🔴اصلاحطلبها دوهفتهای هست که برگشتن تنظیمات کارخانه! تا دوهفته قبل رییسی مرد عدالت و انصاف و قانون بود که با سعهصدر با پروندههای سیاسی برخورد میکرد! ولی الان دوباره شد جلاد :))
🆔:@sgm_Ghaemon
#محرمانه
⭕️انتظار «مهندسی انتخابات» از شورای نگهبان نداشته باشیم!/ چرا عملکرد شورای نگهبان قابل افتخار است؟
@secret_file
🔹چهرههای نامداری در بین داوطلبان ریاست جمهوری حضور داشتند که عدم احراز صلاحیت آنها برای بخشی از افکار عمومی قابل هضم نیست. گویی پذیرفتهایم که برخی افراد و اسامی از مصونیت برخوردارند و باید آنان را از پیش تأییدشده دانست!
🔸از ردصلاحیت جهانگیری و پزشکیان و اینها که بگذریم، آیا ردصلاحیت فردی چون علی لاریجانی بهعنوان چهرهای که منتسب به نظام شناخته میشود و کمتر کسی تصور ردصلاحیتاش را داشت، نشانه آزادگی شورای نگهبان نیست؟ آیا نباید به این عملکرد افتخار کرد؟
🔹اگر شورای نگهبان با در نظر گرفتن مصلحتهای گوناگون از جمله ایجاد شور انتخاباتی و در نظر گرفتن وجهه برخی افراد و گروههای سیاسی نسبت به احراز صلاحیت آنها اقدام کند، دست به اقدامی زده که معمولاً نسبت به آن مورد اتهام قرار میگیرد؛ یعنی مهندسی انتخابات!
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 242
💠 نقش شورای نگهبان در تحقق مشارکت حداکثری
🎙 کارشناس برنامه: دکتر مهدی سعیدی
#شورای_نگهبان
#انتخابات1400
#مشارکت_حداکثری
🔸
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍شورای نگهبان مصلحت نظام!؟
🔻وظیفهای که قانون اساسی بر عهدهی #شورای_نگهبان نهاده، تشخیص میزان تطبیق امور با «اصل و مُر قانون» و «احکام اولیه» است.
🔻«اگر واقعا مصلحتی برای جامعه وجود داشته باشد» که نیاز به حکم ثانویه داشته باشد؛ تشخیص آن بر عهده ولیفقیه است.
🔻البته رهبری می تواند ارائه مشورت تخصصی در این امر را به نهادهایی مانند مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کند.
🔻در احراز صلاحیت کاندیداها، وظیفه شورای نگهبان، فقط تطبیق دقیق وضعیت کاندیداها با قوانین است؛
اما اگر مصلحت بالاتری برای کشور، وجود داشته باشد، تشخیص آن و صدور حکم ثانویه اساسا در حیطه اختیارات شورای نگهبان نیست و از شؤون ولی فقیه است.
🔻بنابراین اگر در موضوعاتی مانند انتخابات، حکم حکومتی مبتنی بر مصلحت کلان جامعه صادر شد؛ لزوما به معنای ایراد به شورای نگهبان یا عقب نشینی نیست بلکه به معنای وجود ظرفیت انعطاف هوشمند ساختار نظام بر پایه ولایت، برای حفظ همزمان حقوق ملت و مسیر کلی ثبات و پیشرفت جامعه اسلامی است.
🆔:@sgm_Ghaemon
123.mp3
25.55M
📢صوتی
پنجمین جلسه از سلسله جلسات وبيناري شبکه روشنگران فرهنگی استان زنجان
👤 با حضور سردار حاج احمد کریم پور (مشاور ویژه سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی )
🔰 با موضوع اقتدار جمهوری اسلامی ایران و امید افرینی برای افزایش مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰
📅 زمان: چهارشنبه ۵ خرداد
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
📍احمدی نژاد، محدود شد
🔺شنیده های «کانال انتخابات1400» نشان می دهد از امروز فعالیت های محمود احمدی نژاد رییس دولت های نهم و دهم توسط مجموعه های نظارتی محدود شده است.
🔺احمدی نژاد طی روزهای اخیر اقدام به تحرکات پیدا و پنهان زیادی برای متشنج نمودن فضای کشور کرده است.
🔺امروز هم احمدی نژاد روایت یک طرفه از دیدارش با فرمانده قرارگاه ثارالله منتشر کرد.
🔺احمدی نژاد در برنامه خود انتشار مکاتبات سری با رهبر انقلاب و همچنین دعوت گسترده از مردم به رای ندادن و یا رای سفید را تدارک دیده بود.
🆔:@sgm_Ghaemon
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شورای نگهبان در کشورهای دیگر!
آیا شورای نگهبان فقط مخصوص ایران هست؟ بقیه کشورها هر کسی بخواد، با هر میزان از فساد و ناکارآمدی، میتونه وارد انتخابات بشه؟
این فیلم ساز و کار کشورهای خارجی برای حفاظت از کشورشون در برابر خائنین و افراد ناکارآمد که قصد ورود به انتخابات رو دارن نشون میده!
🔍#مشارکت_حداکثری
#دولت_جوان_انقلابی
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
#شورای_نگهبان
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍کوتاه درباره احراز صلاحیت ها (یادداشت روز)
۵- اشاره به این نکته نیز که در برخی از اظهارنظرها مطرح شده، ضروری است و آن اینکه سال ۸۴ و در جریان انتخابات ریاست جمهوری نهم، آقای حداد عادل (رئیس وقت مجلس شورای اسلامی) با ارسال نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب از ایشان درخواست میکند در صورت صلاحدید به شورای نگهبان توصیه کنند دایره نامزدهای واجد صلاحیت را بازتر کنند. در نامه آقای حداد عادل خطاب به حضرت آقا آمده بود:
« چنانکه مستحضرید شورای محترم نگهبان اسامی شش تن از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیتشان به تأیید آن شورا رسیده اعلام کرده است. اگر چه شورای نگهبان همواره سعی داشته وظیفه خطیر خود را بر اساس موازین شرعی و قانونی به انجام رساند، لکن گهگاه براساس رهنمودهای برخاسته از مصلحتاندیشی حضرتعالی در تصمیم خود تجدید نظر کرده است. اینک استدعا آن است در مورد اخیر نیز چنانکه تجدیدنظر در این امر را به مصلحت و مایه تقویت مشارکت عمومی بیشتر- که مخصوصاً مورد عنایت حضرتعالی در انتخابات ریاست جمهوری بوده- میدانید، شورای محترم نگهبان را به توسیع دایره نامزدهای واجد صلاحیت، دلالت فرمائید».
رهبر معظم انقلاب با اجابت این درخواست طی نامهای خطاب به آیتالله جنتی، دبیر شورای نگهبان، نوشته بودند:
« با سلام و تحیت و تشکر از زحمات آن شورای محترم در تلاش برای احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری دوره نهم، با رعایت موازین قانونی در این امر، از آنجا که مطلوب آن است که همه افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخابات را بیابند، لذا به نظر میرسد نسبت به اعلام صلاحیت آقایان دکتر مصطفی معین و مهندس مهرعلیزاده تجدید نظر صورت گیرد».
ماجرای یاد شده حکایت از آن دارد که رهبر معظم انقلاب بر توسعه دایره احراز صلاحیتها با قید ضروری
« رعایت موازین قانونی » تاکید دارند. بدیهی است که در عدم احراز صلاحیت برخی از نامزدهای اخیر چنانچه
« موازین قانونی» کاملاً رعایت شده باشد، صورتمسئله با آنچه در سال ۸۴ اتفاق افتاده تفاوت جدی دارد و طبعاً ادامه ماجرا نیز با سال ۸۴ متفاوت خواهد بود.
و بالاخره در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍کوتاه درباره احراز صلاحیتها(یادداشت روز)
🔻حسین شریعتمداری:دیروز نتیجه نهایی بررسی صلاحیت نامزدهای ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام شد و آقایان، سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی را
به عنوان نامزدهایی که صلاحیت آنها برای تصدی پست ریاست جمهوری احراز شده است، معرفی شدند. برخی از نامزدها که احراز صلاحیت نشده بودند، از جمله آقایان لاریجانی، پزشکیان، جهانگیری، ضرغامی و هاشمی در اقدامی درخور تحسین اعلام کردند که نتیجه اعلام شده را پذیرفتهاند.
و اما، اعلام نتیجه نهایی بررسیهای شورای نگهبان به فاصله کوتاهی پس از انتشار خبر، با واکنشهای مثبت و منفی قابل ملاحظه و تقریباً بسیاری روبهرو شد. وجیزه پیشروی اشارهای گذرا به چند نکته در همین خصوص است.
۱- وظیفه شورای نگهبان بررسی صلاحیت نامزدها و احراز یا عدم احراز صلاحیت آنها برای تصدی پست حساس و سرنوشتساز ریاستجمهوری است. شورای نگهبان خصوصیات، سوابق و عملکرد و ... نامزدها را با شرایطی که در قانون آمده است به بررسی و ارزیابی مینشیند و درصورتی که شرایط و خصوصیات آنها با آنچه در قانون به تصریح آمده است منطبق بود، صلاحیت آنان را مورد تائید قرار داده و
به عنوان نامزدی که صلاحیتش احراز شده است معرفی میکند. به بیان دیگر، دست شورای نگهبان برای اعمال
- خدای نخواسته- سلایق شخصی بسته است.
۲- ممکن است برخی از نامزدها که صلاحیت آنها برای ریاست جمهوری - و نه پستهای دیگر، نظیر وزارت و نمایندگی مجلس و امثال آن - احراز نشده است به نظر و یا عملکرد شورای نگهبان اعتراض داشته باشند. در این حالت، دو گزینه قابل تصور است. اول آنکه شورای نگهبان دلایل عدم احراز را برای عموم اعلام کند! که شورای نگهبان برای حفظ حرمت نامزدها و حفاظت از حریم خصوصی آنها، از این اقدام منع شده است و دوم اینکه دلایل یاد شده به اطلاع خود نامزدها برسد که این اقدام از سوی شورای نگهبان صورت گرفته و راه آن برای هیچ نامزدی مسدود نیست!
۳- گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند که باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است. بنابراین، ابتدا باید نامزد واجد صلاحیت ثبتنام کند و سپس انتظار احراز صلاحیت داشته باشد! وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست!
۴- برخی نیز با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشروی ابراز میدارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح میتواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند ! که در این خصوص باید گفت؛
الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آنها ثبتنام نکردهاند! باید خود پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد.
ب- مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحتاندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است. چرا؟! زیرا مصلحتاندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یکگزاره کمّی تبدیل نشده است قابل اندازهگیری نخواهد بود و میتواند زمینه و مقدمهای برای فشلشدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد.
ج- فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و بهویژه مسئولان اجرایي کشور و عملکرد مثبت و یا منفی آنهاست. به عنوان مثال کسانی که با کمکاری و بیتدبیریخود، مردم را به صف مرغ میفرستند، به صف رای لطمه میزنند ! این سکه اما روی دیگری هم دارد. بخوانید !
د- نامزدهای مطرح برای ریاست جمهوری از کره مریخ که نیامدهاند! آنها در مسئولیتهای قبلی خود عملکردی داشتهاند که برای مردم نیز شناخته شده است و از میزان دلبستگی و یا بیخیالی و بیتعهدی آنان در قبال مشکلات باخبرند. بنابر این اگر در میان نامزدها افرادی را ببینند که نشانهها و سوابق مثبتی از دلسوزی و پاکدستی و پاکباختگی آنها در ذهن دارند، با میل و رغبت بیشتری پای صندوقها خواهند آمد.
ادامه در پست بعد.....
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️امکان پارتی بازی در شورای نگهبان فراهم بود،اما...
🔸شورای نگهبان ۱۲ عضو دارد ، ۶ نفر مجتهد که توسط رهبری انتخاب میشوند و ۶ نفر حقوقدان که توسط رئیس قوه قضائیه به مجلس معرفی و رئیس مجلس پس از کسب آرای موافقِ نمایندگان ، آنهارا به شورای نگهبان معرفی میکند ،
🔸در حال حاضر این ۶ نفر حقوقدان توسط آیت الله آملی لاریجانی و در زمان ریاست ایشان به مجلس معرفی و توسط علی لاریجانی که آن زمان رئیس مجلس بوده،به شورای نگهبان بعنوان ۶ نفر عضو حقوقدان معرفی شده اند .
🔸خوشبختانه آیت الله رئیسی و این مجلس هیچ نقشی در انتخاب این حقوقدانها نداشته اند ، وگرنه با سیل تهمتهایی مواجهه بود که نصیب جناب رئیسی و این مجلس میشد.
🔸پس بنابراین حقوقدانان شورای نگهبان توسط مسوولان سابق قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی منصوب شده اند و نه تنها دور وجود ندارد بلکه امکان پارتی بازی هم وجود ندارد.
🔸اگر شش نفر حقوقدان و آیت الله آملی به علی لاریجانی رای می دادند ،حتما علی لاریجانی امروز هشتمین نفر احراز صلاحیت شده بود.
🔸این هم یکی از نعمتهای انقلاب اسلامی است که در شورای نگهبان حتی اگر ۶نفر را خودت معرفی کرده باشی باز هم باعث نمیشود که رای خلاف قانون صادر و آخرتت را برای دیگران خراب کنی،به این پارسایی و پرهیزکاری شورای نگهبان افتخار کنید.
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍الله اکبر از تکرار تاریخ
🔹در جنگ صفین وقتی که #مالک_اشتر به خیمه ی معاویه رسیده بود حیله های معاویه و ساده لوحی های حزابله ی سپاه حق موجب شد فرمان عقب نشینی مالک صادر شود.
درست در زمانی که بنا بود تاریخ به دو قسمت تقسیم شده و مردم طعم عدالت علی را بچشند، درست در زمانی که بنا بود فتنه اصلی در خیمه اش کور شود، عمرو عاص با حماقت یاران بی بصیرت علی با به نیزه کردن قرآن کاری کردند که حکومت ولایت تا سالها بر زمین بخورد و حتی موجبات تحقق #کربلا فراهم شود.
عزیزان
امروز انقلاب به پیچ تاریخی خود رسیده است، درست در زمانی که وقتش رسیده عمامه ی نفاق را برکنده و دولت ولایی مستضعفین را بر مسند حقیقی خود بنشانیم عمر و عاص های زمان با کمک کج فهم های جبهه ی خودی ذیل بستر رها شده ی #فضای_مجازی در تلاشند تا عملکرد مالک اشترگونه ی #شورای_نگهبان را تضعیف و به علی فرمان عقب نشینی دهند.
قبل از اینکه دیر شود لازم است که امت حزب الله وارد عمل شده و مشت محکمی بر دهان یاغیان و منافقین انقلاب زنند تا کسی دگر باره جرئت نکند مالک را از خیمه ی معاویه عقب بنشاند.
🔸امت اسلام اخطار می دهم که اگر اینبار نتوانیم دولت حق را بر قدرت بنشانیم، آنچنان بر فرهنگ دینی و اقتصاد ملی مان خواهند تاخت که نه رنگی از اسلام بماند و نه بویی از انقلاب، پس تا فرا نرسیدن کربلایی دیگر همه ی امورات خود را تعطیل نموده و برای انقلاب پابرهنگان در پیچ تاریخی #صفین (شورای نگهبان و حکم بازگشت رهبری) کاری کنید.
🔹نکته برای اهل دقت؛ عمار یاسر در جنگ صفین به شهادت رسید.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔰 روزهای تلخ نیروهای انقلابی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan