⭕️ علت های اصلی قطعی برق کشور
۱) توقف سرمایه گذاری و فرسودگی شبکه توزیع و عدمتوسعه لازم در بخش تولید برق کشور
۲) معاهده پاریس که باعث کاهش ساخت نیروگاه در کشور شده ، در این معاهده که سال ۹۷ توسط خانم ابتکار امضاء شد دولت تعهد داد برای همکاری های محیط زیستی از ساخت نیروگاه جدید خودداری کند
۳) استخراج غیر مجاز رمز ارزها در انتهای سال گذشته و اوایل سالجاری با ورود رمز ارزها به مدار، شاهد رشد مصرف بودیم
۴) ارزان بودن قیمت برق و عدماصلاح الگوی مصرف (اصلاح الگوی مصرف یکی از موضوعات مهم اما مورد غفلت واقعشده طی دولتهای یازدهم و دوازدهم بوده است).
۵) افزایش بی رویه مصرف برق در صنایع و نهادها و ادارات دولتی
۶) خشکسالی ، کاهش بارشها در سال آبی جاری را که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 50 درصد کاهش و نسبت به متوسط درازمدت بیش از 40 درصد کاهش داشته است
۷) افزایش بی سابقه دمای هوا و همچنین افزایش میزان تقاضا
علت قطعی برق
جناب آقای اردکانیان وزیر محترم نیروی دولت تدبیر و امید بهمنماه ۱۳۹۶ یعنی قریب به چهار سال پیش فرمودند که زیربار "مافیای نیروگاهسازی" نمیروند و استدلال کردند که "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
ما نمیدانیم تولیدکنندگان برق از چه زمانی و طی چه فرآیندی در کسوت "مافیا" درآمدهاند، اما چنانکه در جاهای دیگر مبسوط بحث کرده و مستندات را مرور کردهام، نیک میدانیم که عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از محل سوختهای فسیلی، ناشی از اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس است.
با دقت در استدلالهای ارائه شده برای پوشش این سیاست نیز، نکات جالبی عایدمان میشود. آقای اردکانیان میگویند "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
این سخن در شرایطی درست است که شما سیاست صادرات برق نداشته باشید و بخواهید ظرفیت نیروگاهی را صرفا با مصرف داخلی تراز کنید. اما اگر سیاست شما افزایش صادرات برق باشد، فلسفه ساخت نیروگاه دیگر جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک نخواهد بود، بلکه نیروگاهسازی با هدف اجتناب از خامفروشی نفت و گاز و البته مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز صورت خواهد گرفت که تکلیف بند ۱۲ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است. در این صورت و به تبع ظرفیت بالای تولید برق، در ساعات پیک مصرف داخلی نیز فجایعی که امروز شاهد آن هستیم، رخ نخواهد داد.
متاسفانه از آنجائیکه سیاست دولت عدم افزایش تولید برق از محل سوختهای فسیلی بوده، روند روبه رشد خالص صادرات برق کشور نیز با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رو به نزول گذاشته و خالص صادرات ما از ۷۸۷۹ مگاوات در سال ۹۲ به ۲۷۲۳ مگاوات در سال ۹۹ رسیده است. یعنی خسارات وارد شده به کشور از ناحیه اجرای توافق پاریس، صادرات برق کشور ما را نیز متاثر کرده است.
با شرایط ایجاد شده و با توجه به مدت زمان لازم برای احداث نیروگاه، معالاسف چارهای نیست جز اینکه تابستان سال جاری را با خاموشیها سپری کنیم. از ابتدای روی کار آمدن دولت آیتالله رئیسی انشاءالله سیاست توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از سر گرفته خواهد شد تا سالهای آینده این روزهای تاریک تَکرار نشود...
سید یاسر جبراییلی
گفتگوی رئیسی با عمران خان
نخستوزیر پاکستان در گفتگوی تلفنی با سید ابراهیم رئیسی ضمن تبریک انتخاب ایشان، با اشاره به موضوعات مشترک فیمابین گفت: «ما نگران وضعیت افغانستان و درگیر شدن این کشور در جنگ طولانیمدت هستیم». عمران خان ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک با رئیسجمهور منتخب ایران ملاقات کرده و درباره موضوعات مختلف ازجمله فرصتها و نگرانیهای مشترک گفتگو کند. رئیسی نیل به «امنیت پایدار» را صرفاً از طریق مشارکت کشورهای منطقه، عملی دانسته و بیان کرد: «تجربه نشان داده که بیگانگان به بهانه ایجاد امنیت بذر ناامنی را کاشته و عدم ثبات را نهادینه میکنند. امنیت افغانستان برای ما مهم است و این امنیت باید توسط افغانستانیها برقرار شود». رئیسجمهور منتخب اضافه کرد: «در دیپلماسی اقتصادی، دولت جدید به همه ظرفیتهای اقتصادی همسایگان بهعنوان فرصتهای ارزشمند همکاری نگریسته میشود و به همین جهت هیچ ظرفیت اقتصادی مورد غفلت قرار نمیگیرد».
🎥قالیباف: مردم هیچ بهانهای را از ما نخواهند پذیرفت
🔹دوره جدیدی از حکمرانی کشور آغاز شده و این فرصت کمنظیر است. مردم از امروز هیچ بهانهای را از ما نخواهند پذیرفت.
🔹اختلاف نظر بین مسئولان باید به خروجی یکپارچه به نفع مردم منجر شود. جنس کارهای ما باید جهادی باشد، هم باید خوب کار کنیم هم کار خوب کنیم
▼گزارش روز
آخرین وضعیت میدانی افغانستان
در رابطه با تحولات اخیر افغانستان سؤالات زیادی وجود دارد که در این گزارش به برخی از آنها پرداخته شده است.
1- در رابطه با تحولات میدانی باید گفت که در خصوص وضعیت میدانی و بحث تصرفات جدید، تغییرات خاصی به وجود نیامده است؛ هرچند در بعضی مناطق طالبان پیشرویهایی داشته؛ اما در برخی مناطق دیگر نیز عقبنشینیهایی صورت داده است. درعینحال در داخل افغانستان موجی از مقابله با طالبان شکلگرفته که در بخشهای مختلف شاهد آن هستیم. 2- تحولات موجود در افغانستان نگرانیهای زیادی را برای کشورهای منطقه و بهویژه کشورهای آسیای میانه به وجود آورده است. این کشورها نگران این گزاره هستند که ناامنی موجود در افغانستان از یکسو به این کشورها کشیده شود و از سوی دیگر این ناامنیها موجبات فعالیت گروههای افراطی در این مناطق شود. در این حالت این کشورها از یکسو باید با تهدیدات داخل مرزهایشان مقابله کنند و از سوی دیگر اجازه تبدیلشدن تهدیدات بالقوه علیه خود را به تهدیدات بالفعل ندهند. 3- آمریکا در پازل کنونی افغانستان یک بازی برد- برد را دنبال میکند؛ از یکسو از طالبان در نهان حمایت کرده و خواهان نقشآفرینی این گروه در تحولات افغانستان است و از سوی دیگر از اقدامات این گروه برای برخی منافع همچون ایجاد ناامنی و مهار بازیگران مخالف خود بهرهبرداری میکند. البته آمریکا به دنبال خروج از افغانستان برای ایجاد یک شرایط ناامن و یک بازی جدید در سطوح منطقهای است و در این مسیر، برخی گروهها همچون داعش را به سطوح امنیتی وارد خواهد کرد. به نظر میرسد، آمریکا با خروج خود از افغانستان، راهبرد ایجاد جنگهای نیابتی در این منطقه را دستور کار خویش قرار داده است. 4- راهبرد جنگ داخلی در افغانستان برای آمریکا بسیار مهم است. تبعات این جنگ بسیاری از بازیگران را درگیر خواهد کرد؛ اما در نقطه مقابل، بعضی بازیگران همچون ایران و روسیه مخالف به وجود آمدن جنگ داخلی میان افغانها هستند. 5- برخی اخبار و گزارشها حول این موضوع شکلگرفته که روسیه حمایت خود را از طالبان اعلام کرده و خواهان قدرت گرفتن این گروه است؛ اول اینکه نماینده روسیه در امور افغانستان اعلام کرد که روسیه خواهان مشارکت طالبان در دولت افغانستان شده، نه قدرت گرفتن طالبان. دوم، روسیه براساس دو مؤلفه خواهان ایجاد یک ثبات پایدار در افغانستان است: الف- ایجاد هرگونه ناامنی، منجر به ظهور و قدرت گرفتن برخی گروههای تروریستی همچون داعش خواهد شد و این گروهها منافع ملی روسیه را تهدید خواهد کرد. ب- بیشترین بهره از ناامنی موجود را آمریکا خواهد برد. (نویسنده: محمدرضا فرهادی)
◄ تحقیر یک ملت!/ «محمد دلاوری» مجری صداوسیما توئیت اخیر صادق زیباکلام را تحقیر ملت ایران دانست و نوشت: «چه خود کوچک پنداریِ عجیبی، صدها رخداد علمی مهم در ایران پدید آمده، انتقادها به جای خود ولی این دیگر تحقیر حاکمیت نیست، تحقیر یک ملت است». زیباکلام، چهره فعال اصلاحطلب در توئیت اخیرش، با خودکمبینی عجیب که البته در مواضع گذشته او نیز یافت میشود، نوشت: «کشوری که نتوانسته در زمینه تولید یک دوچرخه ساده بچگانه صادراتی داشته باشد و بعد از شصت سال عصاره صنعت خودروسازیاش، پیکان و پراید است، چگونه ممکن است در زمینه تولید واکسن کرونا، تبدیل به یک تولیدکننده بینالمللی شود؟».
◄ ریشه بحران برجام!/ سخنگوی وزارت خارجه چین دیروز یکشنبه در پیامی توییتری نوشت که خروج یکجانبه واشنگتن از برنامه جامع اقدام مشترک، ریشه بحران کنونی درباره برنامه هستهای ایران است. سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه این پیام توییتری نوشت: «بهطور طبیعی، آمریکا باید اقدامات اشتباه خود را تصحیح کند. برای آغاز، این کشور باید بهطور کامل تحریمهای یکجانبه غیرقانونی خود علیه ایران و طرفهای ثالث را بردارد تا ایران تشویق شود که در مسیر مشابه گام بردارد و باعث دستیابی به موفقیت در مذاکرات شود
◄ مهمترین دستاورد سربازی!/ شاید شما هم در آستانه سنین سربازی شنیده باشید که بگویند برو سربازی کن تا قدر زندگی و عافیت را بدانی. رئیس سازمان نظاموظیفه کشور نیز معتقد است: «مهمترین دستاورد سربازی، تابآوری جوانان در برابر سختیها است». کارشناسان روانشناسی تأکیددارند، افرادی که در سنین نوجوانی و جوانی بهسختی میافتند؛ نسبت به افراد نازپرورده که غرق در نعمت بزرگ میشوند، انسانهایی سختکوش بوده و با اراده بالایی که برای عبور از مشکلات و ناهمواریهای معمول دارند، در مسیر زندگی موفقتر ظاهر میشوند
👇👇پاسخ حاج احمد متوسلیان به این پرسش که اگر روزی به اسارت دربیاید خود را چه کسی معرفی خواهد کرد من هویت و سِمتم را پنهان نمی کنم و می گویم فرمانده تیپ ۲۷ محمد رسول الله هستم و آنجا همچون دورانی که به واسطه فعالیت در گروه توحیدی صف و مبارزه با حکومت پهلوی تحت شکنجه ساواک بودم، در مقابلشان مقاومت می کنم و زیر شکنجههای سخت آنان کلامی سخن نمی گویم. حاج احمد به دلیل اینکه بوکسور بود می گفت، در مقابل شکنجه همچون حضور در رینگ مقاومت می کنم و نمی شکنم. جالب است که دو ماه بعد، یعنی در تیرماه سال ۱۳۶۱ به اسارت فالانژها درآمد و مطمئناً ایشان همین رویه را در آنجا اجرا کرده است و اطلاعاتی بروز نداده است.
🔴 فرانسه ۷۰٪ برق خودش رو از انرژی هستهای تأمین میکنه
اونوقت برای کشور و مردم ما در قالب برجام تصمیم میگیره که انرژی هستهای نداشته باشیم
بخاطر همین رهبری فرمودند: اروپاییان قابل اعتماد نیستند
حالا کسایی که داخل رآکتور اراک بتن ریختن،
بیان جوابگوی قطع برق باشن
@rasadeakhbar313
حقوق بشر امریکایی.pdf
23M
🙏با سلام خدمت همه همراهان ارجمند
در نظر داریم :
📝مسابقه ای با موضوع:
❌حقوق بشر امریکایی❌
برگزار نماییم.
🖇لذا علاقمندان میتوانند با مطالعه جزوه پیوستی و از طریق لینک زیر تا
🔖 تاریخ ۱۷ تیر ۱۴۰۰
⏰ساعت ۲۴
🔰در مسابقه شرکت نمایند.
✅لازم به ذکر است به تعداد ۲۰ نفر از عزیزانی که به سوالات پاسخ صحیح داده اند به قید قرعه هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.
لینک شرکت در مسابقه👇👇👇
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0bw-KQ1WKlWtqAy-EfIH6xDJptef6vqriule_tfy4K6Ne7Q/viewform?usp=sf_link
#افشای_حقوق_بشر_آمریکایی
#ایران قوی
#بصیرت سیاسی
#نشست های بصیرتی
#آذربایجان غربی
#ثامن
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr