هدایت شده از زاغ سیاه
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از سعیدیسم | سعیدحیدری
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انیمیشن سه زبانه دیدنی از نوکری بت بعل توسط ترامپ و نتانیاهو و نابودی بت بعل توسط سپاهیان ایران
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ #اخبار_لحظهای_جنگ✌️👇
@saeedism
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی (ناجیران)
اینبار همه چیز هماهنگ است! مرحبا مردم!
مردم یادتان هست هر وقت میخواستید موضعی که فکر میکردید موضع درستی هست و مطابق موضع امام شهیدمان است بگیرید سریع عدهای میگفتند ساکت باشید همه چیز هماهنگ است؟
بعدها معلوم میشد که هیچ چیز هماهنگ نبوده و دشمن یک قدم جلوتر میآمد!
از قصه برجام گرفته تا ریخته شدن خون امام عزیزمان ماجرا همین بود: همه چیز هماهنگ است!
حتی آن روزی که امام شهیدمان گفت خط قرمزهای من را رد کردند!!!! ماها سینه چاک نکردیم و فریب همین کسانی را خوردیم که گفتند لابد عبور از خط قرمزها هم هماهنگ بوده!
تا خون سرخ اماممان بر زمین ریخته شد...
اما اینبار با این هزینه گزاف - که از خدا میخواهیم به لطف و کرمش و به کرامت بنده صالحش (رضواناللهعلیه) ما را به خاطر کوتاهیهایمان ببخشد - به این تجربه و بصیرت رسیدیم که مستقیم با امام خود ارتباط داشته باشیم و او را بفهمیم و خواست و مطلوب او را مطالبه کنیم و اجازه ندهیم او هزینه کوتاهی ما را بدهد.
مردم!
این حضور در خیابان را از که دستور گرفتید؟ از هیچکس!
این حضور را امام شهیدمان به ما آموخت که هر وقت فتنهای در کار بود به خیابان بیایید!
حضور در خیابان همیشه برای جلوگیری از فتنه داخلی بوده و این بار هم همان است!
و امروز (یعنی سوم فروردین ۱۴۰۵) همه با چشم خود دیدیم که مردم فریاد «نه به مذاکره» سر دادند چون فقط بوی مذاکره به مشامشان خورده بود!
و جالب اینکه هیچکس نه تنها جرات نکرد دم از مذاکره بزند بلکه هیچکدام از آنهایی که همیشه میگفتند همه چیز هماهنگ است نتوانستند دهانشان را باز کنند!
بله این بار همه چیز هماهنگ بود! همآهنگ بین امام و امت نه بین امام و دیگران!
اینبار باید مسئولین اگر میخواهند کلام امام و خواست امام را درک کنند به مردم نگاه کنند. به کف خیابان. امام امت به مردم نیابت عام داده و این را به صراحت در دو پیام خود آشکار کرده!
صدای مردم امروز با صدای امام یکی است. صدای مردم امروز صدای خداست. والله که جز این نیست و من تمام ایمانم را بر سر این حرف میگذارم.
مردم جز انتقام و جز نابودی شیطان و غده سرطانی و تامین امنیت پایدار و بلندمدت را نمیخواهند. مردم وضعیت نه جنگ نه صلح را نمی خواهند. و هیهات که کسی تصور کند این مردم تسلیم را میخواهند!
مطالبه کنید! همان چیزی که فکر میکنید در دل و مطلوب امام است. این بسط ید ایجاد می کند برای ولی خدا و ما دیگر فریب خناسانی که میگویند «همه چیز هماهنگ است» را نمیخوریم!
ما ۳۷ سال شاگردی کردیم پای مکتب امام شهیدمان تا امروز بدانیم اگر او بود چه میگفت و چه میخواست. ما بارها و بارها تجربه کردیم که خواست او نه توسط مردم بلکه توسط برخی سست عنصران و نفوذیهای داخلی ذبح شد. ما امروز با خدای خود عهد خون میبندیم امانتی که از بعثت ولی داریم را به دوش بکشیم و هیچ سستی و فشلی نکنیم و هیچ سستی و فشلی نپذیریم!
ما با امام خود هماهنگیم و آنچه مطالبه میکنیم مطالبه اوست و اجازه نخواهیم داد هیچ چیز بر او تحمیل شود همان طور که امشب ثابت کردیم حتی اگر برخی مسئولین فکر خام آتش بس به سرشان بزند امانشان نخواهیم داد. الحمدلله که به مدد خداوند متعال و با غیرت مردم عزیز ایران تا کنون مسئولین دولتی نیز به سمت مذاکره حرکت نکردند و با صدای بلند فریاد زدند که مذاکرهای در کار نیست. مذاکرهای که قطعا خلاف خواست امام شهیدمان و صالح بعد از اوست. و صد البته اگر بر فرض محال دولت به سمت مذاکره برود و ما مردم سکوت کنیم قطعا امام جامعه با دولت در میانه جنگ مقابله نخواهد کرد و عدهای نام این وضعیت را میگذارند هماهنگی!!! که اگر اینطور باشد باید به سکوت امیرالمومنین علیهالسلام برای حفظ اسلام هم بگوییم هماهنگی بزرگان اسلام! یا به صلح امام حسن علیهالسلام بگوییم هماهنگی فرماندهان فشل سپاه و امام مجتبی علیهالسلام!
و هیهات که این مردم اجازه دهند کار به آنجا بکشد که اگر بکشد روسیاه تاریخ خواهیم شد و نعوذ بالله العلی العظیم من الشیطان اللعین الرجیم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar