eitaa logo
ثامن کردستان
448 دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
11هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 رهبر انقلاب، امروز عصر در دیدار رمضانی مسئولان نظام: به چالش تحمیلی حجاب باید از ابعاد فقهی و قانونی و ملاحظات جانبی آن نگریسته شود. ✏️ مسئولان بخش‌های مختلف در این زمینه مسئولیت دارند و باید به مسئولیت خود عمل کنند. ۱۴۰۳/۱/۱۵ 💻 Farsi.Khamenei.ir
جزء 24.mp3
3.95M
📖 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 🌺امروز 📥توسط استاد معتز آقایی ⏲ «در ۳۲ دقیقه یک جزء تلاوت کنید» 📩 به دوستان خود هدیه دهید.
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ افزایش تلفات تروریست‌ها به ۸ نفر معاون امنیتی وزیر کشور: همه تروریست ها در محاصره اند. تا ساعات آینده همه تروریست‌ها کشته یا دستگیر خواهند شد. نیروهای پشتیبان تروریست‌ها در محاصره‌اند یا فرار کرده‌اند. تعداد تروریست‌های کشته شده ۸ تن است و حداقل ۶ تن دیگر کشته یا دستگیر خواهند شد. تعداد شهدای مدافع امنیت ۳ شهید است.
ماجرای یک سطل آب رو شنیدین⁉️ یا فراموش کردین؟ به نظر یک روز قدس، جدی تمام دنیا بیان پای کار، دیگه یه سطل آب هم برای نابودی اسرائیل لام نیست، کار خودش رو می‌کنه.
هفت قرن جنایت 🔹نگاهی به تاریخ و جنایاتی که این رژیم علیه نسل‌های مختلف مردم فلسطین انجام داده به خوبی نشان دهنده میزان مظلومیت مردم این آب و خاک است. 🔹اغلب این جنایات وحشیانه بخصوص در اوائل یورش صهیونیست‌ها به اراضی اشغالی با هدف بیرون کردن مردم از زادگاه‌شان انجام شده است که خط بطلانی بر روی ادعاهای کذایی خرید زمین از سوی صهیونیست‌ها و توجیهات بی ریشه و اساس غربی‌ها و غرب پرستان می‌کشد. 🔹دایره این جنایت‌ها آنقدر وسیع و فاجعه بار و شنیع است که در هیچ کجای تاریخ نمی توان به این شدت با طول زمانی بیش از ۷۰ ساله نظیر آنرا سراغ گرفت که متاسفانه هنوز تداوم دارد.
قیمت طلا، سکه، دلار و ارز 🔹 پنج‌شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ 👤 افزایش شدید سکه و طلا 🔺
✅روایت محمدعلی ابطحی از دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب 🔹ساعت ۵ آقای رییسی قبل از رهبری صحبت غرایی کرد. باز هم همه چی در سخنان ایشان خوب و رو به پیشرفت بود. 🔹بعد از سخنان رییسی رهبری یک ساعتی در مورد ماه رمضان شب قدر مسائل اقتصادی و اجتماعی و حجاب و غزه صحبت کردند. البته طبق قاعده امیدوارانه حرف زدند. بعد به نماز ایستادیم. 🔹همه دست اندرکاران رسمی مملکت بودند. این اجتماع مجلس عجیبی است. واقعا زیر آن سقف امشب به هر معنایی کل نظام حضور داشتند. 🔹بعد از نماز مغرب رهبری چند کلمه ای تذکری در باره روز قدس دادند. فکر میکنم در متن سخنانشان فراموش شده بود. 🔹سال‌های دور دیده بودم رهبری برای نافله ها و مستحبات، بعد از نماز روی صندلی می نشستند. اما امسال حال عمومی‌شان خیلی خوب بود. با چالاکی و ایستاده نمازهای مستحبی را خواندند.
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥دختر کوچکی که همه رو غافلگیر کرد!