#تحلیل_شبانه
🍃🌹ــــــــــــــــــــــ
📚 یک مناسبت سرنوشت ساز و هزاران درس و عبرت.
🗓 مناسبت.
۴ آبان سالروز سخنرانی حق طلبانه و روشنگرانه حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) ، در تقابل با لایحه خفت بار کاپیتولاسیون در سال ۱۳۴۳ می باشد.
💢 تحلیل.
🔰 در راستای جهاد تبیین و روشن شدن اذهان و افکار ، اشاره به چند نکته ضروری می نماید.
۱. معنا و مفهوم ساده کاپیتولاسیون یعنی اینکه : اگر اتباع یک کشور بیگانه (آمریکا) در کشوری دیگر (ایران) دست به هر جنایتی بزنند ، پلیس و دستگاه قضایی آن کشور حق بازداشت و محاکمه آنها را ندارد و از همه خفت بار تر اینکه این لایحه توسط دولت ایران به دستور شاه تنظیم و در ۲۱ مهر ۱۳۴۳ توسط مجلس فرمایشی شورای ملی با اکثریت آراء تصویب شد.
حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) پس از اطلاع و مطالعه مفاد آن و برگزاری جلسات متعدد با علماء و دلسوزان ملت ، در ۴ ابان ۴۳ بر اساس تکلیف موکد الهی ، اقدام به یک سخنرانی روشنگرانه نمودند، که به دنبال آن با فشار آمریکا و به دستور مستقیم شاه دستگیر و در سخت ترین شرایط ممکن به ترکیه تبعید شدند.
۲. کاپیتولاسیون اوج ولایت کفار و نهایت خفت و خواری ملت ایران.
بر اساس آیات متعدد قرآن کریم و دستورات دینی ، مسلمین حق پذیرش ولایت کفار را ندارند و اگر چنین کنند در زمره آنان حساب می شوند ؛ به همین خاطر حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) در این سخنرانی فرمودند : " والله گناهکار است کسی که داد نزند، والله مرتکب کبیره است کسی که فریاد نکند ". وقطعاً خواصی که موضع نگرفتند و مخالفت نکرد، باید در پیشگاه الهی پاسخگو باشند!
۳. روشن و واضح است که " استقامت هزینه دارد " و حضرت امام خمینی (قدس الله نفسه الزکیه) بابت این روشنگری و جهاد تبیینی و ادای تکلیف الهی هزینه ای سنگین متحمل گردیدند ، که شرح آن مفصل است، اما روشن تر از آن ، اینکه به رای العین معجزه بزرگ یاری و نصرت الهی و ثمره شیرین این استقامت و روشنگری را دیدیم، که همچنان هم ادامه دارد و ان شاءالله تا دولت کریمه امام زمان (علیه السلام)، امتداد خواهد یافت.
🔸️ البته نکته بسیار بسیار مهم اینکه ، در نقطه مقابل سازش با باطل نه تنها دستاوردی ندارد ، بلکه خسارت محض است و این حقیقت را نیز به روشنی به چشم خود دیدیم.
پس : " فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ "
✍ غلامعلی کریمی
۴ آبان ۱۴۰۰
💢دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
✍️ محمد ایمانی:
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
@golpabasir
🔰 راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن در زمینه اخلال در جایگاه های سوخت
۱) اطلاع رسانی به موقع اخبار و تصمیمات مسئولین کشور« با استفاده از منابع رسمی، جهت جلوگیری از مراجعه مردم برای دریافت خبر به کانالهای معاند.»
۲) اطمینان دادن به مردم درخصوص کافی بودن ذخایر بنزین و از برقراری مجدد سامانه سهمیه به محض رفع مشکلات پیش آمده در وزارت نفت با نمایش روال عادی سوخت رسانی در سطح کشور.
۳) هشداردهی و شفافسازی در مقابله با شایعات و اطمینان بخشی به مردم درخصوص عدم افزایش قیمت بنزین.
۴) تلاش در راستای حفظ آرامش و مقابله با جریانات معاند یا ناآگاه همراستا با بروز ناامنی و اغتشاش.
۵) اهتمام در انتشار اخبار امیدبخش در راستای ایجاد آرامش و امنیت در سطح جامعه و خودداری از انتشار اخبار مأیوس کننده.
۶) افزایش تاب آوری اجتماعی با رویکرد طنز و نشر انتقادات کنترل شده.
۷) انتشار به موقع و انبوه اخبار همسو با مطالبات مردم به صورت جدی یا طنز برای اعتماد سازی نسبت به رسانههای خودی.
۸) پاسخدهی به اخبار و شایعات منتشر شده جهت تنویر افکار عمومی با ارایه مستندات تصویری.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴ترامپ: آمریکا رو به تباهی است
❌با افزایش موج پناهجویانی که به سوی آمریکا در حال روانهشدن هستند، ایالات متحده در حال تباه شدن است. کشور ما از درون در حال از بین رفتن است و هیچکس کاری نمیکند.
❌چقدر کشور ما احمق شده است. جای ناراحتی دارد که میبینیم ۱۰ ماه پیش ما هیچ یک از این مشکلات را نداشتیم و هیچ یک از موارد اقتصاد بد، تورم، افزایش شدید قیمت سوخت و موارد بسیار زیاد دیگر را نداشتیم.
🔮کانال مرجع گفتمان
#افول_آمریکا
@goftemansazan
⭕️ ۴۰ درصد از جایگاههای سوخت به مدار بازگشتند
سخنگوی شرکت ملی فرآوردههای نفتی:
🔻اکنون ۴۰ درصد از جایگاههای سوخت کشور به صورت دستی به مدار فعالیت بازگشتهاند.
🔻در این جایگاه ها امکان عرضه بنزین و گازوئیل به نرخ دوم و قیمت آزاد وجود دارد.
🔻در تلاشیم تا مشکل فنی سامانه هوشمند سوخت هر چه سریع تر رفع شود تا امکان دریافت بنزین به نرخ یارانه ای نیز امکان پذیر شود.
@nesfejahan_Es
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی:
«مدیر باید در بحرانها مبتکر باشد. امام در شدیدترین بحران ها بزرگترین پیروزیها را بدست آورد.
#ایران_قوی
╔══.🌱🇮🇷🕊.════
💠@goftemansazan2
════.🌱🇮🇷🕊.══╝
⭕️بسم الله الرحمن الرحیم ⭕️
#بیانیه_گام_دوم (۱۰)
🔸جمهوری اسلامی وفاصلهی میان بایدها و واقعیتها🔸
⚪️جمهوری اسلامی، متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست، امّا به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است. با خطوط اصلی خود هرگز بیمبالاتی نمیکند و برایش مهم است که چرا بماند و چگونه بماند. ⚪️
4_6032995554005355397.pdf
4.08M
🔴 نگاهی به بودجه فرهنگی کشور در چهار دهه اخیر
🔸این گزارش که بهمنظور رصد وضعیت بودجه فرهنگی کشور تنظیم شده، سعی میکند نگاهی به جایگاه فرهنگ در قوانین بودجه و انواع اعتبارات فرهنگی داشته باشد و دستگاههایی که از این اعتبارات بودجه دریافت میکنند را، معرفی کند.
🔸همچنین، در این گزارش قوانین بودجه سالانه پس از انقلاب اسلامی (از سال ۱۳۶۰ تا سال ۱۳۹۹) مورد بررسی قرار گرفته و با ملاک قرار گرفتن قانون بودجه ۱۳۹۹، بهعنوان آخرین نسخه از قوانین بودجهای، ردیفهای فرهنگی سنوات پیش از آن گردآوری و مقایسه شده است. به عبارتی، قوانین بودجه این چهل سال مورد بررسی قرار گرفته و اعتبارات بخشهای فرهنگی که در جداول مختلف پراکنده بودهاند، در چارچوب جداول قانون بودجه ۱۳۹۹ گردآوری شده است.
@roshana_esfahan
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀امروز #بنزین فردا...
╔══.🌱🇮🇷🕊.════
💠@goftemansazan2
════.🌱🇮🇷🕊.══╝
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری...
#بنزین
╔══.🌱🇮🇷🕊.════
💠@goftemansazan2
════.🌱🇮🇷🕊.══╝