🔰تورم تکرقمی در برنامه هفتم
💠رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: «تورم هدفگذاری شده در پایان برنامه هفتم توسعه 9/5 درصد در نظر گرفته شده است. تأمین امنیت غذایی از موضوعات بسیار مهمی است که در برنامه هفتم به آن توجه ویژهای شده و تدابیر اندیشیده شده در برنامه هفتم، کشور را در تأمین بخشی از کالاهای اساسی خودکفا خواهد کرد. در طول اجرای برنامه هفتم وظیفه تأمین مالی، هماهنگی، نظارت، کنترل و پیگیری برعهده سازمان برنامه بودجه خواهد بود.»
http://Eitaa.com/samenbr
🌐 بسته خبری
▫️۱۰ میلیون بیمه رایگان در دولت سیزدهم/
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: «از سال گذشته تاکنون در دولت سیزدهم ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سه دهک در صندوقهای مختلف به صورت رایگان زیر چتر حمایت بیمه سلامت قرار گرفتند. حق بیمه سلامت برای هر فرد یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان است که برای سه دهک اول جامعه رایگان و برای دهکهای چهار تا ۱۰ نیز به ترتیب از ۱۰ تا ۸۰ درصد پرداختی از سوی آنها انجام میشود و مابقی را این سازمان تحت پوشش قرار داده است.
▫️ منتظر خطبههای مولوی هستیم/
عبدالله گنجی در توئیتی نسبت به شهادت نیروهای فراجا در سراوان نوشت: «۵ تن از مأموران مرزبانی در مرز سراوان در درگیری با گروهکها به شهادت رسیدند. اعدام بد است، کشتن حافظان مرز چطور؟ امنیتزدایی از سیستانوبلوچستان و ممانعت از توسعه پایدار و محروم ماندن منطقه چطور؟ جمهوری اسلامی بد است، دستور و سلاح از بیرون گرفتن چطور؟ توقع هست جناب عبدالحمید در خطبه تبیین نماید.»
▫️ تصاویر سپاه از اشراف دریایی/
تصاویر منتشر شده توسط سپاه نشان میدهد ناو رزمی همیلتون به همراه یک شناور پشتیبان به نام «TAKE6» از تنگه هرمز عبور کرده است. پریروز آسوشیتدپرس در خبری از عبور ناو همیلتون نیروی دریایی آمریکا از تنگه هرمز خبر داد و مدعی شد چند شناور تندروی سپاه هنگام عبور این ناو به آن نزدیک شدهاند.
▫️ چرا اژدها پیش افتاد؟/
امیرعلی ابوالفتح کارشناس مسائل آمریکا در توئیتی نوشت: «در تمام آن سالهایی که آمریکاییها مشغول صرف 6/4 تریلیون دلار از پولهایشان در جنگ در آسیا بودند، چینیها داشتند اقتصادشان را تقویت میکردند و بازارها را یکی پس از دیگری از دست تولیدکنندگان آمریکایی بیرون میکشیدند. ظهور و سقوط قدرتها، اتفاقی نیست.»
▫️ اوغان حامی احتمالی اردوغان/
یکی از سران حزب دموکراتیک خلق ترکیه به المیادین گفت: «سنان اوغان» دوشنبه حمایت خود را از اردوغان در دور دوم انتخابات ریاستجمهوری اعلام خواهد کرد. اوغان نامزد ائتلاف «آتا» 5/17 درصد آرا را در دور اول انتخابات از آن خود کرد.
▫️ اقدام تحریکآمیز بیبی/
بنیامین نتانیاهو در ادامه تشدید جنگ اشغالگران علیه قدس اشغالی و به توصیه تندروها، نشست کابینه خود را در تونلی در نزدیکی مسجدالاقصی برگزار کرد که مهمترین محور آن، تصویب طرحهای جدید برای شهرکسازی صهیونیستی بود.
▫️ دو سرپرست گزینههای وزارت/
براساس اعلام برخی نمایندگان آقامیری گزینه نهایی دولت برای وزارت جهاد کشاورزی و رضا مرادصحرایی گزینه نهایی دولت برای وزارت آموزش و پرورش است.
http://Eitaa.com/samenbr
🔰حرف روز
📌مناظره یا منازعه؟!
این روزها شاهد پخش و انجام مناظراتی هستیم به ویژه در حوزه مسائل اقتصادی کشور که گاه از هدف و منظور مناظره فاصله میگیرند و وارد منازعه، درگیری سیاسی و حتی خشونت کلامی میشوند. اما این وضعیت را هیچگاه مردم با فرهنگ ایران نپذیرفتهاند. چرا که گفتوگو کردن آدابی دارد، اهدافی را دنبال میکند و لازم است به قالبها و روشهایی بهینه انجام آن توجه گردد تا باعث رشد جامعه و منجر به نتیجه شود. بنابراین، در مناظره هدف روشن شدن زوایای بحث و به ویژه ارائه راهکار و برونرفت از موضوع، مسئله و چالشی است که در باره آن مناظره و مباحثه میشود. در غیر این صورت نتیجه مناظره به ضد خودش تبدیل میشود.
برای اینکه یک مناظره با موفقیت انجام و به اهدافش برسد، لازم است طرفین الزاماتی مانند نحوه و شیوه مناظره، میزان رعایت و پایبندی طرفین به آداب مناظره و احترام متقابل را رعایت کنند. همچنین سؤالات طراحی شده در مناظره باید هدفمند و متناسب با نیازهای مردم و جامعه و در راستای عبور از مشکلات طراحی شود و الا اگر مناظره با عبور از مرزهای باریکی که با سایر روشهای گفتوگو دارد، تبدیل به جدل، مغالطه و خدای ناکرده منازعه و دعوای خشن کلامی شود و طرفین با دادن یک سری اطلاعات غیر لازم و گاه مضری که به منظور نشان و نمایش دادن اشراف بر صحنه باشد، بیشتر اعصاب دنبالکنندگان مناظره را به هم خواهد ریخت و بر حجم سؤالات و شبهات خواهد افزود و امید به حل مشکلات را به یأس تبدیل خواهد کرد.
مناظره جای تسویهحساب گروهی و جناحی همانند مناظرات اخیر اقتصادی هم نباید باشد. البته میشود با ادله علمی طرح موضوع کرد و تبعات و پیامدهای یک تصمیم و سیاست غلط را محور بحث قرار داد اما نباید بیاحترام، پرخاش كلامی، توهین و اتهامزنی نسبت به یكدیگر صورت بگیرد که ضمن تقلیل اثر بحث، جامعه را به سمت دوقطبی شدن سوق میدهد و مهمتر از همه، ارائه راهحلی صورت نمیگیرد و مخاطبان پیشروندگی را شاهد نخواهند بود و آنچه اتفاق میافتد دیگر مناظره نیست بلكه منازعه و دعوایی است که نتیجه مشخصی از آن بیرون نمیآید. آنچه مردم انتظار دارند این است که مناظرات به ترسیم تصویری درست از وضعیت جامعه و چیستی و چگونگی برونرفت از مسائل و مشکلات منجر شود. از نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی مشکل رشد نقدینگی، تورم، گسترش فقر، بیکاری، کاهش ارزش پولی ملی و نوسانات قیمتها وجود عینی دارند و باید خروجی مناظره اقتصادی ارائه برنامه برای حل این مشکلات باشد.
✍️ #فتحالله_پریشان
http://Eitaa.com/samenbr
🔰گزارش روز
🔥نشستی برای حمایت از گسترش جنگ
رهبران کشورهای گروه هفت (G7) در هیروشیما ژاپن گردهم آمدند تا در یک نشست سه روزه در مورد برخی از بزرگترین چالشهای جهان به گفتوگو بنشینند. سران گروه 7 در بیانیه پایانی تأکید کردند تا زمان لازم به حمایت از اوکراین در مقابل روسیه ادامه میدهند و از چین درخواست کردند که از نفوذ خود برای تأثیرگذاری بر روسیه به منظور خارج کردن نیروهایش از اوکراین استفاده کند. در حاشیه این نشست وزیر دفاع انگلیس گفت: «فکر میکنم جنگی در راه است. باید دید آیا این جنگ یک جنگ سرد خواهد بود یا یک جنگ داغ. من فکر میکنم جنگی با طیفی از حریفان در سراسر جهان در راه است. ما باید همگی برای آن آماده باشیم. احتمال ورود انگلیس به نبرد مستقیم با روسیه و چین در هفت سال آینده وجود دارد.»
📍گزارههای تحلیلی:
1️⃣ اجلاس سران G7 حمایت زیادی را برای اوکراین ایجاد کرد و دوباره نشان داد که پیشبینیهای مداوم در مورد کاهش حمایتها غیرواقعی است.
2️⃣ هر چند با تردید دیشب اولاف شولتز در ارسال F16 به اوکراین، حمایتهای اعضای G7 از این کشور و تحویل تجهیزات هوایی و زمینی مدرن به کیف در کنار افزایش تحریمها علیه روسیه نشان میدهد که اولا اعلام عدم حمایت آمریکا و اروپا از اوکراین بیشتر یک شو تبلیغاتی است و ثانیا باید منتظر افزایش تنشها و تشدید درگیریها در جنگ روسیه و اوکراین بود. این امر را باید در کنار اظهارات اخیر کسینجر قرار داد که وزیر دفاع انگلیس نیز به آن اشاره کرد. بنابراین میتوان گفت که نشست G7 محلی برای افزایش تنشها با روسیه بود که در کنار آن به مسائل دیگر همچون بحث چین و ایران نیز پرداخته شد. افزایش تنشها و درگیریهای میدانی در اوکراین نتیجه G7 خواهد بود که میتواند وضعیت سایر مناطق را نیز تحت تأثیر قرار دهد.
3️⃣ افزایش تنش در جنگ روسیه و اوکراین منجر به افزایش اقدامات رسانهای علیه ایران نیز خواهد شد. زیرا غربیها با ادعاهای دروغین همچون حضور پهپادی ایران و حمایت از روسیه سعی دارند که ابزارهای فشار را بر روی ایران حفظ کنند. پس افزایش تنش با روسیه در یک پازل همهجانبه از مسائل مختلف همچون موضوع ایران و چین را شامل خواهد شد که در بیانیه پایانی G7 نیز به آن اشاره شده است.
◀️نکته پایانی؛ بررسی جنک در مدت اخیر نشان داده است که با وجود تلاش اروپاییها برای کمک به اوکراین، ولی اصلیترین بازنده این جنگ دولتهای اروپایی هستند که با تحریک آمریکا آغاز شده است ولی دودش در چشم اروپاییها میرود.
✍️ #محمدرضا_فرهادی
http://Eitaa.com/samenbr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 در امام خامنهای ذوب شوید همانطور که او در اسلام ذوب شده است
🍃🌹🍃
✅ عجب حرف های قشنگی 😍
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
🎥 نشست مجازی
🍃🌹🍃
✅ موضوع: "تحلیل شعار خرمشهرها در پیش است"
🎙 سخنران: دکتر رحمان تقوایی- تحلیلگر و فعال مسائل سیاسی
🕗 زمان: امشب دوشنبه ۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۳۰
❌ لینک شرکت در نشست:
📲 https://rubika.ir/nasraa_kb
📲 https://rubika.ir/basiratii
📲 https://rubika.ir/softwar_ir
🇮🇷
🎥 #پخش_زنده
🍃🌹🍃
✅ موضوع: «سوم خرداد و خرمشهر های امروز انقلاب»
📢 سخنران: سردار حسین معروفی- همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی
⏰ تاریخ: امشب- دوشنبه ۱ خردادماه- ساعت ۲۱
📌در بستر روبیکا:
http://rubika.ir/meyar_pb
🌴مقابله شعار و باور در خرمشهر
پرده اول،( شعار):جمله معروفی که عراقی ها روی دیوارهای خرمشهر پس از تصرف آن نوشته بودند، همه به یاد داریم: "جئنا لنبقی" یعنی آمده ایم که بمانیم.
پرده دوم:(حماسه و باور) من آن روزی که اینجا پا نهادم، ترکِ سر کردم. این را همان روز های اولیه تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک پاسدار روی دیوار نوشته بود. دیواری که مثل یک تابلو به چشم کسانی می آمد که وارد سپاه می شدند.
پرده سوم.گام اول پیروزی فراتر از صفحه جغرافیا، به تغییر ادراک و فتح دلها وابسته است. هر طرفی که ارادهی قویتری، ثبات بیشتری داشته باشد، او پیروز میدانها خواهد بود.
شاهکار جنگ اراده ها در خرمشهر دیده شد.
خرمشهری که به باور استراتژیست های نظامی مستحکم و تسخیر ناپذیر بود، اما روحیه انقلابی و باور به ما می توانیم این دژ را فرو ریخت و همگان را وادار به پذیرش برتری نظامی ایران کرد.
#سوم_خرداد
#خرمشهرها
✍ #موسی_سلیمانی
نماد صراحت و شجاعت
اول خرداد سالروز درگذشت اسطوره مقاومت و نماد امنیت استان آذربایجان غربی مرحوم حجت الاسلام حسنی نماینده حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در استان آذربایجان غربی و امام جمعه محترم ارومیه میباشد.
در خصوص شخصیت این مرحوم میتوان به طرح سوالات زیر پرداخت:
۱. مهم ترین ویژگی آقای حسنی که موجب برجستگی شخصیت آن مرحوم شد چه بود؟
۲. نقش آقای حسنی در استان آذربایجان غربی در حوزه امنیت چه بود؟
در پاسخ به سوال اول باید گفت که دو ویژگی بارز در شخصیت و منش ایشان مشهودتر بود: شجاعت و صراحت. حسنی مبارز قبل از انقلاب آن هم به صورت مسلحانه در سطح استان بود. خاطرات درگیری ایشان با خوانین محلی و در نهایت درگیر شدن با حکومت پهلوی در زمانیکه همه شخصیت های استان به یک تعامل با رژیم پهلوی رسیده بودند قابل توجه و برجسته میباشد. مرور خاطرات ایشان در این دوران جالب و بینظیر میباشد. میتوان از این دوران زندگی این بزرگمرد کتابها نوشت و به عنوان نوعی تجلی از شجاعت در معرض قضاوت و فهم نسل جوان قرار داد.
پاسخ به سوال دوم را میتوان از مقطع پیروزی انقلاب اسلامی در استان شروع کرد. توجه به این نکته ضروری هست که استان آذربایجان غربی به لحاظ ساختار اجتماعی و سیاسی به عنوان استانی ضربه دیده از حوادث تاریخی صد سال گذشته و تجربه تلخ قتل عام ها و غارت های قومی و دینی به نکته تسامح و مدارا رسیده بود و میتوان گفت از این منظر نگاهی مثبت نسبت به تامین کنندگان امنیت داشت و به همین خاطر بود که استان آذربایجان غربی جزو استان های پیشرو در انقلاب اسلامی نبود. در چنین فضای روانی و سیاسی نقش آقای حسنی برجسته تر میشود. ظهور شخصیتی که از تندترین حرکتهای جهادی پیروی میکند و به تنهایی در مقابل وضعیت موجود قیام میکند. از این نظر آذربایجان غربی علیرغم کندی در حرکت اولیه به سرعت به جریان انقلاب اسلامی میپیوندد و جزو پیشروان آن میگردد.
در نگاهی ترکیبی به سوال اول و دوم با ید به حوادث بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد. استان آذربایجان غربی نکته تلاقی جریانهای ضد انقلاب سهم خواه از یک طرف و جریان اخباریگری از طرف دیگر بود. هجوم وسیع احزاب ضد انقلاب کومله و دموکرات به پادگانها و مراکز نظامی و غارت وسیع سلاح و مهمات از این مراکز چهره ای ناامن از استان ترسیم میکند. و ضد انقلاب با فروپاشی رژیم پهلوی و به بهانه خودمختاری از اولین روزهای پیروزی انقلاب با زبان اسلحه و ایجاد ناامنی به تعامل با آن میپردازد. نبود نیروهای منسجم مسلح در استان زمینه مناسبی برای جولان خطرناک احزاب ضدانقلاب فراهم میکند. در همین مقطع هست که نیروهای انقلاب صرفا بر مراکز شهرهای استان مسلط هستند و جغرافیای خارج از شهرها تحت سلطه کامل ضدانقلاب قرار میگیرد. البته مقابله در داخل شهرهای استان از جمله ارومیه با ضد انقلاب نفس گیر هست. در چنین شرایطی استان به دور از حمایتهای مرکریت سیاسی کشور نیازمند یک پشتوانه جدی و با تجربه است. و در چنین فضایی هست که نام حسنی دلگرم کننده انقلابیون و هراسناک برای ضدانقلاب میشود . شاید برای دوری از اطاله کلام تحلیل حادثه قارنا و نقش مجاهدان حسنی در این حاثه که میتوانست به قتل عام شهرستان نقده منجر شود کافی باشد. صراحت بیان و دوری از مصلحت اندیشیهای سیاسی ویژگی بارز دیگر این مجاهد نستوه میباشد . شاید بتوان به صراحت اذعان کرد که تا حسنی بود استان آذربایجان غربی بالاترین شاخص سلامت مدیریت را تجربه کرد. تبدیل تریبون نماز جمعه به سنگری دیگر و البته حساستر ویژگی حسنی بعد از استقرار ثبات و امنیت در سطح استان بود. این بار خطبه های آتشین حسنی در نقد جریانهای انحرافی و مدیران ناکارآمد استان بود که جذابیت ویژهای برای ایشان ایجاد کرد و تا زنده بود این صراحت ویژگی همراه و همیشگی ایشان بود.
انسجام در حوزه جبهه انقلاب رصد هوشمندانه رفتارهای ضدانقلاب در حوزه مدیریت داخل و خارج استان عرصه تنگی برای نیروهای ناکارآمد و گاها غیرهمراه درست کرده بود.
در انتها اشاره به این موضوع خالی از لطف نخواهد بود که شخصیت آقای حسنی مورد توجه حضرت امام بود که در ملاقات ایشان با حضرت امام این توصیه زیبای امام فراموش شدنی نیست که فرمود: "همه باید مثل آقای حسنی مسلح باشند."