eitaa logo
ثامن اردستان
106 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
2.4هزار ویدیو
608 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 | صد در صد اشتباه بود‼️ 🔻کریس مورفی و رو کانا، دو سناتور ارشد آمریکا: 🔹️از دولت آمریکا می‌خواهیم در سریع‌ترین زمان ممکن به برجام بازگردد. 🔹️با رویکرد ترامپ نه تنها ایران به میز مذاکره بازنگشت بلکه برنامه هسته‌ای خود را نیز از سر گرفت. 🔹️فشار حداکثری صد در صد اشتباه بود و یک شکست محسوب می‌شود. ما همچنان خود را برای بازگشت به برجام آماده می‌کنیم. 🔹️آمریکا نباید بر پیش قدم شدن در بازگشت دوباره به برجام تردید کند. 🔹️فشار حداکثری شکست بزرگ ما بود و ما همچنان در همان وضعیت هستیم
16.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 💢 کلیپ/ ✅ موضوع: اراده مردم تعیین کننده انتخابات است 🎙کارشناس سیاسی: دکتر قاسم حبیب زاده 🍃🌻🍃 🌐 در چهار دهه گذشته پیش از هر انتخاباتی با بوق های تبلیغاتی علیه نظام اسلامی و انتخابات که: 1️⃣ رای مردم اثر ندارد و هر کسی را نظام انتخاب کرد، همان فرد انتخاب می شود‼️ 2️⃣ انتخابات دو مرحله ای است، اول خودشان انتخاب می کنند، بعد ما مردم انتخاب می کنیم‼️ 3️⃣ مرحله شعارسازی " بنویسید فلانی، بخوانید دیگری را " ‼️ هجمه وارد می کنند. 💯 در ادوار گذشته مردم از میان نامزدهای مختلف، به آن کسی که اراده کردند، رای دادند و انتخاب کردند. در واقع اراده مردم در انتخابات تعیین کننده است. 💢نامزدهاي مطرح شده در انتخابات؛ شعارها، روش ها و سابقه عملکردی متفاوتی دارند. 💠نتیجه: 🔻اگر انتخاب ما درست و براساس اولویت‌ها باشد، از دولت انتخابی رضایت داریم. 🔺اما اگر در انتخاب اشتباه و اولویت ها را جابجا تعیین کرده باشیم، از دولتی که انتخاب کردیم ممکن است گلایه هایی وجود داشته باشد.
صدا ۰۶۰.m4a
11.54M
🇮🇷🌸 🍀 🎥 ✅ موضوع: محورهای قرارداد ایران و چین 🎙دکتر محمود نبویان- نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی 🍃🌻🍃 💠 قرارداد ایران و چین یک توافق برد برد است/ واگذاری جزایر و سواحل به چین دروغ محض است 🔻از مهم‌ترین محورهای این قرارداد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ✔️ حوزه نفت و انرژی: چین تضمین کرده ۲۵ سال نفت ایران را بخرد، در حال حاضر و در اوج تحریم ها از فروش یک میلیون و دویست هزار بشکه نفت، حدود نهصد هزار بشکه را چین می‌خرد. ✔️ ایجاد روابط بانکی بین چین و ایران ( برگشت پول فروش نفت به کشور ) ✔️ در حوزه انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک و ایجاد نیروگاه‌های برق برای صادر برق به کشورهای همسایه. ✔️ توسعه بنادر و سواحل جهت ایجاد خط آهن زیارتی بین ایران و کشورهای عراق و سوریه. ✔️ در بخش صنعتی، ایجاد اشتغال در مناطق آزاد با تولید خودرو و صادر به کشورهای منطقه جهت ارز آوری به کشور. ✔️ همکاری‌های نظامی و دفاعی و توسعه دانش صنایع نظامی ✔️ همکاری‌های سیاسی، بین‌المللی و منطقه‌ای 🔺 این توافق یک توافق برد- برد برای دو کشور ایران و چین است. ❌ یکی از تفاوت های این قرارداد با برجام؛ در برجام فقط یک متن انگلیسی امضا شد.! اما در این توافق یک متن فارسی، یک متن چینی و یک متن انگلیسی مشترک بین دو کشور به امضاء رسید.
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش دلاوری به سخنان عجیب آخوندی 🔹اگر قرار بود دولت بیاید و جلوی قحطی را بگیرد، همان اول به ما می‌گفتند، نه اینکه بگویند هزار برنامه‌ دیگری دارند! 🔹اگر صف‌های مرغ را می‌بینید و خجالت‌زده نمی‌‌شوید، ما را خیلی خجالت‌زده می‌کند. 🔹این نهایت بی‌احترامی به مردم است؛ به قولی اگر حرف زدن بلد نیستید حرف نزدن هم بلد نیستید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 چند نکته قابل تامل درباره مصاحبه سردار جوانی صحبتهای سردار جوانی معاونت سیاسی سپاه که در آن از سعید محمد صحبت کرده بود بازخورد های زیادی داشت که پیرامون آن چند نکته لازم است: ✅ صحبتهای معاون سیاسی سپاه قبل از نشانه گرفتن سردار سعید محمد یک ادعا را نشانه گرفت و آن هم ادعای جریان غرب گرا و پروپاگاندای رسانه‌ای ضد انقلاب بود که می گفتند سپاه با آوردن سعید محمد به دنبال مهندسی کردن انتخابات است. 💠 مصاحبه سردار جوانی یک مقدمه و یک موخره دارد. مقدمه آن تبیین دکترین سیاسی سپاه است که به قول دکتر جوانی به صراحت ورود مصداقی به انتخابات را ممنوع و آن را حرام شرعی میداند و موخره آن تبیین موضع سپاه درباره کاندیداتوری سعید محمد است. ⁉️ اما تخلف سردار محمد چیست؟ محمد تخلف اقتصادی یا امنیتی نداشته است بلکه تخلفش از زبان سردار جوانی به عنوان یک مقام اجرایی و متولی امور سیاسی در سپاه یک عبارت ساده است و آن هم حضور در انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی. 💠 قطعا هر فردی حق دارد خود را به محک رای مردم بگذارد اما یک فرد نظامی در اولین قدم باید مراحل قانونی آن را طی کند تا تهمتی متوجه نهادی مانند سپاه نگردد. این دقیقا همان مر قانونی در دکترین سیاسی سپاه است. این نکته دقیقی است اگر برخوردی لازم است گروهبان و سردار فرقی نمی کند. 🔰اما در صحبتهای سردار جوانی یک نکته مغفول ماند و به آن اشاره نشد و آن هم رفتارهای احساسی جریان انقلابی است که سریعاً تحت تاثیر فضای رسانه‌ای مجذوب این و آن می شوند و بعضا چنان آش شور می شود که برخی کاندیداها حالت قدیسانه یا منجی به خود می گیرند 💠جریان انقلاب باید دیر یا زود به این نکته می رسید و جملات سردار جوانی شاید کاتالیزوری باشد برای فهم این نکته که دوره شخص محوری و منجی محوری گذشته است. راهکار اشخاص نیستند بلکه تفکر است و برنامه و فعالیت جهادی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
582.1K
💢تحلیلی کوتاه: بر صحبتهای سردار رمضان شریف، درباره سخنان دیروز سردار جوانی درباره‌ی، ورود آقای سعید محمد به انتخابات و نوع تخلف ایشان ... 📆 ۱۴۰۰/۰۱/۱۵ 🎙 جناب دکتر سید جلال حسینی، دکترای علوم سیاسی و مدرس دانشگاه
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر : 🌃هر هفته سه شنبه ها ساعت ۲۲ با بهره مندی از اساتید و کارشناسان سیاسی همراه با پرسش و پاسخ آنلاین 🎤 🌷این جلسه استاد دکتر میثم رضوانپور کارشناس ارشدمسائل سیاسی اجتماعی🌷 💻 برای پاسخ به شبهات و سوالات به لینک وبینار مراجعه نمایید. برای دسترسی به جلسه در محیط وبینار نیاز به نرم افزار خاصی نمی باشد و کافی است از مرورگر کروم با لینک زیر وارد جلسه شوید : https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.-ostan 👨‍💻جلسه وبینار همزمان در پیج های زیر نیز به صورت لایو قابل مشاهده است : 🖥 پیج اهل البصر : https://instagram.com/ahlolbasar1?igshid=1aa4h9qx0g4ln 🖥 پیج آسدمجاهد لایو : https://instagram.com/ased_mojahed?igshid=5j2hkq687jbu 🎥پخش زنده در کانال اهل البصر روبیکا : https://rubika.ir/ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا