eitaa logo
نرجس سریش آباد
61 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
2.2هزار ویدیو
11 فایل
فرهنگی، بصیرتی ارتباط با ادمین @M_e_z0_9
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ امام علی (ع): کسی که قلبا موافق کار نیک نباشد و از کار بد منزجر نباشد انسان وارونه ای است که بجای آنکه عقل بر او حاکم باشد هوی و هوس بر او حاکم است. (وسائل الشیعه ج۱۶ ص۱۳۴)
🔥 هدیه تولد از طرف نامتعادلش، یتیم شدن این بچه‌ها بود. ‏ ⬅️ بعد از فوت فرزندش روایت دروغ پخش کرد. ⬅️ به قرآن بی احترامی کرد. ⬅️ قاتل فرزندش رو مظلوم معرفی کرد. ⬅️ درقامت یک معاند، فرمان تجمع صادر کرد. ⬅️ در نهایت باعث تحریک پسرعموی خود، و شهادت یک پدر شد! در تمام این مدت هم به‌جهت حفظ حرمت داغدار بودنش کسی کاریش نداشت. ولی او صرفا دنبال کاسبی از بچش بود.. 📣 جناب اژه‌ای، چند نفر دیگه را باید به کشتن بدهد تا با او برخورد قاطع کنید.
👆 این زن روانی که پس از به کشتن دادن پسرش فورا بلاگر شد😳 چندی پیش عکسی را منتشر کرد که پشت تصویر، مقر سپاه ایذه را نشان میدهد🧐 🔥 چندی پیش ادعا کرد که از اخراج شده و ما طی استعلام از مدیران آموزش و پرورش ایذه، بودن آنرا متوجه شدیم و درخواست انتشار فیش حقوقی‌اش را دادیم که نهاد‌های امنیتی ایذه با آن مخالفت کردند🤔 🔥 ، مادر کیان، یکی از آتش‌بیاران معرکه، که نه تعادلی در‌ گفتار دارد و نه طی این مدت روند معقولی را برای پیگیری ماجرای کشته‌شدن کیان دنبال کرده، و در عوض، به بازیچه‌ای برای تبدیل شده و حتی به حمایت از تروریستها نیز کشانده شده😠 🥺‌ در ماجرای ، محمد قنبری از نیروهای انتظامی شهر با اقدام تروریستی ، پسرعموی، مادر کیان، به شهادت رسید 🔥‌ ، ۵ فرزند دارد، که چهارتن دخترند، و قربانی فضاسازی تروریستی و ناجوانمردانه‌ای که مادرکیان یکی از عوامل اصلی آن بوده، شد🥺 ⁉️‌ آیا شهید قنبری شهروند درجه دو محسوب می‌شود؟ یا فرزندان این شهید اهمیت انسانی ندارند؟ چطور میتوان با یک فضاسازی نابخردانه و همچنین تمهید برای ترور، خانواده ای را عزادار و جامعه ای را داغدار و ذهنشان را مشوش کرد، اما همچنان با حاشیه امن مواجه بود؟😠 🔹‌ آیا نباید آنها که به این جنایت امروز‌ به انحاء مختلف کمک کردند، بابت این مساله بهای مسولیت خود را بپردازند؟ نمیدانیم دلیل این همه مماشات با چنین موجودی چیست که حتی هنوز از آموزش و پرورش حقوق می‌گیرد چند شهید دیگر باید به‌پای سلیطه بازی های این عفریته، پرپر شود؟
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍ 🤚 سلام صبحگاهی 🌹صبح روزمون را با سلام به ارباب بی کفن شروع کنیم 🤚اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُم ❤️ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْن 💚وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن 💛وَعَـلـى اَوْلادِ الْحُسَيْن 💙وَعَلى اَصْحابِ الْحُسین
🕋 حضور امام زمان (عج) در ایام حج در کنار حجاج ✅ ابن بابویه (شیخ صدوق) از محمد بن عثمان (دومین نایب خاص امام زمان (عج) در زمان غیبت صغری) روایت کرده که گفت: 🔸 «به خدا سوگند که صاحب الامر- عجّل اللّه تعالی فرجه- هر سال در موسم حج، در کعبه و مشعر حاضر می‌شود و مردم را می‌بیند و می‌شناسد و مردم نیز او را می‌بینند اما نمی‌شناسند. ▫️ و از او پرسیدند که: 🔹 تو صاحب این امر را (در ایام حج در مکه) دیده‌ای؟ ▫️ گفت: 🔸 بلی! در این نزدیکی دیدم که به پرده‌های کعبه چسبیده بود، در مستجار و می‌گفت: 🔶 خدایا به [وسیله‌] من، انتقام بکش از دشمنان خود» ⬅️ کمال الدین، ج ۲، ص ۴۴۰؛ بحار الانوار، ج ۵۱، ص ۳۵۰ و ۳۵۱. 🏷
🌼 پسری مادرش را بعد از درگذشت پدرش، به خانه سالمندان برد و هر لحظه از او عیادت می کرد. یکبار از خانه سالمندان تماسی دریافت کرد که مادرش درحال جان دادن است پس باشتاب رفت تا قبل از اینکه مادرش از دنیا برود، او را ببیند. از مادرش پرسید: مادر چه می خواهی برایت انجام دهم؟ مادر گفت: از تو می خواهم که برای خانه سالمندان پنکه بگذاری چون آنها پنکه ندارند و در یخچال غذاهای خوب بگذاری، چه شبها که بدون غذا خوابیدم. فرزند باتعجب گفت: داری جان می دهی و از من اینها را درخواست می کنی؟ و قبلا به من گلایه نکردی. مادر پاسخ داد: بله فرزندم من با این گرما و گرسنگی خو گرفتم وعادت کردم ولی می ترسم تو وقتی فرزندانت در پیری تورا به اینجا می آورند، به گرما و گرسنگی عادت نکنی....
یک دختر و آرزوی لبخند که نیست یک مرد پر از کوه دماوند که نیست یک مادر گریان که به دختر می‌گفت: بابای تو زنده است... هر چند که نیست 🤲اللهم عجل لولیک الفرج @quran_ahlebeyt .
✍ ۲۴روز مانده به عید غدیر ، در این کانال هر روز یک روایت از اهلبیت در بزرگداشت عید غدیر ✅اظهار سرور و شادمانی 🔹️امیرالمؤمنین علی (ع) : 📣 در روز عید غدیر اظهار فرح و شادمانی کنید و برادران مسلمان خود را نیز شاد گردانید. ✋سلام بر غدیر و صاحب غدیر آقا امیر المومنین علیه السلام ✋️سلام بر تنها وارث غدیر حضرت بقیه الله الاعظم (عج)
⁉️ قاتل کیان کیه؟ 🔺 خودروی پدر کیان شیشه دودی داشته، و در ایام اغتشاشات صفحه و سایر پیج‌های ضدانقلاب اعلام کرده بودند خودروهایی که شیشه‌های دودی دارند متعلق به نیروهای حکومتی هستند 😳 ⛔ حتما اغتشاشگر احتمال داده خودروی پدر کیان متعلق به نیروهای امنیتی هست و به رگبار بسته است.🤔 یادمون نره که مادر کیان گفته بود من به شوهرم گفتم ساعت شش قراره تیراندازی بشه ! 🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از کودکی به نام حسین، آشنا شدم تا کم کَمَک به درد غمش، مبتلا شدم 🤚صلی الله علیک یااباعبدالله 😭🤲