eitaa logo
ثامن کردستان
448 دنبال‌کننده
22هزار عکس
11هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
قیمت طلا، سکه، دلار و ارز 🔹 شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳
گزارش ۲۰۲۴ بانک جهانی برای ایران در پایان دولت ‎ منتشر شد: رشد پایدار در میان تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه - رشد اقتصادی بالای ۵درصد - کاهش بیکاری به ۷.۶درصد - کاهش ۶.۵میلیون نفری فقر - کاهش نابرابری (ضریب جینی) به۰/۳۴ با امید به تداوم روندهای بهبود در دولت آینده.
‏-مسلمونی؟ +نه -پس چرا عکس امام رو لباسته!؟ +این تصویر رهبری است که جلوی ظلم و ستم وایساده!! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
معجزه‌های مذاکره با غرب؟! 🔹گاه مسائل سیاسی آنقدر غامض می‌شود که حل و فصل آن سال‌ها زمان می‌برد. این روزها برخی رسانه‌ها و گروه‌های سیاسی مدعی هستند از طریق مذاکره با غرب در زمینه هسته‌ای و نظایر آن می‌خواهند و می‌توانند همه تحریم‌ها را بردارند! این ادعا تا اینجا و به‌خودی خود مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ چه اینکه ممکن است افراد و رسانه‌ها درباره موضوعات گوناگون و به ویژه در ایام تبلیغات انتخاباتی دیدگاه‌هایی شاذ داشته باشند؛ اما ماجرا زمانی حساسیت پیدا می‌کند که این وهمیات مبنای تصمیم‌گیری در سیاست خارجی قرار بگیرد. آیا واقعاً مذاکره این چنین معجزه می‌کند؟! خسارت‌های این طرز تفکر و ساده‌سازی مسائل پیچیده، منافع ملی یک جامعه را بر باد می‌دهد. مگر ترامپ و کیم جونگ اون، رئیس‌جمهور کره شمالی سه بار دیدار نکردند؟ مگر ترامپ به عنوان اولین رئیس‌جمهور آمریکا در خاک کره پا ننهاد؟ مگر بین آن دو چندین نامه رد و بدل نشد و رئیس‌جمهور کره ننوشت: «من نمی‌توانم لحظه‌ای را که دست جنابعالی را محکم گرفتم فراموش کنم»؟ پس چرا این رخداد، تحریمی را علیه کره شمالی لغو یا تعلیق نکرد؟! 🔸نتیجه تمرکز بر ایده مذاکره با غرب برای حل مسائل اقتصادی و برطرف کردن تحریم‌ها به دردناک‌ترین اتفاقات منجر شد. جان بولتون در کتاب خاطرات خود به نام «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» نوشته است: «ما (آمریکایی‌ها) تصمیم گرفتیم پس از خروج از برجام و اعمال تحریم‌های نفتی، چنانچه ایران مبادرت به فروش نفت در آب‌های بین‌المللی کند، نفت‌کش‌های ایرانی را مورد حمله نظامی قرار دهیم؛ در پی آن آمریکایی‌ها و احتمالاً با همدستی صهیونیست‌ها بعد از ۱۸ اردیبهشت ۹۷ چندین نفت‌کش متعلق به ایران را در آب‌های مدیترانه و دریای سرخ مورد اصابت حملات موشکی و غیره خود قرار دادند!» 🔹ابعاد سیاست فشار حداکثری ترامپ در دولت و دوره روحانی و ظریف آنقدر گسترده و چند لایه بود که تاریخ تحریم‌ها، چنین دشمنی‌های ظالمانه را به خود ندیده است؛ به‌گونه‌ای که اکنون سازوکارهای برطرف کردن آن تحریم‌ها از دشوارترین امور است. توصیف معجزه‌های مذاکره از سوی برخی رسانه‌ها و نیروهای سیاسی در حالی است که آمریکایی‌ها در ازای آن همه اقدامات سازنده ایران در اجرای تعهدات برجامی، به وظایف خود پایبند نبودند و رئیس کل وقت بانک مرکزی در این زمینه عبارت معروف و ماندگار «تقریباً هیچ» را به کار برد. در این‌جا فقط یک «امید»وجود دارد و آن، اینکه دکتر پزشکیان از تاریخ و آنچه بر ملت ایران گذشت، «عبرت» بگیرد و با «تنوع‌سازی» و «توازن‌گرایی» در سیاست ‌خارجی مسیر تحقق منافع ملی را پیش ببرد و همه تخم‌مرغ‌ها را در سبد مذاکره با غرب نگذارد.
نرخ بیکاری در کردستان به ۸.۶ رسید زارعی کوشا، استاندار کردستان: 🔸نرخ بیکاری استان کردستان در فصل بهار امسال ۸.۶ بوده که نسبت به فصل بهار سال گذشته که ۱۰.۴ بوده، حدود ۱.۸ درصد کاهش داشته است.
📸 نامه آقای حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی به آقای خاتمی رئیس جمهور وقت درباره فساد در قرارداد کرسنت سال ۱۳۸۰ قرارداد کرسنت اقتصادی نیست 🔹دبیر وقت شورای امنیت ملی در نامه‌ای در آبان سال ۸۰ می‌نویسد: قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه، بسیار پایین و غیرمطلوب است به گونه‌ای که توجیه طرح را صرفاً از زاویه منافع احتمالی سیاسی می‌توان ارزیابی کرد و نه اقتصادی. 🔹این اقدام با توجه به برنامه‌های وزارت نفت برای ورود به بازارهای بلندمدت گاز شاید اولین سنگ بنای مناسبی جهت قراردادهای آینده که بسیار بزرگ‌تر خواهد بود نباشد. 🔹این قرارداد حتی آثار منفی اقتصادی بلندمدتی بر بازار گاز کشور داشته و ضمناً در شرایط فعلی هیچ منفعت سیاسی نیز حاصل نخواهد شد. 🔹در مجموع بهره‌برداری از این گاز به روش‌های اقتصادی‌تر در داخل کشور و یا استفاده در دیگر جزایر ایرانی خلیج فارس به فروش غیراقتصادی آن به شرکت غیرمعتبر ترجیح دارد.
ثامن کردستان
📸 نامه آقای حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی به آقای خاتمی رئیس جمهور وقت درباره فساد در قرا
فرافکنی در روز روشن 🔹چقدر برخی از نا آگاهی مردم سو استفاده می‌کنند. چقدر برخي واقعا مافیا هستند؛ این‌ روزها برخی، افراد دیگر را متهم به وارد ساختن خسارت به کشور در ماجرای قرارداد کرسنت می‌کنند؛ به چند جمله زیر توجه کنید: ۱) قرارداد کرسنت در دوره ریاست‌جمهوری آقای خاتمی میان شرکت کرسنت پترولیوم، وابسته به شرکت داناگاز امارات با شرکت ملی نفت ایران منعقد می‌شود. ۲)سپس دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی که آن موقع آقای روحانی بودند در آبان سال ۸۰ بدلیل فساد گسترده در قرارداد دستور توقف قرارداد را صادر می‌کند. ۳) کار اما به دولت بعد می‌رسد؛ در دولت آقای احمدی‌نژاد امارات از ایران بخاطر فسخ قرارداد شکایت می‌کند. اما دولت وقت ایران بر اساس اصل حقوق بین‌الملل که اگر فساد در قرارداد محرز شود سبب لغو قرارداد می‌شود، موضوع فساد در قرارداد را مطرح کرد. دادگاه نیز در این مرحله رأی به نفع جمهوری اسلامی ایران داد. مثلا دولت جمهوری اسلامی ایران استناد کرد که افراد دست‌اندرکار در فساد کرسنت از جمله وزیر نفت آقای زنگنه تحت تعقیب قضایی هستند. اماراتی‌ها نیز چون خودشان می‌دانستند برای این قراردادِ پرمنفعت، رشوه کلان داده بودند، تسلیم رأی دادگاه لاهه شدند. ۴) در سال ۹۲ آقای روحانی، زنگنه را به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی کرد. عجیب آن جایی بود که روحانی از نقش زنگنه در قرارداد کرسنت خبر داشت، اما مجددا او را به وزارت رساند. نهادهاي اطلاعاتی و امنیتی با وزارت زنگنه مخالفت کردند. با این استدلال که اگر ایشان مجددا وزیر شوند امارات دست به کار می‌شود. اما آقایان زنگنه و روحانی گفتند مشکل کرسنت را دو هفته‌ای حل می‌کنند. اما متأسفانه هرگز این اتفاق نیفتاد. ۵)امارات بلافاصله پس از این‌که زنگنه به وزارت نفت رسید، مجددا به لاهه از ایران شکایت کرد. اماراتی‌ها در شکایت خود نوشتند اگر در کرسنت آن گونه که ایران گفته فساد اتفاق افتاده، چرا وزیر نفت که کرسنت در دوره مسؤلیت او منعقد شده مجددا وزیر شده است؟ مجددا برخی نهادهای حقوقی و امنیتی از زنگنه خواستند فورا استعفا دهد تا بهانه از دست امارات گرفته شود. اما زنگنه هرگز این کار را نکرد. متأسفانه مجلس وقت نیز چون با دولت همراه بود وزیر را استیضاح و برکنار نکرد. در نهایت دادگاه رأی به نفع اماراتی‌ها داد و ایران به پرداخت غرامت محکوم شد. ۶) در بخش دیگر، طرف اماراتی تقاضا کرده بود که ۳۲ میلیارد دلار خسارت علیه شرکت نفت ایران مصوب شود که پیگیری حقوقی آن به دولت شهید رئیسی رسید؛ بر همین اساس در دو سه سال گذشته و با کار سنگین حقوقی و غیر حقوقی انجام شده، رقم پرونده به صفر رسانده شد و فعلا ساختار کل پرونده دچار فروپاشی است.  🔹حالا شما قضاوت کنید فردی که این‌ روزها تحت فشار تبلیغاتی قرار گرفته کجای این پرونده و ماجرا قرار گرفته است؟ اگر جایی هم وارد شده در جهت احقاق حقوق ملت ایران اقدام کرده است. وقوع فساد در کرسنت و نیز کشف و مقابله با آن دقیقا در دولت اصلاحات و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی که ریاست آن دو نهاد با خاتمی و روحانی بوده صورت گرفته است. متأسفانه تمام بانیان و حامیان کرسنت در حال فرار به جلو و فرافکنی هستند. ✍🏼 عزیز غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥 گزارش تکان دهنده شبکه الجزیره از حضور سربازان ترکیه‌ای در ارتش رژیم صهیونیستی 🔹شبکه الجزیره به نقل از رسانه‌های کشور ترکیه اعلام کرده است که بیش از ده ها هزار نفر از سربازان ترکیه‌ای در جنگ علیه نوار غزه در کنار ارتش رژیم صهیونیستی حضور دارند.
افشاگری مالک شریعتی از اسناد فساد تیم زنگنه در پرونده کرسنت 📸مالک شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس در توییتر نوشت: رسیدگی قضایی به فساد پرونده ‎کرسنت سابقه قدیمی‌تری دارد 👇 1⃣ سال ۹۱ شعبه ۸۰ کیفری، پرونده کرسنت را بررسی و برخی متهمان از جمله اعضای هیات‌مدیره وقت شرکت نفت که امضاکننده قرارداد و الحاقیه ششم از طرف ‎زنگنه بودند را محکوم می‌کند که در تجدیدنظر و دیوان عالی هم تایید می‌شود. 2⃣ پس از ناتوانی ‎کرسنت در سپردن ضمانت بانکی، قرارداد در حال فسخ بود که ترقی‌جاه با دریافت رشوه ۱.۸ میلیون دلاری از ضیاءجعفر مدیرعامل شرکت کرسنت وارد شده و با پرداخت رشوه به منشی وزیر، جلسه ملاقاتی برای جعفر با ‎زنگنه هماهنگ می‌کند که پس از تکرار این جلسات، الحاقیه ششم با حذف منافع ایران امضا می‌شود! 3⃣ این رسیدگی‌های قضایی زمان دبیری ‎جلیلی در شعام، در حال تکمیل و پرونده شکایت بین‌المللی کرسنت در حال صدور رای به نفع ایران بود که سال ۹۲، روحانی رئیس جمهور و ‎زنگنه مجددا وزیر نفت شد، برخی متهمان گذشته را بازگرداند. لذا شرایط معکوس و ایران به پرداخت ۲.۴ میلیارد دلار جریمه محکوم شد.