📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
سرنوشتی مشابه سعودیها در انتظار رژیم صهیونیستی!
«جای بیخور» تحلیلگر امنیتی و سیاسی صهیونیست نوشت: «یک موشک ناشناخته از منطقهای در سوریه بهسوی دیمونا شلیک شد تا صدای آژیر خطر به صدا درآید؛ آیا این موشک را ارتش بشار اسد شلیک کرده است؟ آیا از سوی گروههای شبهنظامی شیعه شلیک شده است؟ اسرائیل در دشوارترین شرایط خود قرار گرفته است، اما رهبران اسرائیل مشغول بازی خروسجنگی هستند. تصاویر منتشرشده از این موشک نشان میدهد که موشک مذکور نیمی از اسرائیل (فلسطین اشغالی) را تقریباً پیموده است. در پایان باید این پرسش را مطرح کرد که آیا اسرائیل هم به سرنوشت سعودیها گرفتار خواهد شد تا یک گروه شبهنظامی شیعه در مقابلش قدرتنمایی کند؟».
◄ ژنرال صهیونیستی: ایران هنوز تسویهحساب نکرده است/ «عاموس یادلین» رئیس پژوهشکده امنیت رژیم صهیونیستی در واکنش به اصابت موشک به دیمونا، آن را پاسخ ایران به حادثه غنیسازی نطنز ندانست و گفت: «شرایط بسیار بغرنجی را پشت سر میگذاریم، ایرانیها هنوز با ما تسویهحساب نکردهاند. بااینحال باید نفس راحتی بکشیم که آنچه منفجر شد، موشک ایرانی نبود».
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹یکی از عوامل سایش جبهه انقلاب
این است که در جبههی خودی، بعضاً به
دلایلی، در پایبندی نظام به حرفها و
آرمانهای خودش تردید شد.
🔹گاهی احساس تردید در عنصر
خودی بهجا، ولی اکثراً بیجا بوده است.
مثلاً یک وقت میدیدیم که رسانههای
دشمن، حساب شده و روی مقاصدی، از
یک شخص که در جمهوری اسلامی
مسئولیتی داشت، تعریف میکردند.
🔹این تعریف ایجاد تردید میکرد که
هان! چه شد؟! چرا تعریف میکنند؟!
نکند حادثهای در شُرف تکوین است؟!
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_ششم
#تهدیدات_درونی
.
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🌀/ استاد جواد محدثی:
🔹محیط آلوده است🦠
واکسنِ تقوا جلوی ابتلاء به کرونای
معصیت را می گیرد. تزریق روزانه چند
سی سی خوف و خشیت در عروق قلبی،
راه نفوذ شیطان را می بندد.⛔️
🔹تنفس در هوای ذکر و یاد خدا، ریه های
بندگی را حال می آورد.📿
دمنوشِ توبه جلوی لخته شدن گناه، در شریان
حیات و گرفتگی رگ های ایمان را می گیرد!
🔹دستانِمان را مرتب با آبِ قناعت بشوییم تا
با تعدّی به حقوق دیگران آلوده نشود.👥
🔰| #بهار_قرآن
🌙| #رمضان
🍃| #شایداندکیتلنگر
📝| #درس_اخلاق_مجازے
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
⭐️👇تفاوت خوف و خشیت
فاطر
إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ غَفُورٌ
ﺍﺯ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺧﺪﺍ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﻰ ﺗﺮﺳﻨﺪ ; ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺗﻮﺍﻧﺎﻱ ﺷﻜﺴﺖ ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ .(٢٨)
👇⭐️امام خامنه ای در محفل انس با قرآن ۱۴۰۰/۱/۲۵
البتّه خشیت با خوف فرق دارد. خشیت عبارت است از آن حالتی که ناشی از فهم عظمت طرف مقابل است که به انسان دست میدهد؛ به این حالت میگویند خشیت. خشیت در مقابل پروردگار عالم ناشی از درک عظمت حضرت حق (جلّ و علا) است که «اِنَّما یَخشَی اللهَ مِن عِبادِهِ العُلَمَاءُ»؛(۳۱) آن کسانی که معرفتشان بیشتر است، داناییشان بیشتر است، خشیت از پروردگار مال آنها است. البتّه خطا نشود در فهم معانیِ خوف و خشیت و این چیزها که به معنای ترساننده بودن ذات مقدّس پروردگار فهمیده بشود؛ نه، اِنَّما تُنذِرُ مَنِ اتَّبَعَ الذِّکرَ وَ خَشِیَ الرَّحمٰنَ بِالغَیب؛ خشیت هست، امّا رحمانیّت محفوظ است؛ همان رحمان، آن که مظهر لطف و عنایت به بشر است، خشیت در مقابل او است به خاطر عظمت او.
خلاصه، ماه رمضان ماه قرآن است و حقّاً میتوان در این ماه از هدایت قرآنی بهره برد. قرآن را بخوانیم، زیاد بخوانیم، با دقّت بخوانیم، با تدبّر بخوانیم، با توجّه به خدای متعال بخوانیم، از خود خدای متعال در تلاوت قرآن طلب کمک کنیم و بدانیم که دل با قرآن جلا پیدا میکند؛ این تعبیر امیرالمؤمنین (علیه السّلام) است که «وَ اِنَّ اللَهَ سُبحانَهُ لَم یَعِظ اَحَداً بِمِثلِ هَذَا القُرآن»؛ این خطبهی بسیار زیبای صدوهفتادوششم نهجالبلاغه است که امیرالمؤمنین(علیه السّلام) در مورد قرآن میفرماید: وَ اِنَّ اللَهَ سُبحانَهُ لَم یَعِظ اَحَداً بِمِثلِ هَذَا القُرآن؛ خدای متعال در هیچ یک از کتابهای آسمانی، مثل قرآن آحاد بشر را موعظه نکرده، به آنها درس نداده، آنها را راهنمایی نکرده. فَاِنَّهُ حَبلُ اللهِ المَتینُ وَ سَبَبُهُ الاَمینُ وَ فیهِ رَبیعُ القَلب؛ بهار دل؛ دل را بهاری میکند، دل را باطراوت میکند، دل را سرسبز میکند، دل را زمینهی رویاندن معارف و توجّهات حقیقی قرار میدهد؛ وَ فیهِ رَبیعُ القَلبِ وَ یَنابیعُ العِلمِ وَ ما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُه؛ این کلمهی «جلا» در فرمایش امیرالمؤمنین (علیه السّلام) است
تعهدی که توحید بر روی دوش موحد میگذارد، بزرگترین، سنگین ترین، موثرترین تعهدها در میان عقاید اسلامی و دینی محسوب میشود.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_سیزدهم
چالش اصلی در مذاکرات ایران و آمریکا به روایت فلاحت پیشه
حشمت الله فلاحت پیشه با اشاره به مذاکرات برجامی اظهار کرد: موضوع اختلافی در روند مذاکرات وجود ندارد آن میزان که در ایران آن را به سطح یک تقابل سیاسی ارتقا می دهند شاید در آمریکا موضوع مذاکرات خیلی بیشتر محل اختلاف باشد تا در ایران. با وجود مسایل اختلافی و تحریم هایی که ترامپ وضع کرد علیه ایران و تحریم هایی که تحت عناوین دیگر وضع کرد، در ایران مسیر و چارچوب مشخص است. شورای عالی امنیت ملی خطوط قرمز و چارچوب مذاکرات را مشخص می کند و مذاکره کننده هر کسی باشد در تماس دائم با شورای عالی امنیت ملی کار را پیش می برد و الان مسئولان از مذاکرات وین برگشتند که متن قابل توافق را به نظر مسئولان عالی کشورشان برسانند تا در صورت توافق بر سر آن مذاکرات به مراحل بعد در سطح وزیران خارجه کشورهای عضو برجام منتقل شود. اگر کشور بتواند در چارچوب مذاکرات احیای برجام، ساختار تحریم را بشکند و این کار در یکی دو ماه آینده انجام شود حتما برای کشور یک پیروزی در پی خواهد داشت./ایسنا