، در مساجد، از دولت انتقاد میشد، از گرانی، از تورم، از قانون شکنی، از نبودن مطبوعات آزاد، از نبودن انتخابات آزاد، فراوان حرف زده میشد، همه خوشحال بودند دارد مبارزه میشود اما اساس که ، دفاع از اسلام و مقابله با شخص شاه بود به عنوان امالفساد، مقابله با خطر صهیونیسم بود فراموش میشد و (شاید انقلاب به پیروزی نمی رسید.)
#امام_خمینی
#بصیرت
#موسی_سلیمانی
👇🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰قیام لله در مکتب امام خمینی
[سوره سبإ (34): آيه 46]
قُلْ إِنَّما أَعِظُكُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنى وَ فُرادى ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا ما بِصاحِبِكُمْ مِنْ جِنَّةٍ إِنْ هُوَ إِلاَّ نَذِيرٌ لَكُمْ بَيْنَ يَدَيْ عَذابٍ شَدِيدٍ (46)
بگو: من شما را به يك سخن پند مىدهم براى خدا قيام كنيد، دو نفر دو نفر و يك نفر يك نفر، پس بيانديشيد (تا ببيند) كه هيچ گونه جنونى در هم سخن شما (پيامبر) نيست، او براى شما از عذاب سختى كه در پيش است جز هشدار دهندهاى نيست.
سخنرانی تلویزیونی امام خامنه ای به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
اوّلاً روحیهی تحوّلخواهی از دیرزمان در این بزرگوار وجود داشته است؛ این چیزی نبود که در آغاز نهضت اسلامی در سال ۱۳۴۱ در ایشان به وجود بیاید؛ نه، ایشان از دوران جوانی یک انسان تحوّلخواه بودند که نشانهی آن عبارت است از همان یادداشتی و نوشتهای که ایشان در دوران جوانی ــ تقریباً در دههی۳۰ از عمرشان ــ در دفتر مرحوم وزیرییزدی نوشتهاند که مرحوم وزیری عین آن نوشته را، دستخط ایشان را به من نشان دادند؛ دیدهام که بعد هم چاپ شده و در اختیار خیلیها قرار گرفته. در آن نوشته، ایشان آیهی شریفهی «قُل إِنَّما أَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أَن تَقوموا لِلَّهِ مَثنى وَفُرادى» [را ذکر میکنند] که دعوت میکند عموم را به قیامِ لله؛ یک چنین روحیهای در ایشان وجود داشت. این روحیه را ایشان اِعمال کردند و همین طور که اشاره کردم تحوّلآفرینی کردند. مِیدانی وارد مسئلهی تحوّل شدند، نه فقط گفتاری و دستوری؛ از تحوّلآفرینی روحی در یک مجموعهای از طلّاب جوان در قم ــ که من حالا عرض خواهم کرد شرحش را ــ تا تحوّلآفرینی وسیع در عموم ملّت ایران.
https://eitaa.com/samenbr
هفتهنامه صبح صادق 1048.pdf
2.21M
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
جهاد تبیین در سیره نظری و عملی حضرت امام(ره).pdf
380.2K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
چارچوب تحلیلی اصلاحات اقتصادی دولت سیزدهم.pdf
243K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
بازخوانی اصول امام، راه جلوگیری از تحریف مکتب امام.pdf
370.5K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور