آمارهای بینالمللی درباب پیشرفت چشمگیر ایران بعد از انقلاب اسلامی.pdf
417.9K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
#آذربایجان غربی
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
🔰 خط حزبالله ۲۹۹ | پاسدار قانون
🔺️ شمارهی دویست و هشتاد و نهم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «پاسدار قانون» منتشر شد.
🗳 به مناسبت نزدیک شدن به ایام برگزاری سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری، خط حزبالله مروری بر نقش شورای نگهبان در صیانت از قانون اساسی داشته است.
👈 سخن هفتهی این شمارهی خط حزبالله به بهانهی بیانات اخیر رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی مروری بر راه حلهای غلبه بر مشکلات اقتصادی دارد.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم حاج شعبان نصیری تقدیم میشود.
📥 بخوانید👇
چگونه در انتخابات میتوانیم عامل به امر مهم «تواصی به حق» باشیم؟
تواصی به حق در آیات قرآن به عنوان یکی از عوامل مهم رسیدن به سعادت و خوشبختی معرفی شده است، به صورتی که اگر انسان اهل تواصی به حق نباشد، دچار خسران و زیان در دنیا و آخرت میشود. به این امر مهم خداوند در «سوره عصر» چنین تاکید میفرمایند:« والعصر(1) ان الانسان لفی خسر(2) الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر(3)»؛ تواصی به حق، یعنی خودسازی فردی کافی نیست، بلکه باید به دیگران هم توجه شود تا آنها نیز در مسیر حق قرار گیرند. تواصی به حق، یعنی انسان برای هدایت دیگران، برای رشد فکری و برای بصیرت دیگران و برای رفع موانع هدایت از مسیر دیگران تلاش کند. تواصی به حق، یعنی در جامعه ایمانی انسانها مکلف هستند بهصورت شبکهای، منسجم و هدفمند به یاری همدیگر بشتابند و جامعه را به حق و حرکت در مسیر حق سفارش کنند.
انتخابات در جمهوری اسلامی یکی از صحنههای تواصی به حق میباشد. رهبر معظم انقلاب حضور در پای صندوقهای رای و توصیه دیگران به انجام این حق و تکلیف الهی را مصداق تواصی به حق میدانند. همگان باید در این عرصه با انگیزه الهی و پرتلاش ظاهر شوند؛ زیرا اصل شرکت در انتخابات یک حق است و دعوت مردم مخصوصاً افرادی که دچار شک و تردید هستند، از مصادیق تواصی به حق محسوب میشود؛ زیرا عدم شرکت در انتخابات آثار زیانباری از نظر فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی برای جامعه دارد و کسانیکه مردم را به عدم شرکت دعوت میکنند، چه با گفتار و چه با عملکرد مدیریتی، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، در واقع تواصی به باطل میکنند.
بنابراین، نیروهای انقلابی به صورت هدفمند، عالمانه و هوشمند، لازم است مردم را به شرکت در انتخابات تشویق نمایند و آثار و برکات این حضور را برای جامعه مخصوصاً کسانی که دچار تردید هستند، تبیین کنند. از این منظر، نهضتهای روشنگری و هدایت سیاسی در ایام انتخابات، چون مقدمه انجام یک واجب شرعی است، عملی واجب بوده و از بارزترین مصادیق تواصی به حق محسوب میشود. باید به سراغ مردم رفت، با آنها گفتگو کرد، به سوالات آنها پاسخ داد، شبهات را برطرف نمود، دلها را محکم کرد و نقشههای دشمنان را خنثی نمود. این چنین است که انسان مطمئن میشود در عرصه مهم انتخابات عامل به تواصی به حق میباشد.
🔴مناظره هاى انتخاباتى ؛فواید و اشکالات
🔹از جمله ساختارها و گونه هاى برنامه سازى در رسانه " مناظره " است و در ساليان اخير مناظره هاى انتخاباتى در ايران جاى خود را بازكرده است.
🔹ارزيابى ها، اثرسنجى و نظرسنجى هاى رسمى گوياى آن است كه *بيش از ۵۰ ميليون نفر از مردم بيننده مناظره هاى انتخاباتى هستند.
🔹مناظره موجب افزايش مشاركت سياسى مردم در انتخابات می شود.
براى آشنايی مردم با كانديداها و برنامه هاى آنها بسيار اثر دارد.
در يك نظرسنجى معتبر نشان داده شد كه كانديدايی كه قبل از مناظره فقط ۵٪ مردم او را مى شناختند بعد از مناظره ها اين شناخت به بيش از ۴۰ ٪ افزايش يافته بود.
🔹مناظره بيانگر عدالت رسانه اى توسط رسانه ملى است. هر كانديدايی كه از نظر قانون احراز صلاحيت شده باشد فارغ ازخط و تفكر سياسى و بدور از توانايی هاى مالى و امكانات، براحتى از اين رسانه امكان حضور و بيان برنامه ها و ديدگاههاى خود را پيدا مى كند.
🔰🔰 فوايد مناظره
🔺"افزايش سطح رقابت در میان کاندیداها و جناح های سیاسی است، چرا كه همه توان فكرى، علمى، تجربه و سوابق مديريتى كانديدا و حاميان آن "بدون روتوش "در معرض افكار عمومى قرار ميگيرد.
🔺اين مدل ساختار برنامه سازى روشى موفق درجلوگيرى از ريخت و پاش هاى مالى و اسراف در تبليغات است.
🔺مناظره موجب تضارب آراء، چند صدايی و فراهم ساختن تكثر گرايش هاى سياسى نقش برجسته دارد.
🔰🔰 اشكالات مناظره های تلویزیونی
🔻هر كس سخنورتر و قدرت بيان بهترى دارد نتيجه بهترى مى گيرد. كه گاهى اوقات با هوچى گرى و فريبكارى همراه ميشود.
🔻مناظره گاهى مرزهاى اخلاقى را ناديده ميگيرد و هركس هر قدر توان بيشترى در بداخلاقى و هنجارشكنى دارد متاسفانه نتيجه بهترى مى گيرد؟!
🔻مناظره گاهى تبديل به فرصتى براى تسويه حساب هاى سياسى، جناحى، باندى و شخصى ميشود.
🔻قدرت احساسى، عواطف، روانى غالبا بر قدرت عقلانى و خردورزى غلبه مى يابد.
🔻 مناظره گاهى اوقات نماد رياكارى، تزوير و نفاق است. ارايه چهره و شخصيتى غير از آنكه هست.
اين ها زيان ها وضررهاى مناظره است.
با اين همه بايد از مناظره دفاع كرد و نواقص و اشكالات آن را برطرف كرد.
بايد راه گفتگو و تعامل را همواره بازنگهداشت.
🔻مناظره بايد نماد خردورزى، شرح صدر، تعامل، گفتگو، تاب آورى و مداراى جامعه ايرانى باشد نه نماد پريشان احوالى، رياكارى و دغل بازى. مناظره بايد عيارجوانمردى و راستى باشد .
🔻بايد سازوكارى براى نظارت،داورى وراست آزمايي مناظره هاى انتخاباتى تلويزيونى طراحى واجراكرد.
✍️دکتر علی دارابی(معاون امور استانهای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران )
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇مجاهدت فی سبیل الله ، با تن پرورى و رفاه طلبى سازگار نيست
سوره التوبة (9): آيه 42]
لَوْ كانَ عَرَضاً قَرِيباً وَ سَفَراً قاصِداً لاتَّبَعُوكَ وَ لكِنْ بَعُدَتْ عَلَيْهِمُ الشُّقَّةُ وَ سَيَحْلِفُونَ بِاللَّهِ لَوِ اسْتَطَعْنا لَخَرَجْنا مَعَكُمْ يُهْلِكُونَ أَنْفُسَهُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ إِنَّهُمْ لَكاذِبُونَ (42)
اگر غنيمتى نزديك و سفرى كوتاه (براى جهاد) بود، قطعاً (منافقان) در پى تو مى آمدند، ولى آن راه بر آنان دور و دشوار آمد (و به اين بهانه نمىآيند) و به خدا سوگند خواهند خورد كه اگر مى توانستيم، با شما (به جنگ) بيرون مىشديم! آنان (با اين روش،) خود را هلاك مىكنند و خداوند مىداند كه آنان دروغگويانند.
🌹👇✅امام خامنه ای در دیدار جمعی از اعضای گروههای جهادی ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
من دو سه نکته را یادآوری میکنم:
✅ یکی اینکه میدان جهاد، میدان خیلی وسیعی است؛ یعنی شاید ده برابرِ این مقداری که شما حالا پیش رفتهاید، میتوانید پیش بروید؛ جهاد این جوری است. جهاد یعنی یک حرکت جوشیدهی از اعتقاد و باور قلبی و ایمان و به کارگیری تواناییها؛ اگر چنانچه آن ایمان وجود دارد، آن باور قلبی وجود دارد، پس این کار حدّ نهایی ندارد؛ چون تواناییها حدّ نهایی ندارند؛ تواناییهای انسان واقعاً هیچ حدّی ندارد، اندازه ندارد. دل شما، روح شما، ذهن شما، مغز شما توانایی فوقالعادهای دارد؛ یعنی [مثل] این کارهایی که کردهاید.
✅ دوّم اینکه ببینید، آن وقتی کار، شکل عمومی و مردمی پیدا خواهد کرد که این فکر شما، این جهتگیری شما تبدیل به یک گفتمان عمومی بشود. شما میتوانید با ترویج این گفتمان عدّهی خودتان را افزایش بدهید؛ همچنان که کیفیّت خودتان را زیاد میکنید، کمیّت خودتان را هم میتوانید افزایش بدهید
✅نکتهی مهمّی که به نظر من هست، مسئلهِی ثبات و عدم لغزش است؛ من خواهش میکنم به این اهمّیّت بدهید. شما با یک مجموعهِی جوان دارید کار میکنید؛جوان در معرض دو آسیب است: یکی آسیب عدم ثبات در راه، آن تغیّر فکری؛ یکی هم آسیب دچار شدن و مبتلا شدن به ابتلائات بشری؛ مُجمل و سربستهاش این است. مراقب باشید این جوانهای شما از این آسیبها محفوظ بمانند؛ در صراط مستقیم ثبات لازم است، باید دارای ثبات باشند.
حالا غیر از کار اعتقادی و فکری و مانند اینها که حتماً در جای خود لازم است، یک مقداریاش مربوط میشود به کار عملی؛ یعنی عبادت، توجّه، اوّل وقت نماز خواندن، حتماً هر روز قرآن خواندن، در حدّ امکان پرداختن به مستحبّات. رحمت الهی و هدایت الهی از همه طرف برای شما میبارد؛ هُدًی لِلمُتَّقین؛(۴) قرآن هدایت خودش را برای متّقین قرار میدهد. واقعاً اگر چنانچه این رعایتها بشود، هدایت الهی و کمک فکری الهی هم زیاد خواهد شد. انشاءاللّه موفّق باشید.