💢آیا ایران ضعیف شده است؟
🔹نگاهی به حوادث اخیر نشان میدهد که برخلاف تبلیغات و خواستههای دشمنان، انقلاب اسلامی روز به روز پویایی و قدرت بیشتری پیدا میکند و این جبهه ضد ایران است که در حال فروپاشی است.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/345675/
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢تیرگی روابط اسرائیل با آمریکا/ شرایط رژیم صهیونیستی در راستای منافع ایران است
🔹اتفاقات در سرزمین های اشغالی به نحوی در حال رقم خوردن است که بسیاری از نخبگان سیاسی، امنیی از شکست اسرائیل مقابل ایران سخن می گویند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/345671/
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🇮🇷
📝 تفاوت «حرام شرعی» با «حرام سیاسی» چیست؟
🍃🌹🍃
🔻وجه اشتراکشان اینست که هر دو «حرامِ فقهی» هستند؛ اما تفکیکشان بخاطر توجّه به «تعدّدِ جهت حرمت» است. بیحجابی از دو جهت حرام است:
🔸جهت اوّل حرمتی که طبق ادلّهی مسلّم قرآنی و حدیثی دارد؛ فارغ از وجود حکومت اسلامی و ابعاد سیاسی که ممکن است داشته باشد.
🔹امّا جهت دوّم که معمولاً به آن توجّه نمیشود و رهبر انقلاب به آن اشاره فرمودند، حرمت مضاعفِ فقهی از جهت عنوان ثانیهای است که بخاطر شرایط ویژهی سیاسی و اجتماعی پیدا میکند.
🔸اگر امروز #حجاب بهمثابه خطّمقدّمِ جبههی دشمن برای «برهمزدنِ #انسجام_اجتماعی» و «جنگ با #حکومت_اسلامی» است، پس همراهی کردن با این جریان توسّط مسلمانانی که درون جامعۀ اسلامی زندگی میکنند و تحت حاکمیّت اسلام هستند، نوعی جنگ با حکومت اسلامی و لذا حرام است. (اینکه دقیقاً موضوعِ کدام عنوان فقهی میشود بحث دیگریست)
🔺از آنجا که این عنوان وجه سیاسیِ پررنگی دارد، رهبر معظم انقلاب از آن به «حرام سیاسی» تعبیر کردند.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 وزرای خارجه ایران و عربستان با یکدیگر دیدار کردند
🍃🌹🍃
✅ حسین امیرعبداللهیان وزیرامورخارجه کشورمانامروز پنجشنبه با فیصل بن فرحان دیدار کرد.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 روایت «العربیالجدید» از توافق شمخانى و پوتين براى حذف دلار از روابط تجارى ايران و روسيه
🍃🌹🍃
🔻العربی الجدید گزارش داد علی شمخانی در سفر بهمن ماه گذشته به روسیه دیدار خصوصی با ولادیمیر پوتین داشته است.
🔹حذف دلار از معاملات تجاری و متعادلسازی منابع ارزی غیردلاری دو کشور شامل یوان، درهم، روبل، ریال و روپیه در تجارت فیمابین و همچنین معاملاتی که با سایر کشورهای منطقه انجام میدهند از جمله توافقات میان شمخانی و پوتین بوده است.
🔺سفرهای سریالی شمخانی به امارات عربی متحده و عراق پس از بازگشت از چین که رئیس کل بانک مرکزی و برخی مقامات اقتصادی ایران نیز وی را همراهی کردند با هدف جلب مشارکت این کشورها که از بزرگترین شرکای اقتصادی ایران در منطقه به شمار میآیند، در زمینه اجرای سیاست حذف دلار از مبادلات تجاری بوده است.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 بیانیه مشترک ایران و عربستان در شهر پکن
🍃🌹🍃
🔻وزرای خارجه ایران و عربستان بر اهمیت گفت وگو پیرامون راههای گسترش روابط دو جانبه و فعالسازی موافقتنامه همکاریهای امنیتی بین دو کشور که در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۳۸۰ و موافقتنامه عمومی همکاری در زمینه اقتصاد، تجارت، سرمایهگذاری، فناوری، علوم، فرهنگ، ورزش و جوانان که در تاریخ ۶ خرداد ۱۳۷۷ به امضا رسیده است، تاکید نمودند.
🔸دو طرف توافق کردند نمایندگیهای دو کشور طی زمان مورد توافق، بازگشایی شود و اقدامات لازم را برای گشایش سفارتخانههای دو کشور در ریاض و تهران و سرکنسولگریهای این دو کشور در جده و مشهد صورت دهند.
🔹دو طرف توافق نمودند هماهنگیهای لازم را میان هیئتهای فنی برای بررسی راههای گسترش همکاری میان دو کشور از جمله از سرگیری پروازها و سفرهای متقابل هیئتهای رسمی و بخش خصوصی، تسهیل اعطای روادید برای شهروندان دو کشور از جمله روادید عمره، ادامه دهند.
🔺وزیر امور خارجه عربستان دعوت از وزیر امور خارجه ایران برای سفر به عربستان سعودی و برگزاری نشست دو جانبه در ریاض را تجدید نمود.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 توییت وزیر امور خارجه پس از دیدار با همتای سعودی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
🖼 مغول های کراواتی ...
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ازدواج حتی برای سالخوردگان نیز واجب است
🍃🌹🍃
👈بشنویم از زبان شیرین حاج آقا قرائتی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
💢 معاون اول رئیس جمهوری: کاهش نقش دلار در اقتصاد کشور یک ضرورت است
مخبر:
🔹باید با اتخاذ تدابیر و راهکارهای موثر، چسبندگی اقتصاد کشور به دلار را کاهش دهیم و با ایجاد مشوقها و امکاناتی برای فعالان اقتصادی و واردکنندگان، شرایطی فراهم شود تا مبادلات تجاری خود را با ارزهای دیگر غیر از دلار انجام دهند.
🔸نرخ های اعلامی ارز توسط برخی سامانه ها و سایت ها نرخ های تحریفی و نادرست هستند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢 رسانه آمریکایی: پیروزی دیگر دیپلماتیک چین با پیشروی آشتی ایران و عربستان
🔰شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز آمریکا در پی دیدار وزیران خارجه ایران و عربستان و توافقات جدید میان دو کشور گزارش داد:
🔸عربستان سعودی و ایران رقبای دیرینه منطقه ای هستند، اما به عنوان بخشی از توافقی که ماه گذشته با میانجیگری چین به امضا رسید، تهران و ریاض به سمت آشتی و احیای روابط دیپلماتیک حرکت کرده اند.
🔹این توافق نشان دهنده گامی جدید به سوی آشتی پس از هفت سال تنش میان عربستان و ایران است و احتمال درگیری مسلحانه میان این دو رقیب هم مستقیم و هم در درگیریهای نیابتی را کاهش میدهد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاشیههای دیدار ۵ ساعتۀ شاعران با رهبر انقلاب
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢توافق چین و برزیل برای کاهش نقش دلار؛ اهمیت و مزایا
🔹چین و برزیل به عنوان دو اقتصاد نوظهور و بزرگ، هفته گذشته در مورد کاهش کاربرد دلار در مبادلات تجاری و استفاده از ارزهای ملی به توافق رسیدند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/345698/
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از حملات صهیونیستها در غزه
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢غافلگیری رژیم صهیونیستی در برابر موشکهای پدافند هوایی نیروهای مقاومت
🔸تجهیز نیروهای مقاومت فلسطین به سامانههای موشکی پیشرفته پدافند هوایی، اصلیترین توانمندی رژیم متجاوز صهیونیستی را که استفاده از جنگندهها و بالگردهای ویژه عملیات نزدیک است را با چالش جدی روبهرو ساخته است.
🔹رژیم صهیونیستی در برابر استفاده نیروهای مقاومت از موشکهای پیشرفته پدافند هوایی کاملا غافلگیر شده است.
🔸هواگردهای رژیم صهیونیستی بر خلاف گذشته از فاصله دور به پرتاب موشکهای هدایت شونده به سمت اهداف خود در غزه اقدام میکنند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
✅ فصل جدید روابط ایران و عربستان در دولت سیزدهم
🔺سیاست خارجی دولت آیت الله رییسی در قالب نگاه به شرق در مسایل جهانی و اهتمام و اولویت دهی به همسایگان که در قالب یک اصل مهم در سیاست خارجی ایران مطرح گردید با برقراری روابط ایران و عربستان وارد فصل جدیدی خواهد شد.
🔺حسین امیرعبدالهیان و فیصل بن فرحان وزرای خارجه ایران و عربستان امروز پنج شنبه 17 فروردین در پکن با یکدیگر ملاقات نموده و در خصوص مناسبات دو کشور و اقدامات آتی در زمینه اجرای توافق از سرگیری روابط با یکدیگر رایزنی وگفتگو کردند.
🔺روابط ایران وعربستان فراز و نشیب های زیادی را طی سال های پس از انقلاب اسلامی تجربه نموده است.
واقعیت این است که جدا از رویکردها و تلاش های دولت سیزدهم به منظور احیاء روابط با همسایگان به ویژه عربستان، در زمان کنونی برآیندی از موضوعات و متغیر های گوناگون در سطوح منطقه ای و بین المللی موجب تغییر رویکرد عربستان در مواجهه با ایران شده است.
🔹تحولات پرشتاب و سرشت پیچیده روندهای موجود در منطقه حساس و استراتژیک غرب آسیا به ویژه ناکامی در جنگ یمن، روی کار آمدن دموکراتها در آمریکا ، خروج آمریکا از منطقه، بی ثباتی و ناآرامی های موجود در رژیم صهیونیستی و قابلیت نقش آفرینی ایران در تعیین نظم آینده منطقه ای به دنبال تحولات عراق،سوریه و یمن موجب تحول در روابط عربستان نسبت به ایران شده است.
🔹همچنین شرایط گذار نظم بین المللی و فرایند انتقال قدرت از غرب به شرق که در این میان چین به عنوان قدرت هژمون آینده تلاش نمود با میانجی گری خود به جای توسعه منازعات میان ایران و عربستان به حل اختلافات میان آنها کمک نموده تا زمینه برای بازیگری اقتصاد محور چین بیش از گذشته محقق گردد در چرخش سیاست خارجی عربستان موثر بوده است.ضمن اینکه ریاض نمی خواهد روابط چین در منطقه تنها به روابط استراتژیک با ایران محدود شود و از قافله کشورهای عضو شانگهای عقب بماند.
🔺 در این ارتباط، برخی تحلیل گران نگاه بدبینانه به رویکرد جدید سعودی ها داشته و با تکیه بر یک نوع روانشناسی منفی تاریخی و چالش های بنیادی در روابط دو کشور معتقدند موضوعات مورد اختلاف به ویژه شکست های پی در پی عربستان سعودی در عراق،سوریه،لبنان،یمن و فلسطین باعث می شود سطح شکننده ای در خصوص آینده روابط دو کشور در پیش باشد.
🔺واقعیت این است که این دغدغه و نگرانی بی مورد نیست و در تحلیل روابط دو کشور، همچنان عوامل هویتی و زمینه های مختلف منطقه ای و بین المللی مستعد واگرایی وجود دارد و عربستان به رغم چرخش در سیاست خارجی خود، روابطش را با شریک امنیتی خویش یعنی ایالات متحده آمریکا حفظ خواهدکرد اما در عین حال به دلیل شرایط خاص حاکم بر روابط دو کشور و تحولات جدید رخ داده در عرصه نظم بین المللی،روابط میان ایران و عربستان در شرایط جدید می تواند از اهمیت بسیاری در تامین منافع دو جانبه و منطقه ای،به هم ریختن برنامه های رژیم صهیونیستی و همچنین تغییر آرایش قدرت در سطح بین المللی و تحول در ساختار آن با توجه به میانجی گری موفق چین برخوردار باشد.
✍دکتر محسن محمدی الموتی عضو
هیات علمی دانشگاه
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰الان وقت امتحان مومنین است
الأعراف
قَالُوا أُوذِينَا مِن قَبْلِ أَن تَأْتِيَنَا وَمِن بَعْدِ مَا جِئْتَنَا قَالَ عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَن يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ فَيَنظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ
ﺁﻥﻫﺎ ﺑﺎ ﻣﻮﺳﻲ ﺩﺭﺩﺩﻝ ﻛﺮﺩﻧﺪ: «ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﭘﻴﺸﻤﺎﻥ ﺑﻴﺎﻳﻲ، ﺍﺫﻳﺖ ﻣﻲﺷﺪﻳﻢ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭘﻴﺸﻤﺎﻥ ﺁﻣﺪی ﻫﻢ ﺍﺫﻳﺖ ﻣﻲﺷﻮﻳﻢ.» ﻣﻮﺳﻲ ﻫﻢ ﺩﻟﮕﺮﻣﻲﺷﺎﻥ ﺩﺍﺩ: «ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭم ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺷﻤﻨﺎﻧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ، ﺟﺎﻧﺸﻴﻨﺸﺎﻥ ﺳﺎﺯﺩ ﺗﺎ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.» (١٢٩)
بیانات در دیدار مسئولان نظام ۱۴۰۲/۱/۱۵
یک روزی بود ــ که حالا اکثر شماها که جوان هستید، آن روزها را یادتان نمیآید ــ که مردم مؤمن و صاحبان فکر دینی و اسلامی کمترین حرکت اجرائی را در کشور در اختیار نداشتند، نمیتوانستند کار انجام بدهند، کار دست طواغیت و تبَعهی طواغیت بود؛ یک روزی اینجوری بود؛ خدای متعال آنها را از این مسندها بیرون انداخت، شما را گذاشت جای آنها. حضرت موسیٰ به بنیاسرائیل فرمود: عَسىٰ رَبُّکُم اَن یُهلِکَ عَدُوَّکُم وَ یَستَخلِفَکُم فِی الاَرضِ فَیَنظُرَ کَیفَ تَعمَلون؛ خدای متعال من و شما را گذاشته، باید امتحان پس بدهیم. چهجوری عمل میکنیم؟ آنها بد عمل کردند؛ ما چهجوری عمل خواهیم کرد؟ پس بنابراین، یک روی دیگر ذکر، یک بُعد دیگر ذکر عبارت است از خدمت. ماه رمضان ماه ذکر است، یعنی ماه خدمت است
✍#بازیاد_رجبعلی
https://eitaa.com/samenbr
🇮🇷معاونت سیاسی سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام برگزارمیکند🇮🇷
📱نشست وبیناری📱
موضوع:
بررسی آخرین تحولات منطقه غرب آسیا
سخنران: «دکتر سید هادی سید افقهی»
(تحلیلگر رسانه های بین المللی و دیپلمات سابق جمهوری اسلامی)
زمان: شنبه ۱۹ فروردین، ساعت ۲۰:۳۰
آدرس در اپلیکیش روبیکا:
✨کانال هادیان بصیر✨
🆔rubika.ir/hadianebasir1
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🇮🇷معاونت سیاسی سازمان بسیج مستضعفین برگزارمیکند🇮🇷
📱نشست وبیناری📱
موضوع:
بررسی آخرین تحولات منطقه غرب آسیا
سخنران: «دکتر سید هادی سید افقهی»
(تحلیلگر رسانه های بین المللی و دیپلمات سابق جمهوری اسلامی)
زمان: شنبه ۱۹ فروردین، ساعت ۲۰:۳۰
آدرس در اپلیکیش روبیکا:
✨کانال هادیان بصیر ایلام ✨
🆔rubika.ir/hadianebasir1
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇اکنون وقت عمل است(۲)
[سوره الأعراف (7): آيه 129]
قالَ عَسى رَبُّكُمْ أَنْ يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَ يَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ (129)
موسى گفت: اميد است پروردگارتان دشمن شما را نابود كند و شما را در اين زمين، جانشين آنان سازد تا ببيند شما چگونه عمل مىكنيد.
🌹👇امام خامنه ای در دیدار جمعی از دانشجویان ۱۳۹۷/۰۳/۰۷
حوصلهی انقلابی و صبر انقلابی، مثل خشم انقلابی است. وقتیکه حضرت موسیٰ بعد از پیغمبری آمدند به مصر و آن معجزه را نشان دادند و دعوت و این حرفها -خب، بنیاسرائیل منتظر بودند دیگر؛ از گذشته خبر داده شده بود که یک منجیای خواهد آمد و آن منجی هم موسیٰ است؛ حالا موسیٰ آمده، منتظر بودند بمجرّدیکه موسیٰ آمد، دستگاه فرعون کنفیکون بشود؛ نشده بود- قرآن میگوید آمدند پیش حضرت موسیٰ و گفتند که «اوذینا مِن قَبلِ اَن تَأتِیَنا وَ مِن بَعدِ ما جِئتَنا»؛تو که آمدی چه فرقی کرد؟ چه تفاوتی کرد؟ قبل از اینکه بیایی هم ما را آزار میکردند، زیر فشار بودیم، حالا هم که آمدی باز زیر فشاریم. ببینید! این آن حالت بیصبریِ بنیاسرائیلی است؛ بیصبری. حضرت موسیٰ گفت خب صبر کنید: اِنَّ الاَرضَ لله یورِثُها مَن یَشاءُ مِن عِبادِه وَ العاقِبَةُ لِلمُتَّقین؛تقوا اگر داشته باشید، عاقبت مال شما است؛ صبر لازم است. این حالت را نباید داشته باشید؛ اینکه ما بگوییم چرا نشد، چهجوری شد، پا به زمین بزنیم، درست نیست. این مطلبی [بود] که حالا در این زمینه خواستیم عرض کنیم.
ماستی که دوغ نمیشود
«نقل است شخصی با یک کاسه ماست رو به دریا ایستاده بود و با خودش میگفت: اگر میشد این کاسه ماست را به دریا ریخت تا همه آن دوغ شود چه میشد! اما حیف که نمیشود.» این قصه حکایت رفتار این روزهای رسانههای معاند است، آنهایی که تلاش میکنند تا از بستر ماجرای اعتراض یک شهروند نسبت به عدم رعایت پوشش دو خانم و ریختن یک سطل ماست بر سر آنها استفاده کرده و به خیال خود اینقدر آب به این سطل ماست ببندند و طول و تفسیر و تحریک کنند تا دریای دوغی از دل آن بیرون آورند اما باید بدانند که همیشه هم نمیتوان از یک کاه کوه ساخت.
اگرچه عدم رعایت پوشش و ریختن ماست بر سر دیگران هر دو اقدام غیرقانونی و اشتباه است اما اشتباه بزرگتر آن است که همگام با معاندان بطور دائم در تنور این ماجرا بدمیم و سعی کنیم خواسته و ناخواسته جامعه را به سمتی ببریم که در نهایت مردم در مقابل یکدیگر و یا در مقابل حاکمیت و قانون قرار گیرند. تقابلی بیحاصل، آن هم در شرایطی که باید اهتمام همگانی برای این باشد که چرخ اقتصاد شتاب بگیرد، می تواند چوب لای این چرخ بگذارد.
اگر نگاهی به محتوای خبری تولید شده در رسانههای فارسیزبان خارج از کشور بیاندازید خواهید دید بیشتر محتوا به گونهای است که ضمن ایجاد دوقطبی دروغین به گونهای طرفین را نگران، عصبانی و وادار به لجبازی کند تا دوباره جامعه را به ناآرامی و بلوا سوق دهد. پخش مکرر صحنههای هنجارشکنی و یا قانونشکنی، رقصیدنها، کشف حجابها و... از یکسو برای عصبانی کردن گروههای مذهبی و از سوی دیگر برجسته کردن مراسمات عزاداری کشتهشدگان حوادث سال گذشته، حضور نیروهای امنیتی و صحنههای تذکر به بیحجابی و... برای جری کردن گروه مقابل استفاده میکند در صورتی که در فضای حقیقی اکثریت مردم در حال امورات روزمره زندگی خود هستند و اساسا توجه چندانی به این مقولات ندارند.
حقیقت آن است که اولویت اصلی امروز جامعه فعال کردن ظرفیت های اقتصادی و درمان درد اقتصاد است. از اینرو امسال به درستی از سوی رهبر معظم انقلاب سال «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شد تا بلکه نگاه مردم و مسئولان بیش از هر چیز به این مقوله معطوف گردد.
◄ ترامپ محجبه شد/ ترامپ در یک گردهمایی ضمن انتقاد از رفتار غرب در مواجهه با کشورهای مسلمان گفت: «من اگر زن بودم حجاب میگذاشتم. به ما چه که برای حجاب و پوشش در کشورهای مسلمان دخالت کنیم. ۱۰۰۰ ساله آنها دوست دارند حجاب داشته باشند. چرا باید دخالت کنیم؟! من اگر زن بودم، نمیخواستم آرایش کنم، حجاب میذاشتم، راحت.» این موضعگیریها در حالی است که تاریخ، رفتار ترامپ را در قبال کشورهای مسلمان از یاد نمیبرد که بزرگترین و سبوعانهترین آن ترور وحشیانه سردار مقاومت بود.
◄ خبری بد برای مزدوران صهیونیستی/ عاموس یادلین رئیس سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در متنی نوشت: «رهبر ایران لبخند میزند و میگوید رژیم صهیونیستی پیش از ضربالاجل تصمیم به نابودی خود گرفته؛ در حال بحثاند که به ما حمله کنند یا بگذارند از درون نابود شویم.» کاربری در حاشیه این متن نوشته است: «دست به دست کنید تا برسد به دست گردانندگان شبکه اینترنشنال و همه مزدوران نگون بخت موساد!»
◄ ترمز بریدن اجارهبها در فصل نقل و انتقالات/ آمارهای تغییرات اجاره مسکن نشان میدهد در سال 1400 رشد اجارهبهای مسکن با نرخ نزدیک به 47 درصدی و در بهمن امسال با نرخ رشد بیش از 50 درصدی، رکورد 32 ساله رشد اجارهبها در مناطق شهری کشور شکسته شده است، موضوعی که حتی نه در سال 1374 و 1375 و نه در سال 1390 و 1391 رخ داده بود.
◄ بانکها جا زدند/ در قانون جهش تولید مسکن مقرر شده بانکها سالانه حدود ۲۰ درصد از تسهیلات اعطایی به بخشهایی اقتصادی را به بخش مسکن تخصیص دهند، اما حالا سهم بخش مسکن فقط ۷ درصد است. به نظر میرسد بانکها بنا به دلایلی همچون بلندمدت بودن زمان بازپرداخت تسهیلات مسکن، انگیزه چندانی به پرداخت اینگونه تسهیلات ندارند.
◄ یوان جایگزینی برای دلار/ یوان چین جایگزین دلار آمریکا بهعنوان پرمعاملهترین ارز در روسیه شد. روسیه همچنین قصد دارد از یوان چین به جای دلار آمریکا برای تسویه تجارت با آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین استفاده کند. پیش از این برخی کشورها تصمیم گرفته بودند که در فروش محصولات خود از ارزهای ملی استفاده کنند.
◄ خدمت بانک مرکزی آمریکا به صهیونیستها/ فعال رسانهای آمریکایی فاش کرد: «بانک مرکزی، پیش از اعلام ورشکستگی بانک سیلیکونولی به اسرائیلیها هشدار داده بود تا پولشان را از حساب خارج کنند! اسرائیلیها یک میلیارد دلار از بانک سیلیکونولی را به حسابهای خود در اسرائیل انتقال دادند.»