9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قائمون
🎥 تحقیر حکام سعودی توسط رئیس انجمن روزنامه نگاران مصری؛ فکر حمله به خاک ایران را از سرتان بیرون کنید؛ شماها حقیرتر از آن هستید که بخواهید با ایران بجنگید چون می دانید که نابود خواهید شد!
💢 دکتر "حمزة زوبع" طی اظهاراتی جالب در مورد ماجراجویی های عربستان سعودی در منطقه گفت:
🔺"اگر جنگی را در منطقه علیه ایران راه بیاندازید و حتی آمریکا و اسرائیل را هم تحریک به حمایت کنید، عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس حتما نابود خواهند شد؛ علاوه بر اینکه همین جنگ برای نابودی اسرائیل کافی است...کافی!"
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 جای خالی یک قهرمان... 💔
زائران عراقی:
🔴 به نیابت از #حاج_قاسم پیادهروی میکنیم...
#سپاه_قدس
🌏 ستاد پشتیبانی #جبهه_مقاومت
🆔 @moghavematt
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیام هشدار نماینده ولی فقیه در استان اردبیل به صهیونیستها:
🔹 من دوستان بسیار زیادی در آذربایجان دارم که همگی از اینکه کشورشان جولانگاه صهیونیستها شده بسیار ناراحت اند و قلبشان در فشار و گداز قرار دارد
بعضی هایشان از شدت ناراحتی از حکومت علی اف گریه می کنند که چرا با اسرائیل همپیمان شده!؟
🔹تا به حال فکر کرده اید چرا اسرائیل بعنوان بزرگترین حامی ارمنی ها اکنون در کنار آذربایجان قرار گرفته!؟ برای انتقام از ایران نه دوستی با آذربایجان! چون ایران بینی اسرائیل را به خاک مالیده، چون ایران از حیثیت مسلمانان در برابر صهیونیسم دفاع کرده و...
🔹 بزرگترین تروریسم دنیا اسرائیل است و برخی تروریستها که در ایران دست به ترور زده اند در باکو توسط اسرائیل آموزش دیده اند
🔹 آذربایجان بخشی از هویت و تاریخ فرهنگ ماست که اسرائیل میخواهد این همبستگی را به هم بزند
🔹 سران آذربایجان این را بدانند که ایران همیشگی و پایدار است و اسرائیل نابود شدنی و رفتنی و بزودی از صفحه روزگار محو خواهد شد و این ایران است که قوی و استوار باقی خواهد ماند و در تیره روزی های آذربایجان بدرد او خواهد خورد!
🔹 به سفیر اسرائیل و سایر صهیونیستها اعلام میکنم کور خوانده اید و هرگز نخواهید توانست بین ایران و آذربایجان شکاف بیندازید
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
در هفته دفاع مقدس
جا داره یادی کنیم از بخور بخورهای زمان جنگ!
چقدر راحت تیر و ترکش و خمپاره می خوردن...
ⓙⓞⓘⓝ↡
🖤|↬❥ @Pandaamooz
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵#صوتی ۲
🔻 به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و کنگره ملی ۳۵۳۵شهید استان زنجان با موضوع ابعاد و اهمیت دفاع مقدس و دفاع مقدس امروز
✅حجت الاسلام والمسلمین دکتر نظری مدرس شبکه روشنگری استان زنجان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#شهید
#هفته_دفاع_مقدس
#کنگره_ملی_3535_شهید_استان_زنجان
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
🌓https://rubika.ir/roshana_zanjan
🌓https://eitaa.com/roshana_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥#استوری| ۴ روز مانده به اربعین
🍃🌹🍃
#روشنگری
#قائمون
#ثامن
#اربعین
🆔:@sgm_Ghaemon
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔴آقای رئیسی هنوز یک نفر از آن مثلث «ول» باقیمانده/ ماجرا چیست؟
🔰فیروزآبادی و جهرمی دو بال روحانی بودند که هر کدام نقش خاص خود را ایفا می کردند، اما در نهایت هر سه اینها در یک نقطه به یکدیگر می رسیدند. در مجموع، امثال این افراد با عملکرد خود، فضای مجازی را به جایی رساندند که رهبر معظم انقلاب واژه «ول» را برای آن به کار برده و در این سال ها بارها از وضعیت نابسامان و سوء تدبیر در اداره فضای مجازی گله کرده اند.
🔰انتظار می رود که رئیس جمهور محترم تا زمان معرفی اعضای جدید شورای عالی فضای مجازی توسط رهبر انقلاب، برای دبیری شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی به طور موقت یک سرپرست تعیین کند و حتی برای مدت کوتاه هم شده، نگذارد که فرد مذکور، در سیاستگذاری ها یا اداره فضای مجازی کشور نقش داشته باشد.
#قائمون
✅تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
🔹هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است.
اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند.
دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
به انتظار تو نشستن ، اشتباه ماست....
به انتظار تو باید ایستاد . . .🍀💚
( اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیکَ الْفَرَج )
ⓙⓞⓘⓝ↡
🖤|↬❥ @Pandaamooz
✍️«زنان» بازیچه «سیاسی کاری» جریان اصلاح طلب
🔹روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «چالش پیشرویرئیسی مردی با پیراهن شماره 8» نوشت:«فارغ از موضوعات حساس و مهمی که پیشروی دولت رئیسی است اما مسئله فوتبال و رسیدگی به موضوعاتی که فیفا روی آن حساسیت دارد، میتواند در آیندهای نهچندان دور برای ابراهیم رئیسی دردسرساز شود. واقعیت این است که جانی اینفانتینو، رئیس فیفا در نظر دارد زمستان همین امسال به تهران سفر کند».
🔹این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«رئیس فیفا بهتازگی در دیداری که با رئیس فدراسیون فوتبال ایران داشته دو شرط مهم برای دادن میزبانی به تیم ملی ایران در مسیر انتخابی جام جهانی داشته که اولی نصب تجهیزات VAR است و دومی ورود زنان به ورزشگاه. این دو شرطی است که طرف ایرانی باید تلاش کند تا 20 مهرماه و زمان بازی تیم ملی با کره جنوبی رفع و رجوعش کند».
🔻نکته و نظر:
🔸متاسفانه بخشی از جریان اصلاح طلب به موضوع زنان صرفا به عنوان ابزاری جهت نیل به اهداف سیاسی نگاه می کند. نگاه این طیف به مسئله زنان، نگاهی جنسیت زده و ابزاری است.
🔸اصلاح طلبان تاکید دارند که زنان باید برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه بروند تا «هم فحش بدهند و هم فحش بشوند»!. فعالین اصلاح طلب مدعی هستند که «اگر زنان برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه نروند، دچار بیماری های روحی و روانی می شوند»! آیا این نوع دیدگاه، توهین به بانوان محترم ایرانی نیست؟!
🔸آیا اکنون دغدغه اصلی بانوان کشورمان، حضور به عنوان تماشاچی در بازی مردان است؟! یک سوال؛ جریان اصلاح طلب که از سال 96 تا 1400 شهرداری تهران را در اختیار داشت، در زمینه سرانه اماکن ورزشی بانوان چه اقداماتی انجام داده است؟!
🔸جریان اصلاح طلب که از سال 92 تا 1400 دولت را در اختیار داشت، برای رسیدگی به مطالبات زنان سرپرست خانوار چه اقداماتی انجام داد؟ در حمایت از جوانان نخبه چطور؟ آیا دولتِ اصلاح طلبان در رسیدگی به مطالبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بانوان کشورمان کارنامه موفقی به جا گذاشت؟
🔸واقعیت این است که جریان اصلاح طلب با مطالبات اصلی جامعه فرسنگ ها فاصله دارد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
3.pdf
753.1K
☘️
🌐 سیاستها و چارچوبهای تحلیلی| موضوع: وحدتملّی، بصیرت، دشمنشناسی و استکبارستیزی
🍃🌹🍃
🌺 مقام معظم رهبری: دفاع مقدس مظهر حماسه، معنویت و دینداری است. (۲۴ شهریور ۸۸)
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🍀
🌐 یادداشت روز|احیای قوه مجریه نظام اسلامی؛ کارویژه آیت الله رئیسی و دولت سیزدهم.
🌏 روحانی دولتش را با ناکارآمدترین کارنامه به آقای رئیسی تحویل داد. دولتی که قرار بود امید و آرامش و رفاه را برای مردم به ارمغان بیاورد، فقر و محرومیت و ناامیدی را به ارث گذاشت. نارضایتی مردم از عملکرد دولت تدبیر و امید نسبت به دولت های پیشین بسیار بالا بود. بطوری که این نارضایتی در حضور مردم پای صندوق های رای در انتخابات 1400 خود را نشان داد و تقریباً نیمی از واجدین شرایط رای دادن در این انتخابات شرکت نکردند. حتی کاندیدای همسو با دولت روحانی نتوانست درصد قابل قبولی از رای دهندگان به روحانی در سال 96 را پای صندوق رای بیاورد. و این حکایت از بی اعتمادی و نا امیدی لااقل بخشی از مردم از دولت دارد.
🌏 در حال حاضر ذهنیت منفی مردم از دولت با گذشته فرق دارد. اگر در گذشته امیدی به اصلاح امور داشتند؛ اکنون چنین امیدی در این بخشی از مردم نا راضی وجود ندارد. همگان، چه آنان که رای دادند و چه آنان که رای ندادند، به وقوع معجزه، امید بسته اند. عمل معجزه آسا کار منجی است. منجی است که می تواند دولت ورشکسته به شدت روزمره شده را نجات دهد. لذا با انتخاب آیت الله رئیسی این ذهنیت که وی منجی است، در میان عده زیادی شکل گرفته. به تدریج این ذهنیت به نظام سیاسی ربط داده شده است. بطوری که حتی برخی از نیروهای انقلابی به این تصور رسیده اند که آقای رئیسی، آخرین فرصت نظام اسلامی است و اگر او نتواند کاری کند و بر مشکلات عدیده اقتصادی فایق آید؛ نظام اسلامی با چالش جدی جنبش های اجتماعی روبرو خواهد شد.
🌏 در این میان، جبهه معارض داخلی و خارجی چندان هم از شکل گیری چنین ذهنیتی نسبت به نظام اسلامی ناخوشایند نیست بلکه تمایل زیادی دارد که ناکارآمدی دولت روحانی که حاصل رویکردهای غلط غربگرایانه ایشان و دولت به شدت تنبل و وابسته به گشایشهای برجامی اش بوده است، به پای نظام اسلامی نوشته شود تا به این واسطه، جهت نارضایتی مردمی از دولت ناکارآمد به نظام سیاسی معطوف گردد.
🌏 بی تردید مشکلات اقتصادی ناشی از ناکارآمدی دولت ها در به چالش کشیدن نظام سیاسی تاثیر گذار است. لکن اگر عوامل دیگر فرهنگی و اجتماعی و هویتی در این چالش حضور نداشته باشند؛ نابسامانی های اقتصادی به تنهایی قادر به ایجاد تغییرات بنیادی در ساخت سیاسی نیست. چنانکه بحران مالی آمریکا در سال 1929 و 2007 موجب تغییر در نظام سیاسی نشد. به همین خاطر، تحلیل های تک بعدی اقتصادی در تبیین علت وقوع انقلاب اسلامی ( 1357 ) را درست نمی دانم. مضافاً اینکه اصلی ترین وظیفه نظام سیاسی مردم سالار این است که مردم بتوانند در چاچوب قانون انتخاب خود را انجام دهند. چنانکه نظام اسلامی در تمام انتخابات های پس از انقلاب، در انجام این وظیفه موفق عملکرده است. به هر روی، دولت روحانی علیرغم ناکارآمدی های عریض و طویلش، دولت منتخب مردمی بوده است. و باز نظام مردم سالار شرایط قانونی را به گونه ای فراهم ساخت تا دولت مردمی آیت الله رئیسی روی کار آید و انشاء الله این دولت بتواند گره پیچیده بحران اقتصادی را باز کند و در زندگی مردم گشایشی حاصل نماید.
🌏 اما به هر روی، آیا باید وجه منجی بودن آقای رئیسی را معطوف به نظام سیاسی دانست یا متوجه دولت جمهوری اسلامی ؟ با توجه به نکاتی که گفته شد، آقای رئیسی منجی دولت جمهوری اسلامی است و نه نظام اسلامی. زیرا اولاً با چنین ذهنیتی بار دولت سیزدهم را گران و سنگین تر ساخته ایم. دولت در قانون اساسی، مسئول قوه مجریه است. قوه مجریه وظیفه ندارد، حل مشکلات و احیاناً ناکارآمدی های سایر قوا را بر عهده گیرد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با دولت سیزدهم مسئله بازگشت اعتماد مردم به قوه مجریه را معطوف به دولت دانسته است و امید به ترمیم آن گوشزد میکند: « مسئلهی احیای اعتماد مردم و امید مردم هم بسیار چیز مهمّی است؛ چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایهی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند، با شما راه میآیند و کمکتان میکنند؛ این بزرگترین سرمایه است برای دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند که البتّه این متأسّفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید» ( بیانات/ 6 شهریور 1400 ).
🌏 بنابر این، ولی فقیه بر پایه شرحی که از علت مانایی انقلاب و نظام اسلامی در پیش از برگزاری انتخابات 28 خرداد 1400 داده است و نیز توصیه هایی که در اولین دیدار با دولت آیت الله رئیسی مبنی بر تمرکز انقلابی/ عقلانی بر ماموریت های قوه مجریه داده است، ذهنیت و باور مردم در منجی بودن دولت سیزدهم را تصحیح فرموده است. بزرگترین خدمت دولت آقای رئیسی آن است که دستگاه دولت یا قوه مجریه نظام اسلامی را احیاء کند و آن را به نحو انقلابی و عقلانی چنان ریل گذاری کند که در شأن نظام اسلامی باشد. انشاءالله.
🗺 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon