22.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در ۹ سال گذشته بیش از ۳۴۰۰ نفر از محققان کشور به ایران بازگشتند که از این تعداد بیش از ۱۴۰۰ مربوط به سه سال اخیر است
🔹معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آخرین جلسه هیات دولت: فروش شرکتهای دانش بنیان ۲۲۵ درصد رشد داشت امسال ۵۳۰ هزار میلیارد تومان این شرکتها فروش داشتند
🔹افزایش بیش از ۴.۷ برابری قر اردادهای بار اول است که متعلق به وزارت نفت است
🔹بیش از ۳۰ همت شامل ۲ هزار فقره ضمانت نامه هایی که صندوق های پژوهش و فناوری برای شرکتها صادر کردند
🔹رشد ۲ برابری سر مایهگذاری بخش خصوصی در حوزه دانش بنیان قابل توجه است
🔹اتفاق بزرگ مربوط به نگاه راهبردی رئیس جمهوری است منابع عمومی، پروژه های پیشران و منابع متعلق به قانون جهش منابع معاونت علمی را پنج برابر افزایش داد
🔹دستاورد شاخص حوزه دانش بنیان در تعاملات بین الملل از سال ۹۹ طبق اعلام گمرک ۲۹۶ میلیون دلار صادرات داشتیم سال گذشته این عدد ۲۵۲۰ میلیون دلار رسید یعنی رشد ۹ برابری صادرات شرکتهای دانش بنیان
🔹رشد چهار برابری در تعداد شرکتهای صادر کننده و رشد ۲ برابری تعداد اقلام محصولاتی که صادر میشود
@PadDolat
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥علیآبادی: انتقال آب به کرمان و یزد و اصفهان در حال انجام است
🔹در حوزه تحولات کالا رشد ۵۶ درصدی ارزش تجارت در کشور و ثبت رکورد جدید اتفاق مهمی است که در کشور افتاده است.
🔹با دیپلماسی فعال تعداد زیادی توافقنامه تجاری با کشورهای مختلف امضا کردیم که در مراحل تصویب است.
🔹تمرکزمان را بر این گذاشتیم که بیخود جواز تاسیس ندهیم و جوازهای تاسیس قبلی را به بهره برداری برسانیم. در تعداد پروانه بهره برداری ۱۷ درصد رشد داشتیم. در تعداد گواهی امضاهای الکترونیک ۶۲۲ درصد رشد داشتیم.
🔹بیش از ۱۰۰۰ مگاوات قبلا نیروگاه وارد مدار کردیم. امسال هم ۸۸۰ مگاوات به ظرفیت اضافه خواهد شد.
🔹انتقال آب به کرمان و یزد و اصفهان در حال انجام است. در اواخر امسال یا اوایل سال آینده به انتقال آب به زاهدان و زابل می رسیم.
🔹در مردمی سازی بخش معدن اتفاق خوبی افتاده است. استخراج بیش از یک و نیم میلیارد تن انواع مواد معدنی، صدور ۳۳۱۹ پروانه اکتشاف، احیای و توسعه ۹۲۷ محدوده معدنی یا معدن غیرفعال و برگزاری ۱۶ هزار مزایده معدنی از رکوردهای تاریخی کشور است.
@PadDolat
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دهقانی فیروزآبادی: اختصاص بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیاردتومان منابع برای پردازش مرزعه گرافیکی سازمان ملی هوش مصنوعی
🔹بحث حمایت از جریان دانش بنیان کشور و گفتمان اقتصاد دانش بنیان یکی از گفتمان های محوری رئیس جمهور شهید بود.
🔹مهمترین دستاوری که در دولت داشتیم هماهنگی بسیار نزدیک همه دستگاه های اجرایی و به شکل خاص وزارت اقتصاد و نفت و نیرو، صمت و آموزش عالی و بهداشت بود که همکاری خوبی داشتند.
🔹توسعه نهادی و ساختاری اقتصاد دانش بنیان یکی از دستاوردهای حوزه معاونت علمی است که مقام معظم رهبری در محدود موضوعاتی که تاکید به توسعه ساختار و ایجاد ساختار دارند حوزه علم و فناوری است.
🔹همانطور که می دانید سازمان ملی هوش مصنوعی به همت رئیس جمهور شهید هفته گذشته افتتاح شد و با منابع پیشران معاونت علمی و صندوق توسعه ملی بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیاردتومان منابع برای پردازش مرزعه گرافیکی تامین شده است.
🔹بنیاد ملی علم از دیگر دستاوردهای این معاونت است که ایران صاحب بنیاد ملی علم شد
@PadDolat
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سیاست رئیس جمهور شهید منجر به بهبود روابط ایران با کشورهای همسایه شد
🔹علی باقری کنی، سرپرست وزارت امورخارجه: دولت آیت الله رئیسی را در وضعیت سیال نظام بینالملل وارد میدان شد. پیش از آن نظام بینالملل یک ثباتی داشت اما در مقطع اخیر نبود قدرت محوری در سازوکارهای بینالمللی شرایط ویژهای را در مناسبات بین المللی ایجاد کرد.
🔹این شرایط ویژه برای ما هم فرصت و هم تهدید ایجاد کرد. رویکردی که دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجه اتخاذ کرد، مبتنی بر تنوع راهبردی در سیاست خارجی بود که باعث چابکی و بالندگی در سیاست خارجی کشور شد که عملاً ما شاهد هستیم که در طول سه سال گذشته هیچگاه کشور با بنبست مواجه نشده است.
🔹در عرصه سیاست خارجی ما توانستیم عنصری فعال باشیم و نه بازیگری منفعل.
🔹پس از مراسم تحلیف آیت الله رئیسی موضوع اعتماد متقابل میان ایران و کشورهای مختلف مدنظر رئیس جمهور بود.
🔹در یک مدت بسیار کوتاه این نحوه رفتار و سیاست رئیس جمهور منجر به بهبود روابط ایران با کشورهای همسایه و منطقه شد و غلبه فضای همکاری بر رقابت در میان کشورهای منطقه را در این مدت شاهد بودیم..
@PadDolat
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عضویت ایران در شانگهای و بریکس از نتایج سیاست خارجی هوشمند شهید رئیسی بود
🔹سرپرست وزارت امورخارجه: ما ۱۵ کشور همسایه داریم که از نظر فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و رویکردی با کشورهای دیگر معمولاً در تضاد هستند. دولت سیزدهم توانست با اجرای مناسب سیاست همسایگی شرایط مطلوب و رو به جلویی را در تحولات منطقهای ایجاد کند.
🔹️نکته دیگری که در عرصه سیاست خارجی دولت سیزدهم وجود دارد تاکید بر مسئله چندجانبهگرایی در نظام بینالملل است. حتی خود آمریکاییها هم به این نتیجه رسیدند که یک جانبهگرایی نه تنها راهکار نیست بلکه بنبست است و در عمل این موضوع نشان داده است که نمیتوانند معضلات جامعه جهانی را حل کنند.
🔹️تاکید بر چند جانبه گرایی که از آغاز دولت سیزدهم با الحاق ایران به سازمان همکاری شانگهای آغاز شد تا عضویت ما در بریکس یکی دیگر از نتایج هوشمندی سیاست خارجی دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور شهید بود. مجموعه بریکس بزرگترین ساز و کار تجاری خارج از چهارچوب یک جانبه گرایی به حساب میآید و ایران به عنوان یک شریک راهبردی در کنار سایر اعضای بریکس تبدیل شد.
@PadDolat
21.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش وزیر اقتصاد دولت سیزدهم از دستاوردهای سه ساله این وزارتخانه
@PadDolat
37.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بذرپاش: پارسال و امسال، سال طلایی ترانزیت کشور بود
🔹در بخش جاده ای ۱۲ درصد به طول آزادراه های کشور نسبت به قبل از دولت سیزدهم اضافه شد و ۳۲۷ کیلومتر احداث آزادراه و بهره برداری رسید.
🔹هشت درصد به طول راه های اصلی و بزرگراهی کشور در این دولت اضافه شد.
🔹۷۳۰۰ کیلومتر احداث راه روستایی داشتیم و ۳۴ درصد نسبت به مدت مشابه در حوزه احداث راه های روستایی رشد داشتیم.
🔹در بخش هوایی بیش از ۲.۵ میلیون ظرفیت اعزام پذیرش مسافر در فردوگاه های کشور با بهره برداری از ترمینال های جدید افزوده شد.
🔹افزایش ۷۶۷ درصدی جابجایی مسافر بین المللی در بخش هوایی ناشی از رشد گردشگری داشتیم.
🔹در بخش سرمایه گذاری عقد قرارداد با هند در بندر چابهار و عقد قرارداد با امارات در بنادر شمالی، عقد قرارداد در بندری در عمان با قطر صورت گرفت.
🔹بهره برداری از ترمینال فاز ۳ شهید کانتینری شهید رجایی صورت گرفت.
🔹پروژه لایروبی و احیای خلیج گرگان به بهره برداری رسید.
🔹پروژه ساخت و بهره برداری بندر خمیر و یک میلیون تن سیلوهای مکانیزه غلات انجام شد.
🔹توسعه ناوهای کشتی دریای خزر به ۳۱ فروند رسید.
@PadDolat
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهیدرئیسی نقش بانوان را در شوراهای عالی تصمیمگیری تقویت کرد
🔹معاون رئیس جمهور شهید در امور زنانوخانواده در آخرین جلسه هیئت دولتسیزدهم: یکی از اقداماتی که رئیسجمهور شهید برای زنان کشور انجام داد تقویت نقش زنان در شوراهای عالی تصمیمگیری بود
🔹بیش از سی لایحه در زمینه تدوین و اصلاح قوانین انجام شدهاست که برخی اجرایی و ابلاغ شده و برخی هم در مجلس و کمیسیونها هستند
🔹اختصاص یک درصد تکلیفی، کاهش ساعتکاری، دورکاری، حق اولادوعائلهمندی، بازنشستگی پیش از موعد، حضانت و گسترش اختیارات حاضن از مواردی است که برای اولینبار در دولتسیزدهم به زنانوخانواده اختصاص دادهشد
🔹اصلاح مواردی از قانون جوانی جمعیت، برنامه جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، لایحه اهدا جنین و روشهای نویندرمانناباروری از جمله اقدامات موفق شهیدرئیسی بود
🔹در این دولت شاهد کاهش ۲.۷درصدی طلاق، کاهش ۳۳ درصدی ازدواج دختران زیر ۱۵ سال و کاهش بیش از یکدرصدی بیکاری در کشور بودیم
🔹 از ۲ میلیون ۶۰۰ هزار شغلی که ایجاد شده ۴۱ درصد به زنان اختصاص دارد؛ همچنین ۳۰ درصد مجوزهای کلیه مشاغل و ۸۰ درصد مشاغل خانگی به زنان اختصاص دارد
@padDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر ارشاد: سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه مستقیم به مطبوعات دادیم
@PadDolat
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر ارشاد: هنرمندانی که سالها در کشور اجازه فعالیت نداشتند با نگاه رئیسجمهور وارد فعالیت شدند
@PadDolat
🔻داراییهای ارزی کشور افزایش یافت
🔹دکتر فرزین رئیسکل بانک مرکزی با اشاره به روند افزایشی ذخایر ارزی کشور گفت: با دیپلماسی پولی و بانکی و افزایش وصول درآمدهای نفتی و گازی کشور هم کمیت و هم کیفیت دارایی های ارزی کشور افزایش یافته است و برخلاف انتقادات و گزاره های خبری نادرست، بانک مرکزی هرگز از دارایی های ارزی کشور و ارزپاشی برای مدیریت بازار ارز از جمله در مقطع کنونی استفاده نکرده است.
🔹وی در اجلاس سالانه مجمع عمومی بانک مرکزی، مدیریت بازار ارز از طریق افزایش وصول درآمدهای نفت و گاز، تامین ارز موردنیاز واردات، گسترش تامین مالی ارزی و مدیریت ذخایر بین المللی کشور را برنامه های ارزی بانک مرکزی برشمرد و افزود: این مهم با کنترل و کاهش نوسانات نرخ ارز، افزایش درصد بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور به بیش از ۸۵ درصد، افزایش تامین ارز به تخصیص ارز از ۷۴ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۸۵ درصد در سال ۱۴۰۲ و کاهش مدت انتظار برای تخصیص و تامین و کنترل ثبت سفارشها با بودجهریزی ارزی عملیاتی شده است.
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رکورد بیسابقه ساخت و ساز مسکن در سهسال/ در دولتسیزدهم رشد تولید مسکن از منفی ۶/۹ به مثبت ۷/۱ درصد رسید
🔹وزیر راه و شهرسازی در آخرین جلسه هئیتدولت: در دولتسیزدهم ۵۰ هزار هکتار در محدوده شهری و ۵۰ هزار هکتار زمین نیز در محدوده روستایی به مدار ساخت وارد شد. با این وضع در پروژه نهضت ملی مسکن، در اتفاقی بیسابقه مجموعاً صدهزار هکتار زمین به مدار ساخت مسکن وارد شدهاست.
🔹نکته قابل توجه اینکه در مسکن مهر صرفا ۸ هزار هکتار زمین در محدودههای شهری و شهرهای جدید وارد مدار ساخت شده که این رقم در نهضت ملی مسکن به یکصد هزار هکتار رسیدهاست.
🔹از ابتدای انقلاب تا قبل از سال ۱۴۰۲ با تاسیس بنیاد مسکن، ۸۰۰ هزار قطعه زمین روستایی به مردم داده شد. از سال ۱۴۰۲ و چندماهه ۱۴۰۳، یک میلیون قطعه زمین روستایی در سامانه ثبت شده و در حال واگذاری به مردم است.
🔹قبل از دولت شهید رئیسی، سالانه ۴۷ هزار پروانه در بافتهای فرسوده صادر میشد؛ در این ۳سال، سالانه ۹۴ هزار پروانه صادر شدهاست.
@PadDolat