🔰تهدیدها و فرصت های ترامپ و راهبرد معقول ایران
🔹به استناد تجربه و سیاست های آشکار و پنهان امریکا ، واضح و مبرهن است که راهبرد کلان ایالات متحده در برابر ایران با تغییر روسای جمهور (فیل یا الاغ) تفاوتی نداشته و اختلاف تنها در روش ها و ابزارها بوده است ، بر همین اساس می توان حضور مجدد ترامپ را اینگونه بررسی کرد.
🔸تهدیدات :
1⃣ غیرقابل پیش بینی بودن ترامپ و بهره بردن از تاکتیک مرد دیوانه!
2⃣ترجیح رژیم صهیونیستی در ورود ترامپ به کاخ سفید و احتمال حمایت بیشتر از اسرائیل
3⃣اشتباه محاسباتی برخی در ایران مبنی بر اینکه " ترامپ تاجر است و با او بهتر می شود معامله کرد "
4⃣ پدرکشتگی که ما با ترامپ داریم که مانع هرگونه نرمش خواهد شد.
5⃣ نزدیکی احتمالی ترامپ با روسیه که ممکن است بر روابط ما و روسیه تاثیر منفی بگذارد. (و شاید بالعکس)
🔸فرصت ها :
🔻ترس و وحشتی که ترامپ از خشم پنهان و انتقام ایران دارد می تواند رفتار او را نسبت به ایران محتاط نماید
🔻ترامپ نسخه جادویی برای نجات رژیم صهیونیستی ندارد ، هنر کند همان راه بایدن را ادامه می دهد. که به سرخوردگی سران و سربازان رژیم منجر خواهد شد.
🔻شرایط جهان بسیار متفاوت از قبل بوده و اصلا به نفع امریکا نیست و دست او برای هر اقدامی باز نیست
🔻ایالات متحده خود درگیر بحران های مختلف اقتصادی و ... داخلی است .
🔻ترامپ با شعار " اول امریکا " رای آورده لذا ناچار است بر مشکلات داخلی تمرکز کند و ممکن است برخی پرونده های خارجی را قربانی کند
🔻 به قول ریچارد نفیو " به راه انداختن کارزار مجدد تحریم ها علیه ایران بسیار دشوار است " اقتصاد ایران با شرایط تحریمی سخت سازگار شده و ترامپ در این حوزه نیز حرف تازه ای ندارد.
🔻وضعیت ایران به لحاظ داشته های هسته ای با دور قبل ریاست جمهوری ترامپ قابل مقایسه نیست
🔻تشدید رقابت و اختلاف احتمالی چین و امریکا می تواند برای ما فرصت باشد
🔻صراحت و به اصطلاح رو بازی کردن ترامپ می تواند به تنظیم صحیح محاسبات ما کمک کند
🔻 تجربه ایران در مواجه با ترامپ و اشرافیت به مدل رفتاری او در مواجه کارآمد با موثر خواهد بود.
🔻افزایش ریسک پذیری و پرداخت هزینه از سوی ایران و عبور از مرحله صبر راهبردی
✅ اقدامات ضروری ایران در این برهه :
۱- اتحاد ، همدلی و یک صدایی همه مسئولین در کشور
۲- تکیه بر توانمندی داخلی و دل نبستن به مذاکره ، با تثبیت ، گسترش و تقویت رابطه با شرق و همسایگان
۳- برخورد از موضع قدرت بویژه در قبال رژیم صهیونیستی و عدم ارسال کوچک ترین پالس ضعف به دشمن
✍محمدتقی احمدی
🔻هاشمالحیدری:
قدرت حزبالله، حماس و حشدالشعبی با ایران است
🔹️دبیرکل جنبش عهدالله عراق با اشاره به اینکه قدرت حزبالله، حماس و حشدالشعبی با نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: تقویت نظام خیلی مهم است و دو ستون اساسی امام و امت باید حفظ شوند.
🔹️وی بیان کرد: مقام معظم رهبری 19 بهمن 1400 موضوع جهاد تبیین را مطرح کردند و به آن بهعنوان یک فریضه قطعی نگاه کردند به این معنا که واجب و فوری است و از همان زمان باید شروع میکردیم و تمام جهان تشیع نیز باید به این مهم بپردازند.
31.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰مجری الجزیره با نقشه تعاملی بررسی میکند:
🔹حملات موشکی حزب الله کدام مناطق در اسرائیل را هدف قرار داد و درگیریهای زمینی در جنوب چگونه دنبال میشود؟
............................﷽..........................................
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
🙏 دعا برای مردم غزه و مجاهدان حزب الله لبنان و غیورمردان انصارالله یمن فراموش نشود⚘️
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
📌اقدامات پدر موشکی ایران | #اطلاع_نگاشت
🔹️به مناسبت سالروز شهادت حسن طهرانی مقدم از فرماندهان دوران دفاع مقدس و فرمانده جهاد خودکفایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بررسی فعالیتهای ایشان میپردازیم
اسرائیل گمان میکرد در این جنگ با غلبه بر تاکتیکهای ۱۳۸۵ حزبالله راه همواری تا لیتانی در پیش دارد اما تغییر تاکتیکهای حزبالله تصور نظامی ارتش اسرائیل را به هم ریخت و آن را با تلفات سنگین پیدرپی مواجه نمود از این رو گالانت پس از برکنار شدن از فرماندهی جنگ در توضیح ناکامیهای ارتش در برابر حزبالله، اعلام کرد «ارتش اسرائیل ضعیف نیست، حزبالله خیلی قوی است.»
🔸حزبالله در این جنگ، معادله شهید و کشته جنگ ۳۳ روزه که ده شهید در برابر یک کشته بود را به ده کشته در برابر یک شهید تغییر داد.
🔰یک تصمیم فنی یا سیاسی؟
🔹شرکت توانیر جدول خاموشی برق در شهرهای گوناگون را اعلام کرده است. این خاموشیها در این فصل از سال به نوعی بیسابقه بوده و موجب تعجب مردم شده است. دولت با اعلام اینکه برای سلامتی مردم و جلوگیری از مازوتسوزی تصمیم گرفته شده است که سه نیروگاه با سوخت مازوت از مدار خارج شوند، به نوعی عامل قطعی برق را این موضوع اعلام کرد. برخی رسانهها نیز با تیترهایی شبیه خاموشی در قبال سلامتی سعی کردند از تصمیم دولت حمایت کنند؛ ولی در مقابل برخی رسانهها و به ویژه در شبکههای اجتماعی خاموشیهای برق در این مقطع سال را محصول بی تدبیری دولت دانستند و دولت را نقد کردند.
🔸گزارش مرکز پژوهشهای مجلس و بررسیهای کارشناسان نشان میدهد، دلیل قطعیهای برق فراتر از موضوع مازوتسوزی سه نیروگاه است و اصولاً دلیلی ندارد با حذف فقط 3 هزار مگاوات برق و آن هم صرفاً در سه استان اصفهان، مرکزی و تهران، تمام نقاط کشور درگیر این موضوع شوند. ضمن اینکه تفاوت مصرف برق بین تابستان و زمستان در ایران بیش از 30 هزار مگاوات است که قاعدتاً این تفاوت نشان میدهد، 3 هزار مگاوات نباید موجب قطعی برق پیش بینی شده در کل کشور شود. گزارش مرکز پژوهشهای مجلس حاکی از آن است که کمبود ذخایر سوخت مایع در نیروگاهها عامل اصلی این خاموشیهاست.
🔹رویه تأمین برق در سالهای گذشته این چنین بوده است که نیروگاهها در زمستان که مصرف گاز بالا میرود، از سوخت جایگزین، یعنی سوخت مایع استفاده میکنند. از مجموع 143 نیروگاه بزرگ کشور 16 نیروگاه میتوانند در صورت ضرورت از سوخت مازوت استفاده کنند، ولی ظاهراً فقط 3 نیروگاه در مواقع ضروری چنین اقدامی را انجام میدادند.
🔸بررسیها نشان میدهد، سوخت مازوت برای سلامتی بسیار مضر است و حتی میتواند موجب مرگ افراد شود. بنابراین ادعای دولت مبنی بر اینکه به خاطر سلامتی مردم اجازه نداده است برای تأمین برق مازوت بسوزانند، حرف گزافی نیست؛ اگرچه عامل خاموشیها ناترازی در تأمین سوخت نیروگاهها بوده است.
🔹نکته دیگر اینکه این ناترازیها محصول یک بازه زمانی کوتاهمدت نیست و در دولت سیزدهم نیز این ناترازیها وجود داشت؛ اما در دولت سیزدهم با تأمین کافی سوخت مایع جایگزین به صورت موقت این مشکل رفع شد؛ ولی نتوانست به صورت اساسی رفع شود و ناترازی در این حوزه ادامه پیدا کرد.
🔸در این وضعیت نکته مهم نحوه مواجهه با این موضوع است. فارغ از نگاههای سیاسی، دولت باید از تمام ظرفیت کشور برای رفاه حال شهروندان و مخصوصاً تأمین پایدار انرژی استفاده کند. به نظر میرسد، هر دولتی در این شرایط همین تصمیم را میگرفت؛ اگرچه میتوان دولت را در قبال کم توجهی به تأمین سوخت جایگزین در تابستان نقد کرد؛ اما در این وضعیت بهترین تصمیم مدیریت مصرف برق است یا به عبارتی دیگر خاموشیهای برق تصمیمی سیاسی نیست؛ بلکه یک تصمیم فنی است و مواجهه با آن نیز باید فنی باشد، نه سیاسی.
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا پیروزی قطعی با جبهه مقاومت است؟
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارش خبرنگار ارشد بیبیسی از شاهکار عملیاتی حزبالله لبنان و غافلگیری ارتش رژیم اشغالگر در برابر مقاومت!