🔴 تقدیر رهبر انقلاب از سفر روز جمعه آقای رئیسی به استان خوزستان و حضور بیواسطه بین مردم: این کار یک جلوهای از مردمیبودن است
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم:
🔹یک جلوهی مردمی بودن همین رفتن میان مردم و شنیدن بیواسطه از مردم است. این حرکت بسیار خوب و مستحسنی که دیروز جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند خوزستان در میان مردم با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند، این یک جلوهای از مردمی بودن است که بسیار کار خوبی است. ۱۴۰۰/۶/۶
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
دردناکترین نتیجه ناکارآمدی و غربگدایی دولت روحانی، کاهش تاب آوری سرمایه اجتماعی کشور بود.
بی ثبات سازی در تمام امور، بحران سازی، مایوس سازی و ایجاد حس درماندگی برای مردم از اثرات وجود شخص روحانی و کابینه فشلش بود.
امیدآفرینی و مقابله با #اخبار_جعلی 2 ماموریت مهم آقای #رئیسی است
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 توصیه رهبر انقلاب به دولت جدید: از اشرافیگری و نگاه بالا به مردم اجتناب کنید
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم:
🔹 یک جلوهی دیگر مردمی بودن مسئلهی اتخاذ سبک زندگی مردمی است. بیتکلف بودن در مسائل، در ممشا و منش، دوری کردن از منشهای اشرافیگری و از موضع بالا به مردم نگاه کردن و مانند اینها. این هم یک جلوهی دیگری است از مردمی بودن که از این منشهای اشرافیگری که معمول است در دنیا همهی دولتها و مسئولیتها و مسئولین مبتلا هستند به این جور نگاه به مردم به این جور روش زندگی، باید اجتناب کرد.
🔹مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مسئلهای مشکلی وجود دارد یا راهحلی وجود دارد، البته سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بیتوجهی میکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع میزنند که موجب ناامیدی مردم میشود، نه، هر مشکلی راهحلی هم دارد، با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید از مردم کمک بخواهید، در موارد مختلف هم کمک فکری هم کمک عملی.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۰)
💢موضوع: فروپاشی امپراطوری خیالی ‼️
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
فرار عجولانه آمریکا از افغانستان!!!!
🌍 روزنامه «جروزالم پست» در یادداشتی به قلم «عاموتس عاسا-ئِل» به بررسی فرار عجولان نظامیان آمریکا و متحدان آن از افغانستان پرداخته و نوشت :این شکست نشان داد که امپراتوری ایالات متحده برای تسلط جهان به پایان خود نزدیک شده است.
🌍 تحلیل: بر اساس داده های موجود در جهان امپراتوری آمریکا، دوران پرهزینه، متناقض و جاهطلبانه تاریخ این کشور در آستانه پایان قرار گرفته است. چیزی که با تصرف هاوایی و فیلیپین در ۱۲۰ سال قبل شروع شد و سپس به قدرتمندترین امپراتوری تاریخ بدل گشت، اکنون از نظر اندازه به پوچی، از نظر هزینه به گزافی و از نظر اهداف به بیربطی رسیده است.
به اذعان بسیاری از اندیشمندان غربی و آمریکایی،در زمانی که جامعه آمریکا با مشکلات بسیار دیگری از هم گسیخته شده - از کنترل تسلیحاتی و نظام درمانی گرفته تا رفاه و سقط جنین - عقبنشینی امپریالیستی یکی از اهدافی بود که دونالد ترامپ، باراک اوباما و همینطور جو بایدن در آن شریک بوده و آن را انجام دادند، البته با درجههای مختلفی از بیعُرضگی.
با در نظر گرفتن تاریخچه امپریالیستی، شرایط بینالمللی و ژنتیک جامعه آمریکا، اکنون عقبنشینی در عرصه جهان تنها کاری است که عمو سام باید انجام دهد... امپراتوری آمریکا در سراسر جهان ۸۰۰ پایگاه نظامی ایجاد کرد، بیشتر از ۲۰ برابر ترکیب چهار ابرقدرت دیگر. تعداد نیروهای آمریکایی که در خارج از کشورشان مستقر هستند، ۲۰۰ هزار نفر است که برابر اندازه کل ارتش فرانسه است. حدود ۱۵۰ کشور از کل ۱۹۵ کشور جهان، میزبان نیروهای آمریکایی است.
بودجه نظامی سالیانه آمریکا بیش از ۷۷۰ میلیارد دلار است، آمریکاییها در طول تاریخ و در برهههای مختلف، به دنبال چیزهای متفاوتی بودند... در پایان جنگ جهانی دوم، موضع امپریالیستی آمریکا تغییر کرده بود؛ آمریکا دیگر یک کشور جوان نبود که بهدنبال اعمال قدرت خود باشد، بلکه اکنون نگرانیها برای بقا در جهان آن را به جلو میراند.
فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در پی اقدامات آمریکا و پایان جنگ سرد، امپراتوری آمریکارا به سمت فاز سوم خودسوق داد، چیزی که برنده آن نشد؛ ایجاد نو کیشی... امپراتوری آمریکا در آن زمان به دنبال انجیل و کتاب مقدسی مختص خود بود. تحمیل عقاید امپریالیستی آمریکا، پیش از حضور این کشور در افغانستان نیز شکست خورده بود و بعد از آن نیز شکست خواهد خورد. شانس عمو سام برای وادار کردن جهان به پذیرش باورهایش، بیش از بقیه نیست. به همین دلیل، شکست در افغانستان باید آخرین جنگ امپریالیستی آمریکا باشد.
اینکه قدرت داشته باشی تا از یک تفکر محافظت کنی، مانند آنچه که آمریکا در جنگ سرد انجام داد، یک چیز است. اما اینکه بخواهی از آن قدرت برای گسترش تفکر خود استفاده کنید، چیزی کاملا متفاوت است. این [روش] کارگر نیست. این دومین دلیل برای بیمعنی بودن امپراتوری آمریکا در حال حاضر است. اولین دلیل نیز این است که ابرقدرتهای رقیب، برخلاف شوروی سابق، بهدنبال ترویج عقاید خود نیستند. روسیه و چین ضد دموکراسی هستند اما راهوروش مدیریتی غرب را به چالش نمیکشند.
پس چرا جهان را با نیروهای آمریکایی، پایگاههای و ناوهای هواپیمابر محاصره میکنید؟و اینکه چرا باید ۷۷۰ میلیارد دلار را سالانه خرج بودجه نظامی کنید، در حالی که کلانشهرهای آمریکا بهدلیل زاغهنشینهای گسترده، متعفن شدهاند؛ مکانهایی که میلیونها آمریکاییِ بیسواد در فقر، تحقیر و ناامیدی زندگی میکنند؟
امپراتوری آمریکا به نوعی پوچی تبدیل شده که به مردم خود بیاعتنایی میکند اما خزانه خود را برای جنگیدن برای آرمانی غیرممکن علیه دشمنی که دیگر وجود ندارد، خالی میکند. دوران امپراتوری آمریکا دشوار بود.
پیش از این نیز «هنری کیسینجر» وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی اسبق و نظریهپرداز دیپلماسی آمریکایی در مقالهای نوشت آنچه که در افغانستان روی داد یک شکست داوطلبانه و ناگزیر آمریکا بود و واشنگتن خود را در شرایطی دید که مجبور به عقبنشینی از افغانستان شد.....
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست. !! عرض خود می بری و زحمت ما می داری .!!
پس عمو سام تا بیشتر از این رسوا نشدی برگرد به خانه!!!!
🌐سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴جایگاه محترم ایران غربگرایان را اذیت می کند؟!
♦️جایگاه ایران به عنوان برادر و متحد ملت و دولت عراق در روزهای سخت، بی نظیر است. ایران و عراق در حالی پیوند برادرانه خود را باز یافتند که آمریکا و انگلیس و فرانسه، به همراه برخی رژیم های مرتجع منطقه، ضمن حمایت از صدام تلاش کرده بودند دو کشور را دشمن هم کنند.
🔹اما کید خداوند بالا دست همه مکر ها بود. روزی که تاریخ مصرف صدام تمام شد، آمریکا و متحدانش به عراق لشکر کشی کردند و ضمن اسقاط صدام، نا امنی و جنایت و ترور و نابودی زیر ساخت ها را به ارمغان آوردند.
♦️ایران در مقابل کوشید میان اقوام عراق نزدیکی ایجاد کند و دولت ملی در این کشور تشکیل شود. این روند تثبیت سیاسی ماهرانه و صادقانه، اشغالگران را در آفساید گذاشت. آنها زیادی بودند و باید عراق را ترک می کردند.
🔹بنابراین در ادامه، خباثت را به جنگ نیابتی داعش و دیگر گروه های تروریستی کشاندند تا هم، بودن خود را توجیه کنند، هم متحدان سیاسی ایران در بغداد و دمشق را تضعیف نمایند و هم تهدید بزرگ امنیتی را به مرزهای ایران بکشانند.
♦️آمریکا و انگلیس و عربستان و ...، پشت تروریست ها ایستادند؛ و ایران، پشت عراق و سوریه. پیروز این جنگ بزرگ -که کیسینجر و موشه یعلون صهیونیست، آن را "جنگ جهانی سوم" نامیدند- جبهه مقاومت بود. عراق از حلقوم تروریست ها و در واقع نقشه آمریکا بیرون کشیده شد.
🔹آمریکا پس از آن هم با علم به این که سیاست هایش چه بلایی بر سر زیر ساخت ها و مدیریت و اقتصاد و سیاست عراق آورده، به بهانه مضیقه های اقتصادی، آشوب به راه انداخت و با کودتا علیه دولت قانونی عبدالمهدی، دولت انتقالی موقتی را روی کار آورد که بعد از دو سال همچنان بر مسند است. با این وجود، پارلمان عراق حکم به اخراج اشغالگران داده است.
♦️این مختصر، تصویری از واقعیت عراق و جایگاه برادرانه و بی نظیر ایران است. بر اساس همین واقعیت میدانی هم هست که وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست اخیر بغداد در صف اول شرکت کنندگان ایستاد.
🔹جایگاه منحصر به فرد ایران در مبارزه با تروریسم و ثبات و امنیت عراق به قدری شناخته شده و محترم است که نه مقامات عراقی و نه فرانسه و اردن و قطر که مقامات درجه اول آنها در نسشت بغداد حضور داشتند، کمترین نقدی نسبت به حضور وزیر خارجه ایران در صف اول شرکت کنندگان نکردند و حتی آقایان امیر عبداللهیان و السیسی رئیس جمهور مصر، در حال گفت و گو و در کنار هم، برای گرفتن عکس یادگاری شرکت کنندگان آمدند.
♦️با همه این واقعیت ها، برخی کانال های غربگرا معرکه گرفته و عزادار شده اند که چرا وزیر خارجه ایران نرفته صف دوم بایستد و در صف اول ایستاده است!
🔹اقتدار یعنی قدرت نافذ و مشروع و محترم در نگاه دیگران. امروز به برکت خون های محترم شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس و سایر شهدای منطقه، جبهه مقاومت به ویژه جمهوری اسلامی ایران، از اقتدار و احترام ویژه ای برخوردارند که ملت های منطقه را خوشحال، اما دشمنان آنها را عصبانی می کند.
♦️بنابراین باید از کانال های اجاره ای و نشریات زنجیره ای مانند اعتماد پرسید، شما چرا مانند دشمنان ملت ایران ناراحت هستید و از اعتزاز و اقتدار پذیرفته شده ایران لب به دندان می گزید؟!
✍️ محمد ایمانی
#قائمون
🔷 شاخص های دولت اسلامی
💢هشتم شهریور ماه سالگرد شهادت،شهیدان رجایی و باهنر ،رییس جمهور و نخست وزیر انقلاب اسلامی به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.از سوی دیگر در این ایام شاهد شروع به کار دولت سیزدهم هستیم،دولتی که همچون دولت شهید رجایی به دنبال احیای دولت اسلامی می باشد.
لذا شایسته است شاخص های دولت اسلامی در گفتمان رهبر معظم انقلاب اسلامی را بازخوانی نماییم:
1️⃣ سلامت اعتقادی،اخلاقی و عملکردی
رهبر معظم انقلاب ، اطمینان و اعتماد کامل به وعدههای یاری خداوند را کاملاً ضروری می دانند: «در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعدههای پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربههای ارزشمند، زمینهساز اعتماد کاملتر به وعدههای نصرت و یاری خداوند است».
2️⃣ خدمت به خلق و روحیه خدمت
« هیچ مسألهای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند. دیدگاه ها و سلایق متفاوت سیاسی - اقتصادی و اجتماعی، حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیهها بر متن اثر بگذارد ».
« فرصت ۴ یا ۸ سال مسئولیت، بهسرعت میگذرد؛ اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بیپایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد.کار جهادی بهمعنای بیقانونی نیست و من بهشدت مخالف بیقانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز میتوان بهدور از نگاه مرسوم اداری، با نگاه جهادی و شوق آرمانی، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت».
3️⃣ عدالتطلبی
ما در پی پیشرفت هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچار شکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.
4️⃣ سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد
منصب حکومتی جایگاه وسوسهانگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، در امان بماند.
«فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه فساد، پارتیبازی، رشوه و اسراف را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید. وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال میبرد که باید جلوی اینکار را گرفت».
5️⃣ قانونگرایی
حضرت آیتالله خامنهای، قانونگرایی را از دیگر شاخصهای بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه میبینند.ایشان اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاست های کلی نظام و سند چشمانداز را از لوازم قانونگرایی می دانند.
6️⃣ حکمت و خردگرایی در امور
«باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهارنظر و موضعگیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چراکه هزینه برطرفکردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است».
7️⃣ تکیه به ظرفیت داخلی کشور
«کلید حل مشکلات، در ظرفیت ها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت. این حرف بهمعنای استفادهنکردن ازظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد. واقعیت این است که از جبهه خصم، نمیتوان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت.سهم هر کشور در مناسبات بینالمللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است، بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود.))
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
👆مجموعه #استوری | دستورات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت سیزدهم
🔍#بصیرتی
#امام_خامنه_ای
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
👆مجموعه #استوری | دستورات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت سیزدهم
🔍#بصیرتی
#امام_خامنه_ای
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
به شهید رجایی گفتند:
چهره ات به ریاست جمهوری نمیخورد! گفت: بله میدانم، اما به درد نوکری مردم می خورد...
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
❌حرکت #زینبیِ_ما...
🌹امام خامنهای(حفظهالله):
🌸زینب کبری از #اولیاءالله است؛ عزّت او عزّت اسلام است؛ اسلام را عزیز کرد، قرآن را عزیز کرد.
👈ما البتّه آن #بلندپروازی را نداریم، آن همّت را نداریم که بخواهیم بگوییم رفتار این بانوی بزرگ الگوی ما است؛ ما کوچکتر از این حرف ها هستیم؛
✅امّا باید بههرحال #حرکت_ما در جهت حرکت زینبی باشد؛ باید #همّت ما، #عزّت اسلام و عزّت #جامعهی اسلامی و عزّت انسان باشد؛ همانکه خدای متعال با احکام دینی و شرایعِ بر پیغمبران، مقرّر فرموده است. ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
#زینب
@motalebatrahbari
راهبرد دولت سیزدهم برای پیگیری مذاکرات وین
آقای رئیسی در زمان انتخابات تعدادی وعده انتخاباتی به مردم داد که یکی از آنها مسئله رفع تحریم ها بود و به طبع اگر نتیجه مذاکرات رفع تحریم ها باشد ایشان قطعا علاقه مند است تا مذاکرات وین مجددا از سر گرفته شده و به یک نتیجه مشخص برسد ولی مشکل اصلی که در 6 دور گذشته مذاکرات وین وجود داشته این بوده که آمریکایی ها در عمل نشان داده اند که نمی خواهند به برجام بازگردند. حتی در اظهاراتشان نیز تاکید می کنند که خواستار انعقاد یک توافق گسترده تر با ایران که شامل مسائل غیرهسته ای از جمله فعالیت های منطقه ای یا موشکی ایران نیز می شود، هستند.
مسئله مورد اهمیت برای ایران این است که در قبال دادن امتیاز باید امتیاز نیز گرفته شود، تصریح کرد: از این جهت توپ در زمین آمریکایی ها است و اگر حاضر شوند که در عمل و نه در حرف به برجام بازگردند، طبعا مذاکرات وین نیز مجددا از سر گرفته می شود ولی اگر بخواهند همانند ماه های اخیر دنباله روی سیاست های شکست خورده ترامپ در قبال ایران باشند، بدون شک مذاکرات وین نیز نمی تواند دستاورد مشخصی برای ایران داشته باشد.
درباره فرضیه خروج ایران از برجام در صورت عدم موفقیت مذاکرات وین نیز باید گفت، خروج از برجام توصیه نمی شود چرا که برجام یک سری تعهدات را برای دو طرف در برداشته که تنها ایران به این تعهدات عمل کرده است. بنابراین خروج ایران از برجام به مثابه این می ماند که با وجود اینکه شما خانه ای را خریده و پول آن را نیز تا انتها پرداخت کرده اید ولی با این حال فروشنده، خانه را تخلیه نمی کند. بر همین اساس لزوما نیازی نیست که ما از برجام خارج شویم.
البته یکی از راه های موجود برای ایران در صورت تداوم فشارهای آمریکا و غرب می تواند خروج ایران از NPT باشد. چرا که محدودیت هایی که ما ذیل این پیمان بین المللی پذیرفته ایم عملا هیچ گونه منافعی برای کشورمان به همراه نداشته است. بنابراین اقدامات ایران کاملا وابسته به اقداماتی است که طرف مقابل انجام می دهد.
حال ممکن است این سوال پیش بیایدکه چه راهکارهایی برای ایران وجود دارد که طرف های مقابل بویژه آمریکا را ملزم به اجرای تعهدات خود در برجام کند و این توافقنامه را از وضعیت بن بستی فعلی خارج کند؟ اساساً برجام توافقی بود که می توانست منافعی را برای ایران به همراه داشته باشد ولی متاسفانه به گونه ای نوشته شد که از همان ابتدا مشخص بود برخلاف ادعای مسئولان وقت کشورمان نمی تواند منافع ایران را تامین کند. البته این مسئله نیز به سیاست های آمریکا در قبال ایران باز می گردد ولی به هر حال برای مجاب کردن آمریکا به بازگشت و پایبندی به تعهدات خود در برجام راه های مختلفی وجود دارد که یکی از این راه ها افزایش توانمندی هسته ای کشور است.
برنامه هسته ای ایران کاملا صلح آمیز و زیر نظر آژانس انرژی اتمی است و لازم است که دولت جدید در چارچوب قوانین و بدون پایبندی به محدودیت های برجامی، فعالیت هسته ای خود را ادامه دهد. پیاده سازی این سیاست، آمریکا و غرب را به مرور زمان به این باور می رساند که دوران امتیاز گرفتن و امتیاز ندادن تمام شده و بر اساس این باور جدید مذاکرات احتمالی در آینده را سازماندهی کند.
همانطور که رئیس جمهور در اظهار نظرات اخیر خود بارها مورد اشاره قرار داده است، سیاست ایران در قبال مذاکرات برجامی باید به گونه ای باشد که مقدرات کشور به ویژه در حوزه اقتصادی به هیچ عنوان به این مذاکرات پیوند نخورد.
نتیجه اینکه سیاستهاانفعالی دربرابر زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارش خبرگزاری صداوسیما از سنپترزبورگ درباره پخش مستند «ژنرال قاسم سلیمانی- فرمانده نابغه ایرانی » از تلویزیون فنلاند
✍در این مستند که از تلویزیون ملی فنلاند پخش شد، از شهید سلیمانی با عناوین نابغه، فرمانده بزرگ جنگی، سیاستمداری بسیار چیرهدست، سربازی فداکار، فرماندهای بینظیر، همگراکننده نیروهای مبارز اسلامی، عامل به زانودرآوردن نیروهای آمریکایی و ... یاد شده که به علت طرح و اجرای نقشههای بسیار ماهرانه راهبردی، تحسین جهانیان را برانگیخته و در عین حال ترس و وحشت فراوان در میان دشمنانش ایجاد کرد.
🔹در این مستند نحوه شهادت ایشان بدست تروریسم بینالمللی آمریکا نیز تشریح شده است.
#قائمون
🌎 بسته خبری
🔺در بسته خبری پیش رو، مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را با هم مرور میکنیم. این بسته خبری مفید و مختصر را بخوانید.
🔵 پایان غیبت چندساله رئیسجمهور در جلسات مجمع تشخیص
اولین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از آغاز دولت سیزدهم، امروز با حضور رئیسجمهور برگزار شد. روحانی در دوره دوم ریاستجمهوری خود تقریبا در هیچکدام از جلسات مجمع شرکت نکرده بود.
🔵 امیرعبداللهیان: در مذاکراتی حاضر میشویم که نتایج ملموس داشته باشد
وزیر خارجه در گفتوگو با همتای فرانسوی: آمریکا و طرفهای اروپایی مسئول بروز شرایط فعلی هستند و باید به اجرای کامل تعهدات برجامیشان بازگردند. ایران در مذاکراتی که نتایج ملموسی را در تامین حقوق و منافع مردم در بر داشته باشد، حضور خواهد یافت.
🔵 واکنش اسرائیل به اعزام کشتیهای سوخت ایران به لبنان
یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل درخصوص ارسال کشتی های سوخت ایران به لبنان گفت: مساله کشتی سوخت ایران که درحال حرکت به سمت لبنان است یک مساله امنیتی است و بر همین اساس با آن تعامل خواهد شد.
🔵 رئیسی: نگرانی درباره ذخایر کالاهای اساسی وجود ندارد
رئیس جمهور در جلسه هیات دولت:
نگرانیها درباره ذخایر کالاهای اساسی رفع شده است. مقدمه ضروری برای بازگشایی مراکز آموزشی، رسیدن به حدنصاب واکسیناسیون عمومی است. اخبار خوبی از افزایش واردات و تولید داخلی واکسن دریافت شده است. رخدادهای دو دهه اخیر افغانستان تابلویی گویا از تجاوز و نقض حقوق انسانها است.فعالترین دیپلماسی دولت باید با همسایگان جریان داشته باشد.
🔵 شناسایی سویه جدید کرونا
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بر نوع جدیدی از ویروس کرونا موسوم به «مو» (Mu) نظارت میکند، این نوع کرونا اولین بار در ماه ژانویه در کلمبیا شناسایی شد. سازمان بهداشت جهانی گفت: Mu که از نظر علمی با نام B.۱.۶۲۱ شناخته میشود، بهعنوان نوع مورد توجه طبقهبندی شده است. این سازمان ادامه داد: این نوع کرونا جهشهایی دارد که خطر مقاومت به واکسنها را نشان میدهد و تاکید کرد که برای درک بهتر آن به مطالعات بیشتری نیاز است. در این اعلامیه آمده است: «نوع Mu دارای صور با جهشهای مختلف است که نشاندهنده ویژگی بالقوه فرار ایمنی است.»
🔵 آخرین آمار کرونا در ایران
بنابر اعلام وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۳ هزار و ۱۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۳۵۷ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۲۵ هزار و ۲۳۳ نفر رسید. ۵۹۹ بیمار هم جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۸ هزار و ۳۹۳ نفر رسید
🔵 سعید محمد: با طرح رئیسی، تورم ۸۰ درصد می شود
سعید محمد گفت: برمبنای آمار سالی یک میلیون مسکن اگر حجم مورد اشاره را برابر ۱۰۰ میلیون متر مربع در نظر بگیریم برای ساخت آن به حداقل ۵۰۰ هزار میلیارد تومان پول نیاز است که پنج برابر بودجه عمرانی کشور است، تزریق چنین عددی تورم وحشتناک ۳۰ تا ۴۰ درصد بیش از نرخ تورم بالای کنونی را در پی دارد، بعلاوه چنین پولی اصلا در دسترس نیست. اظهارات سعید محمد در حالی است که تورم کنونی بیش از ۴۰ درصد است و اگر ۳۰ تا ۴۰ درصد به آن افزوده شود، به ۷۰ تا ۸۰ درصد خواهد رسید.
🔵 آغاز ساخت «پنتاگون ترکیه»
منابع خبری از ساخت یک مجتمع بسیار بزرگ برای وزارت دفاع ترکیه که از آن به عنوان «پنتاگون ترکیه» یاد میشود، خبر دادند. «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه در مراسم افتتاحیه این مجتمع روز دوشنبه گفت که ساختمان جدید، که به طور موقت ستاره هلالی، نامیده میشود - ترس دشمنان ترکیه را به دنبال خواهد داشت.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️ تلاش رسانه ای بر شغل جدید روحانی!!
⁉️ هیاهوی تبلیغاتی اصلاحطلبان برای چیست؟
🔰 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو میدهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است.
🔻 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر»* است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوریاش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاستجمهوری افراد، آنها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمیآورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیسجمهور دوران رهبری آیتالله خامنهای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوریاش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
🔻شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او مینویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعهای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
🔻 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش میکنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🌺زیارت مجازی مزار سید الشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان در لینک زیر👇
https://tour.soleimany.ir/
🌷عصر پنج شنبه است برای شادی روح حاج قاسم سلیمانی و پدر مادر بزرگوار ایشان و شهدای اسلام فاتحهای قرائت کنید
🆔https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔https://rubika.ir/roshana_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 حکومت اسلامی یعنی اینکه دختر بلوچ منطقه محروم چابهار بدون لکنت در جواب ان شاء الله درست میشه رئیس جمهور بگه ان شاء الله! این وعده ها رو همه میدن میشه به وعده هاتون عمل کنید!
➕ آقای رئیسی کارت قابل تحسینه
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
📍 این جاهایی که #رئیسی صبحای جمعه میره روحانی حتی نمیدونست رئیسجمهورشونه
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نماهنگ بسیار زیبای «لبیک یا #حسین» در کلیسا
👈 این صحنه ها و مشابهات آن نشان میدهد که پیام اسلام و ارزشهای حسینی (ع)، دورانش سپری نشده بلکه فطرت پذیر، #جهانی و #جاودانی است.
#فلسفه_دین
#عزاداری_چرا؟
🆔 https://eitaa.com/sajedi_ir/
https://www.instagram.com/sajedi_ir/
فهرست مطالب كانال:👇🏼
https://eitaa.com/sajedi_ir/672
ارتباط با ادمین :👇🏼
@m_kalami
🌎 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت سرلشکر فیروزآبادی
🔹بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت همکار دیرین اینجانب، سرلشگر جناب آقای دکتر سیّدحسن فیروزآبادی رحمةالله علیه را به همسر گرامی و فرزندان محترم و دیگر بازماندگان تسلیت عرض میکنم.
🔹عمری مجاهدت ارزشمند، از تلاشهای مبارزاتی دوران دانشجوئی در مشهد، تا فعّالیّتهای متنوّع و گسترده در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در عرصههای مهم مانند جهاد سازندگی و مجموعههای وابسته به شورای عالی دفاع، و بویژه خدمات طولانی مدّت در رأس ستاد کل نیروهای مسلح و سرانجام عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، ذخیرهی معنوی و توشهی اخروی این برادر پرتلاش و خیرخواه است
🔹روح تعبد و تدین و صدق و ثبات در پایبندی به ایمان و عمل انقلابی، امتیاز بزرگ دیگری است که همواره با این برادر گرامی همراه بود. این خصوصیات برجسته مایهی رحمت و رضوان الهی برای ایشان خواهد بود انشاءالله. مغفرت الهی برای وی و آرامش و بردباری برای بازماندگان را از خداوند متعال مسئلت مینمایم.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔻روز شنبه در عراق عزای عمومی اعلام شد
🔹نخست وزیر عراق به مناسبت رحلت آیتالله سید محمد سعید حکیم، روز شنبه را در این کشور عزای عمومی اعلام کرد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔰 مطلوبیتهای سیاست خارجی دولت سیزدهم .
♦️ نحوه مواجهه مطلوب با غرب
🔸 پ) روابط اقتصادی ایران با کشورهای غربی به گونهای است که در مواقع بحرانی و در هنگام وضع تحریمها، آسیبپذیری کشور از این روابط آشکار شده است. مباحث اقتصادی، منفکّ از حوزههای راهبردی و کلان، قابل تحلیل نیست و در این راستا نیاز به راهبردی که با تقویت نگاه به داخل، مسیر اخلال در اقتصاد کشور و وضعیت معیشتی مردم سد شود ضروری به نظر میرسد.
🔸 به طور طبیعی، سطحی از روابط اقتصادی با کشورهای اروپایی لازم و قابل قبول است اما وابستگی اقتصادی به این کشورها در بخشهای مختلف، منطقی به نظر نمیرسد. البته این راهبرد نافی تقویت جنبههای اقتصادی در سیاست خارجی نیست بلکه هدف مدیریت مولفههای اخلالگر در اقتصاد در موقعیتهای بحرانی است.
🔸 ت) غرب در مسیر مقابله با جمهوری اسلامی ایران از ابزار حقوق بشر برای اعمال فشار استفاده کرده است و نحوه مواجهه ایران با این مسئله نیز پیچیدگیهای خاص خود را دارد. برخی محورهای حقوق بشر مورد نظر غرب نیز با ارزشهای بومی و اسلامی ایران در تضاد است. با این وصف به نظر میرسد راهبرد مناسب تأکید بر تفاوتهای فرهنگی میان ایران و غرب و همزمان بهانهزدایی و پرهیز از اعطای فرصت به آنها جهت اعمال فشار باشد.
🔸 معیار قانون اساسی و سایر قوانین داخلی باید برای طرف مقابل تشریح و تبیین شود که این موضوع نیازمند دیپلماسی فعالانه است. در حوزه دیپلماسی همچنین میتوان به پاسخگو کردن کشورهای غربی در قبال موارد نقض حقوق بشر در آن کشورها اقدام کرد. بهانهزدایی در موضوع حقوق بشر نیز نیازمند رعایت دقیق قوانین داخلی و تفکیک نهادهای ناظر بر اجرای قوانین از نهادهای مجری و صادرکننده احکام قضایی است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon