🌿 ⃟⃟ ⃟🌺
توصیفات کم نظیر امام خامنه ای درباره آیت الله شهید رئیسی
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز #رئیسی
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
https://eitaa.com/basijhonarmandan
🌿 ⃟⃟ ⃟🌺
گزیده ای از بیانات امروز رهبر انقلاب درباره انتخابات ریاست جمهوری پیش رو
#انتخابات
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
https://eitaa.com/basijhonarmandan
✍کلید واژه های جهت دهنده و راهبردی در سخنرانی حضرت آقا در سی و پنجمین سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی( ره) :
🔷️طوفان الاقصی رویدادی در مقیاس جهانی تغییر دهنده قرن بیست و یکم و آغاز پایان رژیم صهیونیستی
🔷️شهید رئیسی و شهدای خدمت ، نصاب جدیدی در خدمت گذاری و صفا و صمیمیت با مردم و مرزبندی با دشمن
🔷️حماسه آفرینی مردم در عزاداری شهدای جمهور و خدمت ؛ با حضور، استقامت ، آشکار کردن علایق عاطفی به خادمان ، نمایان شدن سرمایه ملی و طرفداری از شعارهای انقلاب، قدردانی از خادمین کشور، معرفی آرامش و اطمینان کامل مردم به دنیا و تاثیر آن در معادلات سیاسی منطقه
🔷️حماسه انتخابات، مکمل حماسه شهیدان؛ با نگاه بلند ملت به حفظ عمق راهبردی و ظهور ظرفیتهای انسانی و جلوگیری از حفره و نفوذ فرهنگی دشمن با انتخاب رئیس جمهور شایسته، پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب و حاکم شدن اخلاق در فضای رقابت های انتخاباتی
✍ دکتر شعبانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم عزیز ایران،
یادتان می آید قبل از انتخابات ادعا میکردن که با راهکارهای عاقلانه و عالمانه میخوان به زندگی فقرا رسیدگی کنند، اما بعدش در جواب گرانی ها میگفتند برای کاهش قیمتها دعا کنید؟!
#اسحاق_جهانگیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 شما رهبر بشوید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ واژه ای که حق مطلب را ادا کند پیدا نکردم!
لعنت الله علی القوم الظالمین.
🗣 عبدالله گنجی
سخنان آذر ماه ١٣٩٨ رهبر معظم انقلاب اسلامی در باره سلامت و ضعف مدیریت ابوذر که پیامبر به او مسولیت نمی داد.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
عَن اَبی ذَرٍّ (سَلامُ اللّهِ عَلَیهِ) اَنَّ النَّبیَّ (صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی اِنّی اَراکَ ضَعیفاً فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَینِ وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم.(۱)
قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی
خود جناب ابیذر این توصیهی پیغمبر به خودش را ذکر میکند؛ برای ماها هم درس است، درس بسیار بزرگی است. حضرت به او فرمود من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم؛ یعنی آن چیزی که میخواهم به تو بگویم، از روی کمال محبّت است؛ چون انسان به خودش کمال محبّت را دارد. خب حالا آن حرفی که حضرت میخواهد به ابیذر بزند چیست؟
اِنّی اَراکَ ضَعیفا
من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فیسبیلاللّه، رُکگو، و آسمان بر راستگوتر از او سایه نیفکنده، زمین راستگوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی.
فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَین
حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی پیدا است آن ضعفی هم که حضرت فرمودند، ضعف در مدیریّت است؛ یعنی تو آدمی هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی. این، درس برای ماها است. ما -حالا همهی ما نه؛ بعضیمان این جوری هستیم- به مجرّد اینکه یک مسندی، یک جایی، یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم که برویم آنجا! خب شما اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی. حالا بحث اسمنویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! خب شما که میخواهی بروی آنجا، آنجا سؤال دارد؛ این تواناییای که خدا به من و شما میدهد، کنارش مسئولیّت هست. این [مطلبی] که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است. شما هم همین جور؛ یعنی آن کسانی که مسئولیّتی دارند، همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.
وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم
هیچ مال یتیمی را هم شما به عهده نگیر. نه از باب اینکه احتمال این وجود دارد که خدای نکرده مثلاً ایشان دستدرازی میکند به مال یتیم. خب مقام ابیذر خیلی بالاتر از این حرفها است، نزدیک مقام عصمت است مقام او؛ پس این احتمال در او نیست. علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران میآیند دستدرازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی. برجستگیهای نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجهی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را قبول بکنیم؟ نکنیم؟ میتوانیم؟ نمیتوانیم؟ این بسیار مسئلهی مهمّی است.