📝 #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۱۵ اسفند
🍃🌹🍃
1️⃣ برجسته سازی مواضع روسیه و چین در قبال مذاکرات وین (تضمین خواهی از آمریکا) و ادعای گروگانگیری تجاری و استفاده ابزاری روسیه از کارت ایران برای حل مناقشه خود با غرب، القاء بی نتیجه بودن گفتگوهای هستهای ایران با آژانس و ادعای تکراری تلاش ایران برای ساخت بمب اتمی
2️⃣ پیوندزنی رونمایی سپاه از دو پایگاه زیرزمینی موشکی و پهپادی با #مذاکرات_وین و حضور گروسی در تهران با ادعای هدف ایران برای تاکید بر قدرت نظامی و افزایش فشار به طرف های غربی در قالب "ما می توانیم"
3️⃣ بازتاب تشدید گردوغبار و ریزگردها در چند استان به ویژه خوزستان و لرستان
اکو از مسکو خواست از نام "قراباغ کوهستانی" برای "قراباغ کوهستانی" استفاده نکند!
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از وزارت دفاع روسیه خواست از نام "قراباغ کوهستانی" برای مناطق محل سکونت ارامنه در جمهوری آذربایجان استفاده نکند!
به گزارش سایت وزارت دفاع جمهوری آذربایجان ،این وزارتخانه با صدور اطلاعیه ای نوشت : « در متن اطلاعیه وزارت دفاع روسیه درباره ارسال کمک های انسان دوستانه به اوکراین، (با اشاره به ارسال کمک های مشابه به قراباغ کوهستانی)، از نام "قراباغ کوهستانی" استفاده شده است که قابل قبول نیست. در اراضی جمهوری آذربایجان، جایی به نام "قراباغ کوهستانی" وجود ندارد.»
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان افزوده است که استفاده مقامات و منابع وزارت دفاع روسیه از این نام ( قراباغ کوهستانی) برای جایی که این نام را ندارد (برای شهرها و روستاهای واقع در قراباغ کوهستانی) ، به روابط جمهوری آذربایجان و روسیه خلل وارد می کند و موجب وخیم شدن اوضاع در مناطق محل استقرار موقت نیروهای صلح بان روسیه در جمهوری آذربایجان ( قراباغ کوهستانی) می شود.
گفتنی است پس از پایان جنگ دوم قراباغ، الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان با صدور فرمانی، نام مناطق جنوبی قراباغ را به "زنگزور شرقی" و نام "قراباغ کوهستانی" را به "قراباغ" تغییر داد.
الهام علی اف با ادعای ارضی غیرمستقیم به نواحی جنوبی ارمنستان، گفت اگر جایی به اسم "زنگزور شرقی" وجود دارد، پس "زنگزور غربی" هم وجود دارد!! الهام علی اف خواستار گرفتن دالان از این منطقه برای جمهوری آذربایجان و ترکیه به عنوان "دالان ترک" یا "دالان زنگزور" شده بود که این طرح به علت تجزیه ارمنستان، با مخالفت ارمنستان مواجه شده است.
📝 #پرسش_و_پاسخ(۴۸) | موضوع درخواست تضمین کتبی روسیه از آمریکا چه بود؟
🍃🌹🍃
🔻 از روز گذشته موجی از اخبار و تحلیلهای گوناگون برخی رسانههای خارجی و داخلی را در بر گرفت که چین و روسیه از آمریکا برای آینده روابط اقتصادی با ایران درخواست تضمین معتبر کتبی کرده اند. در این مورد ذکر چند نکته مهم ضروری است:
۱) چین و روسیه چنین درخواستی نمی دهند. دلیل مشخص است: اولا چنین درخواستی را چرا در برجام ندادند؟ ثانیا الان که گفته می شود تحریمها در حال رفع شدن است، چرا چنین درخواستی به ویژه از سمت چین ارائه شود؟
۲) درخواست روسیه برای تضمین گرفتن از آمریکا به موضوع تحریمهای غرب علیه این کشور در مورد اوکراین مرتبط است نه توافق هستهای برجام.
۳) دستیابی به توافق هستهای یا شکست مذاکرات ربطی به تضمین دادن یا ندادن آمریکا به روسیه ندارد. برجام توافق ایران با پنج بعلاوه یک است نه قرارداد روسیه با غرب.
۴) درخواست روسیه در حوزه همکاریهای صلح آمیز هستهای، یه خواسته منطقی است و این کشور نمی خواهد تحریمهای مرتبط با اوکراین به همکاریهای هستهای مسکو و تهران ضربه بزند.
۵) آمریکا هم به خوبی متوجه نگرانی روسیه شده و به نظر با توجه به نقش مهم روسیه در شکل گیری برجام، احیای گفتگوها و روند پس از توافق احتمالی، این خواسته مسکو را اجابت می کند.
🔺 نتیجه: متاسفانه برخی از فعالان رسانهای داخلی در هر دو جبهه انقلابی و اصلاح طلبی به این موضوع که روسیه در صدد بر هم زدن توافق ایران و غرب است دامن زدند. در مورد جریان انقلاب، به نظر دلیل اصلی به عجله در انتشار اخبار رسانه های بیگانه بر می گردد که هوشمندی بیشتر در چنین مواردی باید در دستور کار قرار گیرد. اما برخی رسانهها و فعالان فضای مجازی در طیف اصلاحات به مانند چند ماه گذشته تلاش کردند با فضاسازی و عملیات روانی عملکرد تیم ایرانی و نظام را به طور خاص در مذاکرات و به طور عام در تعاملات راهبردی با مسکو و پکن زیر سوال ببرند و از آب گل آلود ماهی بگیرند که در چنین شرایطی تبیین درست، منطقی و مستدل جبهه رسانهای انقلاب میتواند بسیاری ابهامات را برای افکار عمومی رفع و شیطنتهای رسانهای را تبیین کند.
#روشنگری | #ثامن | #برجام
📝 #یادداشت_کوتاه | لزوم اتحاد و همافزایی رسانههای انقلابی
🍃🌹🍃
🔻 دسترسی آزادانه به دریا و خط ساحلی بهعنوان انفال، یکی از حقوق عامه است که برای تضمین آن قانون اراضی مستحدث ساحلی در سال ۱۳۵۴ به تصویب رسید. در سال ۱۳۸۶ و در جریان برنامه چهارم توسعه بار دیگر عقبنشینی از ۶۰ متر حریم دریای خزر مصوب شد. طبق این قانون تمامی دستگاههای دولتی و خصوصی و همچنین مالکان شخصی موظف به رعایت حریم ۶۰ متر شدند؛ اما این قانون آنگونه که انتظار میرفت، اجرایی نشد.
🔸 در جریان سفر بهمنماه رئیسجمهور به گیلان، مسئله تصرف سواحل و لزوم آزادسازی آن مورد تأکید مجمع نمایندگان استان قرار گرفت و رئیسجمهور نیز دستور ویژهای را برای آزادسازی سواحل تصرفشده خزر صادر کرد. آنچه مهم است این است که دکتر رئیسی توانست وعدهای که در سفر به گیلان برای آزادسازی سواحل به نفع مردم داده بود را با پیگیری جدی محقق کند، بهگونهای که قبل از اتمام مهلت ۲۰ روزه رئیسجمهور، اجرای ۹۹ درصدی را به همراه داشت.
🔺 دولت در این اقدام بیسابقه و اجرای این قانون بر زمین مانده نیز همانند واکسیناسیون عمومی، کارنامه خوبی از خود بهجای گذاشت؛ اقدامی بزرگ که آنچنان که باید دیده نشد! از ضروریات جهاد تبیین، این است که رسانههای انقلابی بهجای رقابتهای رسانهای، اتحاد، همافزایی، هماهنگی، تقسیمکار و همپوشانی و عمل جبههای را وجهه همت کار خود قرار دهند.
✍️#حسین_عباسیان
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
📝#یادداشت کوتاه| غلبه نیمه پر لیوان بر نیمه خالی‼️
🍃🌹🍃
🔻 یکی از اقدامات دشمن در جنگ شناختی، تحریف حقایق و وارونه نمایی واقعیت هاست تا مردم و مسئولان را در رسیدن به اهداف خود ناامید کنند.
🔹 در این بین دشمن از برخی کاستیها و نارساییها، که ریشه در عملکرد بد برخی از مسئولان در گذشته دارد، استفاده میکند و با بزرگنمایی آنها سعی دارند نظام اسلامی را ناکارآمد نشان دهند.
🔸 دست ما برای مقابله با جنگ شناختی دشمن باز است. چرا که موفقیتها و دستاوردهای نظام اسلام در طول چهار دهه گذشته خیلی بیشتر از ناکامی هاست و به تعبیر دیگر نیمه پر لیوان بیشتر از نیمه خالی است.
🔺 اگر دشمنان نظام اسلامی با بزرگنمایی ضعفها و سیاهنمایی، به دنبال این است که نظام اسلامی را ناکارآمد نشان دهد، ما با نشان دادن نیمه پر لیوان که خیلی بزرگتر از نیمه خالی است و دستاوردهای شگرفی، که در حوزههای مختلف داریم، می توانيم مردم را نسبت به آینده امیدوار و دشمنان را در رسیدن به اهداف خود که ایجاد ناامیدی است ناکام کنیم.
✍️مهدی صدیقی
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۷۶)
🔻 خبر: این هفته در یک بمبگذاری در مسجد شیعیان پاکستان بیش از ۶۰ نفر به شهادت رسیدند ولی رسانههای غربی و جریان غربگرای داخلی از کنار آن بهراحتی عبور کردند.
🍃🌹🍃
🔹 نکات تحلیلی: از سال ۱۹۴۵ تا ۲۰۰۱ میلادی، از مجموع ۲۴۸ منازعه نظامی رخداده در ۱۵۳ نقطه جهان، دولت امریکا آغازگر ۲۰۱ جنگ یعنی ۸۱ درصد آنها بوده است؛ یعنی بهطور متوسط ۴ جنگ در هر سال. در این قتل عام ها نژاد، رنگ پوست، ملیت، مذهب و ... هیچ تاثیری نداشته، چراکه در سال ۱۹۹۵ طی یک هفته، ۸۰۰۰ نفر در سربرنیتسا در قلب اروپا به دست راتکو ملادیچ قتلعام شدند. اسناد نشان می دهد این کشتار وحشیانه با چراغ سبز غرب خصوصاً آمریکاییها رخ داده و سازمان سيا از طريق هواپيماهاي جاسوسي خود بهطور زنده در حال مشاهده این نسلکشی بوده است.
🔸 نگاه برخی غربگرایان داخلی مانند عباس عبدی در مواجهه با رفتار دوگانه غربی، چیز دیگری است؛ وی در یادداشت جدیدش برای توجیه رفتار غرب در خصوص جنگ اوکراین نوشته است: «آیا باید انتظاری جز این از آنان داشت؟ شخصاً معتقدم، خیر. انسانها نمیتوانند نسبت به دردها و خوشحالیهای همه آحاد بشر واکنش یکسانی نشان دهند، حتی اگر نژادپرست هم نباشند». در جایی که بارت نماینده پارلمان ایرلند و جیسون کال نماینده دموکرات کنگره آمریکا به این دوگانگیها اعتراض میکنند، این یقه دریدن جریان غربگرا را باید مصداق کاتولیک تر از پاپ یا کاسه داغتر از آش دانست.
🔺 نکته پایانی: تحولات جاری فرصت خوبی است برای تبیین این موضوع که بشریت و حقوق بشر صرفاً لقلقه زبان غرب و جریان غربگراست؛ آنچه در یمن، سوریه، اوکراین، پاکستان و ... برای غرب مهم است، منافع اقتصادی و سیاسی، خصوصاً منافع کارتلهای تسلیحاتی است.
✍️ یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
🔴 امام بیمار یا امام مبارز؟!
🔻 پنجم شعبان المعظم مصادف با میلاد با سعادت امام سجاد(ع) است.حضرت آقا در کتاب همرزمات حسین(ع)یک تحریف تاریخی در مورد سیدالساجدین را رسوا میکنند:
📢 #امام_سجاد علیهالسلام را یک آدم ضعیف بیاراده بازیچه بیمار معرفی کردند؛ امام بیمار! هیچ نام دیگری، هیچ عنوان دیگری، هیچ لقب افتخارآمیز دیگری غیر از «بیمار» برای یک امام پیدا نکردند. آن هم چه امامی؟! امام چهارمی که به نظر ما بنیانگذار نهضت مخفی شیعه بعد از واقعه کربلا است؛ کسی که ضامن همه نهضتهایی است که در طول تاریخ تشیع به وسیله شیعه انجام گرفته. امام سجاد مادر همه اینها و به وجود آورنده اینهاست.
🕌 شیعه امروز امام سجاد را یک بیمار میداند؛ در حالی که بیماری ایشان محدود به چند روز درکربلاست. خب، شما هم در عمرتان چند روز بیمار میشوید؛ بنده هم بیمار میشوم، هر آدم ورزشکار قوی هیکلی هم بیمار میشود، اسم بیمار که دیگر نباید تا آخر روی این شخص بماند. به جای نامها و این عناوین افتخار آمیز: امام مجاهد، امام عالم، امام آگاه، امام سازمانبخش، امام تشکیلات ده، امام به وجودآورنده نهضت، امامی که موتور گردونه تاریخی تشیع است، بگویند:«امام بیمار!»
🔷 پس ببینید که واقعا این شیوه دشمن قرار گرفته و ما امروز در مقابل یک تحریف چندین قرنی قرار داریم، ما در مقابل یک چنین انبوه متراکمی از دروغ قرار داریم. بایستی از لابه لای این همه دروغها، این همه ظلمتهای متراکم، حقیقت منور را، حقیقت درخشان را کشف کنیم و بیرون بیاوریم. کار مشکلی هم هست، اما شدنیست.
⭕️ تحریف امری جدید و تازه نیست،بلکه همواره ابزاری قوی در دست باطل بوده برای خدشه دار کردن حق و حقیقت.امام سجاد(ع) از پیشگامان مبارزه با خط انحراف به ویژه تحریف حادثه عظیم کربلا و پیشرو در جهاد تبیین هستند.
#تحریف_حقیقت
#امام_سجاد
#جهادتبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده
⁉️ کدام حقوق بشر؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰 از سال ۱۹۴۵ تا ۲۰۰۱ میلادی، از مجموع ۲۴۸ منازعه نظامی رخداده در ۱۵۳ نقطه جهان، دولت امریکا آغازگر ۲۰۱ جنگ یعنی ۸۱ درصد آنها بوده است؛ یعنی بهطور متوسط ۴ جنگ در هر سال. در این قتل عام ها نژاد، رنگ پوست، ملیت، مذهب و ... هیچ تاثیری نداشته، چراکه در سال ۱۹۹۵ طی یک هفته، ۸۰۰۰ نفر در سربرنیتسا در قلب اروپا به دست راتکو ملادیچ قتلعام شدند. اسناد نشان می دهد این کشتار وحشیانه با چراغ سبز غرب خصوصاً آمریکاییها رخ داده و سازمان سيا از طريق هواپيماهاي جاسوسي خود بهطور زنده در حال مشاهده این نسلکشی بوده است. لذا آنچه در حقوق بشر برای آمریکا و غرب اهمیت دارد، منافع غرب خصوصاً کارتلهای تسلیحاتی است.
🔰 با این وجود، نگاه برخی غربگرایان داخلی مانند عباس عبدی در مواجهه با رفتار دوگانه غربی، چیز دیگری است؛ وی در یادداشت جدیدش برای توجیه رفتار غرب در خصوص جنگ اوکراین نوشته است: «آیا باید انتظاری جز این از آنان داشت؟ شخصاً معتقدم، خیر. انسانها نمیتوانند نسبت به دردها و خوشحالیهای همه آحاد بشر واکنش یکسانی نشان دهند، حتی اگر نژادپرست هم نباشند». در جایی که بارت نماینده پارلمان ایرلند و جیسون کال نماینده دموکرات کنگره آمریکا به این دوگانگیها اعتراض میکنند، این یقه دریدن جریان غربگرا را باید مصداق کاتولیک تر از پاپ یا کاسه داغتر از آش دانست.
#ثامن
«شکدم» فقط ۱۸ روز در ایران اقامت داشت
یک منبع آگاه در قوه قضائیه:
🔹خانم «کاترین شکدم» ۵ سفر به ایران داشته و در این سفرها، مجموعاً ۱۸ روز در کشورمان اقامت و حضور داشته است.
🔹ادعاهای مطرح شده خیالپردازیهای ژورنالیسیتی و یک سناریوی تبلیغاتی و سیاسی دور از واقعیت است.
🔹محافل رسانهای خاص و پنهان طی روزهای گذشته در مورد این خانم اخباری جعلی و به شدت بیارتباط با واقعیت را منتشر کرده و سعی کردهاند یک سناریوی رسانهای، تبلیغاتی و ضداخلاقی را پیش ببرند که بیشتر با شرایط و مناسبات داخلی خودشان تناسب دارد.
#ثامن