✴️آخرین وضعیت آرایش انتخاباتی اصلاح طلبان
🔸اصلاح طلبان ۱۴کاندیدا دارند که تا به امروز یک سوم از آنها در جلسات جبهه حضور یافته و برنامه خودشان را ارائه دادهاند.
🔸اسماعیل گرامی مقدم، عضو نهاد اجماعساز اصلاح طلبان در مورد نحوه انتخاب کاندیداها می گوید: اصلاح طلبان در روز آخر که احتمالا فردا یا پس فردا باشد در یک فرایند دموکراتیک در مورد نامزدهایی که بیشترین رای بیاورند ، تصمیم خواهند گرفت.
🔸 امروز شنبه نوبت ظریف است که در جبهه حضور یابد. آقای ظریف یا شخصیتهای دیگر باید خودشان در جبهه حاضر شوند و جبهه شخص دیگری را نخواهد پذیرفت.
🔸 ممکن است برخی اصلاحطلبان راهشان را جدا کنند اما اکثر اصلاحطلبان میخواهند با هویت اصلاحطلبی در انتخابات حاضر شوند.
🔷درهمین زمینه روزنامه شرق هم می نویسد:
🔹در میان نامزدهای اصلاحطلب، اسحاق جهانگیری، عباس آخوندی، محسن هاشمی و محمدرضا عارف، شرایط مطلوبتری نسبت به بقیه دارند.
🔹جهانگیری و عارف در سِمتهای معاوناولی و کارهای اجرائی نقشآفرینی کردهاند و عباس آخوندی با سابقه وزارت از برنامه و روشی تئوریک برخوردار است.
🔹محسن هاشمی در کنار مسئولیتهای اجرائی از همنشینی با آیتالله، تجربههای فراوانی آموخته که برای دیگران دور از دسترس است.
ناقوس مرگ بی بی / آشیانه #صهیونیستها بر هم ریخته است
"نتانیاهو" نفسهای آخر را می کشد! این جمله ایست که طی روزهای اخیر به کرات شاهد شنیدن آن بوده ایم.با از دست رفتن فرصت نتانیاهو برای تشکیل کابینه در سرزمینهای اشغالی و امتناع "بنی گانتز" وزیر جنگ صهیونیستها از ائتلاف دوباره با نخست وزیر فعلی رژیم اشغالگر قدس، #نتانیاهو به یک قدمی پرتگاه رسیده است! از سوی دیگر، حتی اگر مخالفان نتانیاهو بتوانند کابینه ای ائتلافی را در تل آویو تشکیل داده و از حمایت "کنست" برخوردار شوند، قطعا به عنوان یک " کابینه حداقلی " و " آسیب پذیر" مورد شناسایی تحلیلگران و سیاستمداران سایر نقاط جهان قرار می گیرند. بدون شک خروجی و نتیجه تحولات اخیر در سرزمینهای اشغالی، شکست همزمان نتانیاهو و رژیم صهیونیستی می باشد.
تکرار داستان بالمره و خزانه خالی!1
امروز یک اصل ثابت و قطعی وجود دارد که نبایستی اقتصاد و معیشت مردم را شرطی کرد و آنها را به
تحوالت خارجی پیوند زد، کاری که همچنان توسط دولت در حال روی دادن است!
نکات تحلیلی: در اینجا سخن بر سر این نیست که بخشی از معضالت اقتصادی کشور ناشی از تحریمهای
ظالمانه نیست و سخن بر سر این نیست که نبایستی از ابزار مذاکره و دیپلماسی برای رفع تحریمها استفاده نکرد.
سخن اساسی اما آن است که نباید برای اصالح بخشی از مشکالت معیشتی مردم که برخاسته از زمینههای
درونی است، منتظر نتایج مذاکره و آوردههای دستگاه دیپلماسی کشور ماند. به هیچ صورت از مسئوالن پذیرفته
نیست که در ماههای پایانی دولت حتی مشکالت پیشآمده در مرغ و تخممرغ نیز به تحریمها پیوند زده شود!
اگر بناست از طریق غربیها وضعیت نابسامان بازار مرغ سامان یابد، در این صورت کارکرد متولیان و مدیران
مربوطه چه وجهی دارد؟ سخن اساسیتر دیگری نیز وجود دارد؛ با فرض اینکه همه یا بخشی از مشکالت
اقتصادی کشور ناشی از تحریمهاست- که البته اینگونه نیست- چرا در مقابل دشمنان و در شرایطی که تیم
مذاکره سرگرم مذاکره است، عبارتهای خسارتآمیز بر زبان جاری میشود. هنوز تأثیر عبارت خزانه کشور
خالی است و تبعات ناخوشایندی که در اتاق مذاکرات هستهای به جای گذاشت از یادها نرفته است. هنوز در
خاطرهها تحلیل رادیو فرانسه باقی است که پس از طرح خزانه خالی، بیان کرد که ایران در موقعیت فروشنده
مشتاق و بدهکاری است که ناگزیر از فروش منافع ملی خود است. حال با همه این تجربیات تلخ و زیانبار
گذشته، درحالیکه هنوز مذاکرات در جریان است و غربیها به قطعیت قضاوتی نمیکنند، آقای روحانی
میگوید که تحریم شکسته شده است و ماجرای حرف پیشین وی که گفت همه تحریمها بالمره لغو خواهد شد
را به ذهن تداعی کرد! انسان هر جور که فکر میکند، میبیند اینگونه مواضع عملیات روانی علیه دشمن که
نیست؛ از سوی دیگر هیچ پشتیبانی از تیم مذاکرهکننده هم نمیکند، پس میتوان حدس زد که مصرف داخلی
و انتخاباتی دارد و با بزرگنمایی مشکالت و ارتباط آن با تحریمها میخواهند نظام هر چه سریعتر از مواضع
اصولی اعالمشده خود کوتاه بیاید. گویی بناست اعالم زودهنگام رفع تحریمها برای یک جریان سیاسی که
کارنامه مطلوبی از نگاه مردم ندارد، تولید سرمایه اجتماعی کند و سبد رأی آنها را در انتخابات پیش رو
افزایش دهد.
سخن کلیدی آن است که نباید منافع ملی نظام پیش پای اهداف و آرزوهای سیاسی یک تفکر و جریان سیاسی
قربانی شود
هدایت شده از سراج اندیشه
💠امید یا ناامیدی چالش جدی نسل جوان
✅ نتیجه ناامیدی بیعملی است...
🔻شما جوان هستید ، مواظب باشید نگاهتان به آینده، نگاه امیدوارانه باشد، نه نگاه بدبینانه و نومیدانه. اگر نگاه نومیدانه و بدبینانه شد، نگاه «چه فایدهای دارد» شد، به دنبالش بیعملی، بیتحرکی و انزواء است؛ مطلقاً دیگر حرکتی وجود نخواهد داشت؛ همان چیزی است که دشمن میخواهد. ۸۸/۶/۰۴
🔻یکی از بزرگترین نعم الهی، امید و اعتماد به نفسی است که در مردم هست. روح امیدواری، خیلی نعمت بزرگی است. مردمِ مأیوس، ناامیـد و بدون افق دید، بیصبری میکنند؛ نه اینکه کار نمیکنند، مانع کار هم میشوند؛ ولی مردمِ امیدوار خودشان جلو جلو میدوند و مسئولان را به دنبال خودشان میکشانند. ۸۵/۳/۲۹
#امام_خامنه_ای
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰🔰👇پیش به سوی پیروزی
سوره الحج (22): آيه 40]
الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلاَّ أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْ لا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوامِعُ وَ بِيَعٌ وَ صَلَواتٌ وَ مَساجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيراً وَ لَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ (40)
(مظلومان مورد تهاجم،) كسانى هستند كه به ناحق از خانه و كاشانهى خود رانده شدند (و گناهى نداشتند) جز اين كه مىگفتند: پروردگار ما خداى يكتا است و اگر خداوند (ظلم و تجاوز) بعضى از مردم را به وسيلهى بعضى ديگر دفع نكند، صومعهها و كنيسهها و كليساها و مساجدى كه نام خداوند در آنها بسيار برده مىشود ويران مىگردد، و قطعاً خداوند كسى كه (دين) او را يارى كند، يارى مىدهد، همانا خداوند نيرومند شكست ناپذير است
🌼🔰امام خامنه ای 1400/2/17
منطق مبارزهی فلسطینی هم که از سوی جمهوری اسلامی در اسناد سازمان ملل به ثبت رسیده ، منطقی مترقّی و جذّاب است؛ مبارزان فلسطینی میتوانند یک همهپرسی از همهی ساکنان اصلی فلسطین را مطرح کنند. این همهپرسی، نظام سیاسی کشور را معیّن میکند و ساکنان اصلی از هر قوم و دین، از جمله آوارگان فلسطینی در آن شرکت خواهند کرد؛ آن نظام سیاسی، آوارگان را به داخل برمیگرداند و سرنوشت بیگانگان سُکنیٰگزیده را تعیین میکند.
این مطالبه بر مبنای دموکراسی رایجی است که در دنیا پذیرفته شده و هیچ کس در مترقّی بودن آن نمیتواند خدشه کند. مجاهدان فلسطینی، مبارزهی مشروع و اخلاقی خود با رژیم غاصب را باید به قدری ادامه دهند که ناچار به قبول این مطالبه شود.
به نام خدا به جلو حرکت کنید و بدانید که «قطعاً خدا به کسی که [دین] او را یاری میکند، یاری میدهد»
سخنگوی جبهه اصلاحات :
۱۱ کاندیدا از جمله تاجزاده و محسن هاشمی برنامههای خود را به جبهه اصلاحات ارائه دادند
سخنگوی جبهه اصلاحات ایران گفت: تاکنون آقایان مصطفی تاجزاده، محمود صادقی، مسعود پزشکیان، محمد شریعتمداری، محمد صدر، محسن هاشمی، صادق خرازی، عباس آخوندی و مصطفی کواکبیان و همچنین خانمها شهیندخت مولاوردی و زهرا شجاعی برنامههای خود را ارائه کردند و به پرسشهای اعضای مجمع عمومی پاسخ دادند. آذر منصوری در گفتگو با ایلنا در خصوص ارائه برنامه کاندیداها به جبهه اصلاحات ایران، اظهار کرد: جلسه گفتگو و ارائه برنامه کاندیداها ادامه دارد و تاکنون آقایان مصطفی تاجزاده، محمود صادقی، مسعود پزشکیان، محمد شریعتمداری، محمد صدر، محسن هاشمی، صادق خرازی، عباس آخوندی و مصطفی کواکبیان و همچنین خانمها شهیندخت مولاوردی و زهرا شجاعی برنامههای خود را ارائه و به پرسشهای اعضای مجمع عمومی پاسخ دادند. سخنگوی جبهه اصلاحات ادامه داد: این گفتگوها طبق برنامه ادامه دارد و پس از پایان این گفتگوها مجمع عمومی تصمیم خود را اعلام خواهد کرد. وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا خبر حضور محمدجواد ظریف در جلسه امروز جبهه اصلاحات ایران صحت دارد، گفت: خیر چنین خبری صحت ندارد. پیش از این، اخباری مبنی بر حضور وزیر امور خارجه در جبهه اصلاحات ایران برای ارائه برنامه مطرح شده بود که سخنگوی این جبهه آن را تکذیب کرد. براساس اعلام لیست ۱۴ نفره جبهه اصلاحات ایران، محمدجواد ظریف با ۳۷ رأی در بالای لیست قرار دارد؛ این در حالی است وزیر امور خارجه بارها احتمال حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری را منتفی دانسته است.
ظریف: به هیچ وجه نامزد انتخابات نمی شوم
شهریار حیدری نایب رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی در خصوص جزئیات جلسه این کمیسیون با حضور وزیر امور خارجه اظهارداشت:
🔹ظریف در این جلسه گفت به هیچ وجه قصد حضور در انتخابات را ندارد.
🔹ظریف همچنین اعلام کرد در مصاحبه اخیرش قصد تضعیف سردار سلیمانی را نداشته و با این صحبتها نیز قصد نداشته فضای انتخابات را دوقطبی کند.
🔹نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: پاسخهای ظریف برای سوالکنندگان در کمیسیون امنیت ملی قانع کننده نبود./ مهر
♦️محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد
🔹حزب راه ملت با انتشار بیانیهای محسن مهر علیزاده را به عنوان نامزد خود برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرد.
♦️پیرموذن: لاریجانی کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را قبول کرده است
کمال الدین پیرموذن نماینده مجلس نهم:
🔹اطلاع موثق یافتم که دکتر لاریجانی با توجه به درخواست گروه های مرجع و بزرگان دین و ملت، کاندیداتوری ریاست جمهوری را قبول کرده و مجدانه وارد این عرصه خطیر گشته است./اعتمادآنلاین
قالیباف در جلسه با رئیسی چه گفت؟
قالیباف تاکید کرد، با آمدن آیتالله رئیسی، رقابت با ایشان را خلاف مصالح انقلاب میداند و علیرغم فشارها وظیفهای برای کاندیداتوری احساس نمیکند.خبرگزارسی فارس در مطلبی نوشت: در جلساتی که اخیرا آیت الله رئیسی و محمدباقر قالیباف حضور داشته اند، قالیباف گفته است با اینکه کارآمدی هدف اصلی است که جریان انقلاب باید به آن دست پیدا کند اما تا پیروزی در انتخابات به دست نیاید نمی شود به کارآمدی فکر کرد به همین دلیل برای پیروزی جریان انقلاب باید بر سر یک نامزد وحدت کرد.وی تصریح کرده است که با آمدن آیت الله رئیسی، رقابت با ایشان را خلاف مصالح انقلاب می داند و علی رغم فشارها وظیفهای برای کاندیداتوری احساس نمیکند.قالیباف اظهار داشته که دیگر نامزدها هم حتی اگر خود را اصلح می دانند، باید از رقابت کناره گیری کنند و همه به آیتالله رئیسی کمک کنیم تا جریان انقلاب با یک نامزد واحد وارد رقابت با جریان رقیب شود.گفتنی است اسفندماه سال گذشته، محسن پیرهادی نماینده مجلس و از نزدیکان قالیباف اعلام کرده بود که قالیباف نامزد انتخابات نیست و با آیت الله رئیسی رقابت نخواهد کرد.
⚠️ ورود ژن فریبکار
🔸«وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا در دولت بایدن و از اعضای ارشد تیم مذاکراتی دولت اوباما در زمان توافق هستهای بر خلاف روحانی و تیم مذاکرهکننده ایرانی که از شکسته شدن تحریم و آمادگی ایالات متحده برای برداشتن بخش عمدهای از تحریمها صحبت میکنند، میگوید راه درازی تا توافق باقی مانده است.
🔸این مقام آمریکایی که برای ایرانیان معرف موضع توهینآمیزش نسبت به مردم ایران با این جمله است که «فریب و نیرنگ در DNA ایرانیان است»، از تلاش کشورهای اروپایی برای ورود مجدد آمریکا به برجام و مبنا قرار دادن آن برای رسیدن به توافقی «طولانیتر، قویتر و بهتر» تشکر کرد.
🔸شرمن گفت: «میخواهم از شریکان اروپاییمان تشکر کنم که حقیقتا سررشته مذاکرات با هدف بازگشت مجدد آمریکا به برجام و مبنا قرار دادن آن برای رسیدن به توافقی طولانیتر، قویتر و بهتر جهت پرداختن به همه مسائل محل نگرانی از جانب ایران مانند رفتارش در منطقه، موشکهای بالستیک، تجارت تسلیحاتی و سوابق حقوق بشریاش در داخل آن کشور و در سراسر دنیا را در دست دارند«.
🔸معاون وزیر خارجه آمریکا طی اظهاراتی عجیب گفت: «امیدوارم بتوانیم به پیشرفتهای کافی دست یابیم که بتواند تا برگزاری انتخابات ایران در ماه ژوئن پایدار بماند».
🔸وندی شرمن در ادامه گفت: «نمیدانم آیا ما میتوانیم تا ضربالاجل انتخابات آنها در ماه ژوئن به توافقی برای پایبندی در برابر پایبندی و توافقی برای ادامه رایزنیهای بعد از آن دست پیدا کنیم یا خیر».
💣 نکته و نظر: مشخص نیست وندی شرمن و طرف آمریکایی چه پالسی از تیم مذاکرهکننده ایرانی دریافت کردهاند که احیای برجام را به انتخابات داخلی ایران گره میزنند، اگر چه واضح است رویکرد تیم مذاکره کننده طی سالهای گذشته با در میان گذاشتن بحثهای داخلی با دشمنان ملت ایران، همچنین گره زدن توافق هستهای به انتخابات ایران و آمریکا، زمینه را برای سوءاستفاده طرف مقابل از فرآیند مذاکرات فراهم کرده است.
🔸مواضع وندی شرمن درباره مذاکرات وین از آنجا حائز اهمیت است که او همان کسی است که در همان آغاز مذاکرات برجامی در کمیته سیاست خارجی سنا طی سخنانی اهانتآمیز گفته بود: ما به دنبال حذف تحریمهای وسیع علیه ایران نخواهیم بود و تنها به ایران فرصت میدهیم برای از بین بردن نگرانیهای ما، مدتی «استراحت» کند.
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
آتشسوزی در صنایع نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
🔹شبکه المیسره از آتش سوزی گسترده در در نزدیکی کارخانه صنایع نظامی رافائل متعلق به ارتش اسرائیل در منطقه شمال غربی شهر حیفا خبر داده است.
✅ رمزگشایی از ریشه رخدادهای امنیتی زنجیره ای در اسرائیل
🔹رسانههای صهیونیستی از آتشسوزی مهیبی نزدیک کارخانه صنایع دفاعی ارتش اسرائیل در شمال غرب حیفا خبر دادهاند.
🔹این رخداد که در منطقهای امنیتی بوقوع پیوسته در ادامه حوادث زنجیرهای یکماه گذشته، ضمن نشان دادن ضعف شدید سیستمهای امنیتی رژیمصهیونیستی، سوالات جدی درباره منشاء وقوع آنها ایجاد کرده است.
🔹انفجار در صنایع فوق امنیتی ساخت موتورهای موشک، اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات دیمونا، حملات سایبری گسترده به نهادهای حکومتی، انفجار و آتشسوزی بزرگ در پالایشگاه حیفا و... قطعا دلایلی غیر از توجیهات مقامات صهیونیستی دارد.
🔹رژیمصهیونیستی که با معضلاتی چون ناکامی در تشکیل دولت، ناکارآمدی اقتصادی و درگیریهای شهرکنشینان و فلسطینیان روبروست، اکنون بدلیل سیاستهای شرورانه منطقهای با بحرانهای امنیتی فزاینده در داخل روبرو شده است.
🔹شواهد نشان میدهد که آتشسوزی مهیب امروز بخش دیگری از زنجیره در حال گسترش بحرانهای امنیتی این رژیم است که انتظار تداوم و فزونی گستره آن کاملا قابل پیشبینی است.
فواد ایزدی: وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد
به گزارش مشرق فواد ایزدی در توئیتی به اظهارات جدید نماینده آمریکا در قالب ۳ بند اشاره کرد و نوشت:
اظهارات جدید نماینده آمریکا:
۱- هر تعداد از #تحریمهای ترامپ را که خواستیم نگه میداریم.
۲- در پی رسیدن به توافقی طولانیتر و قویتر هستیم.
۳- دوست داریم وارد #مذاکره درباره موضوعاتی فراتر از برجام شویم و از ایرانیها میشنویم که آنها نیز همین علاقه را دارند.
خوب است وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد.
فواد ایزدی: وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد