🚨نقش رضاخان در تخریب قبور بقیع/اسناد محرمانه فرانسه و آمریکا چه میگویند؟
🔹شاید عجیب باشد اما مطابق مجموعه اسناد منتشر شده وزارت خارجه فرانسه (کتاب قزاق) و آمریکا بیتوجهی عمدی رضاخان نسبت به جسارت وهابیها به قبور اهلبیت(ع) و اصحاب پیامبر(ص) از عوامل تاثیرگذار این جنایت تاریخی است.
🔹اسفند ۱۳۰۳: مطابق اسناد در چند نوبت از طریق نماینده ایران در مصر (علی اکبرخان بهمن) به دربار ایران درباره جنایات وهابیون و جسارت به مقابر مکه هشدار داده شد. اما پاسخ این هشدارها توسط وزیرخارجه رضاخان تنها این حاشیه نویسی بود: فعلا ورود ما به صلاح نیست!
🔹شهریور ۱۳۰۴: خبرگزاری آلمانی *برلن* از محاصره مدینه و جسارت به گنبد مرقد پیامبر(ص) و تخریب بارگاه حمزه(ع) خبر میدهد. آیتالله مدرس رضاخان را به مجلس میکشاند اما عملا نتیجه نمیدهد.
🔹۴ اردیبهشت ۱۳۰۵: روز تاجگذاری رضاشاه که ۴ روز از ۸ شوال و تخریب کامل بقیع گذشته است اما رضاشاه برای اینکه مراسم تاجگذاری به بهترین وجه برگزار شود موضوع بقیع را چنان بایکوت نمود که اطلاعیه مراجع نجف بعد از ۳۵ روز به علما و مردم ایران میرسد و عملا کار از کار میگذرد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
✍ دیـــــــده بــــــان
🆔 @sayyas
🔴 از آیت الله امام خامنهای سوال میکنند، #اسلام مهمتر است یا #وطن
✅ و پاسخ زیبای ایشان مطمئناً دلیل اینکه حاج قاسم وصیت کردند "جمهوری اسلامی حرم است" به این دلیل است که ایران تنها سنگر مبارزه با اسلام منحرف و انگلیسی است.
🔮کانال مرجع گفتمان
#ایران_قوی
@goftemansazan
⭕️ مقایسه قدرت خرید امروز و دهه ١٣۵٠
🔹گوشت کیلویی چند؟
قصاب: ۲۲ تومان
🔹حقوق شما چقدر است؟
رفتگر: روزی ۱۰ تومان که ۳ تومانش را کرایه ماشین می دهم! یه تومن هم گوشت نمی دهند.
🔹شما گوشت میخورید؟
نه نمیخوریم، پرتقال کیلویی ۶ تومان چطور بخریم؟
✅ قدرت خرید آن روز:
روزی حدود یک سوم کیلو گوشت
🔸امروز: مزد روزانه کارگر: ٣٠٠ هزار تومان
قیمت گوشت مرغ: ۴٠ هزار تومان
قیمت گوشت قرمز تا چند روز قبل : ١٠٠ هزار تومان
گوشت قرمز بعد از بحران بحران جهانی و جنگ روسیه و اکراین ۲۰۰ هزار تومان
✅ قدرت خرید امروز (گوشت):
روزی حدود ۱.۵ کیلو
🔺مقایسه: قدرت خرید امروزیا وجود بحران جهانی نسبت به گوشت قرمز: ۴.۵ برابر آن روز و قبل از این بحران جهانی ٩ برابر آن روز
🔮کانال مرجع گفتمان
#تغییر_به_نفع_مردم
@goftemansazan
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۰۶)
🔻خبر: سالهاست که طرح تحول اقتصادی بهعنوان یک برنامه اصلاح ساختارهای اقتصادی با تأکید بر هفت محور بهرهوری، یارانه، مالیات، گمرک، بانک داری، ارزش پول ملی، توزیع کالا و خدمات تدوین شده است. هرچند برخی دولتها از ترس تضعیف مقبولیت سیاسی، از اجرای این طرح سر باز زدند؛ ولی دولت سیزدهم در ابتدای اولین سال شروع به کار خود، بدون ملاحظات اینچنینی، اقدام به آغاز این جراحی بزرگ نمود.
🍃🌹🍃
❌ الزامات این طرح:
1⃣ تجربه کشورهایی که اصلاحات عمیق اقتصادی داشتهاند، نشان میدهد که اجرای موفق این طرح مستلزم عزم ملی و وحدت همه گروهها و احزاب در یاری نمودن دولت است.
2⃣ دولت در اجرای طرح تحول اقتصادی میبایست مرتباً در میان مردم باشد و آنها را از جزئیات امور آگاه سازد. داشتن پیوست رسانهای برای اقناعسازی افکار عمومی از مهمترین الزامات اجرای طرح است.
3⃣ کسب نتیجه مؤثر، محسوس و پایدار فقط زمانی امکانپذیر است که هر هفت بخش اقتصادی ذکر شده، در یک دوره ۴ تا ۵ ساله اجرایی گردد. چنانچه در گام اول یا دوم دولت متوقف شد، نهتنها شرایط بهبود نمییابد، بلکه اقتصاد دچار بحرانهای شدیدتری مثل مارپیچ تورم دستمزد خواهد شد.
4⃣ اجرای سیاستهای حمایتی دقیق و علمی در سه بخش تولید، توزیع و مصرف، بهگونهای که خود این سیاستها بحرانآفرین نباشند. علم اقتصاد تأکید میدارد که در کدام بخش، از چه نوع سیاست حمایتی استفاده شود؛ اما نکته مهم این است که این سیاستها نباید تشدیدکننده شاخصهایی مثل نقدینگی بیکیفیت شود.
5⃣ در همه فرآیند اجرایی سازی طرح تحول اقتصادی، میبایست گامبهگام دولت به نقش اصلی خود در اقتصاد برگردد و با اصلاح روند سازوکار خصوصیسازی، سهم مردم را از اقتصاد افزایش دهد.
6⃣ استحکام و تقویت سیستم کنترل و نظارت بر اقتصاد از اساسیترین ملزومات است که شروع اصلاح نظامات اقتصادی بدون آن، نتیجهای جز فساد شکل نخواهد داد و اجرای طرح را با کندی مواجه خواهد نمود.
7⃣ در تمام طول دوره اجرای طرح باید ارتباط با کارشناسان منتقد و موافق قطع نشود و به صورت مستمر گزارشهای آسیبشناسی و ارزیابی نقاط ضعف و قوت موجود، احصا گردد؛ تا ادامه مسیر هموارتر شود.
✍ علی محمدی
#روشنگری | #ثامن |#رئیسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
بسته #استوری
اقدامات جدید برای پیشگیری از گرانی
میدونستین جریمه این تخلفات👆 چیه ⁉️
🍃🌹ـــــــــــــــــــــ
صــراط
@roshangari_samen