eitaa logo
ثامن خدابنده
99 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
491 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸دکترای افتخاری رئیس جمهور آمریکا باطل شد 🔹دانشگاه تحقیقاتی لی های ایالت پنسیلوانیا دکترای افتخاری را که ۳۰ سال پیش به دونالد ترامپ اعطا کرده بود، لغو کرد.
🔴کیهان: کسانی که آیت الله مصباح را تئوریسین خشونت خواندند، عاملان قتلهای زنجیره ای بودند کیهان نوشت: 🔹کسانی که علامه مصباح را تئوریسین خشونت القا کردند، خود حامیان و عاملان قتلهای زنجیره‌ای بودند و در همین چند روز اخیر با الفاظ و جملات خشونت بار علیه علامه، «خشونت کلامی» را به اوج خود رساندند. 🔹این جماعت عنود غربی و ضدانقلاب در حالی حداقل آزادی بیان را برای این مفسر بصیر انقلاب قائل نبودند و نیستند، که تاکنون از این همه جنایت و ترور و خشونت آمریکا و اسرائیل علیه ملت‌های منطقه بویژه کشتار مردم فلسطین و یمن و ترور شهید حاج قاسم و شهید هسته‌ای فخری زاده کوچک‌ترین سخنی به زبان نیاورده و نمی‌آورند.
✅ خبر حیرت انگیز یک نشریه غربی: فلج شدن 3150 نفر پس از دریافت واکسن کرونا! ◀️ گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده CDC : 🔹 ۳۱۵۰ نفر پس از دریافت واکسن کووید-۱۹ دچار فلج شده اند و قادر به انجام فعالیت های روزانه نیستند . 👈 دیروز رهبر انقلاب دستور ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی را صادر کردند اما نکته تأسف برانگیز این است هنوز افرادی در سیستم پزشکی کشور به دنبال وارد کردن واکسن خارجی هستند.
بررسی برنامه داوطلبان ۳ ماه پیش از انتخابات 🔹نمایندگان مجلس طی مصوبه ای شورای نگهبان را مجاز کردند برای شناسایی اولیه توانایی و شایستگی داوطلبان ۳ ماه پیش از صدور دستور انتخابات ریاست جمهوری، از داوطلبان برای ارائه برنامه دعوت کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴سربازان کجا رفته اند که فرمانده وسط میدان آماج حملات دشمن قرار گرفته است؟ از روز گذشته که رهبر انقلاب با صدور دستوری ممنوعیت ورود واکسن های آلوده ساخت انگلیس و آمریکا را اعلام کرده اند ، شبکه های دشمنان داخلی و خارجی نتوانسته اند خشم خود را پنهان کنند و امام انقلاب را آماج حملات رسانه ای و اهانت قرار داده اند . توطئه سنگینی برای نسل کشی ایرانیان طراحی کرده بودند که ناکام ماندند و اینگونه با اهانت و هتاکی به ساحت ولایت دارند عقده گشایی میکنند. سوال اساسی اینست که دولت تحت تصرف جریان غربگراست اما باقی ارکان حکومت مانند مجلس و قوه قضائیه و صدا وسیما ستادکل نیروهای مسلح و دیگر نهادهای حاکمیتی و امنیتی که در دست جریان انقلاب است چرا در مقابل توطئه شوم غربگریان اقدام قاطعی انجام ندادند و وسط میدان نیامدند که بازهم رهبر انقلاب مجبور شوند برای حراست از سلامت ملت تنها به میدان بیایند و اینگونه در معرض آماج حملات رسانه ای و اهانت غربگرایان و دشمنان قرار بگیرند ؟ مگر ماه ها نیست که دلسوزان و متخصصان درون جریان انقلاب نسبت به مشکوک بودن واکسن های آمریکایی و انگلیسی هشدار میدهند ،چرا دستگاه های نظارتی و امنیتی و قضایی و قانونگذاری این هشدارهای دلسوزان انقلابی را جدی نگرفتند؟ همین هشدارها را دلسوزان جبهه انقلابی هم در زمینه فضای مجازی میدهند و این ارکان حاکمیتی دارای قدرت هنوز به تخت کفششان هم نگرفته اند . آیا بازهم منتظرند تا رهبر انقلاب بیاید وسط میدان و سهل انگاری و سستی این جماعت را با یک فرمان حاکمیتی جبران کند؟ شماها که این همه قدرت و اختیارات در حکومت دارید چرا در این عرصه جنگ همه جانبه در یاری امام خود اینگونه دچار سستی و رخوت شده اید ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد رحیم‌پور ازغدی: زمان امیرکبیر ایشون داشت برای دفاع از کشور توپ می‌ساخت ولی انگلیسی‌های اومدن بین مردم شایعه انداختن که این امیرکبیر میخواد پول‌هاتونو بگیره باهاش توپ و اسلحه بسازه تا شما گشنه بمونید، آخرش هم این فتنه باعث شد پروژه امیرکبیر شکست بخوره و انگلیس از جنوب به ایران حمله کنه و ایران هیچی نداشت برای دفاع از خودش چقدر شبیه امروزه که با هجمه تبلیغاتی بر علیه دانش موشک‌سازی ایران کار میکنند. یا می‌خوان واکسن خودشون رو به بدن و همزمان مردم رو از ایرانی میترسونن!
🔺روحانی: دگرگون کردن شاکله و ساختار بودجه، مطمئنا غیرقابل قبول است؛ لایحه ۱۴۰۰ براساس قواعد و شرایط کشور تهیه و تنظیم شده است! ➕ وقتی رسانه ها آنچنان به گزارش ۹۸، اشکالات، انحرافات و تخلفات صورت گرفته در آن نمی پردازند و مجلس محترم نیز بجای رد کلیات بودجه و تصویب چند دوازدهم، از باب همکاری و تعامل با دولت وارد میشود باید هم شاهد اینگونه اظهارات و دستِ پیش گرفتن ها از سوی جناب روحانی باشیم؛ احتمالا این روند تا معرفی دلار بهارستانی و بودجه مجلسی بعنوان مسبب تمام مشکلاتِ چندین ساله ی کشور پیش خواهد رفت!