#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری (در اقتصاد، فرهنگ ، سیاست و ....)
#ثامن
#آذربایجان غربی
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
اقدام تحریک آمیز باکو در شروع برنامه جدیدی به نام "صدای آذربایجان جنوبی" در کانال یوتیوبی "رئاکسیا تی وی"
کانال یوتیوبی "رئاکسیا تی وی" جمهوری آذربایجان که بطور غیررسمی دیدگاه های حکومت این کشور را تبلیغ می کند، در اقدامی تحریک آمیز ، پخش برنامه جدیدی را با عنوان "صدای آذربایجان جنوبی" آغاز کرد.
زائور غریب اوغلو، گرداننده این کانال اعلام کرد که این برنامه در هفته یک بار برای طرح موضوعات به اصطلاح آذربایجان جنوبی ( تحریک قومیت گرایی و ترک گرایی و ادعاهای جدایی طلبانه ضدایرانی) پخش خواهد شد.
نخستین قسمت از این برنامه با پخش ترانه و قطعه صدایی از رادیوی فرقه دموکرات تبریز در زمان غائله خائنانه و خونبار سید جعفر پیشه وری در آذربایجان شروع شد و پایان یافت.
اژدر تقی زاده، عنصر تجزیه طلب فراری که مورد حمایت باکوست، بخاطر تاسیس این برنامه از "رئاکسیا تی وی" تشکر کرد و گفت : «کور از خدا چه می خواهد؟ دو چشم بینا!! از این برنامه برای طرح موضوعات خود استفاده خواهیم کرد.»
این عنصر تجزیه طلب ضدایرانی در بیان مواضع مقامات باکو افزود وقتی رژیم فارسی ایران نمی تواند مرزهای خود در شرق و در جوار افغانستان و در خلیج ( خلیج فارس) را حفظ کند، چکار دارد به منطقه زنگزور ( منطقه جنوب ارمنستان که باکو آن را زنگزور می نامد و در صدد الحاق به جمهوری آذربایجان و قطع مرز ایران با ارمنستان و مسیر ارتباطی ایران با گرجستان و دریای سیاه است)؟
زائور غریب اوغلو اعلام کرد که این برنامه بنابر پیشنهاد اقبال آقازاده، رییس حزب امید جمهوری آذربایجان دایر شده است و در گفتگو با فعالان تجزیه طلب و قومیت گرای ضدایرانی نظیر محمودعلی چهرگانی و ارتباط زنده با فعالان قومی که وی آنها را فعالان آذربایجان جنوبی نامید، در راستای تبلیغ ایجاد "آذربایجان یکپارچه" فعالیت خواهد کرد!
گفتنی است در پی جنگ دوم قراباغ که جمهوری آذربایجان با حضور مستقیم مستشاران و فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی و ترکیه بر ارمنستان غلبه کرد، حکومت باکو و شخص الهام علی اف، رییس جمهوری باکو در ارتباط گیری با عناصر تجزیه طلب و پان ترکیست گستاخانه تر از گذشته عمل می کند. اخیرا نیز علی اف برای سنجش بیشتر این سیاست، در ترکیه با رییس ناحیه ترک نشین قبرس نیز دیدار کرد که اعتراض رسمی دولت قبرس را درپی داشت.
افزایش حرکت های تحریک آمیز حکومت باکو در تشویق و حمایت عناصر و گروهک های تجزیه طلب ضدایرانی ایجاب می کند که جمهوری اسلامی ایران نیز از سهل انگاری و رفتار بی تفاوت در قبال این حرکت های باکو پرهیز کند و باکو را به دست برداشتن از سیاست تحریک قومی ضدایرانی وادار سازد تا به مناسبات میان ایران و مردم جمهوری آذربایجان لطمه وارد نشود. رفتارهای سهل انگارانه در قبال اقدامات باکو در تحریک و تشویق ترک گرایی و تجزیه طلبی در ایران، موجب شکل گیری جریان های خزنده قومیت گرایی و تجزیه طلبی ترک گرایانه در نقاط مختلف ایران شده است که به تدریج افراطی تر شده اند و ظرفیت تبدیل شدن به گروه های تروریستی و خونریز ضدایرانی را در منطقه آذربایجان ایجاد کرده اند.
برجام احیا میشود؟ / ایران شرط گذاشت: قولهای شفاهی آمریکا باید در متن توافق باشد
براساس آخرین جزئیات از توافق وین، در رابطه با بسته شدن پروندههای ایران در پیامدی طرف آمریکا شفاها قول داده است در صورتی که ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی به جمعبندی برسند، آنها نیز از پیگیری صدور قطعنامه علیه ایران در شورای حکام دست خواهند کشید و عملا پروندههای ایران در پیامدی بسته خواهد شد.
http://Eitaa.com/samenbr
فوری
جلسه وبیناری دکترسیدمصطفی خوش چشم
با موضوع
"برجام و مذاکرات هستهای"
امروز ساعت۱۱ظهر برگزار می شود.
لطفاً همه دوستان استفاده فرمایند
🆔 https://rubika.ir/samenbr
@ahlolbasarخوش چشم.mp3
13.08M
صوت:🔥نشست مجازی
موضوع : آخرین تحولات مذاکرات رفع تحریمی
کارشناس : دکترسیدمصطفی خوش چشم
#جهاد_تبیین
#ثامن
#نشست
ایتا و روبیکا
http://Eitaa.com/samenbr
🔰حرف روز
📌مصدق، ما و آمریکا
یکی از حادثههای مهم تاریخ معاصر ما که میتواند محلی برای عبرت آموزی و شناخت آمریکا باشد ملی شدن صنعت نفت و کودتای آمریکاییها در قبال دولت محمد مصدق است. لذا بازخوانی اتفاقات رخ داده شده در دولت مصدق و موفقیت کودتای ۲۸ مرداد میتواند نکته های تحلیلی خوبی در رفتار شناسی آمریکاییها برای ما فراهم سازد.
🔸گزاره هایتحلیلی:
1️⃣اولین نکته این است که اولویت آمریکاییها در برخورد با پدیده های سیاسی و بین المللی منافع ملی آنهاست؛ لذا برای تأمین منافع ملی خود حاضر به عبور و یا ساقط کردن نزدیکترین دوستان و متحدان خود نیز هستند. نکته ای که رهبر معظم انقلاب می فرمایند این است که «این جور نبود که دولتی که در تهران سر کار است، یک دولت ضد آمریکایی باشد؛ نه، با آنها دوست بود، اما منافع استکباری اقتضا کرد، آمریکایی ها با انگلیس ها همدست شدند.» این امر در طول تاریخ و خصوصا پس از انقلاب اسلامی بارها تکرار شده است.
2️⃣ نکته دوم اینکه این بدعهدی آمریکایی ها قائم به شخص و یا قائم به موضوع نیست. امروز ۶۹ سال از کودتای ۲۸ مرداد می گذرد و تجربه نشان داده است که بایدن و ترامپ و ترومن با هم فرقی ندارد، چنانچه ملی شدن صنعت نفت هم با دستیابی به صنعت هسته ای فرقی نمی کند.
3️⃣نکته دیگر اینکه هر چند عبارت جنگ ترکیبی و هیبریدی یک عبارت نو و جدید در عرصه سیاسی است اما نشان میدهد که در براندازی محمد مصدق و کودتای ۲۸ مرداد نیز از این حربه استفاده شد چنانچه در هنگام ورود روزولت برای انجام کودتا، CIA چمدان هایی را برای برخی روزنامهنگاران وابسته داخلی ارسال کرد که مملو از یادداشت ها و کاریکاتورهایی بود که باید علیه استقلال کشور و ملی شدن صنعت نفت منتشر می شد.
4️⃣ لذا ژست حقوق بشری و دموکراسی طلبی آمریکایی ها در طول تاریخ را باید با عبارت « دستکش مخلمین با دست های چدنی» تعبیر نمود، تمدنی که با وجود زیبایی در صورت و شعارهای مطرح شده حاضر به زیر کشیدن و زیر پا گذاشتن اصولی ترین قوانین انسانی است و حتی در این مسیر به نزدیکترین نیروهای خود نیز رحم نمی کند.
نکته پایانی: اینکه از پیروزی ملت در قیام سی تیرماه تا کودتای 28 مرداد و براندازی مصدق حدود یک سال و یک ماه فاصله است اینکه چگونه یک حضور پرشور در 30 تیر به عزلت نشینی و شکست در 28 مرداد بدل شد حاصل دو اصل است؛ وجود رهبری یکپارچه و توانمند و دیگر حضور موثر ملت در صحنه.
✍️ #یعقوب_ربیعی
🔰گزارش روز
💢یکسال رئیسی به اندازه 8 سال روحانی
در سالهای آخر دولت روحانی یکی از مهمترین مشکلات کشور در حوزه انرژی؛ قطعی پیاپی و طولانی برق بود که باعث آسیب دیدن بسیاری از لوازم خانگی، تعطیلی کارخانجات و سردرگمی مردم برای تامین انرژی در گرمای 40 درجه ای تابستان بودیم. اگر دولت روحانی تکالیف خود در برنامه ششم توسعه در قالب ساخت نیروگاه، تعمیر و نگهداری، مدیریت مصرف و استفاده از ظرفیت های شرکت های خصوصی و... عمل می کرد آن بحران ها اتفاق نمیافتاد. وزارت نیرو در طول 5 سال (از ابتدای سال 96 در دولت روحانی)به تکلیف خود مبنی بر ساخت 12 هزار 500 مگاوات نیروگاه معادل تولید برق 12.5 دستگاه نیروگاه اتمی بوشهر عمل نکرده بود.
🔸گزاره هایخبری:
در یکسال گذشته دولت سیزدهم، تحریم ها وفشار اقتصادی دشمن را بهانه نکرد و تمام سعی خود را بر عبور از بحران قطعی برق به انجام رساند به گونه ای که اگر قرار بود قطعی برق ادامه پیدا می کرد با توجه به خشکسالی و افزایش شدید دما نسبت به گذشته باید شاهد قطع شدن برق با ظریب 2 بودیم اما با لطف الهی و فعالیت های انقلابی و جهادی دولت اقدامات ذیل صورت پذیرفت و از پیک مصرف برق در مرداد هم بدون اطلاعیه های دلهره آور قطع برق عبور کردیم:
• رشد دو برابری تولید برق: در سال اول، دو برابر متوسط آمار ۸ ساله دولت تدبیر و امید، به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد. در دولت سیزدهم مقرر شد با انجام برنامه های فشرده و منظم، ظرفیت نیروگاهی کشور به میزان 4200 مگاوات در سال نخست فعالیت دولت افزایش یابد.این در حالی است که متوسط افزایش سالانه ظرفیت نیروگاهی کشور در هشتسال فعالیت دولتهای یازدهم و دوازدهم 2 هزار و 67 مگاوات بود.
• اولویت دادن به بخش مصرف خانواده ها: امسال حتی یک کیلو ساعت هم محدودیت برای بخش خانگی بدلیل کمبود برق اعمال نشد و برنامههای مدیرت بار صنایع و بخش کشاورزی نیز به گونهای تدوین شد که ثبات و تنظیم محصولات در بازار دچار چالش نشود.
• تعمیر نیروگاهها: وزارت نیروی دولت سیزدهم امسال برای نخستینبار بیش از ۹۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آمادهسازی نیروگاههای حرارتی را پیش از شروع خردادماه و پیک مصرف برق تابستان به پایان رساند تا رکورد جدیدی را در زمینه تعمیرات نیروگاهی به ثبت برساند.
• استفاده از نیروگاههای تجدیدپذیر: وزارت نیرو ۱۱۰ مگاوات از برنامه ۵۰۰ مگاواتی نیروگاههای تجدیدپذیر خود را برای تابستان ۱۴۰۱ محقق و تا پایان شهریور هم ۳۹۰ مگاوات دیگر وارد مدار خواهد شد که گامی در جهت اجرای برنامه ۱۰ هزار مگاوات نیروگاههای تجدیدپذیر است.
• مدیریت مصرف در صنایع: وزارت نیرو با اقداماتی مانند امضای تفاهمنامه همکاری با وزارت صمت، همکاری با صنایع، اجرای برنامه مدیریت مصرف و راهاندازی موتور احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در کشور تاکنون هیچ خاموشی را بر شبکه برق خانگی اعمال نکرده است که این موفقیت قابلتوجه نتیجه همت دولت سیزدهم در بهبود زیرساختهای شبکه برق کشور است.
نکته نهایی: یادمان نرفته که رضا اردکانیان وزیر سابق نیرودر دولت روحانی ضمن اشاره به عمل نکردن دولت به تعهد خود در برنامه ششم توسعه همه تقصیرها را گردن تحریم انداخت و گفت:«جنگ اقتصادی تحمیلی در طول سالهای اخیر در قالب تحریمها سبب شد تا امکان سرمایهگذاری خارجی در کشور وجود نداشته باشد و به تبع آن شرایط عمل به تعهد وزارت نیرو نیز ایجاد نشود.» و روحانی هم گفت:"گرما و خشکسالی، دلیل مصرف زیاد برق است. وزارت نیرو مقصر نیست" اما در نهایت دیدیم هم تحریم ها افزایش یافت و هم گرما و خشکسالی اما دولت انقلابی یکسالش برابر با 8 سال دولت آقای روحانی بود. انشاالله قوی تر هم خواهد شد.
✍️ #فرهاد_مهدوی