#قائمون
📍 فقط قالیباف و رئیسی میتوانند در جریان اصولگرا اجماع ایجاد کنند
🔻عباس سلیمی نمین:
🔹آقای رئیسی و قالیباف از بزرگان جریان اصولگرایی هستند که توانایی ایجاد وحدت و اجماع را دارند.
🔹 قالیباف حتما توانایی ایجاد اجماع را دارد و علیرغم تخریب سنگینی که برخی طیفها علیه او انجام میدهند، همه میدانند که چه توانایی بالایی در امور اجرایی دارد.
🔹 احمدینژادیها و تندروهای اصلاحطلبان با انواع تهمتها سعی میکنند چهرهای مخدوش از قالیباف نزد مردم ایجاد کنند.
🔹 از هجمههای گسترده به قالیباف میتوان نتیجه گرفت که او هم توانایی ایجاد اجماع را دارد هم توان تغییر در عرصه اجرایی کشور را داراست؛ به همین دلیل طیفهایی مانند جبهه پایداری، احمدینژادیها و اصلاحطلبان رادیکال به او حمله میکنند.
🔹 مشخصا احمدینژاد میداند که اگر قالیباف رئیسجمهور شود تمام کارنامه دولتش به حاشیه میرود.
🔹آقای قالیباف در حوزه اجرایی و آقای رئیسی در حوزه قضایی کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشتهاند تا حدی که حتی اصلاحطلبان منصف هم اذعان دارند که عملکرد قالیباف در دوره شهرداریاش بینظیر بوده است.
🔹 پایداریها در ایجاد اجماع بر قالیباف اخلال ایجاد نکنند هرچند اگر بخواهند اخلال هم ایجاد کنند تأثیر چندانی ندارند.
🆔:@sgm_Ghaemon
◀️وحدت در اصولگرایان؛ تاکتیک یا اجبار؟
🔰در نبود آیت الله رئیسی، وحدت میسر نخواهد شد
⭕️فقدان ساختار حزبی در ایران، سبب شده جریانات سیاسی هیچ سازوکار آشکاری برای جذب نیرو، تربیت نیروی سیاسی، دریافت مطالبات و نظرات افراد جامعه و به تعبیر کاملتر، کنشگری سیاسی نداشته باشند. از جمنای اصولگرایان تا شعسای اصلاحطلبان، مجموعه گفتگوهایی هستند نزدیک انتخابات تا فضای تبلیغات را روشن کنند. تا اینجا چندان به ضرر جامعه نیست اما اینکه ندانیم احمدینژادِ برآمده از انتخابات ۸۴ و روحانیِ پیروز شده در انتخابات ۹۲، به چه گروه و جریانی تعلق دارند و باید اشکالات و ایرادات آنان و دولتهایشان را به پای چه کسی نوشت و از چه گروهی مطالبه کرد، سبب میشود در سیاست همیشه در جا بزنیم و جز در ایام انتخابات، سیاستزدگی متن تعاملات و گفت و شنودها باشد.
⭕️به صورت مشخص، صرف نظر از آنکه در مورد چرایی و کارآمدی وحدت یا اجماع در انتخابات سخن بگوییم؛ اصولگرایان در بیست سال اخیر دو الگو را رهگیری کردهاند که در انتخابات ۱۴۰۰ به هیچ یک نمیتوانند دست بزنند. اولی، تجمع بر مدار یک پدر یا پدرخوانده بوده که بتواند بر مبنای شیخوخیت حاصل شده از سن یا تجربه، نظرات را جمع کند و میان آنان وزندهی کند. این الگو به صورت مشخص توسط مرحوم آیت الله مهدویکنی پیگیری و دنبال میشد. در انتخابات مجلس هفتم، اصولگرایان را با پوسته و نمای جدید به بهارستان رساند و کم و بیش میان دولت احمدینژاد و طیف متنوع اصولگرایان موازنه ایجاد کرد اما در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به صورت ناامیدکنندهای به بنبست خورد و با درگذشت او و نبود شخصیت کاریزماتیک و ذیوجوه جانشین و همچنین سر بر آوردن گرایشات جدیدی که این مدل از اجماعسازی را نمیپسندیدند، به محاق رفت.
⭕️الگوی دوم، ساخت یک ترکیب شورایی یا ائتلافی از همه گروهها و جریانات بود که در انتخابات ۹۶، نیامده به بار ننشست و تا مدتها، مورد اشکال و حتی تمسخر نخبگان و حتی بدنه اصولگرایی قرار گرفت. جمنا، یک شوخی تلخ اصولگرایان نام گرفت تا پراکندگی و تفرقه اصولگرایان را اثبات کند و البته نبود شیوخ یا پدرخواندهها را یادآوری سازد.
⭕️اما اینک در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ و به ویژه با گذشت تقریباً یک سال از روی کار آمدن مجلس یازدهم و آشکار شدن افتراقهای پارلمانی، پرسش این است که اصولگرایان به وحدت خواهند رسید؟ اگر آری، با چه سازوکاری و اگر خیر، چرا؟ برخی گروهها به ویژه طرفداران سعید جلیلی از آنجا که مطمئنند او در عین صلاحیت، هیچگاه گزینه اجماع نخواهد بود، اجماع را از اساس نفی میکنند. طرفداران قالیباف، نمیتوانند به وحدت بیندیشند، چرا که شخص او در راهاندازی نواصولگرایی باور داشت وحدت مسأله نیست و البته طرفداران سعید محمد نیز گمان کردهاند میتوان ۸۴ را تکرار کرد، حتی بدون وحدت.
⭕️چه کسی نامزد نهایی اصولگرایان خواهد بود؟ جز آیت الله رئیسی، هیچکس. در نبود او، با «نامزدها» روبروییم نه «یک نامزد». هنوز ثبتنام کاندیداها آغاز نشده، زد و خورد اطرافیان کاندیداها به شکل فضاحتباری شروع شده. آنان گمان میکنند مشارکت در انتخابات پیش رو، حداقلی است و کاندیدای آنان، شانس بالاتری برای پیروزی دارد و به دلیل اشتراک در سبد رأی، از هماکنون به جان هم افتادهاند و کوشش دارند کاندیدای خود را در کلیشه منجی وضع ویرانه اقتصادی و سیاسی امروز جامعه و در قامت شرایط و مطلوبیتهای مد نظر رهبر معظم انقلاب بتراشند.
⭕️اگر رئیسی نیاید، در معرکه زد و خورد یا جنگ بقای کاندیداهای اصولگرا، کاندیدایی که بتواند خود را بیرون از دعوا و نبرد قدرت و سیاستزدگی نشان دهد؛ وزن بیشتری خواهد داشت. حتی اگر نمای کاملی از «نه به روحانی» نباشد.
📎بدون سانسور،انتخابات 1400
🆔:@sgm_Ghaemon
الخزعلی: عراق به نیروهای خارجی احتیاجی ندارد/ حضور آمریکاییها در "عینالاسد" و "الحریر" اشغالگریست
🔻 «شیخ قیس الخزعلی» دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق" عراق همزمان با آغاز دور جدید گفتوگوهای استراتژیک بغداد-واشنگتن در توئیتی نوشت:
🔹 صحبت در رابطه با احتیاج عراق به نیروهای نظامی خارجی، اهانت به مؤسسات نظامی و امنیتی است که در رأس آنها نیروهای ارتش و حشد شعبی قرار دارند.عراق بدون احتیاج به جنگجویان خارجی و تنها با استفاده از نیروهای خود توانست بر داعش و کسانی که از آن پشتیبانی میکنند، پیروز گردد.
🔹 امروز به اعتراف همگان ارتش در کنار نیروهای مبارزه با تروریسم و پلیس فدرال عراق در کنار حشد شعبی قدرتمندتر از قبل گشتهاند. بهترین راه برای قدرتمند کردن نیروی هوای عراق اتکا به نیروی نظامی خارجی نیست، بلکه سرعت بخشیدن و کامل کردن تجهیز و آموزش خلبانان و جنگندههای F-16 عراقی است.
🔹 نباید اجازه داده شود که آمریکا پیششرطهای خود را به عراق تحمیل کند؛ دولت آمریکا به دنبال یافتن توجیهاتی برای ادامه حضور نیروهای نظامی اشغالگر خود است. شهروندان عراقی شریف و با غیرت اجازه ادامه حضور پایگاه های نظامی آمریکا را نخواهند داد، حضور پایگاهها و نیروهای رزمی آمریکایی در "عین الاسد" و "الحریر" اشغالگری آشکار است.
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷🌸
🍀
✅ حجت الاسلام والمسلمین حاجیصادقی؛
منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نمیشود/سپاه و بسیج ورود مصداقی در انتخابات ندارد
🍃🌻🍃
🔻حجتالاسلام و المسلمین عبدالله حاجیصادقی در همایش بصیرتی بسیجیان در حسینه عاشقان کربلا ساری، با اشاره به نقش مردم مازندران در انتخابات پیش رو اظهار کرد: همان طوری که در دوران دفاع مقدس لشکر ۲۵ کربلا خط شکن و پیشتاز و از لشکرهای برجسته و ممتاز بود در قرن و دوران جدید هم مردم مازندران ادامه دهندگان شهدا باشند و بتوانند افتخار دیگری را خلق کنند.
🔸وی در ادامه سخنان خود به اهمیت حضور حداکثری در انتخابات پرداخت و با بیان اینکه باید کاری کرد تا در انتخابات حاکمیت خدا و گفتمان امام و رهبری تقویت و ترویج شود، افزود: انتخابات در شرایط فعلی یک تحول و نوسازی در مهمترین رکن نظام ولایی است.
🔹نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با قدردانی و تحسین مردم ایران اسلامی که با بصیرت و مقاومت در برابر همه تهاجم فکری و فرهنگی دشمن ایستادند و فریب دشمنان را نخوردند، تصریح کرد: مردم در برابر فشارها، تحریمها، تهدیدها، فتنهها و نیز در برابر همه هجمههای دشمنان معجزاسا ایستادند؛ لذا این بصیرت ومقاومت مردم بوده است که نظام ولایی را ۴۰ ساله کرده است.
🔸وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که مهمترین قوه تاثیرگذار قوه مجریه است و باید یک تحول در قوه مجریه بوجود بیاید، خاطرنشان کرد: اصل حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات مهم است لذا سیاست نظام و رهبری حضور حداکثری امت در انتخابات است.
🔹حاجی صادقی با بیان اینکه منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نخواهد شد، تاکید کرد: سپاه و بسیج هیچ گونه ورود مصداقی در انتخابات ندارد؛ و نباید به غوغاسالاریهای دشمن اعتنا کرد لذا سپاه و بسیج از شاخصها دفاع میکنند، اما نه گرایشی به کسی دارند و نه کسی را تخریب میکنند.
🔸حاجی صادقی با بیان اینکه سپاه و بسیج در آزمون بزرگ، انتخابات طبق تدابیر حکیمانه و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب رفتار میکنند، تاکید کرد:امروز انسجام، یکدلی و یک سخنی در سپاه حاکم است و دشمنان خیال واهی نکنند، حواس سپاه در برابر غوغاسالاری و جریان سازی دشمن که در تلاش برای مشغول سازی نیروهای انقلابی است، جمع است و با دکترین سیاسی طبق تدابیر رهبری نه گرفتار مصداق سازیها شده و نه دچار اختلاف میشود.
🔺نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه حرف تمام سپاه و بسیج در انتخابات حضور حداکثری اقتدار آفرین و انتخاب سربازی برای ولایت است، گفت: هرکسی مصداقی به سپاه نسبت داد و یا گفت مصداق سپاه چه کسی است دروغ میگوید. چرا که نقش سپاه و بسیج فقط بصیرت افزایی است.
انتهای پیام/
#روشنگری
#معیار
#ثامن
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🌎🌎 امریکا به غلط کردن افتاد :
جان کربی سخنگوی پنتاگون: هدف قرار دادن نفتکش ایرانی کار ما نبود
ما هیچ اطلاعاتی در مورد حادثه ی رخ داده برای کشتی ایرانی "ساویز" نداریم و نیروهای ما هیچ ارتباطی با آن ندارند
🔹ما تأیید می کنیم که هیچ یک از نیروهای آمریکایی در حمله کشتی ایران شرکت نکرده اند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔺توییت رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام در مورد ضرورتهای ساخت کارخانه تولید واکسن کرونا
🔹حجت نیکی ملکی در توییتر خود نوشت: دوستان عزیزی سوال پرسیدند چرا برای ساخت واکسن باید یک کارخانه از ابتدا ساخته شود؟
🔹اولا برای تولید بیش از 12 میلیون دز واکسن ویروس کشته شده و نصب خط تولید در این کارخانه قریب به دو هزار مترمربع فضای BSL3 نیاز بوده و ایجاد شده است که در تمام کشور حتی یک دهم این فضا هم وجود ندارد..
🔹ثانیا کارخانه های تولید واکسن را به دلایل زیست محیطی نمیشود هر جایی ساخت و به زیرساخت هایی احتیاج دارد که بهترین نقطه برای این نوع کارخانه از نظر زیرساخت ها و موقعیت مکانی شهرک دارویی هست فلذا این کارخانه در شهرک دارویی ساخته شد
🔹ثالثا گلوگاه تولید واکسن در کشور بحث خط تولید صنعتی و کارآزمایی بالینی است و ساخت کارخانه به هیچ وجه گلوگاه نبوده و به مدد کار جهادی مهندسان، تکنسین ها وکارگران این پروژه، این پروژه از رکورددار های ساخت در کشور بوده و تولید واکسن حتی یک ثانیه به دلایل ساخت کارخانه عقب نیفتاده است.
🔹از تمام مدیران، دانشمندان، مهندس ها، تکنسین ها و کارگرانی که در این روزها برای ساخت کارخانه واکسن و راه اندازی خط تولید مجاهدانه تلاش کردند و خالصانه برای مردم جنگیدند و حتی برخی در لحظه تحویل سال از خانواده هایشان دور بودند صمیمانه و خاضعانه سپاسگزارم و به آنها افتخار میکنم.
🆔:@sgm_Ghaemon
عبدالله ناصری: راه نجات ملت،توافق با آمریکاست
«عبدالله ناصری» مشاور رئیس دولت اصلاحات و از حامیان اصلی دولت روحانی در مصاحبه با روزنامه شرق گفت:«نسبت به برجام، تذکر و تأکید اصلاحطلبان به رئیسجمهور از همان زمان این بود که همه چیز را به برجام گره نزند، ولی روحانی توجه نکرد. اما الان بعد از شش سال پس از امضا و سپس نقض آن از طرف ترامپ معتقدم راه نجات ملت بازگشت به برجام یا هر توافق راهبردی با آمریکاست»
🆔:@sgm_Ghaemon
فریب احیای برجام در وین
🔹 وزیر امور خارجه آمریکا میگوید ما میخواهیم به برجام بازگردیم منتها برجامی که طولانیتر و قویتر باشد.
🔸 اگر همین داستان طولانیتر و قویتر را که مقامات آمریکایی در سطح وزیر و رئیسجمهور طرح کردند مجدد در وین تکرار کنند، مذاکرات نتیجهای ندارد.
🔹 آمریکاییها قطعا علاقهمند هستند در انتخابات ایران آدمی سرکار بیاید که به آنها راحت امتیاز بدهد. آنها بهوسیله اهرمهای رسانهای و اقتصادی خود سعی دارند به این هدف برسند. یکی از سبکهای آمریکاییها در این زمینه ایجاد فضا برای دوپینگ انتخاباتی است، بهنحوی که قبل از انتخابات پولی آزاد شود و عدهای داخل کشور بگویند ما بودیم که پول را آزاد کردیم، زبان دنیا را بلد هستیم و ما باید رای بیاوریم تا بقیه پولها را پس بگیریم
🔻 فرانسویها و انگلیسیها فراتر از دلال هستند. آنها خود یک طرف دعوایند شما هم 6-5سال پیش این را دیدید و الان هم بعضا مشاهده میشود که آمریکاییها شیطنت بیشتری میکنند.
✍ فواد ایزدی..
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
سه اختلاف اصلی ایران و آمریکا در مذاکرات وین
🔹خبرها حکایت از آن دارد که ایران و آمریکا در نشست وین بر سر سه مساله اختلاف نظر دارند.
🔹ایران و آمریکا در وین در دو هتل جداگانه به فاصله ٥ دقیقه از یکدیگر از طریق میانجیگران اروپایی به تبادل نظر پرداختند؛ تیم ایرانی به ریاست عراقچی در گرند هتل وین در نشست کمیسیون مشترک برجام حضور یافت و تیم امریکایی به ریاست رابرت مالی و همراهی ریچار نفیو در هتل لوکس دیگر. اگرچه این گفت و گو به نتایجی ختم شده است ولی از لابلای خطوط خبری می توان حدس زد که فاصله میان ایران و آمریکا در مورد احیای برجام بسیار بیشتر از ٥ دقیقه اختلاف محل اقامتشان است.
🔹این نشست یک نتیجه ملموس داشته است؛ «تشکیل دو کارگروه برای تهیه یک نقشه راه برای بازگشت طرفین به برجام.»
وظیفه یک کارگروه چگونگی تعلیق تحریم های شدید آمریکا علیه ایران است و مسوولیت کارگروه دیگر چگونگی بازگشت ایران به تعهدات هسته ای سال ٢٠١٥ و محدودسازی برنامه هسته ای.
🔹اما وقتی سخن از نقشه راه به میان می آید و کارشناسان قرار است بر سر اختلافات پیرامون آن به بحث بنشینند؛ یعنی کماکان تفاوت دیدگاهها با سیرت سیاسی و البته صورت فنی ادامه دارد.به عبارت دیگر هنوز فاصله زیادی وجود دارد تا طرفین در مورد جدول زمانی بازگشت به تعهدات با یکدیگر مذاکره کنند.
اما اختلافات سیاسی چیست؟
🔹خیلی روشن است مالی می گوید اصرار بر لغو تحریم ها پیش از بازگشت به برجام به معنای آن است که ایران در وعده بازگشت به برجام جدی نیست؛در مقابل عراقچی هم تاکید می کند که ما اقدامات خودمان را بعد از آنکه آمریکایی ها تحریم ها را لغو کردند و ما راستی آزمایی کردیم،صورت خواهیم داد.
🔹اما اختلاف دوم در مورد گام ها یا گام همزمان طرفین برای بازگشت به تعهداتشان است؛ به نظر می رسد این گفت و گوها به نتیجه روشنی در این مورد نیز نرسیده است؛تنها نقطه اشتراک طرفین همزمان بودن است ولی داستان گام و گام ها ادامه دارد.
🔹اختلاف سوم با فرض اینکه ایران به طرح گامهای آمریکا و اروپا رضایت دهد؛ این است که گام اول چه باشد. در اینجا هم توقعات آمریکا حداکثری است یعنی خواستار لغو غنی سازی ٢٠درصد در ازای آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران در بانک های خارجی است.
🔹حال با در نظرگرفتن این اختلافات اصولی، دو کارگروه کارشناسی قدرت مانور محدودی خواهند داشت؛ چرا که این مسائل بنیادین ابتدا باید در سطح عالی تر حل و فصل شود و سپس در جزئیات کارگروهها وارد عمل شوند. تجربه نشان داده است که کارشناسان در شرایطی که اختلافات سیاسی حل نشده باقی مانده است،نمی توانند کار چندانی از پیش ببرند.
🔹اگر چه هم آمریکا و هم ایران گفت و گوها را سازنده دانسته اند اما با این محتوا باید این موضع گیری ها را نوعی ژست دیپلماتیک خواند؛ آن هم به امید اینکه شاید با تداوم مذاکرات کارشناسی و عدم توقف آن گشایشی در امور بالادستی و در پایتخت ها اتفاق بیفتد.
شاید با در نظر گرفتن همین واقعیت هاست که ند پراس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می گوید ما انتظار موفقیت سریع و فوری نداریم؛ چنین چیزی دشوار خواهد بود.
🔹بدین ترتیب حق با میخاییل یولیانف نماینده روسیه در مذاکرات است که می گوید بازگرداندن برجام فوری اتفاق نخواهد افتاد؛مدتی طول خواهد کشید؛چه مدت؟هیچکس نمی داند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴آقای روحانی! بر سر گرگ آب توبه نریزید!(نکته)
حسین شریعتمداری :
🔹دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت ضمن اشاره به برخی از مسائل این روزها، درباره چالش هستهای کشورمان فرمودند: «آمریکا آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم. حالا چقدر راست میگوید و در عمل به حرف خود وفادار هست، باید ببینیم. ما قضاوت نهایی نمیکنیم، تا اکنون داریم قضاوت میکنیم. آنچه امروز ایران میگوید مورد قبول افکار جهانیان است. ما میگوییم به تمام تعهدات برجامیمان برمیگردیم در صورتی که آمریکا برگشته باشد و ببینیم که در عمل دارد اجرا میکند»!
🔹رئیسجمهور محترم این پرسش را بیپاسخ گذاشتند و توضیح ندادند که آمریکا، کِی و کجا اعلام کرده است که قصد توبه دارد؟! آنچه تاکنون رئیسجمهور آمریکا و سایر مقامات این کشور به صراحت اعلام کرده و بر آن اصرار ورزیدهاند این است که اگر ایران انجام تعهدات کاهش داده خود را از سر بگیرد، آمریکا هم که از برجام خارج شده بود، دوباره به برجام وارد میشود و تاکید کردهاند که اولاً تحریمها را لغو نخواهند کرد و ثانیاً باید توان موشکی ایران و حضورش در منطقه نیز به برجام اضافه شود! اینکه نه فقط ادامه همان حرکت باجخواهانه آمریکاست، بلکه موارد باجخواهانه دیگری نیز به آن اضافه شده است و معلوم نیست رئیسجمهور محترم از کدام موضع آمریکا احساس کردهاند که آمریکا قصد توبه دارد؟! و میفرمایند «آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم»! بازگشت آمریکا به برجام بدون لغو کامل تحریمها، آرزوی بارها اعلام شده این کشور است و اصلیترین مانع آن تاکید ایران بر لغو تحریمها و راستیآزمایی آن است. به بیان دیگر، آمریکا از یک طرف بر خواسته غیرقانونی خود تاکید کرده و از سوی دیگر طرح قانونی ایران را نفی کرده است. آیا این موضع آمریکا بوی توبه میدهد؟!
🔹آقای روحانی در جلسه دیروز هیئت دولت به مسائل دیگری نیز پرداختهاند که با عرض پوزش به سختی میتوان نشانی از واقعیت در آن دید! فرمودهاند برجام فعالیت هستهای را کاهش نداده است! و میگویند؛ «من به جرأت این ادعا را میکنم این را رئیس سازمان انرژی اتمی تأیید میکند که
🔹هیچ وقت در تاریخ ایران فناوری هستهای مانند امروز نبوده است، قویترین فناوری را ما امروز به نمایش جهانیان گذاشتهایم»! و توضیح نمیدهند که مگر بسیاری از فعالیت هستهای کشورمان را به تعطیلی نکشاندید؟! و مگر جیغ بنفش امروز آمریکا و اروپا به خاطر آن نیست که برای مقابله با بدعهدی حریف برخی از فعالیتهای تعطیلشده را از سر گرفتهایم؟! (البته با طرح هوشمندانه مجلس) اگر بسیاری از فعالیتهای هستهای را تعطیل نکرده بودید، از سرگیری آنها چه معنایی داشت؟! آقای روحانی برای این بخش از سخنان خود به تأیید رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اشاره میکنند و ظاهراً به خاطر نمیآورند که وقتی آقای صالحی گفته بود آمریکا در برجام دبه کرده است، جناب روحانی فرموده بودند این مسائل را باید از وزارت خارجه پرسید!
🔹و حال آنکه پیش از آن، وقتی آقای سیف گفته بود دستاورد برجام تقریباً هیچ بوده است جناب روحانی فرموده بودند
این موضوع را باید از آقای صالحی پرسید! و ...
جناب ایشان به تلاش دولت در پیشبرد صنایع موشکی و توان دفاعی اشاره کردهاند ولی نفرمودهاند وقتی توان موشکی سپاه به نمایش گذاشته شد، چه کسانی اعتراض داشتند که این اقدام مخالفت با برجام است؟! و یا درباره پیشرفتهای اقتصادی دولت سخن گفتهاند که به گفته خودشان در این زمینه، ملاک جیب مردم است و ...
🔹متاسفانه رئیسجمهور محترم طی ۸ سال گذشته درباره موفقیتهای دولت اظهاراتی داشتهاند که با واقعیتهای موجود و آنچه مردم میبینند و برایشان محسوس و ملموس است، همخوانی چندانی ندارد. از این روی پیشنهاد میشود که در چندماه باقیمانده از عمر دولت کنونی، جناب ایشان در یک نشست دو و یا چند جانبه با حضور منتقدان شرکت فرمایند و حاضران در این نشستِ دوستانه و خیرخواهانه، موفقیتها و ناکامیهای دولت محترم را به گونهای مستند و با ارائه شواهد و نشانههای موجود به ارزیابی بنشینند.
به یقین کسب تجربههای کارساز، خروجی این نشست خواهد بود که میتواند پرهیز از اشتباهات و تاکید بر موفقیتها را به دنبال داشته باشد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔻جایگاه «سخنگویی» و مرجعیت «سیاسی» در سپاه
🖊علی عرفانی
🔹سپاه از بدو تاسیس با فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دارای دو رکن اساسی فرماندهی و نمایندگی بود. اما از همان روزهای آغازین شکلگیری این نهاد مقدس، رکن سومی وجود داشت که در کنار دو حوزه فرماندهی و نمایندگی ایفای نقش میکرد و آن «دفترسیاسی» بود. جایگاه این بخش از سپاه در آن سالها در حدی بود که فرمانده کل، نماینده امام در سپاه و رییس دفتر سیاسی سه نفری بودند که برای ارائه گزارش و جلسات محدود به محضر رهبرکبیر انقلاب شرفیاب میشدند و در تعامل با مسئولان ارشد نظام امورات سپاه را پیگیری میکردند.
🔹تشکیل دفتر سیاسی سپاه نشات گرفته از دغدغههایی بود که برای صیانت از سپاه در برابر اندیشههای ضد اسلامی و تفکرات مارکسیستی، لیبرالیستی و التقاطی مطرح میشد. این دفتر که بعدها به عنوان «اداره سیاسی» و امروز با عنوان «معاونت سیاسی» سپاه شناخته میشود، در ساختار سپاه، زیرمجموعه نمایندگی ولی فقیه است که یکی از وظایف آن بر اساس قانون اساسی، اساسنامه سپاه و تدابیر و فرامین امام(ره) و مقام معظم رهبری، درکنار مشورت دهی به فرمانده کل سپاه در زمینه سیاسی، تجزیه و تحلیل مسائل سیاسی کشور، دفاع از مواضع انقلاب اسلامی، افشای توطئههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی و آگاهسازی سیاسی کارکنان، وظیفه اعلام مواضع سیاسی سپاه در رسانهها است که این مهم در قالب مصاحبهها، تحلیلهای مکتوب و غیر مکتوب و حتی در صورت لزوم بیانیههای تحلیلی انجام میشود. از این رو مرجعیت سیاسی در نهاد مقدس سپاه با معاونت سیاسی است و این مهم در طی سالیان متمادی و در جریان رویدادها و حوادث سیاسی بیشتر نمایان شده است.
🔹روابط عمومی سپاه هم که متولی سخنگویی سپاه از سوی نماینده ولی فقیه و فرمانده کل سپاه است، از دیگر معاونتهایی است که از نظر ساختاری زیر مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه است که متولی اطلاعرسانی درباره اخبار و برنامهها و اقدامات مهم سپاه در زمینههای نظامی، فرهنگی و اجتماعی در کل مجموعه سپاه است که مصادیق آن را میتوان در اطلاعرسانی همایشها و رزمایشها، نشستهای خبری فرماندهان و مسئولان و اطلاعرسانی درباره فعالیتهای اجتماعی سپاه در حوزههای محرومیتزدایی و خدمترسانی و نقشآفرینی سپاه در حوادث غیرمترقبه و موضوعاتی از این قبیل جستجو کرد. مسئول این معاونت در جایگاه سخنگویی سپاه در صورت لزوم نسبت به اخبار منتشر شده درباره سازمان سپاه واکنش نشان میدهد و به تبیین و تشریح واقعیت موضوع میپردازد.
🔹با توجه به آنچه گفته شد، مرجعیت سیاسی سپاه با معاونت سیاسی است که موضع کلیت سازمان اعم از فرمانده کل و نماینده ولی فقیه در سپاه را در موضوعات سیاسی اعلام میکند. شبیه آنچه در مصاحبه اخیر سردار جوانی معاون سیاسی سپاه درباره مواضع سپاه در خصوص انتخابات و عدم حمایت این نهاد از احزاب، گروهها و نامزدهای ریاست جمهوری منتشر شد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🌎 حمله به کشتی ایرانی در دریای سرخ
🔺به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ کشتی تجاری ایران تحت عنوان ساویز (SAVIZ) در دریای سرخ هدف حمله قرار گرفته است.
🔹این حمله عصر امروز انجام گرفته و از حجم خسارات وارده اطلاعاتی منتشر نشده است. همچنین براساس شواهد موجود، همزمان با هدف قرار گرفتن ساویز، یک زیردریایی کلاس دلفین نیروی دریای رژیم صهیونیستی، در منطقه حضور داشته است. مقامات اسرائیلی تا این لحظه اظهارنظری در این خصوص نداشتهاند.
🔹کشتی ساویز به عنوان ایستگاه امنیتی ایران در دریای سرخ است که ماموریت تامین امنیت کشتی های تجاری ایران و مقابله با حملات دزدان دریایی سومالی و... را دارد. رسانههای تابع ائتلاف سعودی نیز مدعیاند کشتی ساویز مدت هاست که با استقرار در دریای سرخ، فعالیتهای اطلاعاتی و ارسال سلاح برای انصارالله را به عهده دارد.
🔹پیش از این نیز کشتی اسرائیل تحت عنوان MV HELIOS RAY در تاریخ ۸ اسفند ۹۹ در دریای عمان هدف حمله قرار گرفت و رسانههای اسرائیلی ایران را عامل این حمله عنوان کردند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🎤 *چه کسی را برای ریاست جمهوری می خواهیم*
ما رئیس جمهور فیلسوف نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور تئوریسین نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور سخنران نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور دست پرورده انگلستان نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور بوتاکس کار و گریم کرده و اتو کشیده نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور بدمسلک و منحرف و التقاطی نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور جاسوس، خائن و معاند و معارض با ولی فقیه نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور اهل تسلیم و سازش و کرنش به دشمن نمیخواهیم؛
ما رئیس جمهور مفسد اقتصادی و رانت خوار نمیخواهیم...
ما رئیس جمهوری میخواهیم که اشتغالزایی کند؛
تولید داخل را ساماندهی کند؛
نیروهای جوان و کارآمد را برای ساخت ایران سازماندهی کند؛
بر اقتصاد و سرمایه و تجارت احاطه و اشراف داشته باشد؛
با فساد زیر مجموعه مقابله کند؛
در دسترس و مردمی و کارآمد باشد؛
بجای نگاه به غرب و شرق، نگاه به داخل داشته باشد؛
ارزش ریال را بازگرداند؛
عمران و آبادی و مسکن ایجاد کند؛
اهل خدمت به محرومین باشد؛
ضداشرافیگری و کاخ نشینی باشد؛
از متن مردم باشد؛
فرزند انقلاب و پیرو رهبر و پایبند به خون شهدا باشد...
مرد این میدان باشد
اقایی که خود را شایسته میدانی واحساس تکلیف میکنی مرد این میدانی بسم الله......
🆔:@sgm_Ghaemon
تمام مفاسد امروز ریشه در دولت قبل از روحانی دارد
روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با اشاره به دولت های نهم و دهم نوشت:«همه می دانیم که تمام مفاسد امروز کشورمان در همان دولت ریشه دارند و دروغ و دغل در آن زمان نهادینه شدند و زمان زیادی لازم است تا اگر جزمی وجود داشته باشد، کشور از این مفاسد پاک شود و رهایی یابد».
🆔:@sgm_Ghaemon
🔻 توییت رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام در مورد ضرورتهای ساخت کارخانه تولید واکسن کرونا
🔸حجت نیکی ملکی در توییتر خود نوشت: دوستان عزیزی سوال پرسیدند چرا برای ساخت واکسن باید یک کارخانه از ابتدا ساخته شود؟
🔸اولا برای تولید بیش از ۱۲ میلیون دز واکسن ویروس کشته شده و نصب خط تولید در این کارخانه قریب به دو هزار مترمربع فضای BSL3 نیاز بوده و ایجاد شده است که در تمام کشور حتی یک دهم این فضا هم وجود ندارد..
🔸ثانیا کارخانه های تولید واکسن را به دلایل زیست محیطی نمیشود هر جایی ساخت و به زیرساخت هایی احتیاج دارد که بهترین نقطه برای این نوع کارخانه از نظر زیرساخت ها و موقعیت مکانی شهرک دارویی هست فلذا این کارخانه در شهرک دارویی ساخته شد
🔸ثالثا گلوگاه تولید واکسن در کشور بحث خط تولید صنعتی و کارآزمایی بالینی است و ساخت کارخانه به هیچ وجه گلوگاه نبوده و به مدد کار جهادی مهندسان، تکنسین ها وکارگران این پروژه، این پروژه از رکورددار های ساخت در کشور بوده و تولید واکسن حتی یک ثانیه به دلایل ساخت کارخانه عقب نیفتاده است.
🔸از تمام مدیران، دانشمندان، مهندس ها، تکنسین ها و کارگرانی که در این روزها برای ساخت کارخانه واکسن و راه اندازی خط تولید مجاهدانه تلاش کردند و خالصانه برای مردم جنگیدند و حتی برخی در لحظه تحویل سال از خانواده هایشان دور بودند صمیمانه و خاضعانه سپاسگزارم و به آنها افتخار میکنم.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #تحلیل_کوتاه| سفرهای منطقهای الکاظمی؛ تقویت نقش منطقهای عراق یا ایفای نقش در پروژهای آمریکایی؟
🔻 نخست وزیر عراق، چهارشنبه گذشته طی یک سفر کوتاه و یک روزه به عربستان که البته بنا بود ۱۱ ماه قبل انجام شود، با ولیعهد سعودی دیدار و چندین قرارداد در زمینههای مختلف به امضا رساند. الکاظمی روز یکشنبه نیز سفری ناگهانی به امارات داشت. در تحلیل این سفرها بیان چند نکته کوتاه ضروری است:
🔹 این سفرها در ادامه سیاست عمقبخشی به روابط عراق با کشورهای عربی است. عراق مبتکر ایجاد اتحادی سهگانه بین عراق، مصر و اردن شده و اقدامات بسیاری نیز تاکنون در این راستا انجام پذیرفته است.
🔹 الکاظمی با سفر به عربستان و امارات به عنوان دو ستون اصلی کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس، نگرش خود مبنی بر نزدیکی هر چه بیشتر به اعراب را نمایانتر کرده است. این مسئله در اظهارات سرپرست وزارت اطلاعرسانی سعودی در سفر اخیر نیز به وضوح بیان شد که «عراق میبایست به آغوش اعراب بازگردد و ما برای تحقق این منظور دستورالعملهایی داریم».
🔹 این اظهارات و اجرای این سیاستها به وضوح مشخص میکند که برای سعودیها یک مأموریت از جانب یک طرف بالاتر تعریف شده و تنها توسط الکاظمی با دقت و مرحله به مرحله در حال اجراست. این مأموریت دورکردن عراق از ایران و کشاندن آن در آغوش کشورهای عربی است. الکاظمی ماههای پایانی دوره مسئولیت خود را سپری میکند و میخواهد بعضی موضوعات را به نقطههای غیرقابلبازگشت برساند.
🔹 با این حال طبق نظر کارشناسان، عربستان به دلیل مسائل ایدئولوژیکی و عدم پذیرش یک حکومت شیعی عرب در جوار مرزهای خود بعید است در عراق سرمایهگذاری جدی انجام دهد. عراق هم به دلیل مشکلات عمیق اقتصادی بعید است بتواند کمک شایانی به کشورهای ورشکستهای مانند اردن و مصر کند و طرحهایی مانند تحویل نفت ارزان به این کشورها تأثیر خاصی در وضعیت آنها ایجاد نخواهد کرد و مسئله اصلی این است که این برنامهها الزاماً تأمینکننده منافع بلندمدت عراق نخواهد بود.
🆔:@sgm_Ghaemon
☀️ *شومنیسم روحانی: حُر نمایی شمر!*
✍️محمد ایمانی نوشت:
🔹 وقتی جناب حُرّ بن یزید ریاحی از سپاه یزید جدا شد و به محضر امام حسین (ع) رسید، گفت «هل لی من توبه؟ آیا توبه من پذیرفته است».
🔹ما نمی دانستیم می شود شمر و عُمر سعد را جناب حُر جا زد. آقای روحانی که چند سال قبل گفت «داستان کربلا، ماجرای مذاکره است»، امروز ادعا کرده «آمریکا آمده توبه کند؛ می گوید هل لی من توبه»!
🔹 او از کدام گفتار یا رفتار مقامات آمریکایی دریافته که آنها توبه کرده اند؟ این که بایدن گفت «روش های هوشمندانه تری برای سخت گیری بیشتر علیه ایران وجود دارد»؟ یا این موضع او و بلینکن و رابرت مالی که می گویند اگر ایران به تعهدات برجامی برگردد، و دائمی کردن محدودیت های برجام را بپذیرد، آمریکا به برجام بر می گردد و آن را سکویی برای مذاکره برای محدود کردن توان موشکی و نفوذ منطقه ای ایران قرار می دهد؟!
🔹آقای روحانی از کدام گفتار یا رفتار دولتمردان آمریکایی احساس کرد آنها دنبال توبه هستند؟ و اگر توبه ای در کار نیست -که نیست- چرا روحانی اصرار دارد آدرس خلاف واقع به مردم بدهد؟
🔹 دولت آمریکا اگر از رویکرد ترامپ پشیمان بود و اراده توبه داشت، باید بدون هیچ قید و شرطی به برجام باز می گشت و تحریم های وضع شده در پسا برجام (توسط دولت های اوباما و ترامپ) را بر می داشت، نه این که همان خباثت ها را ابزاری برای فشار و طلبکاری بیشتر قرار دهد.
🔹شیطان را فرشته جا زدن، شراکت در خدعه اوست. و سوال مهم این است که آقای روحانی با چه انگیزه ای، مجددا این شراکت را پذیرفته است؟ او با برجام، واگذاری یا تعلیق و توقف فعالیت ۹۵ درصد دارایی های هسته ای را پذیرفت و حالا منتقدان را متهم به دروغ گویی می کند.
🔹 واگذاری ۹۷۰۰ کیلو گرم اورانیوم غنی شده از مجموع ۱۰ هزار کیلو گرم، از کار انداختن ۱۵ هزار سانتریفیوژ از ۱۹ هزار سانتریفیوژ، توقف غنی سازی ۲۰ درصد و تغییر کاربری رآکتور اراک، واقعیت های این معامله نقد در برابر وعده های نسیه است که به چند برابر شدن تحریم ها در قالب آیسا، سیسادا و کاتسا انجامید.
🔹کارگردان سریال گاندو نه، کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی در سال ۹۲؛ اگر بخواهد فیلم بسازد، چه فیلم باید بسازد تا واقعی باشد؟ یعنی مثلا اوباما و بایدن را در شکل و شمایل جناب حُر تصویر کند؟ از هم گسیختن چرخه سانتریفیوژ ها را مونتاژ سانتریفیوژ جدید جا بزند؟ یا صف های مرغ و روغن را صف تشکر مردم از دولت نشان دهد؟!
🔹 ما چه کنیم که حتی کارگردان (و سناریو نویس) فیلم تبلیغاتی روحانی در سال ۹۲ هم او را «شومن» می داند و می گوید «متن های سخنرانی روحانی را در سال ۹۲ من نوشتم. ۲۷- ۲۸ جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم»... روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار».
🔹غنی سازی قبل از دولت روحانی به مرز غنی سازی صنعتی نزدیک شده بود و در این هشت سال حتما می توانستیم فعالیت های هسته ای را برای اتفاع کشور از مزیت های این برنامه، به مقیاس صنعتی توسعه دهیم.
🔹 اما ۹۵ درصد این چرخه به هم پیوسته با برجام از هم گسیخت و ذخائر اورانیوم غنش شده ظرف یک دهه از کشور خارج شد. به عنوان مثال از مجموع ۱۹ هزار سانتریفیوژ فعال، ۱۵ هزار دستگاه از فعالیت باز ایستادو آبشار های به هم پیوسته آن از هم منفک شد.
🔹این واقعیت ماجراست اما مدتی است آقای روحانی با معاضدت آقای صالحی، ادعا می کند نه تنها پیشرفت هسته ای متوقف نشده، بلکه پیشرفت هم داشته ایم.
🔹 با کدام سند؟ با برخی فعالیت های حاشیه ای یا مثلا رونمایی از فعالیت آزمایشی یک یا چند سانتریفیوژ نوع پیشرفته تر که اغلب آنها همان اوایل دولت روحانی حاصل شده یا قریب الحصول بود!
🔹این رفتار، به این می ماند که کسی خودروی تا ۸۰، ۹۰ درصد سر هم شده و آماده نهایی شدن توسط افراد کاربلد را اوراق کند و هفت هشت سال بعد با نو کردن یکی از چهار چرخ بگوید دیدید کار را عقب نینداختیم، هیچ بلکه ارتقا هم دادیم!
🔹 عقب راندن برنامه هسته ای در آستانه صنعتی شدن در حد یک برنامه پایلوت، افتخاری ندارد و البته مصائب دیگر برجام در تحمیل تورم های ششصد تا هشتصد درصدی به اقتصاد کشور به عنوان دومین رکورد تورمی پس از رکورد دولت هاشمی، داستان پر غصه دیگری است خارج از مجال این بحث.
🆔:@sgm_Ghaemon
⭕️ امنیتی های فاسد در یک نهاد امنیتی خاص از اواخر دهه هفتاد اقدام به شبکه سازی بین جوانان انقلابی (خصوصا دانشجویان) کردند
به آن شبکه تا کنون ماموریت های زیادی محول شده از جمله:
حمله به افراد موثر انقلابی با پوشش نقد درون گفتمانی
انحراف افکار عمومی از اشتباهات فاحش لیبرال ها
حضور موثر و پررنگ در رسانه های انقلابی(خصوصا مکتوب و حالا شبکه های اجتماعی )
ایجاد جریانهای سیاسی در دانشگاه ها و گرفتن ابتکار عمل از سازمان های قدیمی تر مانند بسیج دانشجویی و...
ارتباط با مسئولان عالی رتبه کشور و نفوذ در دفاتر آنها در پوشش هایی مانند رئیس دفتر یا مشاور رسانه ای
عرفی کردن رادیکالیزم به نام انقلاب
ایجاد انشعاب و نفوذ در جنبش های اصیل دانشجویی
ایجاد دوقطبی های مضر برای کشور و انقلاب
حضور در اندیشکده های مهم و تصمیم ساز برای مسئولان نظام
اختلاف افکنی بین نیروهای انقلابی به نفع جریان لیبرال خصوصا در ایام انتخابات
#نفوذ
توئیت : علی اکبر رائفی پور
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴گریه رئیس رژیمصهیونیستی حین صحبت درباره اختلافات داخلی
🔹روزنامه جروزالم پُست» نوشته رووین ریولین هنگامی که در پارلمان رژیم صهیونیستی درباره اختلافات داخلی در این رژیم صحبت میکرده، گریه کرده و درباره بهخطر افتادن «پایداری اسرائیل» هشدار داده است.
🔹اختلافات شدیدی میان احزاب سیاسی در فلسطین اشغالی وجود دارد که این موضوع باعث شده انتخابات این رژیم از سال ۲۰۱۸ همچنان در بنبست باقی بماند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴ائتلافی برای بیرون راندن ایران؟
🔹روز 11 فروردین مصطفی الکاظمی به عربستان سفر کرد تا از پروژه های مالی عربستان در عراق حمایت و استقبال کند. در همین راستا 5 توافق نامه امضا شد، پس از آن به امارات سفر کرد تا آنجا نیز از پروژه ی سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری پشتیبانی کند. سال ها بود که کشورهای عربی خواستار کوتاه شدن دست ایران از عراق بودند که این امر وقتی با حضور نظامی متحد خودشون یعنی آمریکا انجام نمیشود، با نفوذ سیاسی و ایجاد دولتی همگام با سیاست های آمریکا عملی خواهد شد. برای همین خروج آمریکا از منطقه نه تنها بعد نظامی بلکه بعد سیاسی را نیز در بر میگیرد.
🔹پ.ن. چندی پیش دولت عراق برای مهاجرین آمریکایی ویزا را برداشت در صورتی که شهروندان ایرانی برای سفر به عراق باید ویزا تهیه کنند.
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رای ما یا روحانی یا هیچکس
⭕️ فرض کنید تو انتخابات سال ۹۶ فقط #رئیسی و #قالیباف و #جلیلی#تایید_صلاحیت میشدند
همین مسئولین طرفدار دولت میگفتند آآآی دیکتاوری شده چرا رهبر کسانی که همفکرش نیستند رو در انتخابات راه نداد ما میتونستیم کشورو درست کنیم چرا ش نگهبان به خواستهی ما احترام نمیگذاره
مطمئنا #شورای_نگهبان سال بعد هم از این طیف در #انتخابات یک نفر رو تایید صلاحیت میکنه چون نماینده بخشی از جامعه هستند، دموکراسی حکم میکنه که این ها هم تو انتخابات باشند
سال ۹۲ که #هاشمی_رفسنجانی تایید نشد #روحانی بجاش اومد روحانی هم نمیشد #عارف میومد عارف هم نمیشد #جهانگیری میومد،بلاخره یکی میومد!!!
شورای نگهبان موظفه همه جریانات رو در انتخابات راه بده وگرنه همین کسانی که به جای پاسخگویی میگن میخواستید روحانی را تایید نکنید مردم رو به شورش و عدم رای دعوت میکنند
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐قطب نما 176 سال سرنوشت
🔸امسال سومین سالی است که توسط مقام معظم رهبری به حمایت از تولید نامگذاری می شود. پیروزی یا شکست جمهوری اسلامی ایران در جنگ اقتصادی منوط به چرخش موازنهی داخل از نفع غیرمولدها به سود مولدهاست.
🔸پیام اصرار سهبارهی رهبر معظّم انقلاب بر عنوان تولید،رفاه،پیشرفت و آسایش عمومی ملت ایران است. وقتی تولید ملی بهمثابهی ستون فقرات اقتصاد مقاوم، سر پا بایستد آنگاه میتوان به توانمندکردن دستوپای پیکرهی اقتصاد نیز امیدوار بود.
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قائمون
📍 اگر ما نبودیم...
🔻دولت خودمچکرها
نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ چه وعدههایی ندهند که به حال و روزه دولت روحانی گرفتار نشوند
🔹اسحاق جهانگیری؛
فروردین ۱۴۰۰: اگر ما نبودیم، قحطی میشد.
دی ۱۳۹۹: اگر ما نبودیم، کل ایران از دست میرفت.
اردیبهشت ۱۳۹۹: عملکرد ما از حافظه مردم پاک نمیشود.
اردیبهشت ۱۳۹۶: امروز کسی از گرانی حرف نمیزند.
🔹عباس آخوندی؛
فروردین ۱۴۰۰: اگر ما نبودیم، قحطی کل ایران را دربرمیگرفت.
🔹عبدالناصر همتی؛
بهمن ۱۳۹۹: اگر ما نبودیم، دلار ۵۰ هزار تومان میشد.
🔹علی ربیعی؛
خرداد ۱۳۹۹: اگر ما نبودیم، اوضاع ۱۰۰ برابر بدتر بود.
🔹عیسی کلانتری؛
فروردین ۱۳۹۸: اگر ما نبودیم، دریاچه ارومیه خشک میشد.
🔹حسن روحانی؛
شهریور ۱۳۹۴: ما سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم
🔻پ ن:
کنایه مجری تلویزیون به خودمچکر بودن دولتیها: دست بزنید به افتخار آنها که هستند!
🆔:@sgm_Ghaemon
⭕️شرط علی لاریجانی برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰
💠یک فعال سیاسی اصولگرا مدعی شد علی لاریجانی نامزدیاش در انتخابات پیش رو را به عدم حضور آیتالله رئیسی وابسته کرده است.
🔸 سیدحسین نقوی حسینی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی و عضو جمعیت ایثارگران درباره کاندیداتوری علی لاریجانی گفت: «یک نقل قولی از آقای لاریجانی شنیدم که ایشان جایی مطرح کرده و گفته «اگر آیتالله رئیسی بیاید دیگر نیازی به کاندیداتوری من نیست.» با این اوصاف اگر آیتالله رئیسی نامزد شود به نظرم تکلیف انتخابات ریاستجمهوری روشن است.»
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴جناب اقای روحانی با کدام یک از موضوعات ذیل،برای ساخت فیلم درباره پیروزی های دولت دوازدهم موافقید:
۱-قیمت ارز ده برابر گردید
۲-تورم ۴۰ درصدی
۳- کاهش یک سومی قدرت خرید مردم
۴- گرانی ۲۹۷ درصدی خودرو
۵-صف کشیدن برای خرید مرغ
۶- نایاب شدن داروهای حیاتی،البته خیلی بیش از این هاست
راستی شعار شما درست بود گفتید کاری میکنید که مردم نیازی به یارانه نداشته باشند این حقیقی ترین حرف شما بود
"وقت دنیا رو میگیرید "با این همه تدبیر...
#گاندو
✍️ مجتبی امینی / تهیه کننده سریال گاندو
🆔:@sgm_Ghaemon