🛑یادداشت/
✅تضاد احساسات ایرانی و اسلامی
🔻مفهوم ناسیونالیسم با شکل فعلی در جهان از اوایل قرن ۱۹ میلادی در آلمانپدیدار شد که البته خود واکنش به شعار های آزادی و برابری آحاد مردمفرانسه بود که پس از انقلاب فرانسه مطرح شد.
🔸فیخته از جمله فلاسفه ای بود که در کنفرانسبرلین به شعار آزادی و برابری انقلاب فرانسه اعتراض کرد و ملت آلمان را یک واحد واقعی با ویژگیهای نژادی،زبان و فرهنگ و سنن مخصوص و دارای نبوغ ذاتی و حیثیت و استقلال ویژه معرفی کرد و بدینترتیب ناسیونالیسم آلمان بستر زایش مکتب ناسیونالیسم در جهان گردید و اروپایی ها با آن استعمار ملل شرق و آفریقایی را توجیه میکردند.
🔹کشورهای جهان سومنیزتحتسیطرهفرهنگی، سیاسی و اقتصادی دول اروپایی با همسایه های خویش به مقابله و رقابت و ناسازگاریپرداختند؛ عربوعجم، مسلمان و غیر مسلمان، شیعه و سنی.
▪️زبان، نژاد، سنت ها و اقلیم و طبیعت نقش اساسی و همیشگی ندارند زیرا مردمی که یک زمان برای استقلال مبارزه میکنند پس از وصول هدف بر سر منافع و مطامع به اختلاف می افتند و مبارزه ی ملی جای خود را به مبارزه طبقاتی میدهد؛ ولیگاهیمردم از این سو و آن سوی دنیا بدون اشتراک های ملی گرایانه برای ملت تحت ستمی فداکاری میکنند؛ (فلسطین و سوریه) .پس آن چیزی که مایه ی ارتباط و پیوند واحد ها و مردم میشود آرمان و ایده های مشترک است و ملیت پرستی برای جهان اسلام همواره مشکلات اساسی ایجاد کرده است و همانطور که در بالا اشاره شد از نفوذ استعمار شکل گرفته است.
🔹پس از انفجار بیروت بسیاری از دولتهای اروپایی آمادگی خود را برای کمک اعلام کردند و حتی مکرون رییس جمهور فرانسه شخصا به بیروت سفر کرد؛ کهالبته اینهمراهی و همدردی ها با گرفتن امتیازات سیاسی-امنیتی در قبال کمکبه لبنان همراه خواهد بود ؛اما یک نکته ی قابل تامل در رصد فضای مجازی پس از حادثه ی بیروت به چشم می آید و آن هم آغاز موج رسانه ای در خصوص مشوش کردن اذهان مردم است؛با عناوین و تصاویری از قبیل: اخباری در خصوص وارد شدن اولین محموله ی کمکایران به لبنان ،ایرانی سهم خود را در بازسازی لبنان بپرداز، خطر قحطی در خاورمیانه نتیجه ی ایستادن در مقابل آمریکا، تصاویری از انبارهای نفت در دل شهرها و توجه دادن مسئولین به امنیت مردم ایران به جای کمکبه لبنان ،ایران لبنان را می سازد و خود میمیرد و ...
🔺آنچه که حائز اهمیت است تلاش و حیله ی رسانه ها است که اسلامیت و ایرانیت را در مقابل هم قرار داده و با تحریک احساسات ملی گرایانه مردم را به دشمنی و نادیده گرفتن درد همنوع خود وا میدارد و نفع و آسایش خود را بر دیگری ترجیح میدهد این دقیقا خلاف راه و طریقی است که رهبر الهی بر مردم عرضه کرده است و لزومهشیاری و آگاهیملتابراهیمرامیطلبد.
❇️نویسنده: زهرا هوشمند
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
یادداشت/🔴
✅ تعلل جایز نیست!
🔻 چند روز بیشتر به اول مهر و شروع سال آبی در کشورمان نمانده است و بر اساس اسناد بالادستی باید جلسات کارشناسی برای تعیین نرخ تضمینی خرید محصولات اساسی کشاورزی تا پایان شهریورماه برگزار و نرخها از طریق رسانههای عمومی اعلان گردد. طبق قانون، بهمنظور حمایت از تولید محصولات اساسی کشاورزی و ایجاد تعادل در نظام تولید و جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی و ضرر و زیان کشاورزان، دولت موظف است همهساله خرید محصولات اساسی کشاورزی (گندم، برنج، جو، ذرت، چغندرقند، وش پنبه، دانههای روغنی، چای، سیبزمینی، پیاز و حبوبات) را تضمین نموده و حداقل قیمت خرید تضمینی و مصوب را قبل از آغاز هر سال زراعی (آخر شهریورماه) مشخص نماید. متأسفانه در برخی از سالهای گذشته این زمانبندی رعایت نشد. این در حالی است که تأخیر در اعلام قیمت خرید تضمینی، علاوه بر سردرگمی کشاورزان، به رفتار زراعی کشاورزان نیز تأثیر میگذارد و موجب میشود سطح زیر کشت کالاهای استراتژیک در کشور کاهش یابد. اتخاذ چنین شیوه در سالهای اخیر، منجر به واردات اینگونه کالاها از خارج شده است.
🔹نکات تحلیلی: 1- دشمنان انقلاب اسلامی با تمامی قوا و توان خود اقتصاد ایران را مورد هدف قرار دادهاند و با اعمال برنامهها، بهویژه تشدید تحریمها درصدد ناکارآمدی نظام اسلامی هستند و ارائه برنامهریزی منسجم، هدفمند و تقویت بخشهای مختلف کشور، بهویژه تأمین کالاهای اساسی (غذایی) از ویژگیهای مهم و بارز اقتصاد مقاومتی است و در عمل میتواند ضمن بیاثر شدن تحریمها، از خروج ارز جلوگیری نماید. 2- در شرایط حساس کنونی توجه به ظرفیتهای اقتصادی کشور، بهویژه بخش کشاورزی که درصد بالای رشد اقتصادی را در میان سایر بخشها دارد، نیازمند نگاه عمیق و کارشناسانه است و برای عدم بروز آسیب در این زمینه، باید هیچگونه تعللی صورت نگیرد. 3- نرخهای تضمینی اعلامی باید برای کشاورز مقرونبهصرفه باشد، قیمت پایینتر از آنچه دلالان و واسطهها خریداری میکنند، برای کشاورز انگیزه ایجاد نمیکند.
🔺نکته راهبری: سیاست راهبردی نظام در بخش اقتصاد و سرلوحه برنامههای کلان اقتصادی کشور باید تولید کالاهای استراتژیک که مهمترین آن گندم است، باشد و این نوع سیاستگذاری باید دائماً توسط متولیان امر مورد رصد و پایش قرار گیرد، چون هرگونه اخلال و کمبود، تبعات بسیار بالایی بر کشور تحمیل خواهد کرد. یکی از روشهای پیشدستانه در این موضوع، رعایت سیاستها بر اساس زمانبندی قبل از شروع سال آبی برای تعیین نرخ تضمینی تولیدات کالاهای اساسی کشاورزی است.
🔵 (نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
یادتونه میگفتن:
به جای بنزین بردن به ونزوئلا،آب برسونید #غیزانیه ؟
بهشون بگید:
همونایی که بنزین به ونزوئلا بردن،هموناآب به غیزانیه رسوندن
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #زمانه| هفته سرنوشت ساز
🔹 آیا ایران یقه ی آمریکا را می گیرد؟
💬شهید حاج قاسم سلیمانی :
هر کس از خدا ترسید ، خدا همه چیز را از او میترساند. و هر کس از خدا نترسید، خدا او را از همه چیز میترساند.
#کلام_شهدا
✅تصمیمگیری درباره قطعنامه تحریم ایران برعهده شورای امنیت است
🔻«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز گذشته (چهارشنبه) به اظهارات اخیر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه ایالات متحده طی یک هفته آینده تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را بازمی گرداند، واکنش نشان داد.
🔺بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، گوترش در واکنش به لفاظیهای اخیر پامپئو درباره ایران تصریح کرد که تصمیمگیری و اقدام درباره قطعنامه تحریمهای ایران برعهده شورای امنیت سازمان ملل است.
🔹اوایل روز گذشته، پامپئو مدعی شده بود که واشنگتن هفته آینده مجدداً تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را اعمال خواهد کرد تا مطابق با آن محدودیتهای تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران را دائمی کند.
🔸دبیرکل سازمان ملل در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «این شورای امنیت است.....که میتواند اجرا و هدایت قطعنامههای شورای امنیت را انجام دهد و ما مطابق با عملکرد و دستورالعمل شورای امنیت اقدام میکنیم».
🔻بعد از شکست مفتضحانه واشنگتن در شورای امنیت برای تمدید محدودیتهای تسلیحاتی ایران، پامپئو در تاریخ ۲۰ آگوست (۳۰ مردادماه) نامهای را به شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرد و خواستار فعال شدن مکانیسم ماشه به منظور بازگرداندن تمامی تحریمهای سازمان ملل علیه ایران شد.
🔺طبق این گزارش، اکثریت اعضای شورای امنیت سازمان ملل از جمله روسیه، چین، فرانسه، آلمان و بریتانیا تأکید کردهاند که از تصمیم ایالات متحده برای وضع مجدد تحریمها علیه ایران حمایت نمیکنند زیرا واشنگتن در سال ۲۰۱۸ به صورت یکجانبه از برجام خارج شده است و بنابراین حق استناد به مکانیسم ماشه را ندارد.
❇️ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریمها که با نامهای دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپبک» نیز شناخته میشود به دنبال احیای تمامی قطعنامههای تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن