eitaa logo
ثامن کردستان
448 دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
11هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 عکس نوشت - انتخابات پرشور، مظهر زنده بودن
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخابات یک مسابقه ملی است 🇮🇷 چه تشبیه جالبی👌🏻🇮🇷⚽
ترامپ: ایران به قدرتی تازه تبدیل شده است 🔹رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: سیاست‌های دولت جو بایدن در قبال ایران، آن را به قدرتی تازه در منطقه تبدیل کرده است.
دانشگاه کردستان رتبه ۶۶۵ جهانی را کسب کرد رئیس دانشگاه کردستان: 🔸بر اساس رتبه‌بندی گرین‌متریک سال ۲۰۲۳، دانشگاه کردستان رتبه ۶۶۵ جهان در جمع دانشگاه‌های فعال در حوزه توسعه پایدار را کسب کرد.
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اطلاعاتی شنیده نشده از وظایف ساواک 🔹️۹ اداره کل ساواک دقیقا چه اقداماتی انجام می‌دادند؟
آیا درب ذخایر استراتژیک آمریکا باز میشود؟ 🔹ژنرال نایف، فرمانده نیروهای مشترک اوکراین: پس از تحویل جت های F-16، انتظار داریم رهبران ناتو به ما موشک های جدیدی با برد 300 تا 500 کیلومتر ارائه دهند. 🔹واقعیت این است که امروز برای مقابله با روسیه جز موشک تاروس سلاح خاص دیگری برای اروپا باقی نمانده است. 🔹همه می‌دانیم که آمریکا موشک های مختلفی برای مقاومت جنگ های احتمالی با روسیه، چین، ایران و کره شمالی دارد اما هیچکدام از آنها قابلیت استفاده گسترده در یک جنگ طولانی مدت را ندارد. منظورم چیزی با برد طولانی و ارزان قیمت که تولید انبوه آن آسان باشد. 🔹این تیپ موشک ها آخرین و پیشرفته ترین برگ برنده فنی آمریکا برای مقابله با دشمنانش محسوب می‌شود البته فعلا روی کاغذ... 🔹با کاهش ذخایر موشکی روسیه آمریکا ممکن است آخرین برگ برنده خود را در دستان کشورهای اروپای شرقی مانند اوکراین قرار دهد. 🔹این آخرین گام ممکن است تاریخی ترین و حساس ترین قدم آمریکا باشد و ممکن است تعیین کننده جهتی باشد که آمریکا در آینده در آن مسیر گام قرار می‌گذارد.
✅ حضور پرشور رای اولی‌ها در تاریخ سیاسی کشور ثبت می‌شود 🔹️استاندار کردستان: رای اولی‌ها نقش بسیار مهمی در برگزاری انتخابات پرشور دارند و شور و شوق این رویداد تاریخی را افزایش می‌دهند. 🔹️از آنجا که رای اولی‌ها نخستین مشارکت سیاسی خود را تجربه می‌کنند شوق و شور بیشتری در انتخابات ایجاد می‌کنند. 🔹️همه بسترهای لازم برای برگزاری انتخابات پرشور با حضور حداکثری فراهم شده، امیدوارم رای اولی‌ها حرکتی تاریخ‌ساز در خانواده، اقوام و محله‌ها خود با حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی ایجاد کنند.
حزب‌الله لبنان اطلاعاتی از 120 روز عملیات علیه مواضع رژیم صهیونیستی را منتشر کرد. ‏🔹حزب‌الله در طول 120 روز، 961 عملیات انجام داده است که بیش از 2000 نظامی صهیونیست در این حملات کشته یا زخمی شدند.
شورای امنیت دربارۀ حملات آمریکا و انگلیس به غرب آسیا تشکیل جلسه داد 🔹معاون دبیرکل سازمان ملل در این نشست گفت: من بار دیگر بر درخواست برای آتش‌بس فوری در غزه به دلایل بشردوستانه تاکید می‌کنم. 🔹او با بیان اینکه حملات در دریای سرخ باعث نگرانی جهانیان شده، مدعی شد: «ادامه حملات در دریای سرخ تهدیدی برای گسترش درگیری در منطقه است». 🔸نمایندۀ چین هم گفت: جهانیان باید حملات نظامی آمریکا در خاورمیانه را محکوم کنند. این اقدامات باعث افزایش تنش‌ها در منطقه می‌شود.
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چرا روحانیت از مدیریت کشور کنار نمی‌روند؟! 🎙حجت الاسلام امیری طیبی