🌠🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
🖼 #پوستر
♦️گـــورِ پَهلـــوی
🍃🌀🍃
🔹 پس از کشتار هزاران نفر از مردم در مسجد گوهرشاد درسال 1314 هـ.ش که به دلیل مخالفت با کشف حجاب صورت گرفت، مأموران رضاخان پیکرهای شهدا و حتی زخمیها را با کامیون به چند نقطه در مشهد منتقل و بدون انجام غسل و کفن در گورهای دسته جمعی دفن کردند.
♻️ #تولید_محتوای_فضای_مجازی
(مرکز فضای مجازی استان)
🔖 #تولید_محتوای_مجازی
🔖 #ایران_عفیف #حجاب
🖇 #تبیین #جهاد_تبیین
🖇 #بصیرت #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 Eitaa.com/Samenbr
🆔 Rubika.ir/Samenbr
🍃
🌺🍃
مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور بینالملل: ایران اجازه نمی دهد ناتو در کنار مرزهایش فعال شود.
ولایتی: قفقاز جنوبی منطقه ای کنار مرز ما است و جمهوری اسلامی ایران درباره مرزهایش حساس است. ما مخالف دخالت هر نیروی خارجی در منطقه قفقاز جنوبی هستیم. نه تنها کمک کننده نیست بلکه جنگ افروزی می کند. آنچه مورد حمایت ایران بود ترکیب ۳+۳ است که کماکان نیز مورد حمایت ما قرار دارد.
برخی از کشورهای اطراف ایران فکر می کنند، ناتو امنیت می آورد در حالی که این طور نیست. ناتو دنبال تقویت و توسعه خودش است.
ناتو یک تهدید به شمار می رود. ببینید کار اوکراین به کجا رسید آن هم به خاطر سیاست های غلط اروپایی ها و در تبعیت اجباری از آمریکا. جمهوری اسلامی ایران اجازه نمی دهد ناتو در کنار مرزهایش فعال شود.
سه کشور قفقاز جنوبی (گرجستان ، جمهوری آذربایجان و ارمنستان) از یک طرف و ایران ، روسیه و ترکیه نیز از سوی دیگر دارای منافع مشترک در این منطقه هستند. معتقدم تنها راه ایجاد صلح پایدار در منطقه جلوگیری از تنش و اجرای فرمول ۳+۳ است. بنابراین نه ناتو و نه اتحادیه اروپا و دیگران نمی توانند هیچ کمکی در ایجاد آرامش در منطقه داشته باشند و برعکس، هر کجا ناتو وارد شده جز تنش و افزایش خصومت بین ملت ها به وجود نیاورده است.
سلام
سلام علیکم
لینک ورود وابستگان به کانال مسابقه جهاد تبیین
https://eitaa.com/joinchat/866844858C279cf6fcbb
هادیان عزیز پیشکسوت و بازنشسته لطفا در آزمون سه کتاب فوق در لینک ایتا شرکت فرمایند ، همراه با جوایز ارزنده
با تشکر
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رویای تجزیه ایران در سریالهای ترکی با احیای امپراطوری عثمانی!!
عامل سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد در سریال دره گرگها:
🔹"ما نقشه جدید منطقه (خاورمیانه) را طراحی کرده و به کمک هم پیمانان خود اجرا می کنیم؛ ایران به چند قسمت تقسیم می شود!"
🔹"وقت آن رسیده است که آذربایجان از ایران جدا شود، مردم باید بین ما (اسرائیل) و روسیه انتخاب کنند؛ منطقه (خاورمیانه) بدست امپراطوری عثمانی قدرت گرفته و دوباره با امپراطوری عثمانی مدیریت خواهد شد!"
👇🏻
☑️ @samenbr
🔰حرف روز
🟢دولت و مسئوليت اميدآفريني
دولت سيزدهم ميرود که یکساله شود. دراینبین تلاش شده تا با اقداماتي براي اصلاح امور کشور، اميد در دل ملت احيا گردد. در مقابل، دشمنان ملت ايران با همه توان به ميدان آمدهاند تا از همان فرداي انتخابات اميد ملت را به نااميدي بدل سازند. اين سناريو در طول ماههاي اخير با شگردهاي مختلفي دنبال شده و فضاي مجازي را بستري براي فضاسازي خود قرار داده است. در اين ميان اميدآفريني يکي از مهمترین مسئوليتهاي دولت سيزدهم به شمار ميآيد که مهمترین ابزار آن "تحقق وعدهها" است.
🔸نکاتتحلیلی:
1️⃣ دادن وعدههاي معطوف به عمل در زمان موعود، اولين شرط موفقيت در اين زمينه است. دولت بايد از دادن وعدههايي که امکان تحقق عملي آن وجود ندارد، بهشدت پرهيز کند. متأسفانه در طول سالهاي اخير وعدههاي فراواني توسط مسئولين داده شده است که در عمل عملياتي نشده است! در اين ميان يا از ابتدا دادن وعدهها اشتباه بوده و مبتني بر واقعيت و محاسبات دقيق، داده نشده و امکان تحقق آن وجود نداشته است! و يا آنکه در مسير تحقق، موانعي پیشبینینشده رخ داده که موجب شده تا کار به ثمر نرسد. متأسفانه مسئولين ذيربط تلاش هم نکردهاند تا بهدرستی نسبت به چرايي عدم تحقق وعدهها، به افکار عمومي توضيح قانعکنندهای دهند و بابت اين رخداد عذرخواه باشند! دولت انقلابي نيز بايد نسبت به وعدههايي که به ملت ميدهد، متعهد باشد و بدون دقت نظر و کار کارشناسيشده از دادن وعده پرهيز کند.
2️⃣ يکي از راهکارهاي امیدآفرینی مبتني بر تحقق وعدهها، پرهيز از انجام توأمان چندين فعاليت و پروژه بهطور همزمان است که گاه امکان فازبندي آنها و آغاز پروژه جديد پس از اتمام پروژه قبلي ممکن است. اين امر موجب ميشود تا زمان اتمام پروژهها محدود گرديده و تلاش و فعاليت مجموعههاي مختلف، بيشتر و بهتر نمايان گردد. ضمن آنکه بهنوعی از هزينههاي غيرضروري نيز کاسته میشود.
3️⃣ يکي ديگر از الزامات فرآيند اعتمادسازي و تحقق وعدهها، داشتن نظام اولويتها در دولت است. اگر اولويتها در پيش روي دولت تعريف نشده باشد، بدون شک در مواجهه با انبوه مشکلات و مسائل در عرصه حکمراني، با نوعي سردرگمي و کوتهبيني و بيتدبيري در عملکرد دولت مواجه خواهيم بود که حاصل آن خشک کردن ريشههاي اعتماد مردم خواهد بود.
4️⃣اولويت دادن به اتمام پروژههاي نيمهکاره که متأسفانه از دولتهاي پيشين به يادگار مانده است نيز اقدام درخوري است که بهشدت ميتواند در فرآيند اعتمادسازي و اميدآفريني مؤثر باشد. متأسفانه هزاران پروژه نيمهتمام آفتي است که هم موجب نابودي سرمايههاي ملي شده و هم عاملي براي کاهش اعتماد مردم بدل گرديده است.
✍️ #مهدی_سعیدی
🔰گزارش روز
🔻سطحینگری توأمان با خوشبینی افراطی!
برخی از غربگرایان داخلی با فرار از «واقعیت»، الگوگیری از «پوپولیسم» و دفاع از «توافق به هر قیمت»، ایران را متهم به مقاومت در مذاکرات میکنند و این موضوع را بهانهای برای حمله به دولت قرار دادهاند.
🔸گزارههایخبری:
1️⃣علی مطهری در روزنامه اعتماد مینویسد: «آيا ما دوباره ميخواهيم منافع ملي را فداي ژست انقلابي كنيم و اينطور جلوه دهيم كه ورود شركتهاي آمریکایی به بازار ايران يعني مماشات با امريكا و پايان انقلاب و قراردادهايي با قيمتهاي بسيار بالاتر با ساير شركتها منعقد كنيم و امريكا هم احساس كند كه فقط چين و روسيه و اروپا از برجام منتفع ميشوند و خودش محروم است و درنتیجه رئیسجمهور بياخلاقي مثل ترامپ نقض پيمان كند!».
2️⃣صادق زیباکلام، چهره دانشگاهی جریان سیاسی اصلاحطلب نیز که تنها راهکار حل مشکلات کشور را در برجام میبیند؛ گفته است: «عدم موفقیت دولت آقای رئیسی در اقتصاد، مذاکرات برجام و سیاست خارجی، حالا دارد در عرصههای سیاسی و اجتماعی هم ظاهر میشود». وی در ادامه با هدف ارتباط دادن برجام با مسائل سیاسی- اجتماع، اضافه میکند: «بازداشت آقای تاجزاده و سینماگران، آقایان مصطفی آلاحمد و محمد رسولاف، روی دیگر به راه انداختن بگیروببندهای حجاب است!».
🔸گزارههایتحلیلی:
1️⃣ مهمترین نقد بر جریان سیاسی غربگرا در کشور، سطحینگری در مذاکرات ایران و آمریکا است. آنها لبخند و عکس گرفتن با مقامات آمریکایی را سند اجرایی برجام میپنداشتند و در ادامه نیز بایدن را متفاوت از ترامپ تحلیل کرده و میکنند. در واقعیت اگرچه بایدن عملکرد ترامپ را در مسئله هستهای نقد کرد، اما در عمل برای جبران بدعهدیهای برجامی ترامپ، هیچ اقدام عملی انجام نداد. بایدن میتوانست از روز اول ریاست جمهوری خود، به برجام بازگردد؛ اما این کار را نکرد و در عمل سیاست شکستخورده ترامپ را ادامه داد.
2️⃣نقد بعدی، بیتوجهی این جریان سیاسی به مذاکرات و نظر سیاستمداران داخل آمریکا در خصوص برجام است. اختلاف آنها در موضوع ایران، این نیست که آمریکا به برجام برگردد یا برنگردد، آنها معتقدند آمریکا باید حداکثر تلاش را برای سرنگونی جمهوری اسلامی انجام داد؛ اختلاف آن است که با چه روشی این موضوع حاصل میشود؟
3️⃣راهبرد آمریکا گرفتن اهرمهای هستهای، منطقهای، موشکی و پهپادی از جمهوری اسلامی است. آنها میخواهند ابتدا ایران را ضعیف کنند و سپس وارد جنگ با ایران شوند. عدم ورود آمریکا به جنگ با ایران به علت وجود این اهرمهای قدرت در دست ایران که هزینه آمریکا در اقدام نظامی را بالا میبرد، بهعبارتدیگر، غربگرایان داخلی غافل از این هستند که اگر آمریکا احساس کند که جمهوری اسلامی با جنگ نظامی سرنگون میشود و امکان پیادهسازی این نقشه علیه ایران وجود دارد، هرگز تعلل نخواهد کرد.
4️⃣ امروز تروریستهای فرودگاه بغداد پشت میز مذاکره حضور یافتهاند؛ آمریکا اگر در مذاکرات صادق است، شروط ایران و مسئله «اخذ تضمین» نباید برای دولتمردان این کشور نگرانی ایجاد کند؛ اما اگر هدف، بازی سیاسی و تکرار سناریوی ترامپ در موضوع هستهای باشد، این شروط هرگز قابلپذیرش نیست.
✍️ #فرهاد_کوچکزاده
📝#یادداشت_کوتاه | چرا روسها به سراغ پهپادهای ایرانی آمدند؟
🍃🌹🍃
1️⃣ ضعف در شناسایی خطوط نبرد: از آنجا که روسها در ساخت ریزپرنده ها سرمایه گذاری کمی کرده و در زمینه کسب اطلاع از صحنه درگیری، به شیوه های سابق متکی بودند، هزینه های زیادی متوجه ارتش آنان شد.
2️⃣ از جمله ضعف های جدی روسها که در جنگ اوکراین نمایان شد، ضربه خوردن از آتشبارهای راکتی و توپخانه طرف مقابل بود در حالی که هواگردهای سرنشین دار آنان به دلایل متعدد نتوانستند آتش دشمن را خاموش کنند.
3️⃣ اوکراین در جنگ از پهپادهای بیرقدار ترکیه استفاده گسترده ای کرد و توانست ادوات روسی و زره پوش های آنان را به طور گسترده از آسمان هدف قرار دهد. در حالی که ارتش روسیه از هواپیما و هلیکوپتر برای این امر بهره میبرد و به همین علت تلفات زیادی متحمل شده است.
4️⃣ خرید پهپاد از ایران مزیت های زیادی برای روسها دارد زیرا که اولا ارزان قیمت اند و هزاران فروند از آنان ساخته شده و در حال ساخت است و مشکلی در جایگزین کردن آنها وجود ندارد. ثانیا بسیار دقیق هستند و امتحان خود را در نبردهای سوریه و عراق پس داده اند. ثالثا در جنگ الکترونیک و مقابله با رادارهای غربی امتحان خود را پس داده اند. رابعا هیچ کشوری در اردوگاه ضد ناتو به اندازه ایران روی پهپاد سرمایه گذاری نکرده و در نتیجه روسیه به دلایل بالا به سمت ایران آمد.
5️⃣ جالب اینجاست که تاکنون حتی یک مورد سرنگونی پهپادهای ایرانی در #اوکراین گزارش نشده است.
✍️ علیرضا تقوی نیا