❇️ملاحظات سیاسی مواجهه با «روند مذاکرات هستهای
👈 تحلیلها و اطلاعرسانیهای غیر موثق از مذاکرات هسته ای در حالی در برخی مواقع منتشر و بر افکار عمومی تاثیر میگذارد که اخبار و گزارشات مذاکراتِ پشت دربهای هتل کوبورگ وین هنوز به صورت رسمی و از رسانههای معتبر منتشر نشده است لذا آنچه تحت عنوان «دادهها و ستاندهها» یا «توافق و شکست» در دور اخیر این مذاکرات مبنای تحلیل پارهای از افراد، جریانها و رسانههای سیاسی و به ویژه در شبکههای اجتماعی و مجازی قرار میگیرد، اعتبار نداشته و بیش از یک گمانهزنی خبری و تحلیلی نیست.
👈مذاکرهکنندگان همچنان در حال مذاکره در وین هستند و تا زمانی که بر سر همه مسائل توافق نشود و متنی برای توافق احتمالی منتشر نشود، نمیتوان به طور جدی از پایان مذاکرات سخن گفت. البته نگرانیها و دلواپسیهای به حق جامعه و به خصوص جریان انقلابی رسالت جهادگران عرصه تبیین را سنگین میکند. در این راستا، لازم است واقعیات مرتبط با رویکرد و عملکرد دولت سیزدهم به منظور احیای برجام و وادارسازی همه اعضا برای عمل به تعهدات تبیین شود و حتی برای اقناعسازی و استدلالی کردن مباحث با اقدامات دولت گذشته مقایسه شود. مبنای تحلیلی و نتیجه این بررسی و مقایسه باید به تشریح رویکرد انقلابی و مردمی دولت سیزدهم و عزم راسخ تیم مذاکرهکننده جدید برای حفظ حقوق ملت و عدم عقبنشینی از اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی معطوف گردد.
در تبیین "روند مذاکرات هستهای"
👈لازم است به ویژگیهای این دور از مذاکرات با گذشته و همچنین امتیازات فرابرجامی که در دولت دوازدهم داده شد و به تعبیر برخی از مسئولان آن «هیچ!» دستاوردی برای کشور نداشت، پرداخته شود. اساساً، مذاکرات تیم جدید تفاوت ذاتی و ماهوی با مذاکرات دولت یازدهم و دوازدهم دارد.
در حالی که دولت قبل سرنوشت تمام کشور و نظام را در حالت تک گزینهای قرار داده و اقتصاد کشور را به آوردههای احتمالی برجام گره زده و به اصطلاح اقتصاد کشور را شرطی کرده بود، دولت سیزدهم نگاه حیاتی به این موضوع نداشته و در راستای عمل به راهبرد حکیم انقلاب اسلامی، هم رفع تحریمها از طریق تداوم مذاکره به منظور وادارسازی طرف آمریکایی و اروپایی به عمل به تعهدات برجام را در دستور کار خود قرار داده و هم مهمتر از آن خنثیسازی تحریمها از طریق ساخت درونی قدرت را دنبال میکند. تحرکات دولتمردان سیاسی و اقتصادی کشورمان در فعال سازی دیپلماسی اقتصادی، توجه به ظرفیتهای داخلی و تحرکات شبانه روزی و جهادی آنها، گواه بر این مسأله است که با توافق یا بدون توافق وین، دولت عزم جدی در پیشبرد امور کشور و اصلاحات اساسی دارد. از همین رو متهم کردن دولت به ادامه مسیر دولت گذشته با واقعیت تطابق ندارد.
May 11
باسلام وتحیت وخداقوت 💐💐💐💐💐 و تبریک ایام عید نوروز وآرزوی موفقیت بیش از پیش توام با عاقبت به خیری برای همه شما اساتید و همراهان گرامی💐💐💐💐💐💐
✍️ طبق روال روزهای جمعه هر هفته، تحلیل های راهبردی زیر با عناوین:
✅الزامات تحقق شعار سال 1401
✅جهاد تبیین بر مدار قرآن کریم
✅نقشآفرینان جهاد عظیم تبیین
✅حوزههای تهاجم در جنگ شناختی
👈جهت بهره برداری شما اساتید محترم در کانال ثامن در 3 پیام رسان داخلی ایتا وسروش و روبیکا با آدرس های زیر، تقدیم می گردد.👇👇
#مشارکت_حداکثری (در اقتصاد، فرهنگ ، سیاست و ....)
#ثامن
#آذربایجان غربی
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #فوری | حمله گسترده هواپیماهای بدون سرنشین انصارالله به عربستان سعودی
🍃🌹🍃
🔻حمله گسترده هواپیماهای بدون سرنشین انصارالله به فرودگاه های ریاض، ابها و جده در عمق خاک عربستان سعودی
🔹 ایستگاه برق جیزان مورد هدف حملات انصار الله یمن قرار گرفت.
🔸 ۱۸ هدف در جنوب و مرکز عربستان سعودی از جمله تاسیسات انرژی و نفت، فرودگاه های نظامی ابها و جیزان و فرودگاه ریاض هدف قرار گرفتند.
🔹 منابع خبری از خسارت شدید به تاسیسات نفتی آرامکو در جده خبر می دهند.
🔺 آسیب به زیرساخت های آب شیرین کن در ظهران عربستان سعودی
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
🆔 eitaa.com/samenbr
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅یامحول الحول والاحوال(۵)
✅الفرقان
وَهُوَ الَّذِي أَرْسَلَ الرِّيَاحَ بُشْرًا بَيْنَ يَدَيْ رَحْمَتِهِ وَأَنزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً طَهُورًا(48)
قرآن باران را
آب پاکیزه،
آب پربرکت و
رزق الهی دانسته
و رابطه تنگاتنگی بین نزول آن و
معنویت برقرار کرده
1️⃣وسیله طهارت: «وَأَنزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً طَهُورًا»؛ «و از آسمان آبی پاک فرود آوردیم».
2️⃣آب پربرکت: «وَنَزَّلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً مُّبَارَکًا»؛ «و از آسمان آبی پر برکت فرود آوردیم».
3️⃣ گسترش رحمت خداوندی: «وَهُوَ الَّذِی ینَزِّلُ الْغَیثَ مِن بَعْدِ مَا قَنَطُوا وَینشُرُ رَحْمَتَهُ»؛ «و اوست کسی که باران را پس از آنکه [مردم] نومید شدند فرود میآورد و رحمتخویش را میگسترد».
4️⃣رزق الهی: «وَینَزِّلُ لَکُم مِّنَ السَّمَاءِ رِزْقًا»؛ «و برای شما از آسمان روزی میفرستد».
5️⃣سبب خوشحالی: «اللَّهُ الَّذِی یرْسِلُ الرِّیاحَ فَتُثِیرُ سَحَابًا فَیبْسُطُهُ فِی السَّمَاء کَیفَ یشَاءُ وَیجْعَلُهُ کِسَفًا فَتَرَی الْوَدْقَ یخْرُجُ مِنْ خِلَالِهِ فَإِذَا أَصَابَ بِهِ مَن یشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ إِذَا هُمْ یسْتَبْشِرُون»؛ «خدا همان کسی است که بادها را میفرستد و ابری برمیانگیزد و آن را در آسمان هر گونه بخواهد میگستراند و انبوهش میگرداند . پس میبینی باران از لابهلای آن بیرون میآید و چون آن را به هر کس از بندگانش که بخواهد رسانید به ناگاه آنان شادمانی میکنند».
6️⃣ مایه ثبات قدم و دلگرمی رزمندگان خدا: «إِذْ یغَشِّیکُمُ النُّعَاسَ أَمَنَةً مِّنْهُ وَینَزِّلُ عَلَیکُم مِّن السَّمَاء مَاء لِّیطَهِّرَکُم بِهِ وَیذْهِبَ عَنکُمْ رِجْزَ الشَّیطَانِ وَلِیرْبِطَ عَلَی قُلُوبِکُمْ وَیثَبِّتَ بِهِ الأَقْدَامَ»؛ [به یاد آورید] هنگامی را که [خدا] خواب سبک آرامشبخشی که از جانب او بود بر شما مسلط ساخت و از آسمان بارانی بر شما فرو ریزانید تا شما را با آن پاک گرداند و وسوسه شیطان را از شما بزداید و دلهایتان را محکم سازد و گامهایتان را بدان استوار دارد»
👈عوامل و بازیگران جنگ شناختی
بازیگران جنگ شناختی در سه سطح قابل احصا هستند؛
✅اول نظام سلطه به سرکردگی آمریکا به عنوان کارگزار و سرمایهگذار اصلی،
✅دوم معاندان نظام مانند سلطنتطلبان، منافقین، برخی کشورهای متخاصم منطقهای بویژه عربستان سعودی و... که از طرف نظام سلطه به آنها مأموریتهای نیابتی واگذار شده و به عبارتی، اجرای راهبردهای موردنظر نظام سلطه برای بنبستنمایی در ایران را برعهده دارند.
✅لایهی سوم بازیگران جنگ شناختی که قاعدهی هرم آن محسوب میشود، همانا یک جریان خزنده فکری - فرهنگی در برخی رسانهها و مطبوعات کشور و همچنین در میان برخی دانشگاهیان و روشنفکران است که اصطلاحاً در راستای «بینالمللی و یا جهانی کردن» ایران و درواقع، به منظور هماهنگسازی روندها و سیاستهای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور با جریانهای بینالمللی تلاش میکنند و در این زمینه، حتی تطهیر رژیم شاه و تغییر باور به گذشته را به طور جدی مدنظر دارند.
👈درواقع، در حالی که لایهی اول؛ یعنی نظام سلطه، سیاستگذار و بازیگرِ راهبردی این جنگ است، دو لایهی دیگر در حکم کارپرداز و «آلت فعل» آن عمل میکنند.
💢نکتهی مهم اینکه در لایهی سوم اشخاصي ديده ميشوند که نه مزدور رسمي دشمن هستند و نه در زمره اپوزيسيون برانداز نظام قرار دارند، اما همانگونه ميانديشند که دشمن ميخواهد.
اين افراد را نيز ميتوان در سه دسته جاي داد؛
✅دسته اول کساني هستند که به بزرگنمايي قدرت دشمن میپردازند و درواقع، مبلغ فکري و سياسي ناتواني در برابر غرب و بویژه آمریکا هستند.
✅ در دسته دوم کساني قرار دارند که با شناخت خود از غرب و آمريکا، باور به مقابله در برابر آنها را از دست داده و يا نسبت به عواقب اين راه بيمناک هستند. اين افراد خود را به ظاهر دلسوز ايران و ملت دانسته اما در تشخيص راه به دليل ترسي که در دل دارند، دچار اشتباه شده و يا با معادله هزينه و فايده، قائل به هزينه بالاي ايستادگي و مقاومت و در مقابل هزينه اندک عقبنشيني و تعامل ميباشند.
✅دسته سوم افرادي هستند که بعضاً سابقه انقلابي نيز داشته و به مرور زمان، با استحاله فکري تغيير رويه داده و به جاي استکبارستيزي، آمريکا ستايي را پيشه کردهاند. اگرچه نميتوان تاثير دو گروه قبلي بر استحاله اين گروه را ناديده گرفت، اما ترجيح منافع شخصي و گروهي بر منافع ملي، بزرگترين دليل آنها براي عبور از نظام و همسويي با بيگانگان ميباشد. مشکل اساسي اين عده آن است که حقانيت راه نظام را باور داشته اما موفقيت آن در پیگیری را باور ندارند.
هوالحکیم
⁉️چرا اقتصاد؟
🔺سالهاست؛ رهبر معظم انقلاب سخنرانیِ مهم خویش در ابتدای هر سال را به مباحث اقتصادی البته با پردازشِ ابعاد مختلفِ خروج از چالشهای این عرصه اختصاص دادهاست. پرسش این است که چرا رهبر یک انقلابِ فکری-فرهنگی با صبغهی معنوی، اینقدر بر این مولفهی مادی تاکید دارند و چرا از بُعدی از ابعاد کشور سخن به میان میآورند که به نوعی پاشنه آشیل نظام بوده و هست؟
🔻در پاسخ به این سئوالات نکات زیر را میتوان مطرح نمود:
🔹نکتهی اول اینکه؛ اقتصاد، بُعدِ مملموس، عینی و قابلِ حسّ یک تمدن و فرهنگ در افزایش اعتبارِ نظام و اعتمادِ مردم به حاکمیت است که جای پرداختن، تدقیق و تامل دارد؛ چرا که مردم در این زمینه گلهمند و تحت فشارند و دشمنانِ موجودیت کشور نیز به دنبال استفاده از این فشار اقتصادی در مسیر تشویشِ ذهنی، تهییجِ روانی و نهایتا فشار عملی با پروژه ایجاد اغتشاش و بحرانسازی اند.
🔸نکتهی دوم اینکه؛ یکی از شاخصهای حکمرانی اسلامی، صداقت و صراحتِ مسئولین با مردم بر قاعدهی امانت در بیان نقاط قوت و ضعف در کنار هم است تا با فهرستِ داشتهها، بارقهی امید در دلها ایجاد نموده و با مرورِ نداشتهها راه رسیدن به آنها را با تکیه بر تجربهی موفق در دیگر عرصهها بپیماییم.
🔹نکته سوم اینکه؛ طرحِ مشکل توسط رهبر معظم انقلاب در قالبِ دردِ دل کردن و نمک بر زخم پاشیدن نیست؛ بلکه ایشان با بیانِ عمیقِ مساله یعنی "چرایی ها و چگونگی ها" و خروج از بیانِ صرف مشکلات، راه برون رفت از شرایط را در سطح راهبردی و کلان یعنی ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی تا سطح تاکتیک یعنی تاکید بر رونق تولید با تکیه بر ایجاد اشتغال و بهره گیری از اقتصادِ دانش بنیان در مسیر بهرهوری (استفاده حداکثری از منابع و ظرفیتها در جهت با لابردن کیفیت وکاهش هزینه) و سطح خُرد یعنی سبک زندگی در مصرف و وجدان کاری و... ارایه مینمایند.
🔚 بنابراین؛ در گام دوم انقلاب باید با تکیه بر انباشتِ تجاربِ موفق در عرصههای مختلفِ علمی- فناوری در چلهی اول انقلاب، رویکردِ صحیح تدبیرِ اقتصاد کشور را تعیین، تبیین و تثبیت نموده و با عبور از چالشهای داخلیِ اقتصادی (عدم بهره وری، رقابتی نبودن، واردات بی رویه و قاچاق انبوه، مصرف گرایی، نظام پولی و بانکی غیر مولد، تعاملات متکثر با جهان از جمله رابطه موثر با جهان اطراف و همسایه و....) چالشِ بیرونی تحریم و فشار ظالمانهی اقتصادی را بیاثر کرد و کشور را از این وصلهی ناجور یعنی وضعیت نامناسب اقتصادی که خروجیِ نگاهِ غیر انقلابی و بروننگر است، مبرا نماییم... ان شاءالله
✍️جواد خسروی
📝 سخنرانی سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن به مناسبت هشتمین سالگرد تجاوز ائتلاف سعودی
🍃🌹🍃
🔻 تعداد عملیاتی که ارتش و کمیتههای مردمی یمن علیه دشمن به انجام رسانده ۶ هزار ۶٨١ عملیات بوده و تعداد ۶ هزار و ٢٠۶ حمله دشمن پیگیری شده است.
🔸 ائتلاف دشمن گاهی مدعی میشود که موشکهای ارتش یمن ایرانی هستند و این بسیار سخت است که بپذیرند این موشکها یمنی هستند.
🔹 برخلاف ادعای سعودیها؛ موشکهایمان نه ایرانی بلکه یمنی هستند
🔸 ساخت موشک در یمن ابتدا از موشک "صرخه" آغاز شد و سپس به موشکهای "ذوالفقار"، "قدس٢" و "برکان٢" رسید.
🔹 صنعت تولید پهپاد از صفر آغاز شده و هم اکنون تولید و ساخت آن کماکان ادامه دارد.
🔺 ما در ساخت توپخانه موفقیتهای زیادی داشتهایم و به مرحله خودکفایی رسیدهایم.
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی