eitaa logo
ثامن خدابنده
99 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
491 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از قائمون
🔴 گردان‌های القدس: ایران شریک پیروزی ماست سخنگوی گردان‌های القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین: 🔹صدای موشک‌ها و گلوله و بارودت متوقف شده ولی راه و مسیر ما طولانی است. 🔹به همراه دیگر گروههای مقاومت نتانیاهو و ارتشش را شکست دادیم. 🔹با شلیک موشک‌های خود، شهرک‌های صهیونیست نشین را به مکانی ناامن و غیرقابل زندگی برای صهیونیست‌ها تبدیل کردیم. 🔹از نقش ایران و محور مقاومت در حمایت از فلسطین قدردانی می‌کنم و خطاب به آنها می‌گویم که شما شریک ما در این پیروزی هستید. 🔹همچنان در حال آماده باش هستیم و دشمن را کاملا زیر نظر داریم. 🆔:@sgm_Ghaemon
۲.docx
11.4K
🇮🇷🌸 🍀 💠 پرسش و پاسخ ✅ سوال دو: آیا شرکت در انتخابات واجب شرعی است یا حق شهروندی؟ اگر شرکت در انتخابات تکلیف است، الزامات آن چیست؟ 🍃🌻🍃
🇮🇷🌸 🍀 ✅ ❌ تکذیب مراجعه نماینده ولی‌فقیه در سپاه به شورای نگهبان 🍃🌻🍃 🔻سردار شریف سخنگوی سپاه: 🔹 نماینده ولی‌فقیه در سپاه پیرامون نامزدها، نه نامه‌ای به شورای نگهبان نوشته و نه مراجعه‌ای به محل شورا داشته است. 🔺اینگونه اخبار صرف نظر از کذب و بی‌اساس بودن، پیگرد قانونی و قضایی را در پی خواهد داشت.
🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ تکرار یا تغییر؟ (۲۲) 🍃🌻🍃 🌀جشن مقاومت 🔻 حماس برعکس "ساف" که خط سازش با اسرائیل را در پیش گرفت، به مقاومت تکیه کرد و امروز توانست علاوه بر حفظ عزت و کرامت مردم فلسطین، اسرائیل را یک مرحله دیگر به اضمحلال نهایی نزدیک کند. 🔹 روش مقاومت درسی است که حماس از ملت ایران گرفت چرا که وقتی مشاهده نمود خط سازش ساف (سازمان آزادیبخش فلسطین به رهبری عرفات و امروز محمود عباس) مردم فلسطین را از آزادی قدس دور می‌کند، به خط مقاومت روی آورد و امروز تحمیل اراده خود به اسرائیل را جشن می‌گیرد. 🔺 همان زمزمه هایی که ساف را به سازش و خفت و دوری از آزادی فلسطین کشاند، در ۸ سال گذشته از برخی قلمها و زبانها در داخل ایران تراوش کرد و حتی با وجود عیان شدن عاقبت آن در برجام و فریبکاری آمریکا و غرب، باز هم بر همان روش اصرار می‌کنند، خطی که علاوه بر خسارت محض شرافت و عزت ملت ایران را نیز به تاراج می برد.
گاهنامه الکترونیکی هدایت-4.pdf
445.3K
🇮🇷🌸 🍀 🔰 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره (۴) ✅ موضوع: رای زنان، حق یا تکلیف اجتماعی 🍃🌻🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تبریک مردم سنگال به مقاومت فلسطین و تاکید بر ادامه حمایت از آنان؛ 🔸"لبیک یا اقصی" شعار اصلی تظاهرات دیروز در سنگال بود.
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ تکرار یا تغییر؟ (۲۳) 🍃🌻🍃 🌀 انتخابات؛ امنیت آفرینی یا امنیت زدایی 🔻 امنیت پیش شرط و لازمه هر فعالیتی در کشور است و مشارکت مردم در انتخابات و تمکین نامزدها به قانون، امنیت کشور را ارتقا می‌دهد. 🔹 اما سال ۱۳۸۸ آقای موسوی و آقای کروبی با عدم تمکین به قانون و برخورد احساسی عده‌ای از هواداران آنها، مشارکت بسیار بالا که می توانست امنیت کشور را مقابل دشمنان ملت تا یک دهه تضمین کند، بر عکس به یک چالش امنیتی بزرگ تبدیل کرد. 🔺در ثبت‌نام نامزدهای این دوره نیز ۲ نفر از طیف فتنه و فرقه انحرافی به صراحت از عدم تمکین به قانون سخن گفتند و اگر بخشی از جامعه از سر احساس با آنها همراه شوند، امنیت که لازمه حل مشکلات جامعه است، تضعیف خواهد شد. 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 🌀 موضوع: وجوبِ عقلی شرکت در انتخابات ✍ علی اکبر صیدی 🍃🌻🍃 🔻حضورِآگاهانه در پای صندوق رای، ضمن این که وجوب شرعی و وظیفه ملی است؛ وجوبِ عقلی هم دارد. 🔹عقل، به عنوان یکی از راهنمایان انسان (رسول باطنی)، حکم می کند که هر شهروندِ ایرانی، شخصا با شرکت در انتخابات و گزینش اصلح، سرنوشتِ خود و کشورش را تعیین کند. 🔸زیرا اگر در این مساله مهم کوتاهی کند؛ دیگران به جایش تصمیم خواهند گرفت‼️ بسا با انتخابِ غیر اصلح، خسارت جبران ناپذیری به فرد و جامعه وارد نمایند، در این صورت عقل سلیم و نفس لوامه (وجدان)، فردِ متخلف را سرزنش می کند ولی نتیجه ای ندارد. 🔺نتیجه: زمامِ امور مان را بدست دیگران نسپاریم! خودمان با شرکت در انتخابات، و گزینش اصلح سرنوشتِ خود و کشورمان را تعیین نماییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خوشحالی گرشا رضایی خواننده پاپ از پیروزی مردم فلسطین
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چرا طرف عراقی، خرید گرانتر از ایران را ترجیح داد/ نقش میدان در دیپلماسی اقتصادی در گفتگوی رستم قاسمی و مدافع حرم اهل یزد 🔹روایتی از تاثیر عوامل پشت پرده در مراودات بین المللی که شاید در هیچ جایی هم ثبت و ضبط نشود