باسلام وتحیت وخداقوت
خدمت همه شما همراهان گرامی واساتید گرانقدر
با تبریک ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
✍️ طبق روال روزهای جمعه هر هفته، تحلیل های راهبردی زیر با عناوین :
✅زینب کبری الگوی رفتار اجتماعی زن مسلمان
✅راه نجات ایران از تحدید نسل ها
✅گاهنامه هدایت
✅جنگ شناختی دشمن
✅پرسمان
#حماسه و بصیرت
#روشنگری
#ایران_قوی
#آذربایجان غربی
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
دوستانی که به هر طریق می توانند در تولید محتوا به ما کمک کنند در پی وی اطلاع دهند...
عزیزانمان را به کانال های ثامن فرا بخوانیم ...
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈زینب مصداق تحقق آیه ۱۷۷ بقره
البقره
لَّيْسَ الْبِرَّ أَن تُوَلُّوا وُجُوهَكُمْ قِبَلَ الْمَشْرِقِ وَالْمَغْرِبِ وَلَٰكِنَّ الْبِرَّ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَالْمَلَائِكَةِ وَالْكِتَابِ وَالنَّبِيِّينَ وَآتَى الْمَالَ عَلَىٰ حُبِّهِ ذَوِي الْقُرْبَىٰ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَالسَّائِلِينَ وَفِي الرِّقَابِ وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَالْمُوفُونَ بِعَهْدِهِمْ إِذَا عَاهَدُوا وَالصَّابِرِينَ فِي الْبَأْسَاءِ وَالضَّرَّاءِ وَحِينَ الْبَأْسِ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ صَدَقُوا وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُتَّقُونَ(177)
👈امام خامنه ای
۱۳۸۸/۱۱/۱۹
در جمع پرسنل نیروی هوای
یک مقایسهی کوتاه بین زینب کبری و بین همسر فرعون، عظمت مقام زینب کبری را نشان میدهد. در قرآن کریم، زن فرعون نمونهی ایمان شناخته شده است، برای مرد و زن در طول زمان تا آخر دنیا. آن وقت مقایسه کنید زن فرعون را که به موسی ایمان آورده بود و دلبستهی آن هدایتی شده بود که موسی عرضه میکرد، وقتی در زیر فشار شکنجهی فرعونی قرار گرفت، که با همان شکنجه هم - طبق نقل تواریخ و روایات - از دنیا رفت، شکنجهی جسمانی او، او را به فغان آورد: «اذ قالت ربّ ابن لی عندک بیتا فی الجّنة و نجّنی من فرعون و عمله»؛ از خدای متعال درخواست کرد که پروردگارا! برای من در بهشت خانهای بنا کن. در واقع، طلب مرگ میکرد؛ میخواست که از دنیا برود. «و نجّنی من فرعون و عمله»(۴)؛ من را از دست فرعون و عمل گمراهکنندهی فرعون نجات بده. در حالی که جناب آسیه - همسر فرعون - مشکلش، شکنجهاش، درد و رنجش، درد و رنج جسمانی بود؛ مثل حضرت زینب، چند برادر، دو فرزند، تعداد زیادی از نزدیکان و برادرزادگان را از دست نداده بود و در مقابل چشم خودش به قربانگاه نرفته بودند. این رنجهای روحی که برای زینب کبری پیش آمد، اینها برای جناب آسیه - همسر فرعون - پیش نیامده بود. در روز عاشورا زینب کبری این همه عزیزان را در مقابل چشم خود دید که به قربانگاه رفتهاند و شهید شدهاند: حسینبنعلی (علیهالسّلام) - سیدالشهداء - را دید، عباس را دید، علیاکبر را دید، قاسم را دید، فرزندان خودش را دید، دیگرِ برادران را دید. بعد از شهادت، آن همه محنتها را دید: تهاجم دشمن را، هتک احترام را، مسئولیت حفظ کودکان را، زنان را. عظمت این مصیبتها را مگر میشود مقایسه کرد با مصائب جسمانی؟ اما در مقابل همهی این مصائب، زینب به پروردگار عالم عرض نکرد: «ربّ نجّنی»؛ نگفت پروردگارا! من را نجات بده. در روز عاشورا عرض کرد: پروردگارا! از ما قبول کن. بدن پاره پارهی برادرش در مقابل دست، در مقابل چشم؛ دل به سمت پروردگار عالم، عرض میکند: پروردگارا! این قربانی را از ما قبول کن. وقتی از او سؤال میشود که چگونه دیدی؟ میفرماید: «ما رأیت الّا جمیلا». این همه مصیبت در چشم زینب کبری زیباست؛ چون از سوی خداست، چون برای اوست، چون در راه اوست، در راه اعلای کلمهی اوست. ببینید این مقام، مقام چنین صبری، چنین دلدادگی نسبت به حق و حقیقت، چقدر متفاوت است با آن مقامی که قرآن کریم از جناب آسیه نقل میکند
👈توان واقعی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای جنگ با ایران!/
«رابرت اینکلاش» کارشناس شبکه راشاتودی در مورد حمله رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «در صورت دخالت آمریکا در این جنگ، هزاران نفر از سربازان آمریکایی در این جنگ کشته خواهند شد؛ آنها نمیتوانند حمله بزرگ زمینی علیه ایران ترتیب دهند، آنها که فکر میکنند این کار ممکن است، به وسعت، جمعیت و قدرت ایران نگاهی بیندازند!». وی در مورد سرنوشت رژیم صهیونیستی در صورت حمله به ایران نیز گفت: «آنها با خاک یکسان و از روی نقشه محو خواهند شد!».
حرف روز
👈طلب 50 ساله!
50 سال از بدهی ۵۳۵ میلیون دلاری انگلیس به ایران میگذرد؛ اما در روزهای اخیر که فشارها به دولت انگلستان افزایش پیدا کرده است، آنها به دنبال راهی برای پرداخت این بدهی هستند.
👈نکات تحلیلی:
بدهی انگلیس به ایران مربوط به سال ۱۳۵۰ است؛ پولهای بیزبانی که بهجای رفع مشکلات مردم با عنوان خرید تانک چیفتن به شرکتهای انگلیسی پرداخت شد تا از ورشکستگی نجات یابند؛ اما پس از عبور از بحران هیچگاه حاضر نشدند پولها را حتی در قالب ارسال تجهیزات نظامی به ایران برگردانند؛ اما مسئولین کشور اخیراً رایزنیهای خود را برای دریافت این مطالبات افزایش دادهاند.
1️⃣- در سالهای گذشته همواره مسئولین سیاست خارجی که خود را سرآمد دیپلماسی و گفتوگو در عرصه بینالملل میدانستند، هیچگاه بهصورت جدی پیگیر دریافت پولهای بلوکهشده ایران در لندن نبودهاند، شاید رودربایستی یا حضور فرزندان و خانوادههایشان در غرب مانع از دریافت اموال ملت ایران شده است.
2️⃣- وقتی علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در وزارت خارجه انگلیس حضور پیدا میکند و پایش را در یک کفش کرده که بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی (۵۳۵ میلیون دلاری) کشورمان را سریعاً پرداخت کنید، میخواهد به طرف انگلیسی ضربالمثلشان را معنی کند که «صدای عمل رساتر از حرف است» و پاشنه درب را تا وصول طلبمان میکنیم.
3️⃣- به دلیل فشارهای ایران، در روزهای اخیر چندین بار دولت انگلیس تعهد داده که بدهی ایران را میپردازد؛ «لیز تراس»، وزیر امور خارجه انگلیس گفته که بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی کشورش به ایران یک «بدهی قانونی» است و دولت لندن میخواهد آن را پرداخت کند. همچنین هیئتی از وزارت خارجه انگلیس هفته گذشته برای بررسی مکانیسم پرداخت بدهی این کشور به ایران، به تهران آمد.
نکات راهبردی:
1️⃣- پیگیریهای وزارت خارجه دولت سیزدهم در حد حرف باقی نمانده و ورود گسترده واکسنهای کرونا، ترانزیت گسترده همسایگان از خاک ایران و بازگشت میلیاردها دلار از اموال کشورمان حکایت از آن دارد که موضوع انگلیس هم بهسرعت قابلحل است.
2️⃣- مطالبه حقوق ملت ایران وظیفه همه جناحهای سیاسی، گروهها، احزاب و رسانهها است و باید این موضوع بخشی از فرهنگ سیاسی کشورمان شود که هنگام وصول طلبهای ملت ایران از همه دولتهای خارجی باهم متحد هستیم و وزارت خارجه را تنها نمیگذاریم. 4- وزارت خارجه از لبخندهای تصنعی و دستهای چدنی عبور کرده و مطالبات ملت ایران را بهصورت واقعی دنبال خواهد کرد و انشاءالله موفق خواهد شد که تحریمها را حتی بدون عکس یادگاری برطرف کند.
✍️#فرهاد_مهدوی
📝 #یادداشت_کوتاه | آخرین خبرها از نبرد وین‼️
🍃🌹🍃
🔻 غربیها مجبور شدند روی پیشنویس ایران مشغول به مذاکره شوند(یک منبع آگاه). این اولین پیروزی ایران در نبرد وین است.
🔸 در این دور طرف غربی اسیر ابتکار عمل ایران شد و بعد از آنکه تنها پس از دو جلسه بررسی در کارگروهها ناگهان روند مذاکرات را به درخواست آمریکاییها در هفته گذشته ناقص گذاشت، حالا به مذاکره و روند درگیرشدن در مذاکره در چارچوب بررسی پیشنویسهای ایران بازگشته و در مقابل عملگرایی ایران مجبور به پذیرش واقعیت و واقعگرایی شد.
🔹 پس از شکست آمریکا و شرکایش در همراهسازی کشورهای منطقه مانند ترکیه و امارات و همچنین چین و روسیه یعنی دو شریک همسوی ایران در مذاکرات، و پس از شکست آمریکا در افزایش فشار تحریمی و تاثیرگذاری بر ایران از طریق معتبرسازی تهدید، حالا وضعیت مذاکرات نشان میدهد که طرفهای غربی بیشتر به میز مذاکره فکر میکنند، درحالیکه اسراییل تنها مخالف تداوم مذاکرات و حصول توافق احتمالی مانده است، چرا که دو هفته تلاشش در سفرهای اروپایی و تماس با آمریکا برای نمایش نقش پلیس بد با شکست مواجه شده و حالا از سر عصبانیت به تندروی بیحاصل برای تشدید تنشها روی آورده که نقش خودش را متقاعدکننده نشان دهد.
🔺 تروئیکای اروپایی فشار بسیار زیادی را برای تخریب مذاکرات با ۳ هدف مشخص در دستور کار قرار داده که شامل امتیازگیری از چین و روسیه، امتیازگیری از ایران و امتیازگیری از اتحادیه اروپا به نمایندگی مورا و بورل است. اتحادیه اروپا از فشار تروئیکا بهشدت ناراضی است.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️زینب کبری مصداق صبار شکور
سوره إبراهيم: آيه 5
إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
✅برخی مؤمنین «صابر»ند و برخی دیگر «صبور»؛ امّا خواص از مؤمنین اند که «صبّار»ند؛ یعنی در نهایت صبر. صبر در مصیبت ها و امتحانات الهی، صبر در عبودیت و اطاعت از دستورات الهی و صبر در ترک معصیت و گناه.
همچنین برخی از مؤمنین «شاکر»ند و برخی دیگر «شکور».
انسان مؤمنی که در تحمل مصیبت و انجام طاعت و ترک معصیت، صبّار باشد و صبرش نیز فقط برای کسب رضای خدا باشد و از همه بالاتر اینکه، نه تنها از دچار شدن به انواع سختی ها حتی اندکی هم در دلش احساس نارضایتی نمی کند، بلکه از خداوند بسیار هم شاکر باشد، آنگاه چشم دلش باز و فهمش از دین و منابع دینی، فهمش از زندگی، فهمش از موضوعات مختلف اجتماعی - سیاسی و فهمش از بسیاری مسائل دیگر، فهمی حکیمانه می شود. خداوند بندگان خاص خود را پس از طی کردن سختی هایی طاقت فرسا در زندگی، به فهمی حکیمانه نائل می سازد. و هرچه «صبر» و «شکر» انسان بیشتر باشد، فهمش نیز حکیمانه تر خواهد بود.
✅و این همان معنای این کریمه قرآن است که می فرماید تنها کسانی به فهم عمیق و حکیمانه از آیات الهی دست می یابند که هم «صبّار» باشند و هم «شکور»:
«إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم: 5، لقمان: 31، سبأ: 19، شوری: 33)
⛔️این یک حیله است .
آمریکایی ها بر اساس توافق با کاظمی تعدادی از نیروهای خود را از عراق خارج خواهند کرد و سپس می گویند بقیه نیروها با تغییر ماموریت - از جنگی به آموزشی - در عراق باقی می مانند .
کاظمی عدد این نیروهای باقی مانده در عراق را ۵۰۰ نفر و سنتکام - فرماندهی مرکزی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه - تعداد نیروهایی که باقی خواهند ماند را ۲۵۰۰ نفر اعلام کرده است .
در خصوص این موضوع ملاحظاتی وجود دارد :
1️⃣ - دولت عراق واقعا" نمی داند تعداد نیروهای نظامی آمریکا در عراق - که عمدتا" در دو پادگان عین الاسد در الانبار و الحریر در اربیل مستقر می باشند - چقدر است . چون ورود نظامیان امریکایی هیچگاه به اطلاع دولت عراق نرسیده است .
2️⃣ - تغییر ماموریت نظامی از جنگی به آموزشی قابل تشخیص نخواهد بود . ضمن آنکه در ذیل توافق امریکا با دولت عراق نوشته شده است در صورت ضرورت نیروی رزمی به نیروهای آموزشی و پشتیبانی اضافه خواهند شد !
مرجع تشخیص ضرورت هم خود آمریکایی ها هستند .
3️⃣- نیروهای موسوم به آموزشی زیر نظر سنتکام عمل کرده و دولت عراق نظارتی بر کار آنان نخواهد داشت .
4️⃣- جنگنده های هوایی آمریکا در عراق باقی می مانند و اجازه دارند بصورت غیر مشروط از آسمان عراق استفاده نمایند بدون هماهنگی با دولت و ارتش عراق .
5️⃣ - مقاومت عراق اعلام کرده است تفکیک نیروهای نظامی آمریکا به جنگی و آموزشی را قبول نداشته و باید همه نظامیان امریکایی در پایان سال جاری میلادی - تا ۲۰ روز دیگر - خاک عراق را ترک کنند .
✍️#سعد_الله_زارعی
#یادداشت_کوتاه | آخرین خبرها از نبرد وین‼️
🍃🌹🍃
🔻 غربیها مجبور شدند روی پیشنویس ایران مشغول به مذاکره شوند(یک منبع آگاه). این اولین پیروزی ایران در نبرد وین است.
🔸 در این دور طرف غربی اسیر ابتکار عمل ایران شد و بعد از آنکه تنها پس از دو جلسه بررسی در کارگروهها ناگهان روند مذاکرات را به درخواست آمریکاییها در هفته گذشته ناقص گذاشت، حالا به مذاکره و روند درگیرشدن در مذاکره در چارچوب بررسی پیشنویسهای ایران بازگشته و در مقابل عملگرایی ایران مجبور به پذیرش واقعیت و واقعگرایی شد.
🔹 پس از شکست آمریکا و شرکایش در همراهسازی کشورهای منطقه مانند ترکیه و امارات و همچنین چین و روسیه یعنی دو شریک همسوی ایران در مذاکرات، و پس از شکست آمریکا در افزایش فشار تحریمی و تاثیرگذاری بر ایران از طریق معتبرسازی تهدید، حالا وضعیت مذاکرات نشان میدهد که طرفهای غربی بیشتر به میز مذاکره فکر میکنند، درحالیکه اسراییل تنها مخالف تداوم مذاکرات و حصول توافق احتمالی مانده است، چرا که دو هفته تلاشش در سفرهای اروپایی و تماس با آمریکا برای نمایش نقش پلیس بد با شکست مواجه شده و حالا از سر عصبانیت به تندروی بیحاصل برای تشدید تنشها روی آورده که نقش خودش را متقاعدکننده نشان دهد.
🔺 تروئیکای اروپایی فشار بسیار زیادی را برای تخریب مذاکرات با ۳ هدف مشخص در دستور کار قرار داده که شامل امتیازگیری از چین و روسیه، امتیازگیری از ایران و امتیازگیری از اتحادیه اروپا به نمایندگی مورا و بورل است. اتحادیه اروپا از فشار تروئیکا بهشدت ناراضی است.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل(۱۲۳)
🌀 خبر: ادامه دور جدید مذاکرات هستهای از روز پنجشنبه مجدداً آغاز شد و علی باقری، مذاکرهکننده ارشد کشورمان در مذاکره با گروه ۱+۴ مجدداً تأکید کرد که ایران در مذاکرات اراده جدی داشته و در صورت فراهم شدن زمینههای لازم، هیچ مانعی برای توافق نمیبیند.
🍃🌹🍃
❌ گزارههای تحلیلی:
🔹 شواهد و قرائن ناظر به مواضع و مصاحبههای شخصیتهای مرتبط با مذاکرات نشان میدهد که فضای حاکم بر مذاکرات در حال دگرگون شدن است. در این خصوص انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگکننده کمیسیون مشترک برجام در پایان جلسه کمیسیون مشترک برجام گفته است که تمامی طرفهای مذاکرهکننده تأکید کردند که تا زمان حصول توافق، به مذاکرات ادامه میدهند.
🔸 مسئله اساسی در این دور از مذاکرات این است که آمریکاییها با همکاری طرفهای اروپایی در مواجهه با ابتکار جمهوری اسلامی در ارائه دو سند اقدام، دست به بازی جدیدی زدهاند تا روند مذاکرات را تغییر داده و همزمان به محاسبات ذهنی طرف ایرانی برای عقبنشینی از مواضع خود حمله نمایند.
🔹 این بازی در محیط رسانهای با روایتگریهای جعلی و با هدف ادراکسازی برای مقصر جلوه دادن ایران بهعنوان عامل به بنبست کشاندن مذاکرات و همزمان ایجاد تحریمهای جدید علیه اشخاص حقیقی و حقوقی و برخی نهادها و همچنین اثرگذاری روانی بر محیط اقتصادی بهویژه در حوزه ارز، طراحی و عملیاتی شده است.
🔸 در حال حاضر طرف آمریکائی بهشدت بر روی به نتیجه رسیدن توافقی بر اساس سند مذاکرات ناتمام ژوئن گذشته که طرفین به حداقل اختلافات رسیده بودند، هراس دارد؛ چراکه تمامی مسیرها را برای آغاز سناریوهای بعدی آمریکا خواهد بست.
🔺 جمعبندی: آمریکا به مذاکرات در این مقطع زمانی بهمثابه فرصتی نگاه میکند که در حال از دست رفتن است. از نگاه آنان اگر با ایران در این مقطع کنار نیایند و توافق نکنند، نمیتوانند در آینده امتیاز کنونی را هم بگیرند. بر همین مبناست که تلاش دارند تا با قرار دادن ایران در یک محیط پرفشار روانی و رسانهای؛ مواضع و خواستههای جمهوری اسلامی را تعدیل دهند تا به یک توافق شکننده و قابلتعمیم دست یابند؛ اما هیئت مذاکرهکننده ایرانی با ابتکار عمل آمیخته به حسن نیت و ارائه پیشنهاد منطقی، مستدل و قابلانعطاف در وین ظاهرشده و تمامی مسیرها را بر روی طرفهای مدعی برای جلوگیری از زیادهخواهی بسته است.
✍️ احمد بنافی
#روشنگری
#ثامن
#مذاکرات_وین
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | ارز ۴۲۰۰ تومانی از بودجه حذف شد
🍃🌹🍃
✅ دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی را در لایحه بودجه سال آینده حذف کرد و بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای جبران هزینه اصلاح نرخ کالاهای اساسی، دارو، خرید تضمینی گندم و یارانه نان اختصاص میدهد.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🔴 نائب رئیس آکادمی دانش موشکی روسیه: ایران جزء چهار قدرت موشکی دنیا قرار دارد؛ ایران توانایی این را دارد که اسرائیل را غیر قابل سکونت کند!!
'قسطنطین سیفکوف' نائب رئیس آکادمی دانش موشکی و توپخانه ای روسیه در مصاحبه ای جنجالی با شبکه روسیاالیوم گفت:
🔹"اسرائیل در حال حاضر توانایی رصد موشک های ایران را ندارد؛ در صورت حمله اسرائیل به ایران، این کشور می تواند نیروگاه های هسته ای اسرائیل را هدف قرار دهد و سرزمین کوچک اسرائیل را غیر قابل سکونت کند؛ در صورت حمله اتمی به ایران، روسیه و چین حتما واکنش نشان خواهند داد"
👈توطئه ضد لبنانی آمریکا!/
«نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزبالله گفت: «امروز سفارت آمریکا با بودجه و ائتلافها و کمپینهای رسانهای خود که بهای زیادی برای آنها پرداخته است، نبرد انتخابات پارلمانی لبنان را مدیریت میکند. چراکه میخواهد پارلمان لبنان سکویی برای هدف قرار دادن مقاومت باشد و از این طریق لبنان را به روند عادیسازی روابط با دشمن صهیونیستی بکشاند
حرف روز
👈برد شیرین برای تغییر هندسه مذاکرات!
بنا بر اظهارات منابع آگاه، غربیها پیشنویس ایران را در مذاکرات پذیرفتهاند و این موضوع برد شیرینی است که در سایه سیاست خارجی صحیح دولت سیزدهم و ایستادگی و پایمردی مذاکرهکنندگان ایرانی بهدستآمده است.
نکات تحلیلی:
-1️⃣شکست آمریکا و شرکایش در همراهسازی کشورهای منطقه مانند ترکیه و امارات و همچنین چین و روسیه، دو شریک همسوی ایران در مذاکرات پسازآن اتفاق میافتد که آمریکاییها تحتفشار رژیم صهیونیستی و لابی طرفدار این رژیم راههای دیگری را نیز برای جنگ با ایران در عرصههایی نظیر؛ افزایش فشارهای تحریمی، مقصرنمایی رسانهای ایران بهعنوان عامل شکست مذاکره و تلاش برای تأثیرگذاری بر ایران از طریق بهاصطلاح معتبرسازی تهدیدات و بیثباتسازیهای امنیتی با عملهگری صهیونیستی را نیز آزمودند، اما در همه آنها شکست خوردند. حتی به تعبیر ویلیام برنز، رئیس سیا، آنها مدرک و سندی نیافتند که ذرهای انحراف ایران از مصارف صلحآمیز هستهای را مستمسک اجماعسازی علیه تهران مورد بهرهبرداری قرار دهند.
2️⃣- مهمترین نقطه تمایز این دوره از مذاکرات که دلیل اصلی پیروزی شیرین در مصاف دیپلماتیک اخیر هم هست، این است که «منطق مجاهده برای استیفای حقوق ملت ایران مبتنی بر خوداتکایی داخلی» جایگزین «منطق استیصال» گذشته شد. این منطق بر تارک اصول دیپلماسی دولت و تیم جدید نشست و شجاعانه شروط اصلی ایران برای مذاکرات وین طرح شد. 3- شروط ایران یک ویژگی بزرگ داشت و آن، گره نزدن زلف اقتصاد و معیشت مردم به مذاکره، اعلام و بر اجرای آن اصرار شد: الف) تمام تحریمهایی که از سوی ترامپ و اوباما وضع شده، باید برداشته شوند و انتفاع اقتصادی ایران تضمین شود؛ ب) نسبت به عدم خروج مجدد آمریکا از توافق هستهای تضمین معتبر داده شود؛ ج) ایران پس از راستیآزمایی رفتار آمریکا در لغو تحریمها اقدامات محدودکننده خود را انجام میدهد؛ د) ایران سانتریفیوژهای نسل جدید و همچنین مواد غنیسازی شده خود را در داخل کشور و زیر نظر مستقیم آژانس انرژی اتمی نگهداری کند.
👈نکته پایانی:
مروری بر کلیات طرح ایران برای مذاکرات وین که امروز به ابزاری برای تضمین رفع تحریمها تبدیل شده است، نشان میدهد این شروط درواقع، عصاره و چکیده همان شروط نهگانه رهبر معظم انقلاب است. متأسفانه در پرتو منطق استیصال حاکم بر تیم گذشته، به آنها توجه نشد؛ اما امروز دولت مردمی و انقلابی هوشمندانه با بکارگیری به هنگام مؤلفههای قدرت در حال تغییر هندسه و نتیجه مذاکرات است.
✍️#فتحالله_پریشان
🍁
🔰 محوریابی سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار پرستاران و خانواده شهدای سلامت
🍃🌹🍃
🔻 اشاره به ظرفیت روحی و عقلی عظیم جنس زن که زینب کبری آن را به همه تاریخ و همه جهان نشان داد.
🔹 تاکید کردن بر اینکه زن میتواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمل و دوم اینکه میتواند قله بلندی باشد از خردمندی و تدبیر
🔸 تاکید بر دنبال کردن مسئلهی تعرفه [خدمات پرستاری] به طور جدی توسط وزارت بهداشت
🔹 اشاره به ارزش والای کار پرستاران جهت کمک به نیازمندان
🔸 دعوت از هنرمندان برای ساختن برنامههای هنری جذاب در زمینه سختیهای کار پرستاران
🔺اشاره به اینکه اگر حقایق جامعه، کشور و انقلاب توسط خودمان روایت نشود، دشمن آنرا ۱۸۰ درجه خلاف واقع روایت میکند.
#روشنگری
#ثامن
#روز_پرستار
گزارش روز
👈ریسمان پوسیده!
«احمد شیرزاد» از اعضای طیف تندرو اصلاحطلب و نماینده مجلس ششم، نظام را به کوتاه آمدن در مقابل جبهه استکبار دعوت کرده و نوشته است: «مذاکرهکنندگان و دستگاه سیاست خارجی باید از حرفهای غیرمتعارف و هیجانی اجتناب کنند. اگر در داخل کشور خیلی علیه غربیها شعار بدهند فضای منفی ایجاد میکند و بلافاصله افکار عمومی داخل کشور دچار نگرانی میشود».
👈گزارههای خبری:
«محمدتقی فاضل میبدی» فعال اصلاحطلب که پیشازاین مدعی شده بود که «چون مرگ بر آمریکا گفتیم، زایندهرود خشک شد!»، در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت: «اگر مذاکره با آمریکا بهصورت مستقیم صورت بگیرد، بهتر است. بههرحال بهجای اینکه طرف اصلی را در اتاق دیگری بنشاند و از طریق دیگری پیام برساند، این مذاکره نیست و فایده لازم را هم ندارد». فیاض زاهد، فعال اصلاحطلب نیز در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: «مقامات ایران در مذاکرات نباید به این چوب آنقدر فشار بیاورند که بشکند». حشمتالله فلاحتپیشه نماینده حامی دولت روحانی در مجلس دهم نیز در یادداشتی در روزنامه آرمان مینویسد: «اشتباه دو طرف ایرانی و آمریکایی این است که با پرهیز از مذاکره مستقیم، زمام این بخش از دیپلماسی را به دست کشورهای واسط قرار دادهاند که این کشورهای واسط هرکدام موضوع برجام را از زاویه منافع، دغدغهها و سیاستهای خودشان میبینند».
👈گزاره تحلیلی:
در سیاست خارجی، هیچیک از کشورها صد درصد قابلاعتماد نیستند؛ اما تجربه ثابت کرده است که آمریکا صد درصد غیرقابلاعتماد است. بااینحال اصلاحطلبان تندرو با ابزار تحریف، دیپلماسی مقتدرانه و عزتمند را غیرمتعارف و هیجانی قلمداد نموده و با چنگ زدن بر ریسمان پوسیده هشت سال گذشته، دیپلماسی منفعلانه را تعامل با جامعه جهانی و برد-برد و تنشزدا جا میزنند. در جریان مذاکرات ایران و 1+5 در دولت روحانی، همه تلاشها حمايت از رویکرد «امضای توافق به هر قیمت» و «امضای هر توافقی، بهتر از عدم توافق است» بود و نتيجه اين رويكرد «خسارت محض» به بار آورد. حضرت آیتالله جوادی آملی در دیدار با دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مذاکره با کشورهای جهان را کار سنگینِ علمیِ عمیقِ حقوقی و سیاسی در حوزه بینالملل دانستند و با طرح اين نكته كه برای مذاکره با جهان، فهم و سواد بالغ سیاسی بینالمللی لازم دارد، افزودند: «باید توافقات را بهگونهای نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند. اگر کشوری توانست یکطرفه و یکجانبه از توافق و قرارداد صورت گرفته خارج شود، این یعنی این قرارداد عوامانه نوشته شده است». ايشان با انتقاد از غفلت از تکیهگاهی که در انعقاد برجام محل سوءاستفاده دشمن قرار گرفته تا بر اساس آن از توافق خارج شود، خاطرنشان کردند: «این یعنی همه جوانب کار دیده نشده بود»
✍️#حسين_عباسيان
🔰 اگر حقایق جامعه را روایت نکنید دشمن آنرا ۱۸۰ درجه خلاف واقع روایت میکند/ حادثه تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکردیم، دشمن آنرا دروغ روایت کرده است!
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند. شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است. ۱۴۰۰/۹/۲۱