هدایت شده از ابوذر ۳۱۳
51.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حاج میثم مطیعی:
⭕️ ای مسئول فرهنگی! دست از سر هیأتها بردار!
⚠️ مداحان را خواننده نکنید!
⚠️ هیأتها را کنسرت نکنید!
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
هدایت شده از ابوذر ۳۱۳
SedayeEnghelab-Sarmaghale1103.mp3
5.53M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۷۵
💠سرمقاله
💠 باطل السحر توطئه شوم!
🎙کمتر از یک ماه از اقدام موهن یک شهروند عراقی _سوئدی در استکهلم نسبت به قرآن می گذشت که پنجشنبه هفته گذشته همان فرد در تجمع ضد اسلامی، بار دیگر با حمایت پلیس سوئد به قرآن کریم بی احترامی کرد.
🔺 تکرار صحنه شنیع اهانت به کتاب آسمانی مسلمانان در استکهلم سوئد برای بار دوم آن هم با مجوز پلیس، موجب شد تا در کمتر از یک ماه برای سومین بار صحنه مشابهی روز جمعه گذشته در کپنهاک دانمارک رخ دهد و قلب مسلمانان جهان را جریحهدار کند.
🔹 در پی این رویداد تلخ و حرمتشکنی آشکار که با حمایت و سکوت مرموز دولتهای غربی همراه بود؛ ولیامر مسلمین حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) در پیامی جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد را حادثهای تلخ، توطئهآمیز و خطرآفرین خواندند و تأکید کردند که «اشد مجازات برای عامل این جنایت، مورد اتفاق همه علمای اسلام است.
✍علی حیدری
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
هدایت شده از ابوذر ۳۱۳
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 خاطره فرمانده کربلای ۵
جنگ تحمیلی(هشت سال دفاع مقدس)
🎙#راوی: مداح اهل بیت مهدی رسولی
✨خدا اینچنین معرفتی نصیب ما بگردان🤲 الهی آمین
#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313