eitaa logo
کارگروه ثامن برادران
1.6هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
978 فایل
کارگروه سیاسی فرهنگی ثامن آذربایجان غربی #جهاد_تبیین #روشنگری #ایران_قوی #مشارکت_حداکثری #آذربایجان_غربی تولیدات بومی وتحلیل های خود را با ما به اشتراک بگذارید. @samenbr1 🆔eitaa.com/samenbr 🆔https://sapp.ir/andishe_az 🆔https://rubika.ir/samenbr
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰وزیر راه: در ساخت 4 میلیون خانه مصریم 🎤 «رستم قاسمی» در مراسم کلنگ‌زنی طرح مسکن ملی اصفهان گفت: «امروز یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در دست ساخت داریم که تا شهریور ۱۰۰ هزار واحد آن تحویل داده می‌شود. باید سریعاً به سقف ۲ میلیون واحد مسکونی برسیم تا بتوانیم در دو بخشِ دومیلیونی تا پایان دولت تعهداتمان را انجام دهیم».
🔰ایران و روسیه خودروی مشترک تولید می‌کنند 🚘 در دیدار رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با وزیر تجارت روسیه مذاکراتی برای صفر شدن تعرفه واردات گندم و روغن صورت گرفت و برای تولید مشترک خودرو در ایران توافق شد.
🔴افــزایـش ۳۰ درصـدی میـزان خـرید گنــدم👌 🔹ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹از ابتدای فصل برداشت تا روز گذشته، ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است 🔹تاکنون ۸۲ درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده و ۱۸ درصد باقی مانده است. 🔹برآوردها حاکی از آن است که میزان تولید گندم به حدود ۱۰ میلیون تن برسد که در صورت تسریع پرداخت مطالبات میزان خرید به ۶ میلیون تن خواهد رسید.
🔴رئیس جمهور: باید جریان جهاد سازندگی را احیا کنیم و آن را ادامه دهیم 🔹حجت‌الاسلام رئیسی در اجتماع مردمی هسته های جهاد و پیشرفت: 🔹گستره حرکت های جهادی به حمایت از طرف دولت نیاز دارد. 🔹پیشرفت و عدالت وظیفه مهم دولت است. 🔹باید جریان جهاد سازندگی را احیا کنیم و آن را ادامه دهیم. 🔹تصمیم گرفتم با احیای جریان جهاد سازندگی، گروه های جهادی احساس کنند از طرف دولت حمایت می شوند. 🔹مسئولان و صاحب نظران به نتیجه نرسیدند مجموعه یا سازمانی مانند وزارت جهاد سازندگی داشته باشیم. 🔹دولت باید با هدایت، حمایت و نظارت، امور گروه های جهادی را پیگیری کند. 🔹ما شورای جهاد سازندگی را با پیشکسوتان و نیروهای باانگیزه بنیان گذاشتیم.
🔰حرف روز 📍مذاکره زیر سایه چماق و هویج دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌‌داری آمریکا اعلام نمود، «شبکه‌ای از تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی ایران و همچنین شرکت‌های مستقر در چین و امارات تحریم شدند»؛ وضع تحریم‌های هم‌زمان با مذاکرات هسته‌ای از سوی آمریکا را چگونه می‌توان تحلیل کرد؟ ⚜️نکات‌تحلیلی: 1️⃣برخلاف نگاه جریان غرب‌گرا که دموکرات‌ها را دارای نگاهی منعطف‌تر نسبت به جمهوری اسلامی می‌دانند؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که از پیروزی انقلاب تا تابستان ۹۵، جمعاً ۲۹ قانون و مقررات تحریمی از طرف آمریکا علیه ایران وضع شده که ۲۲ تای آن از طرف دموکرات‌ها و ۷ تحریم از طرف جمهوری‌خواهان بوده است. دولت اوباما به معاونت بایدن با ۱۳ مورد تحریم رکورددار تحریم‌هاست. لذا به قول چامسکی، دموکرات‌ها همان جمهوری‌خواهان رقیق‌شده دهه ۹۰ هستند. 2️⃣اما مرور گذشته نشان می‌دهد این است که پتروشیمی‌های ایران قبل از این مورد تحریم بودند. پس چرا آمریکایی‌ها اصرار دارند که بگویند این تحریم، تحریم جدیدی است؟! اولین اصل، اذعان آمریکایی‌ها به خالی شدن دست آن‌ها از حیث گزینه است. هفته گذشته رسانه آمریکایی CNN نیز با اذعان به این واقعیت، اعلام کرد که گزینه‌های بایدن در مقابله با جمهوری اسلامی به پایان رسیده است؛ اما موضوع دوم را می‌توان جنگ ادراکی به‌واسطه ایجاد تحریم‌ها برای توافق احتمالی دانست. آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که ایران هیچ سودی از مذاکرات هسته‌ای نبرد؛ لذا پیشاپیش در حال ساخت این انگاره در اذهان شرکت‌های خارجی هستند که حتی اگر توافق هم بشود قرار نیست ایرانی‌ها سودی ببرند و شرکت‌های خارجی اجازه حضور در بازار ایران را پیدا کنند؛ امری که آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۵ انجام دادند و مانع از حضور شرکت‌هایی شدند که تمایل به حضور در بازار ایران داشتند. 3️⃣در مقابل این رذالت آمریکایی‌ها چه باید کرد؟ بهترین کار این است که تیم دیپلماسی ایران به دنبال تضمین بیشتر و تعبیه پروسه راستی آزمایی بهتر در توافق باشد؛ اما نگاه بلندمدت باید گرایش تیم اقتصادی و سیاست‌گذاری دولت بر ایجاد اقتصاد درون‌زا و برون‌نگر باشد تا بتواند اقتصاد را از تکانه‌های بین‌المللی مانند جنگ اوکراین و تحریم‌های گاه‌وبیگاه آمریکایی‌ها مصون بدارد. 💠نکته پایانی: رسیدن به اقتصاد درون‌زا و برون‌نگر خواسته‌ای بوده است که سال‌ها رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید و اصرار داشتند ولی متأسفانه جز در عرصه شعار تلاش‌های کمی جهت تحقق آن صورت پذیرفته است و باید دولت فعلی بنای خود را بر پیاده‌سازی این نوع نگاه معطوف سازد و قطعاً سودش را در بلندمدت، همگان خواهند دید.
🔰گزارش روز 📌یک پیشنهاد به پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه سعودی العربیه از ترور بزدلانه شهید سلیمانی به‌عنوان یک موفقیت یاد کرده و گفته است که «هشداری وجود داشت که اگر به ژنرال سلیمانی حمله کنید، جنگی رخ خواهد داد. ما این کار را انجام دادیم و هیچ جنگی روی نداد». ⚜️گزاره‌های‌خبری: 1️⃣سال گذشته شاهد فرار شبانه ۱۴۰ هزار نظامی از پایگاه‌های آمریکا در افغانستان بودیم؛ پایگاه‌هایی که به اذعان برخی رسانه‌های آمریکا، آن‌ها ۲۰ سال و ۲ تریلیون دلار برای تأسیس آن هزینه کرده بودند و تجهیزات متعددی که از آن به‌جامانده یا نصف و نیمه رها شده بود. آیا این امر از نگاه امثال پمپئو شکست محسوب نمی‌شود؟ البته این رویه قاتلان شهید سلیمانی برای فرار از محاکمه است که همواره ضرباتی که پس‌ازاین ترور بر آن‌ها وارد شده است را یا مخفی کرده و یا غیرمرتبط با شهادت سردار سلیمانی بیان کرده‌اند. 2️⃣این شکست در عراق هم مشهود و ملموس بود؛ چراکه آمریکایی‌ها آمده بودند تا در عراق بمانند و برای حضور ۱۵۰ هزار نظامی آمریکا در چندین پایگاه نظامی برنامه‌ریزی مفصل کرده بودند؛ اما امروز فقط ۲۵۰۰ نظامی آمریکایی در چند پایگاه محدود حضور دارند؛ آن‌ها اگر فرار نکرده‌اند، به مرخصی سالیانه رفته‌اند؟! 3️⃣دولت فدرال مدعی شد ماهانه بیش از دو میلیون دلار برای تأمین امنیت امثال پمپئو پرداخت می‌کند و سال گذشته یک پویانمایی دودقیقه‌ای با عنوان «انتقام حتمی است»، فشار روانی گسترده‌ای به کسانی که در قفس بودند، وارد کرد. لذا پیشنهاد می‌شود اگر می‌توانند از قفس بیرون بیایند و در هرکدام از خیابان‌های نیویورک که به نظرشان امن است، حاضر شوند. ⚜️گزاره‌های‌تحلیلی: 1️⃣آمریکا بزرگ‌ترین ساختار تروریستی دنیاست. بر اساس پروژه هزینه‌های جنگ دانشگاه براون، تعداد کل غیرنظامیانی که از خشونت مستقیم در جنگ‌های آمریکا از ۱۱ سپتامبر تاکنون جان خود را از دست داده‌اند، به ۳۶۴ هزار تا ۳۸۷ هزار نفر می‌رسد و بر اساس این آمار، از فوریه ۲۰۲۰ تاکنون ۳۲۴۶ بمب و موشک بر روی افغانستان، عراق و سوریه ریخته‌اند. 2️⃣اما وحشیانه‌ترین ترور که ماهیت آمریکایی‌ها را مشخص کرد، ترور شهید سلیمانی به‌عنوان علمدار مبارزه با داعش بود. 3️⃣مقام معظم رهبری فرمودند که شهید سلیمانی از حاج قاسم سلیمانی برای دشمنانش خطرناک‌تر است. آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌دانند که پس از شهادت حاج قاسم شکست‌هایشان در جبهه‌های سوریه، فلسطین اشغالی، یمن، افغانستان و خلیج‌فارس بیشتر از گذشته بوده است و امنیت دریایی، زمینی و امنیتی آن‌ها به نحو محسوسی کاهش داشته است. آنچه گفته شد در حالی است که انتقام خون حاج قاسم هنوز گرفته نشده است و این انتقام نه در ایران بلکه توسط همه آزادیخواهان در سراسر جهان گرفته خواهد شد. خدای متعال می‌فرماید: «انّهم یكیدون كیدا و اكید كیدا»؛ آن‌ها مكر می‌ورزند، اما مكر الهی بر مكر آن‌ها قطعاً غالب خواهد شد. سوره طارق 15.
🔰کنایه کیهان به علی مطری؛ بذار بپرسه به معلوماتش اضافه بشه! 🗞روزنامه کیهان در ستون «گفت‌وشنود» شماره دیروز خود در خصوص نامه علی مطهری به رئیس‌جمهور نوشت: «گفت: یکی از مدعیان اصلاحات در نامه‌ای به آقای رئیسی از ایشان خواسته است که بدون توجه به دیدگاه تند‌روها و هرچه زودتر به برجام برگردد! گفتم: ولی آمریکا از برجام خارج شده است. ما خارج نشده‌ایم که برگردیم! گفت: ایشان در همان نامه اعتراض کرده است که چرا در خصوص میدان نفتی آرش در دریای خزر که میان ایران و آذربایجان مشترک است اقدامی نمی‌شود؟! گفتم: میدان نفت و گاز آرش در آب‌های خلیج‌فارس است و نه در دریای خزر! و بین ایران و عربستان و کویت مشترک است و نه ایران و آذربایجان! گفت: ایشان چند دوره نماینده مجلس بوده و یک دوره عضو هیئت‌رئیسه هم بوده است! مدعیان اصلاحات از اینکه با این حال‌وروز و میزان معلومات، خودشان را نظریه‌پرداز هم می‌دانند، خجالت نمی‌کشند؟! گفتم: دانش‌آموزی از پدرش پرسید؛ سلسله جبال آلپ کجاست؟ پدرش گفت نمی‌دانم! پرسید؛ ادیسون کی بود؟ گفت نمی‌دانم! پرسید؛ قلب در کدام سمت بدن قرار دارد؟ گفت نمی‌دانم! در این هنگام مادرش گفت؛ حواس پدرت را پرت نکن! و پدر گفت؛ چیکارش داری؟ بذار بپرسه و به معلوماتش اضافه بشه!».
🔰لعنت بر بانیان تحریم! 📍این روزها، سیزدهمین سالگرد انتخابات 1388 است. هر وقت یادتان رفت که بانیان و کاسبان واقعی تحریم‌ها چه کسانی بودند، حتماً گزارش 28 مهرماه 1388 روزنامه آمریکایی را بازخوانی کنید. لس‌آنجلس تایمز، به نقل از «جان هانا» مقام آمریکایی خبر داده بود: «مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران- که در میان آن‌ها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم باید به‌صورت شوک‌ وارد شود که فلج کند و نه به‌صورت واکسن!». رئیس‌جمهور سابق کشورمان مهرماه 1399 گفته بود، «آمریکایی‌ها اعلام کردند ده‌ها میلیارد دلار به ایران لطمه زدیم. آن‌ها در کاخ سفید با تحریم ضد انسانی، جلوی دارو و مواد غذایی را گرفتند و بزرگ‌ترین توحش را انجام دادند. مردم اگر می‌خواهند برای کمبود و مشکلات لعن و نفرین کنند، آدرس جنایات، کاخ سفید در واشنگتن است». ملت ما بر همین اساس، دولتمردان آمریکایی را لعنت می‌کنند؛ اما ضمناً لعنت منافقینی را که گرای تحریم‌ها را به دشمن دادند، فراموش نمی‌کنند.
📝 (۲۲۵) 🔻خبر: موقعیت مناسب ترانزیتی ایران و قرار گرفتن در مسیر اتصالی این کریدور و دسترسی به سواحل خلیج‌فارس، عمان و خزر موجب شده تا در سال ۲۰۰۰ توافقنامه کریدور شمال ـ جنوب موسوم به نوستراک بین هندوستان، ایران و روسیه امضا شده و در سال ۲۰۰۲ توسط این سه عضو مؤسس تصویب شود. 🍃🌹🍃 🔸گزاره‌های خبری: 1️⃣ انتقال کالاهای روسی از طریق ایران به هند، مهم‌ترین محور فعالیت کریدور شمال- جنوب است و با شروع جنگ روسیه و اوکراین و مشکل تحریم روسیه، اهمیت این کریدور برای حمل کالاهای روسیه دوچندان شده است. بر این اساس اولین محموله تجاری از روسیه به هند از خاک ایران در روزهای اخیر منتقل شد. این اتفاق بعد از گذشت ۲۲ سال به وقوع پیوست و محموله تجاری روسیه به‌صورت آزمایشی از مبدأ سن‌پترزبورگ به بندر آستاراخان منتقل شده و از طریق دریای خزر وارد ایران و از آنجا از طریق جاده و ریل به بندرعباس و سپس از آنجا توسط کشتی‌های کانتینر بر به بندر ناواشیوای هند انتقال پیدا می‌کند. 2️⃣ کریدور شمال - جنوب مهم‌ترین حلقه تجارت بین آسیا و اروپاست که در مقایسه با مسیرهای سنتی، از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاه‌تر و از نظر هزینه تا ۳۰ درصد ارزان‌تر است. 🔹گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ یکی از عناصر مهم در روابط هند و ایران، جایگاه هند به‌عنوان بازار بزرگ محصولات ایرانی است. انتخاب ایران از سوی هند به‌عنوان دروازه آسیای مرکزی و افغانستان نیز پیامدهای مثبتی بر آرزوهای ایران برای تبدیل‌شدن به هاب منطقه‌ای تجارت و ترانزیت دارد. 2️⃣ در زمان حاضر روسیه بیش از هر زمان دیگری برای مبادله کالا و تجارت ٨ میلیارد دلاری با هندوستان و کشورهای جنوب و شرق آسیا به مسیر کریدور شمال- جنوب نیاز پیدا کرده است و هیچ‌کدام از کریدورهای شمالی و شرق به غرب پاسخگوی تبادلات کالایی با شرکای اقتصادی قبلی و آینده این کشور نخواهد بود و مطمئناً تقاضا و شبکه تأمین کشور روسیه نیاز به مسیرهای جدید خواهد داشت و ایران گزینه مهم روسیه برای توسعه تجارت و انجام مبادلات کالایی است. 🔺 نکته پایانی: افزایش سرعتِ تجارت، افزایش حجم مبادلات کالایی، فعال‌سازی بنادر ایرانی در ارتباط با بنادر کشورهای مرتبط با این کریدور، کاهش تنش بین کشورهای حاشیه خزر و آسیای مرکزی با توجه به منطق انتفاع اقتصادی، کاهش وابستگی تجارت و ترانزیت کشورهای جنوبی آسیا به کانال سوئز و درنهایت ایجاد قطب جدید تولیدی، اقتصادی و تجاری در منطقه از نتایج و فواید راه‌اندازی کامل کریدور شمال- جنوب است که پیگیری جدی مسئولین دولتی در تکمیل این کریدور را می‌طلبد. ✍️ جواد خسروی | |
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | فقر فروش‼️ 🍃🌹🍃 💰 اگه هر روز سرکی به صرافی‌ها می‌زنید و قیمت دغدغه شب و روز شماست، بد نیست نگاهی به اقدامات جنگ ارزی کاخ سفید علیه ایران داشته باشید. ❌ اقداماتی که با گل به خودی برخی‌ها در داخل نقطه آغاز سیر صعودی ارز شد. | | 🆔 eitaa.com/samenbr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | هک سایبری در تلوزیون رژیم‌صهیونیستی 🍃🌹🍃 🔹کلیپ در شبکه ۱۳ رژیم‌صهیونیستی پخش شد! | | 🆔 eitaa.com/samenbr