eitaa logo
محتوای ثامن درچه
83 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
2هزار ویدیو
595 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 موضوع: جهاد پیامبر اعظم(ص) 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خط اصلی زندگی پیامبر اعظم(ص)را جهاد برای تشکیل جامعه اسلامی میدانند. ایشان در بیانات تحلیلی در تاریخ ۶۵/۸/۱۰ به تشریح این موضوع پرداختند که بخشی از آن در این اطلاع‌نگاشت مرور میشود.
24.doc
28.2K
🌀/ 🔰نسخه word ✅موضوع: ایران الگوی مقاومت در برابر زیاده خواهی های آمریکا ✍️ سعید نادری اصل، پژوهشگر مطالعات امنیت
24.doc
28.2K
🌀/ 🔰نسخه word ✅موضوع: ایران الگوی مقاومت در برابر زیاده خواهی های آمریکا ✍️ سعید نادری اصل، پژوهشگر مطالعات امنیت
↩همشهری عزیز سلامتی شما و عزیزانتان برای ما مهم است.↪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افول آمریکا از زبان آمریکایی‌ها ✖️نوام چامسکی: آمریکایی که چند سال پیش از نظر دنیا یک قدرت بزرگ بود، امروز رو به افول است ✖️«بن ساس» سناتور آمریکایی: امروز آمریکا در دنیا تنها و منزوی شده ✖️نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: مردم آمریکا در حال رنج کشیدن هستند و خانواده‌های زیادی باید برای کودکانشان در صف غذا بایستند ✖️جان تیرمن: قدر قدرتی آمریکا کاملا تحلیل رفته ✖️الیوت آبرامز: در شرایط کنونی آمریکا ضعیف‌تر از سال‌های قبل به نظر می‌رسد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پاسخ رهبر معظم انقلاب به چند سوال مهم سیاسی کشور در ۱۳ آبان۹۹ ۱. آیا فرانسه طرفدار آزادی بیان است؟ دولت فرانسه در حالی کاریکاتورهای توهین آمیز را به آزادی بیان ربط می دهد که پناهگاه خشن ترین تروریست ها یعنی منافقان شده اند،همین فرانسه به گرگ خونخواری مثل صدام یکی از بیشترین کمک ها را کردند،اعتقاد دارم دفاع از وحشیگری فرهنگی و عمل جنایتکارانه کاریکاتوریست روی دیگر سکه حمایت از منافقان و صدام است ۲.آیا ایران آغازگر قطع رابطه با آمریکا بود؟ بعد از انقلاب اول ما به سفارت آمریکا حمله نکردیم بلکه آنها شروع کننده بودند و تهمیدات بزرگ جاسوسی فراهم کردند.حمله دانشجویان به این جاسوسخانه کاملا بجا و عاقلانه بود. ۳.تاثیر انتخابات آمریکا برایران چه اندازه است؟ هر کس رئیس جمهور آمریکا بشود، بر روی سیاست ما تاثیری ندارد. ۴.آیا مشکلات کشور به خاطر تحریم است؟ برخی از مشکلات ما ربطی به تحریم ها ندارد. گرانی های اخیر اصلا توجیه ندارد و باید مسئولان آن را علاج کنند.هیچ استدلالی پشت این گرانی ها نیست و با هماهنگی مسئولان قابل کنترل است. ۵.موضع ایران در باره جنگ قره باغ چیست؟ تاثیرجنگی که بین دو همسایه ما برقرار است حادثه تلخی است. بایستی هر چه زودتر تمام بشود.سرزمینهای آذربایجان همه باید آزاد شود. البته امنیت ارامنه باید محفوظ باشد و به مرزهای بین المللی نباید تجاوز شود و تروریستها هم به مرزهای ما نزدیک نشوند. اگر اینها نزدیک شوند برخورد خواهد شد.
26.doc
46.6K
🌀/ 🔰نسخه word ✅موضوع: بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص بازار سرمایه ✍️علی محمدی
⚪️ترس آمریکا از باز شدن پای موشک‎های ایرانی به ونزوئلا 🔴 چند قانون‌گذار آمریکایی در نامه‎ای به پمپئو درباره ارسال موشک از سوی ایران به ونزوئلا هشدار داده‎اند. آن‎ها گفته‎اند: «حضور موشک‌های بالستیک ایران در حیاط‌خلوت آمریکا برای امنیت ملی ما خطرناک است و توانایی ما برای مهار ایران را محدود خواهد کرد.» 🔸 نگارندگان نامه گفته‌اند: «چنانچه موشک‌های ایران در ونزوئلا مستقر شوند، پورتوریکو، دریای کارائیب، فلوریدا، جورجیا و آلاباما در تیررس موشکی قرار خواهند گرفت.»