🔴 #تحلیل| چه خبر از انتخابات آمریکا؟‼️
🔻 #تنها کمتر از چهل روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سوم نوامبر مانده است. پرسش کانونی این روزها درباره احتمالات پیروزی و شکست وی در این انتخابات است. در تکاپوی یافتن پاسخی نسبی، مهمترین سنجه قابل اتکا نظرسنجیهاست. بیشتر این نظرسنجیها تا اوایل ۲۰۲۰ پیروزی دونالد ترامپ و شکست جو بایدن را محتمل میدانست. در فوریه با وجود این که بایدن در آرای مستقیم مردمی مقدار کمی پیشتاز شد، اما همچنان آرای الکترال ایالتها و مجمع انتخاب کنندگان به نفع ترامپ بود
🔹 اما ورق انتخاباتی تحت تاثیر سه فاکتور شیوع کرونا و پیامدهای اقتصادی سهمگین آن، اعتراضات ضد نژادپرستی و اتحاد بیسابقه دموکراتها برگشت. همین سه عامل باعث پیشتازی بایدن در ماههای اخیر شد؛ تا جایی که خیلی از ناظران پیروزی بایدن را شبه حتمی میپنداشتند؛ در حالی که هنوز برای چنین نتیجهگیری زود بوده و هست.
اما اخیرا تغییرات معناداری در نتایج نظرسنجیهای انتخاباتی رخ داده و از کاهش فاصله میان ترامپ و بایدن خبر میدهند؛ به گونهای که بر اساس جدیدترین دادهها ، ترامپ توانسته است میانگین فاصله آرا با بایدن را از ۹ درصد در آگوست به ۶/۶ درصد تا جمعه گذشته کاهش دهد.
🔹 عوامل زیادی میتواند در این کاهش فاصله که موفقیتی نسبی برای ترامپ در این شرایط شمرده میشود، دخیل باشد. مهمترین آن فاکتور اقتصاد است که همچنان تاثیرگذارترین جهتدهنده آراست. بعد از این که بحران اقتصادی ناشی از کرونا دستاوردهای اقتصادی ترامپ را به حاشیه راند و فضای روانی سنگینی علیه وی در آمریکا ایجاد کرد، اما رفته رفته تا حدودی از سنگینی این فضا کاسته شده؛ البته نه از آن جهت که بحران اقتصادی پایان یافته است، بلکه از این نظر که مردم در تعامل با وضعیت پیش آمده دیگر صرفا تحت تاثیر پیامدهای روانی سریع بحران نبوده و به شکلی واقعبینانهتر در حال تجزیه و تحلیل وضعیت و بررسی احتمالات بهبودی یا بدتر شدن آن در سایه برنامههای دو کاندیدا هستند. در این میان، گویا به کارنامه اقتصادی موفق ترامپ در چهار سال گذشته به عنوان سنجه مهمی نگریسته شده و از این منظر به نظر میرسد بخشی از جامعه آمریکا به این جمعبندی رسیده که ترامپِ آزموده شده در بعد اقتصادی را ترجیح دهد. البته ظاهرا برنامه اقتصادی بایدن هم چندان چشمنواز نبوده است!
🔹 در کنار تمرکز بر اقتصاد، ترامپ با پیشبرد روند برقراری روابط میان اسرائیل و کشورهای عربی در صرافت جلب بیشتر آرای اوانجلیستهای آمریکا و بسیج آنهاست و به احتمال زیاد طی روزها و هفتههای آتی هم جشنهای دیگری در این خصوص برگزار کند
🔹 اما دو فاکتور تاثیرگذار دیگر: نخست مناظرات است که در جهتدهی آرا بسیار تاثیرگذار است. این مناظرات سه روز دیگر شروع میشود و بعید است که با توجه به شگردهای تبلیغاتی خاص ترامپ و پریشان گوییهای بایدن برآیند خاصی برای نامزد دموکراتها داشته باشد. دومین فاکتور هم سوپرایز اکتبر و تاثیرات احتمالی آن است. باید دید آیا ترامپ سوپرایزی دارد و اگر دارد چیست و چه تاثیری دارد؟
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 چرا موجودی کافی نیست‼️
🔻 #با گذشت ۷ ماه از موافقت رهبر عزیز انقلاب با برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی و تخصیص آن به وزارت بهداشت، نمکی برای بار چندم از بیبرنامگی دولت برای تحقق این وعده گلایه کرد.
🔹گزارش سازمان برنامه و بودجه نشان میدهد که رقم پرداختی حدود ۵.۶ هزار میلیارد تومان بوده است. با فرض اینکه ۳۰ درصد از این مبلغ در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته باشد اکنون دولت باید حدود ۷۰۰ میلیون یوروی دیگر و به عبارتی ۲۱ هزار میلیارد تومان را به ریال تبدیل و به خزانه واریز کند و عمده آن در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
🔸در سال ۹۷ نیز بسیاری از شرکتها و کارخانههای دارویی اعلام کردند با بحران تامین هزینهها مواجهاند، جهانگیری از موافقت رهبر انقلاب با برداشت ۵۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه برای شرکتهای دارویی خبر داد اما بعد وزیر وقت بهداشت گفت: خبر دارم که چاههایی برایش کندهاند. امیدوارم نخواهند با این پول آنها را پر کنند تا بتوانیم نفسی بکشیم هرچند سرانجام پس از کش و قوسهای زیاد این مبلغ در اختیار بیمه سلامت قرار گرفت.
🔹باید توجه داشت که بخش مهمی از هزینههای کادر درمان و پرداخت کارانه آنها از محل درآمدهای بیمارستانها پرداخت میشد اما با شیوع کرونا درآمد برخی از بیمارستانها به دلیل پذیرش بیماران مبتلا کرونا و عدم مراجعه بیماران عادی به صفر رسیده است با این اوصاف دولت باید به وعدهها و قولهایی که داده عمل کند تا این پول به دست وزارت بهداشت برسد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
یادداشت.pdf
3.29M
🌀نسخه pdf
✅ یادداشت
✍️ سپاه را نکوهش نکردید ستودید
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 #استعفای_ادیب‼️
🔻 # مصطفی ادیب، نخست وزیر لبنان پس از ملاقات با میشل عون رئیسجمهوری این کشور در یک سخنرانی تلویزیونی استعفای خود را از سمتش اعلام کرد.
🔸مصطفی ادیب پس از ناکامی در تشکیل کابینه دولت لبنان ، ضمن عذرخواهی از مردم لبنان، دلیل استعفای خود را از میان رفتن «توافق پیشین» برای تشکیل دولت عنوان کرده است
🔹 ادیب نزدیک به یک ماه پیش و با فشارهای فرانسه به این سمت برگزیده شده بود. وی پس از استعفا از ضرورت تداوم ابتکار فرانسه برای تشکیل کابینه سخن گفت
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
✅ ولایت پذیری از ولی فقیه؛ تمرین ولایت مداری در عصر ظهور حضرت مهدی(عج) است.
2⃣ قسمت دوم - نیابت علمی
در زمان حضور امامان (علیهم السلام)، مردم، معارف دینی خود را مستقیماً یا به واسطه شاگردان، از امام معصوم (علیه السلام) دریافت میکردند. در عصر غیبت صغرا نیز به واسطه نواب خاص، این امر تا حدی ممکن بود؛ اما با مرگ سمری، چهارمین نایب خاص امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این امکان از میان رفت؛ نه دیگر خود امام (علیه السلام) در میان مردم بود و نه شاگردی یا نایبی داشت که حلقه ارتباط مردم با او باشند. شیعیان باید چه میکردند؟ در این بین راویان و محدثان به اعتبار پیشینه عملکردی خود در پاسخگویی به مراجعات علمی مردم در عصر امامان (علیهم السلام) که به توصیه و تأیید ایشان علیه السلام صورت میگرفت، عهدهدار پاسخگویی به نیازهای علمی شیعیان شدند؛ در عین حال روایتی منقول از حضرت حجت (علیه السلام) با صراحت وظیفه عالمان دینی را در عصر غیبت روشن میساخت. این روایت را سفیر دوم بیان کرده بود؛ یعنی پیش از آنکه سفیر چهارم ـ طبق توقیعی که از امام نقل کرده است ـ پایان نیابت خاص را برای همیشه اعلان کند، چراغ راه در پیش رو روشن شده بود. روایت مذکور بابی جدید از نیابت را بر عالمان گشود.
حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شیعیان را امر میکند در رخدادها و حوادث پیش آمده به راویان احادیث امامان (علیهم السلام) مراجعه کنند و آنها را حجت امام بر خود بدانند: «و اما در حوادث پیش آمده، به راویان احادیث ما مراجعه کنید. آنان، حجت من بر شما و من حجت خدا بر آنها هستم» (صدوق، 1405: ص484). یعنی سخن آنها، حجت، دلیل و برهان من بر شما و در واقع سخن آنها سخن من است. سخنشان را همچون سخن من تلقی کنید و آن را بپذیرید. طبق این دستورالعمل امتثال اوامر راویان، همچون اوامر امام (علیه السلام) لازم میشود که همان معنای نیابت است؛ ولی این نیابت، دیگر نیابت خاص نیست که حضرت مستقیماً کسی را واسطه خود با مردم معرفی کند؛ بلکه گروهی را که دارای ویژگیهای مشخصی هستند (و در این روایت و برخی روایات دیگر به آن اشاره شده است) معرفی میکند. حال، این ویژگیها در هرکس یافت شود، نایب امام علیه السلام محسوب میشود؛ به همین سبب او را نایب عام مینامند. محقق کرکی (م940 ق) در تعریف نایب عام میگوید:
مراد از حاکم؛ امام معصوم یا نایب خاص او و در زمان غیبت، نایب عام امام میباشد و نایب عام کسی است که جامع تمام شرایط فتوا و حکم باشد. او را نایب عام مینامند؛ زیرا بر یک وجه کلی و با توجه به سخن معصومان (علیهم السلام) که «بنگرید به فردی از خودتان که حدیث ما را نقل کند و …» منصوب شده است (کرکی، 1408: ج11، ص266 به نقل: قاسمی، 1384: ج1، ص49).
به هر تقدیر، عالمان دینی که طی حدود دو قرن و نیم حضور امام معصوم علیه السلام، نیازهای علمی خود را از طریق امامان (علیهم السلام) تأمین میکردند. با آغاز غیبت برای جمعآوری و تدوین روایات معصومان (علیهم السلام)، تلاش فراوانی کردند، تا از این طریق بتوانند وظیفه نیابت خود و سرپرستی شیعیان را به انجام رسانند. در همین دوران، کتبی به نگارش در آمد که اینک از معتبرترین کتب روایی و فقهی شیعه محسوب میشود و از مهمترین منابعی است که عالمان شیعی در عصر حاضر از آنها بهره میگیرند. این، نشان از غنای علمی شیعه در آن دوران و به تکامل رسیدن وظیفه نیابت علمی عالمان دینی در آن عصر دارد. رسیدن به این مرحله از تکامل، به لحاظ تاریخی میتواند زمینهساز ورود به دیگر مراحل نیابت عام باشد.
در این بین، با توجه به اعتبار عالمان نزد مردم و احساس نیاز مردم به پناهی در عصر غیبت که بتواند بخشی از خلأ نبود امام معصوم (علیه السلام) را جبران کند، میتوان حدس زد که مردم نیز مرجعیت علمی و نیابت عام این عالمان را پذیرفته باشند. آنان، از این طریق میتوانستند تجربه ولایت پذیریشان در حوزه مسائل علمی را که در عصر حضور امامان معصوم (علیهم السلام) وجود داشت، استمرار بخشند.
از ربع آخر قرن چهارم، امامیه سخنان فقها را همچون بیانات خود امام دوازدهم میپذیرفتند؛ ولی حوزه مسؤولیت آنان را به اندازه وظیفه حضرتش نمیدانستند؛ به عبارت دیگر، فقها در جایگاه سخنگویانِ دیدگاههای امام در رابطه با آیین و قوانین اسلامی تلقی میشدند؛ لکن مسؤولیت مقام امامت را حائز نبودند (جاسم حسین، 1367: ص227).
👈 ادامه دارد ...
#ثامن
#هفته_دفاع_مقدس
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
✅هشدار تند گردانهای حزب الله عراق به آمریکا
🔻«ابوعلی العسکری»، مسئول امنیتی گردانهای حزب الله عراق در پاسخ به تهدیدات مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا علیه بغداد اعلام کرد: پمپئو عادت کرده است از زبان تهدید و زورگویی استفاده کند.
🔸وی خطاب به پمپئو گفت: تمام تلاشت را به کار بگیر و هر نقشهای داری انجام بده، به خدا قسم نمیتوانی اراده رزمندگان مقاومت را تضعیف کنی.
🔹العسکری بیان کرد: تهدیدات تو خزعبلاتی است که اثر آن به خودت و ارباب احمقت بازمیگردد. بدان، مردانی هستند که قلبهای آنها مانند پارههای آهن است و آنها بدون هیچ ترحمی، بینی تو و نظامیانت را به خاک می مالند.
🔸پیش از این، رسانههای عراقی گزارش دادند که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا به تازگی پیام تهدیدآمیز دولت این کشور را به برهم صالح، رئیس جمهور عراق و از آن طریق به مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور رسانده است.
🔹در این پیام تهدیدآمیز آمده است که آمریکا در صورت ادامه یافتن حملات راکتی علیه سفارت خود در منطقه سبز بغداد، اقدام به بستن این سفارتخانه میکند. پمپئو همچنین برای این مسأله ضربالاجل تعیین کرده است.
🔸در همین خصوص «کاطع الرکابی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد: ما از مطرح شدن این سخنان از سوی مسئولان کشوری مانند آمریکا و تهدید کردن عراق مبنی بر بستن سفارتخانه خود یا هدف قرار دادن یک گروه خاص تعجب میکنیم.
🔺وی گفت: امیدوار بودیم که شرایط به این حد نرسد که وزیر خارجه کشوری مانند آمریکا، مقامات عراقی که با آنها توافقنامه استراتژیک دارند، تهدید کند. هدف از این تهدیدات، ممانعت از اقدامات دولت عراق برای بیرون کردن نظامیان آمریکایی از این کشور است.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
❇️یادداشت/
✅دوباره حاشیهها!
🔻این روزها مسائل مربوط به مجلس شورای اسلامی در صدر اخبار رسانهها قرارگرفته است. گویی اینکه مجلس کنونی زیر ذرهبین است یا اینکه عدهای قصد کردهاند تا مجلس یازدهم را هر طور شده به سوی حاشیهها بکشانند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ درباره برخی مسائل اخیر مجلس چه اتفاق تازهای رخ داده است که این همه افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده و چون برخی رسانهها با ضریب دادن بر آن دمیدهاند، گویی اینکه چنین موضوعاتی مسائل اصلی کشور هستند. 2ـ آیا واقعاً در دورههای گذشته نمایندگان مجلس مانند دیگر کارگزاران بخشهای نظام، از امکاناتی مانند خودرو استفاده نمیکردند؟ فراهم کردن برخی تسهیلات برای نمایندگان اقدامی بوده که در همه دورهها تکرار میشود. البته این امکانات که در اختیار نمایندگان قرار میگیرد، در راستای انجام وظایف نمایندگی بوده است. به همین دلیل آیا کسی خبر دارد که وضعیت مسکن و خودروی نمایندگان ادوار گذشته مجلس چگونه تأمین شده است؟ در پاسخ به این پرسش کسی حافظه اش یاری نمیکند، چون اساساً در آن ایام بحثی مطرح نشده است؛ زیرا خودرویی که با آن نمایندگان به حوزه انتخابیهشان سر بزنند و با آن در جلسات شرکت کنند، امری دور از انتظار تلقی نمیشد، چه اینکه استفاده مسئولان همه بخشهای نظام از خودرو برای امور اداری، هیچگاه باعث تعجب، نقد و جنجالآفرینی نشده است. در اصل این اقدام تردیدی نیست، هر چند در شیوه ارائه چنین تسهیلاتی ممکن است پیشنهادات مناسبتری هم باشد. 3ـ تا اینجا همه چیز طبیعی است؛ اما اینکه نماینده اصلاحطلبی که خود در دوره قبل از همه امکانات و تسهیلات مجلس استفاده کرده، حالا منتقد اقدام کنونی شده، باید در صداقت او شک کرد. جریان سیاسی که برای نمونه چشمان خود را بر روی ضرر حدود 150هزار میلیارد تومانی وزیر اصلاحطلب نفت به دلیل حذف کارت سوخت بسته و متعرض واگذاری خودرویی که در هر دوره مجلس، آن را برای نمایندگان فراهم میکرده، شده است، حتماً مغرضانه رفتار میکند و مقاصد دیگری در سر میپروراند.
🔺نکته نهایی: درباره مسئولیت نمایندگان مجلس فعلی، آنچه باید باشد، تمرکز مجلس بر مسائل اصلی مردم است؛ آنچه نباید باشد سرگرم شدن به حواشی است. از بعد اقتصادی نیز چون مردم در شرایط معیشتی دشواری قرار دارند، همه تصمیمات و اقدامات خود نمایندگان باید با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی باشد. نمایندگان مجلس پیش از هر اظهار نظر و کنش سیاسی باید تبعات سیاسی و رسانهای آن را محاسبه کنند. این مجلس متصف به صفت انقلابی بودن است و در طراحی امور مرتبط با مجلس و نمایندگان و خاصه جهتگیری کلی و کلان مجلس شورای اسلامی، باید این نکته مهم مورد توجه واقع شود.
🔴(نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
باسلام:
🌷basirat.280p.g🌷
✍دقیقا همان هایی که
دنبال رای جمع کردن برای روحانی بودند ..؟
الان هم شعار دادگاهی شدن و چرا روحانی استیضاح نمیشود سرمی دهند
🔹مراقب باشیم که
تاریخ تکرار نشود ..... همان کوفیان بی صفت خوارج گونه که عثمان فاسد کذاب را انتخاب کردند و سپس قصد کشتنش کردند ، اعتراضات را شروع کردند
🔸معاویه وعمروعاص ها نیز
این هارا طراحی کردند پس از کشتن عثمان امام علی ع را مقصر قتل عثمان معرفی میکردند
🔹درصورتیکه که علی زمان گفت
عثمان را بزنند اسلام ضربه میخورد . من برای حفظ اسلام از عثمان حمایت کردم . امام حسن وامام حسین ع را هم مامور حفاظت ازعثمان فاسد کردند
🔸حالا مشخص است چرا رهبری از
حسن روحانی حمایت کردند تا آخر دولتش بماند استیضاح نشود
🔹اما خوارج میخواهند
استیضاح شود و مملکت به آشوب کشیده شود
🔸حالا مشخص است که چرا
اصلاح طلبان غربزده بی ریشه مفلوک ، دنبال تخریب مجلس واستیضاح روحانی تاقبل ۱۴۰۰ هستند .
🔹کمی بصیرت سیاسی
داشته باشیم چشم وگوشمان به دهان ولایت باشد
🔷کانال 🌎@doostanevelayatmadar🌎
🔴چه کسانی با کمک به آمریکا علیه ملت ایران جنگ اقتصادی به راه انداختند؟
🔹آقای روحانی می گوید "ما از سال ۵۹ تحریم داشتیم اما جنگ اقتصادی با ایران از سال ۹۷ شروع شد. امروز در جنگ هستیم و جنگ هم شوخی ندارد. ممکن است عدهای هم کشته یا زخمی شوند. عدهای کنار ننشینند و فقط راه و چاره بدهند؛ بگویند کم و کسری وجود دارد؛ همه باید به میدان بیایند".
♦️اولا ایشان ادعا می کرد با توافق و دادن امتیاز، سایه جنگ را از سر کشور بر می دارد؛ اما در همین دوره، آمریکا تروریسم داعش را فربه کرد و تا پشت مرزهای ما گسیل کرد؛ و سردار سلیمانی فرمانده مبارزه با تروریسم در متطقه را ترور کرد.
🔹آمریکا از همان دوره اوباما، در حالی که وعده تعلیق تحریم ها را می داد، تحریم های حداکثری (کاتسا و آیسا) را برقرار کرد. این، جنگ اقتصادی بود. تدریجا نفت ما هم تحریم شد اما دولت با ماندن در برجام، به بازار نفت آرامش داد!
♦️ثانیا دولت، پنج ماه در چین سفیر نداشت و حال آن که این کشور، بزرگ ترین شریک تجاری ایران و عضو دائم شورای امنیت بود. در برخی کشورها هم که دولت سفیر دارد، خلاف منافع ملی خودمان موضع می گیرند؛
🔹سفیر ایران در سئول گفت تهدید رئیس بانک مرکزی علیه شرکت های بد حساب کره ای، موضع دولت نیست(!) و سفیرمان در مانیل به تجار فیلیپینی گفته بود تجارت با ایران را از طریق صادرات لوازم آرایشی شروع کنند (!)
♦️یا سفیر به زور "قانون بازنشستگی" برکنار شده مان در آلمان که دیپلمات دستگیر شده ایرانی را متهم به تروریسم کرد و حال آن که اروپا مقرّ گروهک های تروریستی شده است(!) این مدل دیپلماسی می توانست نقشی مفید در مقابل جنگ اقتصادی داشته باشد؟!
🔹ثالثا دولت بیش از چهار ماه است وزیر صمت (صنعت، معدن تجارت) ندارد و حال آن که این وزارت، یکی از راهبردی ترین وزارتخانه ها در حوزه حمایت از صنعت و تجارت و تنظیم بازار است.
♦️آقای روحانی اردیبهشت ماه، صرفا به خاطر یک غضب، وزیر صمت را برکنار کرد. این کار او نه موجب بهبود وضعیت بازار، بلکه وخامت آن در حوزه تولید و رکود تورمی شده است. او حتی حاضر نشد برای دفاع از وزیر پیشنهادی به مجلس برود.
🔹رابعا اگر بخواهیم فقط فهرست سوء مدیریت یا تخلفات انجام گرفته در وزارت خانه های نفت، راه و شهرسازی، صمت و سازمان برنامه و بودجه را که موجب خود تحریمی یا خود زنی های مشکوک در حوزه "تنظیم بازار، تولید، صادرات غیر نفتی، برنامه ریزی و ساختار معیوب بودجه" مرور کنیم، مثنوی هفتاد من کاغذ می شود.
♦️چه کسانی موجب تحریک دشمن به جنگ اقتصادی می شوند؟ یا آن را شوخی می گیرند؟ دادن کشته و مجروح پیشکش، آیا جز تحمیل خسارت به کشور، خودشان هم یک ریال خسارت دیده اند؟ یا فقط از امتیاز مسئولیت بهره مند شده اند؟
"محمد ایمانی"
🌎@doostanevelayatmadar🌎
✅چرا احمدی نژاد رد صلاحیت شده و میشود؟
🔷نکته های کلیدی از تفکرات و عملکرد اشتباه محمود احمدی نژاد👇
⭕ احمدی نژاد وقتی گمراه شد که رهبری ناچار شدند برای عزل مشایی نامه بنویسند و خواهان عزل وی شوند، آن هم بعد از چندبار تذکر و نصیحت شفاهی که احمدی نژاد به هیچکدام آنها اعتنائی نکرد؛
⭕ احمدی نژاد وقتی گمراه شد که یازده روز از اداره دولت قهر کرد و خانه نشینی اختیار کرد بابت لجاجت با دستور ولی فقیه زمانه و نایب برحق امام زمان(عج)و ولی امر مسلمین؛
⭕ احمدی نژاد وقتی گمراه شد که با تحریک مشایی فشار آورد مصلحی، وزیر اطلاعات، را برکنار کند اما رهبری فرمودند صلاح نیست اما گوش نداد و حضرت آقا مجبور شدند با حکم حکومتی برای ابقای حجت الاسلام مصلحی اقدام کنند؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که
در دولت دومش مشایی با اصلاح طلبان همکاری و مجوز تاسیس بانک گردشگری را به برادر فاسد اسحاق جهانگیری داد و زمانیکه اختلاس بزرگ را رقم زدند معلوم شد دولت احمدی نژاد با لیبرالها همکاری داشته است؛
⭕ احمدی نژاد وقتی گمراه شد که قبل پایان ریاست جمهوری دور دوم مبلغ شانزده میلیارد به صورت غیر قانونی به اسم دانشگاه خود از بیت المال خودسرانه برداشت کرد؛
⭕ احمدی نژاد وقتی گمراه شدکه در دولت دوم خود چنان امور کشور را در اقتصاد رها کرد که مردم ناامید شدند و به تیم غربزده میرحسین موسوی لیبرال به ریاست حسن روحانی رای دادند؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که بعد از ردصلاحیت مشایی منحرف در سال 92 از روی لجاجت از حسن روحانی حمایت کرد؛
⭕ احمدی نژاد وقتی گمراه شد
بعد از ریاست جمهوری با کمک مشایی با اصلاح طلبان لیبرال غربزده ارتباط گرفت و حتی به واسطه مشایی به خاتمی نامه نوشت.
در ساختمان ولنجک تهران دفتر کارش را راه اندازی کرد، دفتری که به سفارش خاتمی باغی انقلاب، از سیدحسن خمینی تحویل گرفت؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که رهبرانقلاب فرمودند به صلاح نیست کاندیدای ریاست جمهوری شوی، او ابتدائا برای فریب افکار عمومی اعلام تبعیت کرد ولی زمان ثبت نام، با دهن کجی تمام به کلام امام، در انتخابات ثبت نام کرد؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که
در انتخابات بعد از ردصلاحیت، رای سفید داد و حتی عکس رای سفید خود را در فضای مجازی برای حامیانش منتشر کرد تا با رای نیاوردن گزینه اصلح، نتیجه آراء به نفع حسن روحانی تمام شود؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که مشایی و بقایی به خاطر پرونده های ارتباط با جاسوسان و اختلاس و فساد مالی در دادگاه محکوم شدند ولی او تمام قد از آنان حمايت کرد و حتی بخاطر این چند نفر، اساس دستگاه قضایی را زیر سوال برد؛
⭕ احمدی نژاد وقتی گمراه شد که
رای دادگاه جمهوری اسلامی درباره یارانش را بعداز قطعی شدن،جلوی سفارت انگلیس خبیث آتش زد و با این اقدام خطرناک، روباه پیر استعمار را به اظهار نظر درامور داخلی کشور واداشت؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که قبل از شهادت حاج قاسم سلیمانی، به دلیل دفاع نکردن سردار شهید از اختلاس و فساد مالی بقایی و مشایی، با یاران شروع به تهمت وتخریب و توهین گسترده علیه سردار نمود؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که بعد از اینکه رهبری نامه ترامپ را نگرفتند و ترامپ را لایق گرفتن نامه ندانستند، او به ترامپ نامه نوشت و مصاحبه کرد و مدعی مذاکره با آمریکا شد. مذاکره ای که بدون اجازه نظام از سال آخر دولتش آغاز کرده بود؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که شخص رهبری و سپاه پاسداران از بشار اسد و جبهه مقاومت حمایت کردند ولی او با مخالفت علنی با رهبری اعلام کرد که بشار اسد رفتنی است و دو طرف جنگ، شیطان هستند!
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که
منشور فرقه بهار را رونمایی کرد، در حالی که در این منشورِ انحرافی، یک کلمه از ولایت فقیه و مراجع تقلید حرفی زده نشده است و در جواب خبرنگار گفت ولایت فقیه منوط به رأی مردم است!
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد که به جای پاسخگو بودن برای عملکرد غلط خود در دولت دومش، به تعبیر رهبر انقلاب، مصداق کسانی شد که یک دهه همه کاره بوده اند و امور دستشان بوده، امروز به جای پاسخگو بودن، طلبکار میشوند و علیه این قوه و آن قوه لجن پراکنی و تخریب و تهمت زنی میکنند؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد، اکثر وزرای کابینه دولتش که انقلابی بودند، به تدریج از او اعلام برائت کردند و جدا شدند؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد، نیروهای جبهه انقلاب و سربازان ولایت از او اعلام برائت کرده و لقب زبیر زمان و خوارج عبور کرده از علی به او و یارانش دادند؛
⭕احمدی نژاد وقتی گمراه شد
که انحراف و لجاجت خود را با رهبری در سفرهای استانی در تجمع حامیانش علنی کرده و در نامه سیصد نفر برای رهبری معظم خط و نشان کشید
⭕این موارد خیلی بیشتر است از آنچه گفته شد؛
شاید اهل بصیرت، گمراهان را بیدار کنند و نگذارند
با طناب پوسیده احمدی نژاد جوانان به چاه خوارج زمانه علیه ولایت فقیه گرفتار شوند.
✍جعفر ولائی
🔴مسیر تخطئه خانه ملت/مراقب مکر شیاطین داخلی و خارجی باشید
از ابتدای شروع مجلس یازدهم و ایضا از زمانی که این مجلس به بیان رهبر امت اسلامی، مفتخر شد به نام وزین انقلابی ترین مجلس بعد از انقلاب برنامه ریزان نفوذی و منافق چه در خارج و چه در داخل دست به کار شده و با همراهی بعضی که حنایشان برای مردم ایران دیگر رنگی ندارد، شروع به چیدن سناریوهای مختلف تخریبی، ابتدا عملی و سپس مجازی از خودرو تا واکسن کرده اند و با نشر حداکثری در بین ملت چه در رسانه های خارجیشان و چه در فضای مجازی و رسانه های مکتوب داخلی خود، مسیر تخریب خانه ملت را پیش گرفته اند.
(شهید محمد ابراهیم همت:
هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد همان جبهه خودی است)
برای روشنگری چند نکته قابل تامل است:
۱_ در باب خودرو همگان می دانند که سال هاست تمامی مسئولین دولتی حتی مسئولین پایین دست از خودروهای بسیار لوکس استفاده می کنند، چرا صدای کسی بلند نمی شود؟
۲_ روند دادن خودرو به نمایندگان از ابتدای انقلاب بوده است و منحصر به مجلس یازدهم نبوده است پس چرا صدای کسی بلند نشد؟
۳_ اکثر نمایندگان(حدود ۲۰۰ نفر) از ابتدا خودرو ثبت نام نکرده اند که بخواهند انصراف بزنند، چرا کسی نشر نمی دهد؟
۴_ آن دسته کوچک از نمایندگان نیز که ثبت نام کرده اند به وسیله خود نمایندگان انقلابی با انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به انصرافشان اقدام کرده اند، چرا کسی نمی بیند؟
۵_ ارسال واکسن ها بدون در خواست مجلس و عمدا از طرف دولت انجام شده است، چرا کسی متوجه این نکته دقیق نیست؟
۶_عصر همان روز با ناراحتی نمایندگان تمامی واکسن ها برگردانده می شود و به دولت تذکر داده می شود، چرا کسی بازگو نمی کند؟
۷_ خود هیئت دولت واکسن را دریافت کرده اند، چرا رسید دریافت واکسن آنها رسانه ای نمی شود؟ چرا کسی صدایش در نمی آید؟
۸_ حق مسکن نمایندگان با وجود افزایش قیمت های اجاره مسکن در تهران توسط مجلس یازدهم کاهش یافت،چرا نمی گویند؟
۹_ بسیاری از نمایندگان انصراف خود را از گرفتن حق دفتر،حق خودرو و.. اعلام کرده و ریالی دریافت نمی کنند، چرا بازگو نمی شود؟
به شما می گوئیم چه شده است:
الف: اکنون که با افشاگری وزیر بهداشت معلوم نیست یک میلیارد دلار ارزی که دولت از صندوق ذخیره ارزی برای مبارزه با کرونا به دستور و اجازه رهبری برداشته است چه شده است، چه بهانه بهتر از ارسال واکسن به مجلس و پرت کردن حواس ملت به آن؟ یک تیر و دو نشان! حواس مردم از دلارها منحرف و مجلس انقلابی نیز بدنام شود.
ب: همه می دانیم با عدم موافقت چند باره خانه ملت با تشکیل وزارت بازرگانی ( بخوانید وزارت واردات و بدبخت کردن صنعت تولید داخل) دولت تعمدا بازار قیمت خودروها را در طی ماه های اخیر به شدت صعودی کرده و کار را به نجومی کردن قیمت بدترین خودروها رسانده است، با ورود مجلس یازدهم به ماجرا چه کاری بهتر از جنگ رسانه ای به بهانه دنا؟
ج: اصلاح قانون انتخابات در دستور کار مجلس است، برای این چه شانتاژ خبری را در نظر گرفته اند؟
د: اصلاح قانون خانواده و جوانان در دستور کار مجلس است، با این مسئله چه خواهند کرد؟
برای مسکن مجلس در حال طرح ریزی مسکن بزرگ ملیست، برای آن چه جنگی ایجاد خواهند کرد؟
آری همه دست بدست هم داده اند تا سخن رهبری شکست خورده و مجلس را یک مجلس فشل، رانت خوار، اشرافی و.. نشان دهند. مراقب باشیم همچون رفاعه بن شداد ها عمل نکنیم و به وقت حمله های پیاپی توپخانه تهمت دشمن با بصیرت ایرانی کیسان ابوعمره عمل کنیم.
ان شاالله که عاقبت بخیر گردیم که حقا ملت ایران لایق عاقبتی درخشان و پاکیزه است.
🌎@doostanevelayatmadar🌎
✅ ولایت پذیری از ولی فقیه؛ تمرین ولایت مداری در عصر ظهور حضرت مهدی(عج) است.
2⃣ قسمت دوم - نیابت علمی
در زمان حضور امامان (علیهم السلام)، مردم، معارف دینی خود را مستقیماً یا به واسطه شاگردان، از امام معصوم (علیه السلام) دریافت میکردند. در عصر غیبت صغرا نیز به واسطه نواب خاص، این امر تا حدی ممکن بود؛ اما با مرگ سمری، چهارمین نایب خاص امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این امکان از میان رفت؛ نه دیگر خود امام (علیه السلام) در میان مردم بود و نه شاگردی یا نایبی داشت که حلقه ارتباط مردم با او باشند. شیعیان باید چه میکردند؟ در این بین راویان و محدثان به اعتبار پیشینه عملکردی خود در پاسخگویی به مراجعات علمی مردم در عصر امامان (علیهم السلام) که به توصیه و تأیید ایشان علیه السلام صورت میگرفت، عهدهدار پاسخگویی به نیازهای علمی شیعیان شدند؛ در عین حال روایتی منقول از حضرت حجت (علیه السلام) با صراحت وظیفه عالمان دینی را در عصر غیبت روشن میساخت. این روایت را سفیر دوم بیان کرده بود؛ یعنی پیش از آنکه سفیر چهارم ـ طبق توقیعی که از امام نقل کرده است ـ پایان نیابت خاص را برای همیشه اعلان کند، چراغ راه در پیش رو روشن شده بود. روایت مذکور بابی جدید از نیابت را بر عالمان گشود.
حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شیعیان را امر میکند در رخدادها و حوادث پیش آمده به راویان احادیث امامان (علیهم السلام) مراجعه کنند و آنها را حجت امام بر خود بدانند: «و اما در حوادث پیش آمده، به راویان احادیث ما مراجعه کنید. آنان، حجت من بر شما و من حجت خدا بر آنها هستم» (صدوق، 1405: ص484). یعنی سخن آنها، حجت، دلیل و برهان من بر شما و در واقع سخن آنها سخن من است. سخنشان را همچون سخن من تلقی کنید و آن را بپذیرید. طبق این دستورالعمل امتثال اوامر راویان، همچون اوامر امام (علیه السلام) لازم میشود که همان معنای نیابت است؛ ولی این نیابت، دیگر نیابت خاص نیست که حضرت مستقیماً کسی را واسطه خود با مردم معرفی کند؛ بلکه گروهی را که دارای ویژگیهای مشخصی هستند (و در این روایت و برخی روایات دیگر به آن اشاره شده است) معرفی میکند. حال، این ویژگیها در هرکس یافت شود، نایب امام علیه السلام محسوب میشود؛ به همین سبب او را نایب عام مینامند. محقق کرکی (م940 ق) در تعریف نایب عام میگوید:
مراد از حاکم؛ امام معصوم یا نایب خاص او و در زمان غیبت، نایب عام امام میباشد و نایب عام کسی است که جامع تمام شرایط فتوا و حکم باشد. او را نایب عام مینامند؛ زیرا بر یک وجه کلی و با توجه به سخن معصومان (علیهم السلام) که «بنگرید به فردی از خودتان که حدیث ما را نقل کند و …» منصوب شده است (کرکی، 1408: ج11، ص266 به نقل: قاسمی، 1384: ج1، ص49).
به هر تقدیر، عالمان دینی که طی حدود دو قرن و نیم حضور امام معصوم علیه السلام، نیازهای علمی خود را از طریق امامان (علیهم السلام) تأمین میکردند. با آغاز غیبت برای جمعآوری و تدوین روایات معصومان (علیهم السلام)، تلاش فراوانی کردند، تا از این طریق بتوانند وظیفه نیابت خود و سرپرستی شیعیان را به انجام رسانند. در همین دوران، کتبی به نگارش در آمد که اینک از معتبرترین کتب روایی و فقهی شیعه محسوب میشود و از مهمترین منابعی است که عالمان شیعی در عصر حاضر از آنها بهره میگیرند. این، نشان از غنای علمی شیعه در آن دوران و به تکامل رسیدن وظیفه نیابت علمی عالمان دینی در آن عصر دارد. رسیدن به این مرحله از تکامل، به لحاظ تاریخی میتواند زمینهساز ورود به دیگر مراحل نیابت عام باشد.
در این بین، با توجه به اعتبار عالمان نزد مردم و احساس نیاز مردم به پناهی در عصر غیبت که بتواند بخشی از خلأ نبود امام معصوم (علیه السلام) را جبران کند، میتوان حدس زد که مردم نیز مرجعیت علمی و نیابت عام این عالمان را پذیرفته باشند. آنان، از این طریق میتوانستند تجربه ولایت پذیریشان در حوزه مسائل علمی را که در عصر حضور امامان معصوم (علیهم السلام) وجود داشت، استمرار بخشند.
از ربع آخر قرن چهارم، امامیه سخنان فقها را همچون بیانات خود امام دوازدهم میپذیرفتند؛ ولی حوزه مسؤولیت آنان را به اندازه وظیفه حضرتش نمیدانستند؛ به عبارت دیگر، فقها در جایگاه سخنگویانِ دیدگاههای امام در رابطه با آیین و قوانین اسلامی تلقی میشدند؛ لکن مسؤولیت مقام امامت را حائز نبودند (جاسم حسین، 1367: ص227).
👈 ادامه دارد ...
#ثامن
#هفته_دفاع_مقدس
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
یادداشت/
✅ کجسلیقگی و فرصتطلبی!
🔻ماجرای طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان و حذف تصاویر دختران محجبه از روی آن سبب شد تا فضای رسانهای داخل و خارج از کشور بر این موضوع متمرکز شوند و از مناظر مختلف به اهداف این اقدام بپردازند. در این زمینه توجه به نکات زیر درخور اعتناست:
🔹نکات تحلیلی: 1- جدای از اینکه اقدام صورت گرفته در طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان تا چه میزان واجد اهمیت و دارای اولویت است، واقعیت این است که جامعه ایرانی همچنان از آفت سیاستزدگی به شدت رنج میبرد و در عرصه تبلیغات و رسانه، موضوعات غیر اولویتدار بهراحتی ضریب مییابد و در پیوند با موضوعات سیاسی و دینی، تبدیل به مسائل اصلی کشور میشود. 2- بررسیهای دقیق صورت گرفته و نیز اطلاعیه سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی نشان میدهد که اتفاق روی داده بههیچوجه تحت فشارهای وارده نبوده و ربطی به نگاههای عقیدتی نداشته و نوعی کجسلیقگی بوده است. 3- برخی از افراد مغرض و فرصتطلب که مترصد وقوع چنین موضوعاتی هستند، بلافاصله موقعیت را برای گشودن عقدهها و نشان دادن حقدهایشان مناسب دیدند و نظام جمهوری اسلامی را متهم به ستیز با زنان نمودند! ژست حمایت از زنان توسط این جماعت در حالی است که وقتی چهره شاخص جریان اصلاحات با سلاح، همسر خود را به قتل رساند، این افراد یا موضع سکوت در پیش گرفتند و یا وقیحانه به توجیه قتل توسط قاتل پرداختند و کاسه و کوزهها را بر سر مقتول شکستند که وی پرستو بوده است و...!
🔺نکته نهایی: متهم ساختن نظام جمهوری اسلامی به سختگیری با زنان در حالی است که: پیش از انقلاب سهم زنان از کرسی استادی دانشگاه 1.4% بود که این رقم اکنون به ۲۰% رسیده است؛ تعداد فارغالتحصیلان زن دانشگاهی در سال ۵۵ حدود ۶% از کل آنها بوده است، درحالیکه اکنون ۴۴% از فارغالتحصیلان دانشگاهی را زنان تشکیل میدهند؛ تعداد پزشکان زن قبل از انقلاب اسلامی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که هماینک به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده است؛ آمار پزشکان متخصص زن نیز از ۵۹۷ نفر قبل از انقلاب، با افزایش ۵۰ برابری به ۳۰ هزار نفر در حال حاضر رسیده است؛ تعداد نویسندگان زن قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ نفر بوده که اکنون به حدود ۴۰۰۰ نفر رسیده است. تا ۴۰ سال قبل اصلاً ناشر زن در کشور وجود نداشت درحالیکه اکنون بیش از ۷۰۰ ناشر زن فعالیت میکنند؛ در سالهای قبل از انقلاب که حضور بیحجاب زنان اجباری بود، تعداد حضور زنان در مسابقات خارجی ۶ مورد بود، اما اکنون این میزان به 12 هزار مورد رسیده است. در خصوص حمایت یا سختگیری نظام جمهوری اسلامی نسبت به زنان، قضاوت را به مخاطبان وامیگذاریم.
❇️ (نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅ یادداشت/
❇️ إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ (آیه7- سوره محمد)
🔻هفتمین روز دفاع مقدس روز بصیرت افزایی، دشمن شناسی و استکبار ستیزی نامگذاری شده است.
🔸رمز موفقیت ملت ایران در چهار دهه گذشته مقابل دشمنان کینهتوز، اتکا به خداوند متعال و حفظ وحدت ملی و اطاعت از ولی فقیه بوده است.
🔹اگر امروز هیچ قدرت منطقهای و فرامنطقهای جرات تعرض به میهن اسلامی ایران را ندارد به خاطر همین مولفه ها است. اکنون جنگ تمام نشده است و دشمنان استقلال و عزت ایران صرفاً تغییر تاکتیک داده و صحنه جنگ را عوض کردند، البته مدافعان امنیت و سربلندی ایران نیز تغییر روش داده و در عرصه های نوین مردانه مقابل آنها صف آرایی کردند.
🔸اینکه امروز جمعی از مدافعان جنگ نرم در ۱۸ استان در هفتمین روز مرحله دوم نهضت روشنگری ثامن، کمر همت بسته و حماسه سرا و روشنگر زوایای دفاع مقدس در بستر فضای مجازی شدند، نشان دهنده شناخت دقیق دشمن از سوی آنان است.
🔺قطعاً ظفرمندی نهایی نصیب ملت هوشیار ایران است که به " إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ " ایمان دارند.
ملتمس دعا
دبیر قرارگاه تبیین و روشنگری
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 تحرکات ضد انقلاب برای ایجاد آشوب در کشور همزمان با سالگرد اغتشاشات آبان ۹۸!
🔺 ورود غیر مجاز سلاح گرم به کشور ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است!
🔹 طبق خبرهای رسیده، گروه های ضدانقلاب به ویژه سلطنت طلبان و منافقین در اقدامی هماهنگ به بهانه اعدام محکومان آشوب ۹۸، گرانی های لجام گسیخته، بالا رفتن قیمت دلار و به هم ریختگی اوضاع بورس، تلاش هایی را برای تحریک مردم از طریق انتشار فراخوان در فضای مجازی به ویژه اینستاگرام و تلگرام برای تجمع و ایجاد آشوب در کشور آغاز کرده اند!
🔺 آنها با ایجاد گروه های واتساپی هماهنگی های خود را انجام می دهند و در بازنشر فراخوان های خود از فضای اینستاگرام و تلگرام استفاده می کنند.
🔹 مقامات امنیتی می گویند ورود غیر مجاز سلاح گرم به کشور نسبت به مشابه سال گذشته، ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است!
🔸 در آبان سال ۹۸، اغتشاشگران از سلاح برخوردار بوده و در چند شهر حتی از سلاح های گرم سنگین مثل دوشکا نیز جهت ترور مردم بیگناه و کشته سازی استفاده کرده اند!
🌎@doostanevelayatmadar🌎
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅نویسنده:فرهاد مهدوی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️کلیپ/
❌موضوع: تمامی ایمان در برابر تمامی کفر
#رهنمودهای_رهبری
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️موشن گرافیک/
❌موضوع: بحران قره باغ به زبان ساده
⏫دیدن این موشن گرافیک به کسانی که تصویر واضحی از ماجرای قره باغ و مناقشات بین آذربایجان و ارمنستان ندارند توصیه می شود!
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅از سوالات مطرح شده در کانال های ثامن:
❌ سوال اول: نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
@habib49
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است.
در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
〽️سال ۱۳۹۴ (فقط برای تجربه)
🎥 رهبرانقلاب: هیچوقت نسبت به مذاکرهی با آمریکا خوشبین نبودم.
🔹 نه از باب یک توهّم بلکه از باب تجربه؛ تجربه کردیم. حالا اگر یک روزی ما که در آن روز قاعدتاً نخواهیم بود شماها انشاءالله در جریان حوادث و جزئیّات و یادداشتها و نوشتههای این روزها قرار بگیرید، خواهید دید که این تجربهی ما از کجا حاصل شده؛ تجربه کردیم ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
--------------------------
🌎doostanevelayatmadar🌎
✅یادداشت/ پاسخ به اعتماد
🔻بعد از فرازونشیبهای زیاد و یک وقفه طولانی پنج ماهه که وزارتخانه مهم صنعت، معدن و تجارت که در خط مقدم جنگ اقتصادی است با سرپرست اداره میشد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۵ رأی موافق، ۸۰ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع به «علیرضا رزمحسینی» گزینه پیشنهادی این وزارتخانه رأی اعتماد دادند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ وزارت صمت که سه حوزه مهم اقتصادی صنعت، معدن و تجارت ایران را شامل میشود به نوعی بیشترین سهم اقتصادی کشور را داراست. این وزارتخانه تعامل گستردهای با سایر بخشهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران دارد و میتواند یکی از مؤثرترین پیشرانهای اقتصادی کشور باشد. 2ـ برنامهها و سیاستهای درست وزارت صمت میتواند علاوه بر رضایتمندی مردم، ساماندهی معیشت جامعه، تصویر روشنی از وضعیت و توان آینده اقتصادی ایران به نمایش بگذارد و فراتر از آن میتواند اقتدار و کارآمدی کشور را برای دستیابی به امنیت، عدالت، رفاه، آزادی، استقلال و عزت ملی تقویت کند. 3ـ ارتباط گسترده این وزارتخانه با بخشهای مختلف مانند حوزه پولی و بانکی، بورس، تولید، توزیع، اشتغال، واردات، صادرات، ارتباط بین مصرفکننده و تولیدکننده میزان اثرگذاری و اثرپذیری از این بخشها نشانگر اهمیت بالای وزارت صمت است.
🔺نکات راهبردی: از آنجا که وزیر محترم فردی با تجربه و توانمند است، در ابتدا باید وضعیت آشفته بازار را کنترل کند. پس از مهار آشفتگی بازار، سامانههای نظارت بر کالا را فعال کند تا ضمن شکستن انحصار در بخشهای مختلف صنعت، معدن و تجارت، عدالت در توزیع کالاهای اساسی را سرلوحه اقدامات فوری قرار دهد. از سویی دیگر چند اقدام اساسی همچون حل مشکلات واحدهای بحران زده، احیا و فعالسازی معادن کوچک، تنظیم بازار فولاد، فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و تجاری در سفارتخانههای خارج از کشور، توسعه صادرات و مبادلات مرزی، زنجیره تأمین کالا، نظارت و حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، جلوگیری از فساد اداری و توجه ویژه به صنعت خودرو میبایست در دستور کار وزیر جدید باشد. مضاف بر اینها استفاده از نیروهای جوان، انقلابی، متخصص و وفادار به نظام و انقلاب که دارای روحیه جهادی باشند، اگر در صدر برنامههای وزیر جدید باشد، موفقیت او دوچندان خواهد شد.
🔴(نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💯رسانه صهیونیستی: ایران یک «ابرقدرت پهپادی» است/
✅روزنامه «جروزالم پست» نوشت: «ایران یک قدرت پهپادی و یکی از کشورهایی است که شمار زیادی پهپاد کوچک و بزرگ تاکتیکی و انتحاری را میسازد. ایران در تلاش است نشان دهد یکی از قدرتهای جهانی در تولید سلاح و بسیار فراتر از مهندسی معکوس ادوات روسی، چینی یا کره شمالی است.»
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است.
در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
👌 سوال دوم؛
❌ چرا آقای روحانی اقتصاد و بورس را به امان خدا رها کرده است؟ آیا قصد راه انداختن شورش عمومی دارد؟
👈 پاسخ
🔻مشکلات اقتصادی جامعه دلایل متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:
یکم) در دهه های گذشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای استقلال عمل در ابعاد مختلف صورت گرفت مانند استقلال سیاسی یا خودکفایی در تامین تجهیزات دفاعی و ...، اما در حوزه اقتصادی علی رغم فعالیتهای زیاد در حوزه زیرساخت های اقتصادی مانند احداث جاده ها، سدها، نیروگاهها و ...، در حوزه خودکفایی منابع درآمدی، این تلاشها در تراز حوزههای پیشگفته نبوده و هر بار دشمن از حربه تحریم استفاده می کند، ما دچار مشکل میشویم.
🔸دوم) جریان نفوذ در بخشهای مختلف فعالیت میکند که یکی از مهمترین آنها بخش اقتصادی است. البته به نظر میرسد نفوذ آنها در لایههای تصمیم سازی است تا تصمیم گیری.
🔹 سوم) متاسفانه سودجویانی که در بخش خصوصی و تا حدی در بخش دولتی وجود دارند کم نیستند، اینها بیشتر از آنکه به دنبال ضربه زدن به کشور و ملت باشند، صرفا به منافع خود فکر می کنند، که البته نتیجه عمل آنها با جریان نفوذی که به دنبال ضربه زدن به کشور است فرقی ندارد.
🔺 چهارم) ضعف نظارت دولت بر بازار و بورس ناشی از ضعف تدبیر و کم تحرکی آنهاست نه از سر خیانت یا راه اندازی شورش در جامعه.
بیان چنین تحلیل و موضعی الزامات خطرناکی به دنبال خواهد داشت که علاوه بر غلط بودن، امید به حل مشکلات را کاهش داده و آشوب و بی ثباتی را جایگزین مطالبه گری صحیح از دولت خواهد نمود.
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb