🔺️جنون نتانیاهو و موقعیت خطرناک اسرائیل!
در روزها و هفته های اخیر، احتمالا زیاد شنیده اید که نتانیاهو برای نجات خودش ممکن است اسرائیل را به خطر بیاندازد؛ در واقع او منافع خود را به منافع مصالح اسرائیل گره زده و برای اینکه در قدرت باقی بماند و از سپهر سیاسی این رژیم حذف نشود، میخواهد جنگ شکست خورده را تا رسیدن به یک نتیجه حداقلی ادامه دهد.
این البته فقط تحلیل کارشناسان نبود، حتی افرادی مانند یائیر لاپید در اپوزیسیون رژیم، و یا برخی آمریکایی ها نیز بارها بر چنین مواضعی تاکید داشته و دارند. خصوصا در روزهای اخیر که اسرائیل هم در دادگاه بین المللی محکوم شد و هم با قطعنامه شورای امنیت مواجه گردید. اوضاع به همین منوال اگر پیش میرفت نتانیاهو میبایست عطای نخست وزیری را به لقایش میبخشید و علاوه بر اتهامات قبل از جنگ غزه، با کوله باری از خطاهای استراتژیک جدید، ناتوانی در مدیریت حادثه هفتم اکتبر و تصمیمات اشتباه بعد از آن، بعنوان مهره ای سوخته مجددا با دادگاه و احتمالا زندان روبرو میشد.
نتانیاهو به ادامه جنگ نیاز دارد و لو اینکه اسرائیل را به فنا بدهد. او امروز با حمله به کنسولگری ایران به نظر میرسد آخرین برگه خود را رو کرد تا نه تنها این جنگ طولانی تر شود، بلکه با به خطر انداختن اسرائیل آمریکایی که اخیرا سعی میکرد از وی فاصله بگیرد را به حمایت از اسرائیل وارد صحنه نماید!
این حرکت انتحاری نتانیاهو یک کار بسیار خطرناک به حساب می آید و شک نکنید دولت بایدن با توجه به شرایط نا مناسب داخلی، خصوصا در آستانه انتخابات هرگز بدان راضی نبوده است. نتانیاهو با این دیوانگی که با حمله به یک مرکز مهم دیپلماتیک انجام داد، اسرائیلی که به واسطه جنایات غزه در دنیا منزوی شده بود را حسابی به گوشه رینگ برد و هیچ جای دفاعی برای رژیم صهیونیستی باقی نگذاشت. او حتی دست نزدیک ترین همپیمانان خود را برای دفاع از اسرائیل خالی کرد.
البته باید منتظر ماند و دید موضع رسمی آمریکا و غرب چه خواهد بود و چگونه میخواهند این حرکت وحشیانه را توجیه کنند؛ ضمنا این اتفاق دست ایران را، هم در حوزه دیپلماتیک پر کرد و هم برای اقدام تلافی جویانه بهانه خوبی در اختیار جمهوری اسلامی قرار داد.
ایران البته در چنین شرایطی همواره بهترین تصمیمات را میگیرد و اسیر هیجانات و احساسات نمیشود. یکی از دلایل مهم جنون نتانیاهو که باعث شد خود را در چنین مخمصه ای ببیند و ضمن دادن سوتی به این بزرگی، اسرائیل را رسوا و در تنگنای شدید قرار بدهد، همان صبر جمهوری اسلامی است. بنده شخصا به تصمیمات نیروهای نظامی و امنیتی، که با مشارکت شاخه برون مرزی سپاه پاسداران(سپاه قدس) اتخاذ میشود ایمان کامل دارم و مثل گذشته بدور از هرگونه هیجان منتظر نتیجه بررسی گزینه ها از سوی حاکمیت ایران مینشینم. این خشم مقدس نباید ما را از اهداف اصلی دور کند و اجازه دهد صحنه به نفع اسرائیل و نتانیاهو تغییر نماید. این را بدانید اوضاع رژیم صهیونیستی خراب تر از آن چیزی است که ممکن است بعضی از ما تصور کنیم. صبور باشیم!
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
#پرسش_و_پاسخ
✳️ بهترین راهبرد و تاکتیک برای مدیریت رسانهای حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ما در سوریه چیست؟
🔹با توجه به قدرت نظامی و ذخایر استراتژیک تسلیحاتی ایران و قدرت و ضعف متحدان و همچنین دشمنان و طرف های بی تفاوت منطقه ای، اگر مروری کوتاه بر تحولات اخیر داشته باشیم، یک عقلانیت قابل اعتمادی از برخورد مسئولان نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران مشاهده میشود. چه در مواجهه مستقیم و چه در مواجهات غیرمستقیم اخیر.
🔹 به گواه کارشناسان، ما بعد از شهادت جهاد مغنیه و مستشارهای هوافضا اقدامات ویژه ای را علیه اسرائیل انجام دادیم:
- ۶۷۰۰ مورد حمله در ۶ ماه اول سال در اسرائیل
- انفجار در کارخانه البیت سیستم
- انفجارهای پی درپی و عملیات پهپادهای رادارگریز
- انفجار در مهمات سازی تامر
- انفجاری در حد یک تا ۳ تن مواد منفجره با حجم زبانه آتش ۶۰ یا ۷۰ متر
- انفجار در موشک سازی رافائل
که ۱۱۰ مستشار و دانشمند نظامی اسرائیل کشته شدند
🔹در جنگ نابرابری که پیرامون ما هست، به یقین دست برتر با جمهوری اسلامی است. در سوریه یک مدعی ابرقدرت و کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای یک طرف ماجرا بودند و ایران و گروه های کوچک متحدش یک طرف دیگر. روسیه بعدا آمد آن هم نیم بند. فقط آمریکا به شهادت ترامپ 7 تریلیون دلار هزینه کرد، هزینه های امارات و عربستان و ترکیه و انگلیس و فرانسه و... بماند.
ایران چقدر؟ مطابق روایت بی بی سی و دوستانش، ایران 400 برابر کمتر از آمریکا در منطقه خرج کرده است.
دست آخر طرح چه کسی پیروز شد؟
🔹 8 سال جنگ نابرابر عربستان با یمن را یادتان هست، ما حتی نمی توانستیم یک کشتی کمک غذایی رسمی بفرستیم. به لطف امثال ظریف بود که نمی شد. حتی اجازه فرودآمدن هواپیمای ترابری ما در فرودگاه صنعا داده نشد. به شهادت همان ظریف در فایل 3 ساعته اش، بن سلمان چون احساس می کرد دست برتر را در میدان دارد، حاضر به مذاکره نمی شد.
دست آخر چه شد؟ امروز یمن یکه تاز دریای سرخ است و اهداف جبهۀ مقاومت را به خوبی پیش می برد.
🔹اگر به حافظۀ تاریخی مان رجوع کنیم ده ها مثال دیگر پیدا میکنیم.
ولی ما یک اشتباه استراتژیک داریم، ما در جبهه رسانه نیروهای انقلاب هیچ راهبرد مشخص رسانهای نداریم یا در هنگامه بحران، راهبردهای اساسی خود را فراموش میکنیم.
🔹عده ای نمیخواهند بفهمند وقتی مسئول امنیت ملی کشورت را متهم به ترس و انفعال میکنی، وقتی بدون هیچ تخصصی در امور نظامی نمیدانی طرح مبارزاتی جمهوری اسلامی چیست، وقتی نمیدانی فرق ایران به عنوان رهبر جبهه مقاومت با یمن چه باید باشد و... بعد در حوزه رسانه ای و فضای مجازی شروع به نوشتن پر حجم میکنی مطمئن باش داری اشتباه می زنی!
🔹وقتی صرفا فریاد انتقام سر می دهیم بی آنکه لوازم آن را برای عموم مردم تشریح کنیم، متهم به برخورد احساسی از سوی آحاد جامعه میشویم. متوجه نیستیم که سطح توقع را نباید آن قدر بالا برد که حتی اگر به پایگاه آمریکایی موشک بزنیم عدهای از بین خودمان بگویند کار به درد نخور کردیم! تپه و حلبی زدیم!
🔹 دقت کنیم که بعد از شهادت حاج قاسم ده ها موشک به عین الاسد زدیم. این در تاریخ جنگی و نظامی معاصر بی نظیر بود. همین الان قدرت های بزرگ جهانی جرأت ندارند به پایگاه های آمریکا ضربه بزنند. ولی ما این کار را کردیم و بعد از آن هم هیمنۀ آمریکا را شکستیم درحدی که نیروهای کوچک مقاومت، امروز به پایگاه های آمریکا حمله می کنند.
اما یادتان هست چه شد؟ خیلی ها متوقع بودند و صحنه آن زمان پر شد از انتقاد! چرا؟ چون ما سطح توقع مردم را آن قدر بالا برده بودیم که کار به این عظمت به چشم نمی آمد. این نیست مگر استراتژی غلط رسانهای و اظهارنظر های بدون تخصص در حوزه نظامی!
🔹 اگر حضرت آقا می گویند ما انتقام میگیریم ما و رسانه ما باید دستش را پر کند. ما باید با هزار تاکتیک روش مبارزه و انتقام را توضیح دهیم. باید رعب و بلاتکلیفی را به دشمن تحمیل کنیم. نه این که ما هم حرف آقا را تکرار کنیم و بعد تجویزهای فضایی و نظرات شخصی خودمان را به مسئولان نظامی آبدیده تحمیل کنیم.
🔹برخی ها نمیخواهند اين نکته را درک کنند که ما درگیر جنگ هستيم، در جنگ زد و خورد وجود دارد، صهیونیست ها گوشه رینگ افتاده اند، از یمن میخورند، از مقاومت عراق میخورند، از حزب الله لبنان میخورند، از حماس و جهاد میخورند، امنیت و اقتصادشان فلج شده، آنها خوب میدانند چه کسی دست اینها را پر میکند. ایران را پشت صحنه تمام این ضربات فرسایشی میبینند، چرا برخی خودی ها این را درک نمیکنند؟
🔹تردیدی وجود ندارد که حتما انتقام میگیریم. انتقام هم قوی است و پشیمان کننده ولی در این جنگ فرسایشی، در عین مطالبه گری، صبر و اعتماد به فرمانده حرف اول را میزند.
✍ابوعباس نجات
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
❇️نشست وبیناری فرهنگی
🗣 سخنران:
دکتر سید عبدالرسول علم الهدی
موضوع:
حمله تروریستی به کنسولگری ایران در سوریه و تحولات غزه
📆زمان : پنج شنبه ۱۶ فروردین
⏰ساعت: ۱۷
👈لینک ورود به نشست :
https://eitaa.com/roshana_esfahan
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ءCIA در کمین دانشجویان ایرانی
🔷ماجرای درخواست سیا از یک دانشجوی مقیم آمریکا و همکاری به موقع وی با مسئولین ایرانی
✅براساس یک پرونده واقعی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🟡 کابوس چندقطبی
🔸«ایران، چین ، روسیه و کره شمالی در مقابل غرب بیش از پیش همسو شده اند و از یکدیگر حمایت عملی میکنند». این را دبیرکل ناتو ینس استولتنبرگ در مصاحبه اخیر خود با شبکه «بی بی سی» گفته است. راست می گوید چنین ائتلاف ضد غربی در آسیا شکل گرفته است.
🔹پس از سپری شدن دوران جنگ سرد و فروپاشی شوروی ، آمریکا و اروپا بیش از پیش تلاش نمودند که در آسیا از شرق تا غرب آن نفوذ بیشتری داشته و همیشه دست برتر را در جهان داشته باشند. حتی روسیه هم ضمن حفظ اقتدار خود در مقابل ناتو، بسیار متمایل به غرب هم بود و روابطی در سطح عالی را با آنها داشت اما از دوسال گذشته ما شاهد تغییرات ملموسی در موازنه قدرت در شرق و غرب جهان هستیم که با آغاز جنگ بین روسیه و اوکراین عملاً دیده شد. البته در ابتدای کار آمریکا و غرب فکر میکردند که رقیب سنتی هسته ای آنها روسیه با تحریم و جنگ از پای در خواهد آمد اما محاسبه آنها اشتباه از آب درآمد. موفقیت های پی در پی برای روسیه در جنگ و رشد اقتصادی این کشور از یک سو و سرنوشت مبهم اوکراین برای غرب از سوی دیگر.
🔸با این حال روسیه، رویگردان از غرب به تقویت روابط خود با کشورهایی همچون ایران، چین، کره شمالی و همچنین کشورهای حاشیه خلیج فارس روی آورده است. البته جبهه جدیدی که در مقابل غرب بوجود آمده ائتلافی با محوریت ایران، چین و روسیه می باشد و این برای ناتو و اروپا غیرقابل تحمل است. ایران از قبل با جنگ روسیه و اوکراین مخالف بوده است اما در عین حال پیشروی ناتو به واسطه اوکراین و نفوذ در منطقه قفقاز را تهدیدی برای امنیت خود نیز می داند.
🔹از طرف دیگر با توجه به محوریت ایران در جبهه مقاومت و درگیری گروههای مقاومت با رژیم صهیونسیتی از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی، انتظار میرفت روسیه، حماس از متحدین ایران را محکوم کند. اما روسیه اتهامات علیه اسرائیل را در سازمان ملل رهبری کرد و به حماس و دیگر گروههای فلسطینی نزدیکتر شده و حتی رهبران آنها را به کرملین دعوت کرده بود. از سوی دیگر روسیه برای ادامه حضور خود در سوریه برای مبارزه با تروریسم نیازمند حمایت ایران و جبهه مقاومت متحد با ایران می باشد. البته ایران حمایت های روسیه و چین را برای زمین زدن اسرائیل در سازمان ملل مهم می داند.
🔸کریدور شمال به جنوب، بین روسیه و ایران نیز بیش از پیش این دو کشور را به هم نزدیک نموده است.
🔹چین هم در جنگ روسیه و اوکراین جانب روسیه را گرفت چراکه هر دو کشور در قبال آمریکا و غرب یک وجه مشترک دارند و آنهم حضور غربیها در حیاط خلوتشان است. کره جنوبی و مخصوصاً تایوان در مجاورت چین و اوکراین و قفقاز و اروپای شرقی در مجاورت روسیه.
روسیه قبلاً حمایت قاطع خود را از چین در خصوص تایوان اعلام نموده است و چین هم متقابلاً حمایت خود را از روسیه در حیاط خلوتش بویژه در قبال با اوکراین ابراز نموده است. ضمن اینکه چین به موقعیت ژئوپولتیک ایران نیز نگاه ویژه ای دارد و برای تامین منافع اقتصادی خود روی این کشور حساب باز نموده است.
📌با همه این تفاصیل، این سه کشور (ایران، چین و روسیه) منافع حاکمیتی،سیاسی ، نظامی-امنیتی و اقتصادی آنها به هم گره خورده است و از گزندهای آمریکا و غرب بویژه در اعمال تحریمها دل خوشی ندارند. ضمن اینکه هر سه کشور در دو سازمان مهم اقتصادی همکاریهای شانگهای و بریکس نیز عضویت دارند و عزم خود را در حذف دلار از مبادلات ارزی بین خود جزم نموده اند و این یعنی خبر تلخ ظهور نظم نوین جهانی و جهان چند قطبی برای جبهه غربی امپریالیستی.
👈 شاید آمریکا و غرب بدشان نیاید که با راه انداختن جنگ جهانی سوم در صدد تضعیف ائتلاف کشورهای مخالف با خود باشند.
✍ محسن صیاد قنبری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃