روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
⭐️👇تفاوت خوف و خشیت
فاطر
إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ غَفُورٌ
ﺍﺯ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺧﺪﺍ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﻰ ﺗﺮﺳﻨﺪ ; ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺗﻮﺍﻧﺎﻱ ﺷﻜﺴﺖ ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ .(٢٨)
👇⭐️امام خامنه ای در محفل انس با قرآن ۱۴۰۰/۱/۲۵
البتّه خشیت با خوف فرق دارد. خشیت عبارت است از آن حالتی که ناشی از فهم عظمت طرف مقابل است که به انسان دست میدهد؛ به این حالت میگویند خشیت. خشیت در مقابل پروردگار عالم ناشی از درک عظمت حضرت حق (جلّ و علا) است که «اِنَّما یَخشَی اللهَ مِن عِبادِهِ العُلَمَاءُ»؛(۳۱) آن کسانی که معرفتشان بیشتر است، داناییشان بیشتر است، خشیت از پروردگار مال آنها است. البتّه خطا نشود در فهم معانیِ خوف و خشیت و این چیزها که به معنای ترساننده بودن ذات مقدّس پروردگار فهمیده بشود؛ نه، اِنَّما تُنذِرُ مَنِ اتَّبَعَ الذِّکرَ وَ خَشِیَ الرَّحمٰنَ بِالغَیب؛ خشیت هست، امّا رحمانیّت محفوظ است؛ همان رحمان، آن که مظهر لطف و عنایت به بشر است، خشیت در مقابل او است به خاطر عظمت او.
خلاصه، ماه رمضان ماه قرآن است و حقّاً میتوان در این ماه از هدایت قرآنی بهره برد. قرآن را بخوانیم، زیاد بخوانیم، با دقّت بخوانیم، با تدبّر بخوانیم، با توجّه به خدای متعال بخوانیم، از خود خدای متعال در تلاوت قرآن طلب کمک کنیم و بدانیم که دل با قرآن جلا پیدا میکند؛ این تعبیر امیرالمؤمنین (علیه السّلام) است که «وَ اِنَّ اللَهَ سُبحانَهُ لَم یَعِظ اَحَداً بِمِثلِ هَذَا القُرآن»؛ این خطبهی بسیار زیبای صدوهفتادوششم نهجالبلاغه است که امیرالمؤمنین(علیه السّلام) در مورد قرآن میفرماید: وَ اِنَّ اللَهَ سُبحانَهُ لَم یَعِظ اَحَداً بِمِثلِ هَذَا القُرآن؛ خدای متعال در هیچ یک از کتابهای آسمانی، مثل قرآن آحاد بشر را موعظه نکرده، به آنها درس نداده، آنها را راهنمایی نکرده. فَاِنَّهُ حَبلُ اللهِ المَتینُ وَ سَبَبُهُ الاَمینُ وَ فیهِ رَبیعُ القَلب؛ بهار دل؛ دل را بهاری میکند، دل را باطراوت میکند، دل را سرسبز میکند، دل را زمینهی رویاندن معارف و توجّهات حقیقی قرار میدهد؛ وَ فیهِ رَبیعُ القَلبِ وَ یَنابیعُ العِلمِ وَ ما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُه؛ این کلمهی «جلا» در فرمایش امیرالمؤمنین (علیه السّلام) است
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
تعهدی که توحید بر روی دوش موحد میگذارد، بزرگترین، سنگین ترین، موثرترین تعهدها در میان عقاید اسلامی و دینی محسوب میشود.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_سیزدهم
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
چالش اصلی در مذاکرات ایران و آمریکا به روایت فلاحت پیشه
حشمت الله فلاحت پیشه با اشاره به مذاکرات برجامی اظهار کرد: موضوع اختلافی در روند مذاکرات وجود ندارد آن میزان که در ایران آن را به سطح یک تقابل سیاسی ارتقا می دهند شاید در آمریکا موضوع مذاکرات خیلی بیشتر محل اختلاف باشد تا در ایران. با وجود مسایل اختلافی و تحریم هایی که ترامپ وضع کرد علیه ایران و تحریم هایی که تحت عناوین دیگر وضع کرد، در ایران مسیر و چارچوب مشخص است. شورای عالی امنیت ملی خطوط قرمز و چارچوب مذاکرات را مشخص می کند و مذاکره کننده هر کسی باشد در تماس دائم با شورای عالی امنیت ملی کار را پیش می برد و الان مسئولان از مذاکرات وین برگشتند که متن قابل توافق را به نظر مسئولان عالی کشورشان برسانند تا در صورت توافق بر سر آن مذاکرات به مراحل بعد در سطح وزیران خارجه کشورهای عضو برجام منتقل شود. اگر کشور بتواند در چارچوب مذاکرات احیای برجام، ساختار تحریم را بشکند و این کار در یکی دو ماه آینده انجام شود حتما برای کشور یک پیروزی در پی خواهد داشت./ایسنا
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
شرط پزشکیان برای کنارهگیری از انتخابات
مسعود پزشکیان گفت: «ساز و کار اصلاح طلبان را میپذیرم و حتی اگر کسی در نظرسنجی نهایی به اندازهی یک رای از من بیشتر شانس داشته باشد کنار خواهم رفت و از او حمایت میکنم.»یک منبع نزدیک به مسعود پزشکیان، کاندیدای احتمالی انتخابات ریاستجمهوری دربارهی موضع او نسبت به ساز و کار جبههی اصلاحات ایران نوشت: «آقای پزشکیان - پنجشنبه ۲ اردیبهشت ماه - در دیدار با تعدادی از فعالان سیاسی اجتماعی استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا مستقل به انتخابات خواهد آمد یا به عنوان اصلاحطلب، گفت: بیشک اصلاحطلبم و با همین عنوان در انتخابات خواهم بود. البته از اصولگراها هم اصولگراترم. این سوال خیلیها بود.»پزشکیان در دیداری دیگر تصریح کرد: ساز و کار اصلاح طلبان را میپذیرم و حتی اگر کسی در نظرسنجی نهایی به اندازهی یک رای از من بیشتر شانس داشته باشد کنار خواهم رفت و از او حمایت میکنم.»
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔴 اعتراف به خدمت سردار سلیمانی به کشور از طریق رسانه سعودی/ گاندو ۳ در وزارت خارجه رو نمایی شد
♦️ یک فایل محرمانه که به شکلی مشکوک از وزارت خارجه دولت آقای روحانی به دست رسانه سعودی رسیده است به نوعی حکایت از یک نفوذ سازمان یافته در دستگاه دیپلماسی کشور دارد که یک مصاحبه داخلی وزیر خارجه از رسانه های ضد انقلاب سر در می آورد.
♦️ در هر حال این شکست امنیتی برای دولت روحانی که به قول برخی از کاربران شبکه های اجتماعی میتواند سوژه ساخت سریال ضد جاسوسی گاندو ۳ باشد، حاوی نکات جالبی است ظریف در این فایل می گوید شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی به او اجازه نداده است که میدان مبارزه با داعش را فدای دیپلماسی کند.
♦️ این اعتراف جالب از سوی ظریف به این معناست که اگر حاج قاسم سلیمانی میدان را هم مانند عرصه دیپلماسی به دولت روحانی واگذار می کرد احتمالاً همان طور که هنوز برجام بعد از هزاران بار نقض و رفت و برگشت همچنان در وین در دست مذاکره های نافرجام است میدان مبارزه با داعش نیز باید همچنان بعد از سالها ادامه پیدا می کرد. گرچه برخی کاربران شبکههای اجتماعی با ظرافت نوشتند که این سردار سلیمانی بود که فدای دیپلماسی گاندو پرور شده است.
♦️ ظریف همچنین ادعا می کند که برای برخی عملیات های مهم نظامی به او از قبل اطلاعاتی داده نشده است فارغ از اینکه این ادعا چقدر راست یا دروغ است باید این سوال را پرسید که چطور وزارت خارجه ای که یک فایل صوتی مصاحبه محرمانه در آن قابل حفاظت نیست را به شبکههای سعودی درز میکند می تواند مورد اعتماد قرار بگیرد و مثلاً به اطلاعات یک حمله سری نظامی از قبل داده شود
♦️ به نظر می رسد محتوای فایل منتشر شده توسط شبکه سعودی که به شکل مرموزی از وزارت خارجه ایران با آنها رسیده است از طریق نهادهای امنیتی و نظارتی حاوی اطلاعات مهمی از شبکه نفوذ در دستگاه دیپلماسی کشور است.
♦️ با توجه به برخی اخبار مبنی بر اینکه مسئولان این پروژه دو تن از مشاوران ارشد رئیس جمهور هستند، قطعا بررسی آن توسط دستگاه های امنیتی می تواند زوایا و اهداف پشت پرده آنرا در آستانه مذاکرات وین و انتخابات افشا کند.
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔻جبهه داخلی «حاج قاسم» و دیپلماتی که از «سردار مقاومت» ایراد میگیرد
🔹فایل صوتی منتشرشده از جواد ظریف حاوی نکات مهمی است که شاید مهمترین بخشهای آن مربوط به فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی بخصوص در ده سال اخیر است. او تاکید دارد که برای نظام همواره «میدان» بر «دیپلماسی» برتری داشته است.
🔹بر کسی پوشیده نیست که طراحی و شکلدهی به محور مقاومت پروژهای بوده که سالیان سال زمان برده و در گمنامی و غربت با فرماندهی حاج قاسم به پیش رفته است.
🔹حالا تصور کنید کسی که از ابتدای انقلاب مجموعا دو سه سال بیشتر در ایران زندگی نکرده، از آن سوی جهان آمده و وزیر خارجه شده، ادعای دیپلماسی هم دارد و میخواهد تمام مشکلات کشور را با مذاکره حل کند، از جمله پرونده منطقهای جمهوری اسلامی را.
🔹در یک فقره که برجام بود، الان کارنامه او پیش روی ماست، برجامی که در سالهای دولت اصلاحات سابقهاش را در نظر داشته و در تیم مذاکرهکننده حسن روحانی حضور داشته، سپس شخصا ریاست تیم ایرانی را برعهده گرفته و توافق درخشان برجام را به ارمغان آورده است!
🔹خودش میگوید وقتی برای تصدی وزارت خارجه به ایران آمده از فضای منطقه بیخبر بوده و حاج قاسم به او فهمانده که قیام یمن مردمی است و این ملت در حال جوشش است. همین برداشتها را تعمیم دهید که درباره بقیه کشورها چگونه و چه میزان شیک و فانتزی فکر میکرده است.
🔹و اضافه کنید که در عین حال معتقد بوده که آمریکا با یک دکمه تمام سیستم دفاعی شما را از کار میاندازد و هر کاری بخواهد میتواند بکند.
🔹کدام عاقلی است که در این شرایط حاج قاسم سلیمانی را کنار بگذارد و پرونده منطقهای جمهوری اسلامی را به کسی مثل ظریف با این مختصات بدهد؟ کسی که فقط دیپلماسی بلد است (؟) و خروجی دیپلماسیاش اکنون جلوی چشم همه است، میخواسته جنگ سوریه و عراق و یمن را با دیپلماسی حل کند. اسمش را هم میگذارد برتری دیپلماسی بر میدان. تصور عاقبت منطقه با دیپلماسی ظریف چیزی نیست که به تحلیل و بصیرت بالایی نیاز داشته باشد، تنها نگاهی به وضعیت برجام نشان خواهد داد که چه آیندهای انتظار منطقه را میکشیده است.
🔹هر روز که بگذرد عظمت کار سردار شهید بیشتر روشن میشود، او کسی بود که با همین وزیر خارجه وقت گذاشت و کار کرد تا منطقه را آزاد کند، بدون اینکه برایش مهم باشد که او پس از شهادتش با صبحانههای کاری با حاج قاسم فخرفروشی خواهد کرد و یک سال بعد اینچنین سادهاندیشانه انتظار فرمانبرداری محور مقاومت از خودش را داشته باشد.
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ظریف تو صوت منتشر شده میگه بخاطر اینکه به برجام ضربه بزنند وارد سوریه شدند!
♦️یعنی این جماعت برای اینکه دل آمریکا رو به دست بیارن حاضرن از داعشم حمایت کنن! برای چی؟ برای برجامی که هیچ فایدهای برای ما نداشت
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔹کمک امروز #ایران_اینترنشنال به ما فوق العاده بود؛ به همه ثابت کرد نوع نگرش #ظریف به رابطه #میدان و #دیپلماسی در تضاد کامل با اصول امنیت ملی است....
بهتآور است که او باور دارد "میدان باید در خدمت دیپلماسی باشد" در حالی که نهاد وزارت خارجه در دنیا ایجاد شده تا اهدافِ میدان را پیش ببرد...
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
ضرورت انتخاب متأملانه
با گذشت بیش از چهار دهه از عمر جمهوری اسلامی و نهادینه شدن پدیده انتخابات و مشارکت مردم در قدرت در یک نظام دینی، نگرش نقادانه به چگونگی حضور نامزدهای انتخابات در این کارزار، ضرورتی مهم است، چرا که نوع حضور نامزدها، ادبیات و مواضع انتخاباتی آنان نقش بسیار مهمی در میزان مشارکت مردم در انتخابات و سمتوسوی حرکت کشور دارد.
✍️دکتر حمزه عالمی
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329932
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
سرلشکر باقری: اقدامات اخیر صهیونیستها را سر عقل خواهد آورد
🔹صهیونیستها فکر میکنند میتوانند به طور دائم خاک سوریه را هدف قرار دهند و در جاهای مختلف و در دریاها شیطنت کنند و پاسخ نگیرند.
🔹قطعا اقدامات انجام شده طی چند روز اخیر و اقدامات آینده که منافع آنها را به خطر میاندازد، آنها را سر عقل خواهد آورد. آینده جبهه مقاومت روشن است.
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 موعظهای نافذ از شهید مطهری درباره استفاده از فرصت استثنایی ماه مبارک رمضان همراه با ابیات زیبایی از سعدی شیرازی
#شهید_مطهری
#ماه_رمضان
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
✅👇👇در وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران چه می گذرد
سوره النساء (4): آيه 143]
مُذَبْذَبِينَ بَيْنَ ذلِكَ لا إِلى هؤُلاءِ وَ لا إِلى هؤُلاءِ وَ مَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَلَنْ تَجِدَ لَهُ سَبِيلاً (143)
(منافقان) بين كفر و ايمان سرگشتهاند، نه با اين گروهاند و نه با آن گروه و خداوند هر كه را گمراه كند، براى او راه نجاتى نخواهى يافت.
🔰👇پيامها:
1- منافقان، استقلال فكر و عقيده ندارند به هر حركتى مىچرخند، به ديگران وابسته و بىهدف سرگردانند. «مُذَبْذَبِينَ بَيْنَ ذلِكَ»
2- منافق، آرامش ندارد. چون پيوسته بايد موضع جديد، تصميم فورى و عجولانه بگيرد. «مُذَبْذَبِينَ بَيْنَ ذلِكَ»
3- در مواضع اعتقادى و بينش فكرى، قاطعيّت لازم است. «مُذَبْذَبِينَ بَيْنَ ذلِكَ»
4- منافق، مورد قهر خداوند است. «مَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ»
5- نفاق، درد بى درمان است. «فَلَنْ تَجِدَ لَهُ سَبِيلًا»
۷ اردیبهشت ۱۴۰۰