eitaa logo
ثامن کردستان
448 دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
11هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
کاندیداهای مجلس هزینه تبلیغات را ثبت کنند سخنگوی ستاد انتخابات در گفت‌وگو با تسنیم: 🔹از ۱۵ دی‌ماه که بررسی صلاحیت‌ها در هیئت نظارت به پایان می‌رسد، یک حساب کاربری تعریف‌شده در سامانه شفافیت مالی انتخابات در اختیار نامزدها قرار می‌دهیم تا ورودی و خروجی مالی‌شان را در آن وارد کنند. 🔹از امکانات و تسهیلات دستگاه‌های موضوع ماده‌ ۵ مدیریت خدمات کشوری بهره‌گیری می‌کنیم و یک مجموعه بسیار با ظرفیت در استان‌ها با این نام وجود دارد که نامزدها می‌توانند از امکانات دولتی و دستگاه‌ها به‌صورت عادلانه استفاده کنند که موجب شور و نشاط خواهد شد. 🔹براساس ماده‌ ۱۱۰ قانون انتخابات مجلس، اشاره می‌شود که می‌توانید یک‌هشتمِ حوزه‌های دارای تعدد کرسی را به‌صورت الکترونیکی برگزار کنید. 🔹بزودی در جلسه با شورای نگهبان این سناریوها و برگزاری انتخابات توضیحات لازمه را ارائه خواهیم کرد؛ اگر توضیحات فنی و اجرایی ما شورای نگهبان را قانع کند، طبعاً انتخابات الکترونیکی در مجلس شورای اسلامی خواهیم داشت.
موج مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها از ۷ اکتبر وبسایت «زمن اسرائیل»: 🔸بر اساس اطلاعات اداره «جمعیت و مهاجرت اسرائیل» نیم‌ میلیون اسرائیلی از ۷ اکتبر اسرائیل را ترک کرده و هرگز بازنگشته‌اند. 🔹همچنین مهاجرت به اسرائیل (فلسطین اشغالی) نیز در سال جاری به دلیل وخامت اوضاع اقتصادی و اجتماعی و امنیت اسرائیل و نیز سیاست‌های کابینه آن کاهش قابل توجهی داشته است .
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس جمهور راهی مسکو شد ▪️رئیسی: سفر به منظور مسائل منطقه انجام می‌شود رئیس‌جمهور پیش از سفر به روسیه: 🔹سفر به روسیه به منظور مسائل حساس منطقه و توسعه روابط بین دو کشور انجام می‌شود. 🔹نگاه ما و روسیه به صلح و ثبات در منطقه مشترک است. همکاری دو کشور در حوزه صنعتی و تقویت حوزه انرژی بسیار خوب پیش می‌رود. 🔹یکی از محورهای مذاکرات ما کریدور شمال و جنوب است. 🔹از مهمترین مسائل مذاکره ما مسئله فلسطین خواهد بود. بمباران ها باید در سریعترین زمان ممکن قطع شود و امکانات پزشکی و مواد غذایی به باریکه غزه برسد.
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پوتین: بهترین آرزوها را به مقام معظم رهبری برسانید رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با رئیسی در مسکو: 🔹وقتی بر حریم هوایی ایران پرواز می‌کردم می‌خواستم مستقیماً در تهران فرود بیایم و ملاقات داشته باشم، اما به من گفتند که رئیس‌جمهور در حال رفتن به مسکو است. 🔹 روابط دو کشور به سرعت در حال توسعه است؛ موجب امتنان خواهد بود که بهترین آرزوها را خدمت مقام معظم رهبری برسانید، چون ایشان از روابط ما حمایت می‌کنند.
✅ دانشجو روح همیشه بیدار و چشم بینای جامعه است 🔹️استاندار کردستان: همه مردم امیدوار به آینده‌ای هستند که با دستان پر توان دانشجویان ساخته می‌شود. دانشجو روح همیشه بیدار، چشم بینا جامعه و امید آینده کشور است. 🔹️ استان کردستان مملو از ظرفیت‌های ویژه است، امیدواریم فرزندان برومند این استان آینده‌ای شکوفا و پررونق‌تر را رقم بزنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزی که به ضرر ماست، بهشتی و تفکرشه؛ اونو باید بزنیم! . 🔹سکانسی از فیلم سینمایی «ضد»، این اثر بعد از دو سال از امروز روی‌ پرده‌ی سینماهای سراسر کشور رفت. 🔹حالا معلوم میشه چرا آمریکا و انگلیس با بعضی چهره ها در ایران کاری نداره و ترورشون نمیکنه.👌.
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اژه‌ای: با متخلفان واردات چای برخورد می‌شود رئیس قوه قضائيه: 🔹با متخلفان واردات چای بدون خط قرمز برخورد می‌شود، البته دولت گفته ۶۰ فرد متخلف را برکنار کرده؛ اما تاکنون این افراد به قوه قضائیه معرفی نشده‌اند. 🔹تخلف گروه دبش از سال ۹۸ شروع شد. در سال ۹۸ گروه دبش حدود دو میلیون دلار گرفته است. 🔹در سال ۹۹، ۲۱ میلیون دلار گرفته است؛ اما در سال ۱۴۰۰ شصت درصد ارز واردات را به این گروه داده‌اند که حتما خلاف است و در سال ۱۴۰۱ بیش از ۷۰ درصد ارز را این گروه گرفته است. 🔹بدون تردید افراد متخلف بازداشت می‌شوند.
شکاف عمیق بین آمریکا و اوکراین 🔹بر اساس نظرسنجی های انجام شده توسط رویترز، حمایت مردم آمریکا از تامین سلاح اوکراین توسط آمریکا در ژوئن 2022، حدود 65 درصد بود ، این عدد در اکتبر 2023 به 41 درصد کاهش یافت. و به احتمال زیاد الان زیر 40 درصد است. 🔹کمک های ایالات متحده به اوکراین در ماه های اخیر صدها میلیون دلار کاهش یافته است، آخرین کمک 175 میلیون دلار است و به هیچ وجه کافی نیست. 🔹عدم ارائه بودجه کامل ، کاهش کمک ها و صرف ارائه بیانیه های تکراری خسته نشان می دهد که هم افکار عمومی و هم سیاستمدارن بلندپایه دیگر خسته شدند و یک شکاف جدی در اتحاد غرب جهت کمک به اوکراین یه وجود آمده است.
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خانواده اسرای اسرائیلی: فرزندانمان از کشته شدن زیر بمباران ارتش اسرائیل می‌ترسند نه حماس
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علم یا مذهب!؟🤔 ❌ اقدس بلاگر میگه نیم‌ساعت بخاری رو خاموش کن بعد دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و مذهب رو بفهمی 🤦 📌 در کنار نظر اقدس نظر چند دانشمند در مورد ارتباط علم و دین رو ببینیم: 🔹 انیشتین: "علم بدون دین لنگ است، دین بدون علم کور" 🔸 مکس پلانک پدر فیزیک کوانتوم: "هر کسی که در هر زمینه‌ای به شکل جدی فعالیت علمی انجام دهد، متوجه می‌شود که در بالای دروازه‌های معبد علم نوشته شده است که شما باید باور مذهبی داشته باشید" 🔹 تضاد بین دین و علم تنها یک دروغ در مغز ماست 🗞 دانشگاه کیس وسترن رزرو _ ساینس دیلی 🔸 B2n.ir/t96871 ✅ برخی اشارات علمی قرآن🔰 ✓ اشاره به وسعت دائمی آسمان‌ها (47ذاریات) ✓ شکننده بودن بدن مورچه (18نمل) ✓ ریشه‌دار بودن کوه‌ها و تشبیه به میخ (7نبأ) ✓ شکاف آسمان‌ها در پایان جهان (9مرسلات) ✓ اشاره به ذرات کوچک‌تر از اتم (61یونس) ✓ صعود به آسمان و تنگی نفس (125انعام) ✓ اشاره به امکان سِیر به فضا (33 الرحمن) ✓ قشر پیش‌پیشانی و دروغگویی (16علق) ✓ نزول آهن از دیگر سیارات (25حدید) ✓ نسبیت خاص انیشتین (4معارج) ✓ گرانش و جاذبه زمین (2رعد) ✓ و بسیاری حقایق دیگر.... ✅ بسیاری از دانشمندان علوم تجربی در قرون مختلف خودشان عالم دین و یا دیندار بوده‌اند مثل: ✓ ابوریحان بیرونی(ریاضی‌دان، ستاره‌شناس و...) ✓ ابن سینا(پزشک و شاعر) ✓ ابن هیثم(فیزیک‌دان) ✓ ابن خلدون( تاریخ‌نگار، جامعه‌شناس و...) ✓ابن بطوطه(جغرافی‌دان) ✓ و.. 🆚 هیچگاه مقابل هم نیستند بلکه در بسیاری موارد کنار هم هستند.
✅ نرخ بنزین آزاد ۳۰۰۰تومانی، ۵۰برابر گران‌تر از نرخ آب آزاد تصفیه‌شده فروشی در بازار است که لیتری ۶۰تومان معامله میشود‌. مقایسه صحیح، مقایسه یک لیتر آب با یک لیتر بنزین یا یک بطری آب با یک بطری بنزین است که بطری بنزین ۱لیتری هم کمتر از ۱۰هزار تومان نخواهد شد. اقتصاد بازی ریاضی نیست.. فریب بزرگ است! ✍سیدامیرحسین حسینی